Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. july.

Juli började med att jag sprang runt Djurgårdskanalen och träffade på de här två gulliga.

Sedan gick jag på stan och handlade nödvändigheter samt läste en bok i sängen.

Och så åkte jag till Frankrike. Köpte glasögon-örhängen och åt middag med en pangorange solnedgång som utsikt.

Tillbaka i Sverige lagade vi bruschetta med mozzarella.

Och jag fick en specialdesignad jeansjacka från Dr Denim! Tyvärr i herrstorlek så jag typ drunknar i den. Om det är någon tanig kille (stl xs i herr) som kanske är ihop med någon som heter Sandra och vill ha en jeansjacka med hennes namn på kan ni ju maila! PAXAD! Till höger italien-matchade jag mina örhängen med tischan.

Jag hade finmiddag hemma och då krävdes förstås finklänning. Till höger utsikt från Ivar Los Park när jag var där på ett födelsedagskalas.

Läste Välkommen till den här världen av Amanda Svensson, superbra bok. Och passerade ett gråtande öga utanför café String. :'(

Promenerade runt Djurgården i ösregn och försökte mata ointresserade får.

Två outfits.

Sedan åkte jag till Frankrike igen innan min familjs sommarlov tog slut och det var dags för dom att flytta hem till stockholm igen.

Hemma i Stockholm igen hängde jag med Joakim en måndag när vi designade den här finfina t-shirten. Så himla glada vi blev att ni tyckte om den så mycket!

Juli avslutades med picknick i Humlegården och långpromenad med gröna lund som utsikt.

 

Translation: my instagram feed in july. follow me at sandrabeijer

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Beställde precis din och Joakims t-shirt (rosa) 😀 Kommer vara snyggast på högskolan i höst 😉

  Hanna 2013-08-27 13:41:00
  Svara
 • eftersom sandra har världens finaste läsare vänder jag mig till er (och sandra förstås)
  jag å min kille gjorde slut för ett halvår sen men bestämde nu att vi ska börja om på nytt. det jobbiga är att jag vet att han träffade ett gammalt ragg/kk under tiden vi hade gjort slut och det var alltid han som hörde av sig, hon ville inte träffa honom lika mkt. han åkte till lund för att plugga några månader och sen när han kom tillbaks till gbg hörde han av sig till mig men samtidigt hörde han av sig till henne. hon ville inte ses mer och nu tänker jag att vi kanske inte hade varit tillsammans om hon faktiskt hade velat träffa honom. varför hörde han av sig till henne samtidigt som mig? ett gammalt ragg liksom?
  det bör sägas att under tiden vi var ifrån varandra hörde han av sig till mig och när han kom tillbaks från lund och jag sa att jag inte ville träffa honom (ville inte det i våras) började han gråta och sa att han saknade mig fortfarande.
  det jag undrar är hur ni hade reagerat? tror ni han gillade henne och gick ”tillbaks” till mig när hon inte ville ses mer?
  jag vet själv att jag haft plåster under tiden men han hörde liksom av sig till henne flera ggr å ville träffa henne, även efter att han hade träffat mig efter lund. dock var vi inte tillsammans då.. jättetacksam för respons <3<3

  Hanna 2013-08-27 02:04:00
  Svara
 • Bilden på Joakim i dörrposten är grym!

  Perry 2013-08-26 22:37:00
  Svara
 • That brushcetta looks delicious – miam miam! I love that photograph of Joakim in the doorway – so cool!

  Yelle 2013-08-26 21:57:00 http://www.tender-roots.com/
  Svara
 • Hej Sandra! Om man har en lillasyster som heter Sandra och avgudar dig, tror du man kan få/köpa den även om man inte är en tanig kille? Kram! Min mail är doktorvinter@live.se, om det går.

  Daniella 2013-08-26 16:54:00 http://Vapenbroder.blogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind