Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

så jag springer.

devote

Månadens krönika för devote är ute från och med idag. Handlar om löpning.

Finns att läsa HÄR.

 

Translation: New column today in Swedish here, about running and exercise.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • hej sandra, inspirerande krönika! jag har sedan en tid funderat på att börja springa, har du några tips? typ, vad springer du i för skor? hur många gånger i veckan springer du och vilken tid på dygnet tycker du är bekvämast? hur gör du på vintern och känner du att 35 minuter är lagom eller riskerar man att ta ut sig som nybörjare? (önskar också spotify-spring-lista!) tack!

  kitsy 2013-08-28 11:29:00
  Svara
 • <3

  Alina 2013-08-25 00:50:00
  Svara
 • Hej Sandra! Så himla fint du skriver!
  Hur gör man när allt känns så jävla överjobbigt? När den där killen som gör mig svag i knäna fast jag sitter ner har försvunnit och jag är ensam i en ny stad som är så himla fin, men gör så himla ont.
  Vart hittar man det där perfekta lördags-gänget, eller den där vännen man kan diskutera allt med över ett glas vin? Och också, hur fan kommer man över att man blir ledsen om en helg försvinner utan att ha innehållit hångel på dansgolv?
  När jag läser känns det som du också vart här i den här sitsen, men nu har du ju det där gänget och dom där vännerna, inte är väl livet en dans på rosor jämt jämt för det, men man behöver inte sitta och gråta i en ensam kaffemugg.
  Jag tänker att om jag bara färgar håret lite rödare, om jag piercar mig en gång till, om jag köper just den där saken så blir jag glad. Men det är ju bara en kort stund.

  April 2013-08-24 12:00:00
  Svara
 • Kan du dele spillelisten du løper til med oss? 🙂

  J 2013-08-24 00:13:00
  Svara
 • Det är intressant vad löpträning ger. För mig kan ett långpass vara som meditation. Min löpning är min yoga. Jag blev helt tagen av sättet att träna på så att jag har startat en blogg om löpträning. Och om lite andra saker som händer i livet. Men fokus på löpning.

  Titta gärna in på miassteg.se

  Mia 2013-08-23 22:46:00
  Svara
 • ÄLSKAR! Dina texter och hur du formulerar alla känslor och jag älskar att springa. Löpning är terapin som behövs när inget annat.

  Elin 2013-08-23 21:26:00
  Svara
 • Heja dig Sandra! Jag går tredje året på gymnasiet och vill ha ett projektarbete med mycket girlpower och eftersom du är girlpower personifierat så undrar jag nu om jag kan bli din assistent? Och faktum är att vi faktiskt har träffats, du satt på götgatan med dina polare i höstas och jag sprang fram och sa att du var cool och hade en fin regnjacka.
  /Philippa, en inte så främmande främling
  Philippa_claren@hotmail.com

  Philippa Clarén 2013-08-23 21:11:00
  Svara
 • Fantastiskt bra skrivet om löpning! Vet inte om det var tänkt som en träningspepp, men för mig blev det sjukt peppande. Har länge haft ett svårt förhållande med löpning, detta som så många tycker är så underbart. Nu i sommar har jag börjat försöka så smått, och insett mer och mer att det funkar, det är kul. Och efter din text längtar jag tillochmed efter morgondagens löptur!
  Kram/Sarah på harnite.blogg.se

  Sarah 2013-08-23 18:18:00
  Svara
 • Ah du skriver så fint!

  Jag hoppas lite på att springa in i dig med min lillkorv på Manhattans gator nästa vecka 🙂

  Jenny – mammaliv i Nashville
  Http://jennybenny.se

  Jenny - mammaliv i Nashville 2013-08-23 18:18:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman