Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

plötsligt hade allt bara hänt och manhattan var plötsligt tänt, new york var ett skönt instrument som slog an en hård, nervös musik.

newyork

Nu nu nu nu nu händer det. Prick denna sekund är jag på Arlanda, redo att boarda ett plan mot världens bästa stad. Drömmigaste platsen på jorden, universums favoritpunkt, som jag har längtat. Sju månader sedan sist och det värker i bröstkorgen bara av tanken att jag snart ska få promenera längs med Spring Street, dricka öl på Williamsburgs innegårdar, bläddra bland böckerna i Nolitas bokaffärer, dricka kaffe på en uteservering i East Village, stå uppe på ett tak någonstans på Lower East Side och vakna i min säng i West Village. I fem himla veckor stannar jag! Dag 1 börjar nu! ALLTSÅ HURRA

pic source.

.

Translation. I’m off to New York and staying for five weeks! SO EXCITED! see you there! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
31kommentarer
 • Hei! Takk for din fine og nyttige New York-guide, som vi brukte når vi var der. Kom hjem derfra igår! Savner det allerede. Håper du får det kjempefint! Hva skal du gjøre der nå fremover?

  Anette 2013-08-24 14:43:00
  Svara
 • Ha det underbart!

  Linda 2013-08-23 08:52:00 http://rosettflickan.blogspot.com/
  Svara
 • Åh, avundsjuk!!! 🙂 Hoppas du får det toppen (klart du får…). Ska bli kul med NY-blogg i 5 veckor framåt.
  Till de som undrar hur det ska gå med fina killen…Jag förstår inte riktigt, skulle man inte kunna vara ifrån varandra i 5 veckor (om det nu är så)?
  Linda

  Linda 2013-08-23 08:31:00
  Svara
 • Underbar beskrivning av New York, även min favoritplats här på jorden! http://newyorkmybite.blogspot.com

  Anna 2013-08-22 22:26:00
  Svara
 • Hej Sandra.

  Du (och dina vänner) verkar ha så himla orimligt kul (tittade på Elsa Billgrens WoW-video nyss t.ex.) och jag bara tänker: jag har aldrig så kul. Känner mig som en osäker 14-åring och tänker att det är något fel på mig. Överallt verkar alla ha så himla roligt (även om jag vet att alla har gråa och trista dagar men som inte syns) medan jag går runt i ett grått dis av vardag, stress, måsten och likgiltighet och jag kan liksom inte minnas sist jag skrattade innerligt. Och även fast jag vet att det är dumt så är det enda jag kan tänka att det är något fel på mig. Vet inte var jag vill komma. Behövde nog mest få det ur mig.

  g 2013-08-22 21:42:00
  Svara
  • Svar på gs kommentar.

   Hej! Jag kände också att mitt liv började först när jag var tjugo. Helt plötsligt fick jag ärlig uppskattning och ”det där som var nåt fel på mig” tidigare blev också det som gjorde att jag stack ut. Jag har blivit en kreativ och social mittpunkt. ”Det där som var fel” har jag nu i sommar insett vad det var: jag är introvert! Läste den här boken: http://www.bokus.com/bok/9789137140483/introvert-den-tysta-revolutionen/ och allt liksom föll på plats. Kanske nåt för dig? Ett stort tips till alla er som känner er lite likgiltiga inför den sociala hetsen och undrar varför ni anses vara så svåra att förstå sig på! Kram

   Julia 2013-08-23 09:43:00
   Svara
  • Svar på gs kommentar.

   Mitt liv sög verkligen när jag var i din ålder, hade inga direkta vänner, blev aldrig inbjuden på några fester…men det blir bättre. Mycket bättre. Hjälper kanske inte så mkt att veta det nu, men jag lovar att livet blir mer regnbågsskimrande längre fram. Kram

   Linda 2013-08-23 08:28:00
   Svara
  • Svar på gs kommentar.

   hej. jag är 20 och känner faktiskt att mitt liv börjat vara som roligast först nu i år. innan har jag känt som du verkar göra nu. jag tror det blir roligare när man blir äldre, att man kanske hamnar i ett sällskap som passar en på riktigt, att man blir lite mindre osäker och att man får lite mer frihet. dessutom är så himla mycket av det man ser att ens vänner eller facebookvänner gör, så mycket av det är alltid lite förfinat eller förbättrat, ingen vill väl skriva hur tråkigt en har trots att en har det så ofta…

   hoppas inte jag verkar för negativ nu. min poäng är i alla fall att jag tror att det blir roligare och bättre när man blir lite äldre.

   xyz 2013-08-23 00:34:00
   Svara
 • Åh! Är så mega-avis! Hoppas du får en toppenvistelse! 🙂

  www.jennystalarm.spotlife.se

  Jenny 2013-08-22 20:29:00
  Svara
 • So excited for you. Hope you will have great time. And can’t wait for all the amazing posts and pics 🙂

  Kasia 2013-08-22 19:34:00
  Svara
 • Ha en underbar vistelse i NY finaste Sandra! Det är snart helg och torsdagskvällar är så himla bra kvällar när helgen ligger bara runt hörnet! Puss <3

  http://thesadbox.wordpress.com

  thesadbox 2013-08-22 19:23:00 http://thesadbox.wordpress.com/
  Svara
 • ÅhSandra! Kan du inte tipsa om lite mysiga och billiga saker man kan göra under 4 dagar i nyc?
  Ska dit i höst och vill mysa runt på jazzbarer och bara mysa, shoppa och så! Kan du inte tänka dig att göra ett inlägg? Inte bara länka till gsmla? 🙂 puss

  Vilma Bolding 2013-08-22 19:18:00
  Svara
 • YEESSS!

  Amanda 2013-08-22 18:51:00
  Svara
 • hej sandra! har du något förslag på present som man skulle kunna ge sin pojkvän som ska åka utomlands i nästan ett år, så att han liksom inte glömmer av mig där borta?

  Älskar din blogg, den är bäst!

  L 2013-08-22 18:46:00
  Svara
 • ha det bäst! hoppas att finkillen hänger på 🙂

  malin 2013-08-22 17:40:00
  Svara
 • Ha det så underbart 🙂

  Emma 2013-08-22 17:22:00
  Svara
 • Hej Sandra. Denna kommentar har inte något med inlägget att göra (även om jag önskar dig en trevlig härlig vistelse i New York och hoppas på många fina inlägg som läsare:) men vill bara passa på att säga tack! Tack för att du har en så fin och bra blogg. Återkommer till den varje dag och i perioder tröttnar jag, ibland händer det till och med att jag kan störa mig på något litet du skriver. Men det gör ingenting för jag har läst din blogg sedan 2008 och älskar den och återkommer alltid till den. Den är bäst. Och du verkar vara en bra och fin person.
  Så tack för att du delar med dig och för att vi får följa ditt liv och ta del av dina äventyr!
  Kram från Nathalie, snart 28 år i en medelstor Svensson-stad som snart ska flytta till en lite större medelstor stad i riket 🙂

  Nathalie Nieve 2013-08-22 16:43:00
  Svara
 • Du skriver ju väldigt mycket om kärlek och texter om sånt finns ju överallt och jag älskar att läsa om det men ärligt talat har jag aldrig varit kär själv. Jag förstår väl att texterna blir ännu bättre när man kan känna igen sig men tycker du det är fel? att nån som aldrig varit kär ändå kan tycka om texter om kärlek? eller får man den rätten först när man själv är där?

  Cornelia 2013-08-22 15:58:00
  Svara
 • herregud vad avis jag är! ha det så himla kul och hälsa den där fantastiska staden!

  Jiggy Jools 2013-08-22 14:26:00 http://andnoplanb.blogspot.com/
  Svara
 • Kul att komma tillbaka till världens bästa stad! Ska själv dit om bara några få veckor, med min mormor och farmor. Ska visa dem staden och uppfylla deras drömmar om att gå på Broadway. Längtar som tusan!

  Frankie 2013-08-22 14:13:00
  Svara
 • Om en och en halv vecka landar jag och min kompis där. Varit i USA tidigare men aldrig i NY och det ska bli så kul. Allt det där låter som sånt jag måste göra, öl på innergårdar, bokaffärer, åh vad jag längtar!

  J 2013-08-22 13:33:00
  Svara
 • Det låter ju onekligen som en himla dröm!!!

  Agnes 2013-08-22 12:52:00
  Svara
 • Någon som är intresserad av att köpa en jeansväst? 🙂
  http://www.blocket.se/stockholm/Jeansvast_med_virkad_rygg_48782931.htm?ma=1

  klara 2013-08-22 12:32:00
  Svara
 • Men.. Men.. Hva med den kjekke mannen med de fine øynene? 🙁 God tur iallefall!

  Friedricke 2013-08-22 11:12:00
  Svara
 • Åh vad härligt! Har aldrig varit i NY..men har en känsla av att jag skulle älska det! Fick en fyradagars NY-resa i fyrtioårspresent av min man 🙂 Skulle åka i mitten av oktober, men har fått förhinder.. Tycker du att jag ska åka i mitten av november eller hålla mig till i vår..? Hoppas du får en underbar höst! Kram

  petronella 2013-08-22 10:23:00
  Svara
 • New York finns med bland mina drömmar. Jag vill bo där, och skriva. Vilken klyscha va, men är det inte en underbar stad ja… Njut av dina ljuvliga fem veckor <3

  Jennifer - intern i Indien 2013-08-22 09:58:00 http://jennifersandstrom.se/
  Svara
 • Fasen vad härligt! Ha det så fint!

  Anna María 2013-08-22 09:40:00
  Svara
 • Åh!!! Längtar till new york. Ha det så jävla underbart

  Nathalie 2013-08-22 09:36:00
  Svara
 • åhh vad kul!!! men hur gör du med din nya fina vän då..? puss dig

  Hanna 2013-08-22 09:13:00
  Svara
 • Gud va roligt för dig! Ska själv på nya äventyr om några veckor och vill bara utforska världen NU! Ha de allra bäst i din bästaste stad <3

  Anna 2013-08-22 08:37:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman