Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

long time ago.

Bläddrade lite i min mammas fotoalbum för någon vecka sedan och tänkte att vi skulle ta vägen down memory lane denna onsdagseftermiddag.

Här har vi mig då i den obligatoriska konstnärsperioden under mellanstadiet. Stor nostalgifaktor med den där ”portföljen” med exakt alla slags kritor, tuschpennor och målarfärger som fanns, varenda en av mina kompisar önskade sig eller hade en likadan. Tillsammans skapade vi då fantastisk konst..

Sedan blev jag sexton helt plötsligt. Här är i klassisk tonårsblick.

Här åker jag och min bror skidor. Sexton år här också. Använder fortfarande samma jacka när jag åker skidor, knäppt, inte ens tänkt på att jag inte bytt upp mig på över tio år.

Vårterminen i ettan. Jag och min lillebror målar påskägg.

Sommarlovet mellan ettan och tvåan, utsvängda manchesterbyxor tyckte jag tydligen var fint.

Jag och min lillebror på Liseberg. Hade fått mitt första festivalarmband från Hultsfred och här började samlingen. Målet var att ha en miljon minst som aldrig skulle klippas av. Och ja, min gylf är stängd jag lovar 🙂

Jag sexton år med min bror. College-tröjor i Dirty Dancing-snitt var det enda jag och Ea gick omkring med.

Här åker vi vattenskidor. Det har jag inte gjort på i alla fall tio år, men min mamma har fått för sig att jag var världens proffs så jag tänker att jag ska upprätthålla det ryktet genom att aldrig mer åka igen.

Bjuder på den här bilden på Joakim som 17-åring eftersom ni så många som gillar honom så mycket : ) Kolla gullot <3

Här är jag sjutton och går i andra ring. Kollar på kassettband i Camden i London. Jonna klippte lugg på mig och vi var så nöjda trots att den var lite sned och dan.

Avslutar med den här bilden där jag är arton med svart år och är i Thailand med familjen. Spelar ingen roll om man är på en sandstrand i ett exotiskt land, kajalen och hårsprayen skulle på ändå.

.

Translation. Some pictures from my mom’s photo album, mostly from when I was 16 years old.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Alltid roligt och kolla på gamla bilder när man var yngre. Ibland tänker man ” Vad har jag för kläder där? När man ser ett gammalt bild på sig! ^^
  http://finlandsgullet.wordpress.com/

  Ellen 2013-08-30 19:22:00
  Svara
 • Klassisk tonårsblick haha 🙂 Tänk vad många det är som kör på den blicken och vad många som känner att dom måste gå runt och verka coola hela tiden i den åldern. Vilken energi som måste gå åt hehe

  Hanna 2013-08-29 13:53:00
  Svara
 • Jag känner så väl igen de utsvängda manchesterbyxorna och sned lugg, det skulle det ju vara!
  Tack för tillbakablicken, det var en #tbt som heter duga!

  Amanda 2013-08-29 12:35:00
  Svara
 • Åh, Flash Dance-collegetröjorna! DÖR.

  Emily Dahl 2013-08-29 10:28:00 http://www.emilydahl.se/
  Svara
 • Hej Sandra! jag har precis flyttat till NY och är lite vilsen. Vi är några som tänkte gå ut imorn men de är nog lika vilsna som jag (utbytesstudenter) så jag tänkte höra om du har något klubbtips för en torsdag i NY? eller något annat kul som händer i helgen? Förutom moma ps1 som är inbokat 🙂

  Emma 2013-08-29 03:06:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej! För min New York-blogg har jag intervjuat en ung svensk tjej (som också heter Emma). Hon jobbar i New York och berättar bland annat om sina favoritställen. Lycka till! http://newyorkmybite.blogspot.se/2013/03/mot-emma-martensson-som-jobbar-i-new.html

   Anna 2013-08-29 14:00:00
   Svara
 • alltsa Sandra, gullig du var :))

  littleW 2013-08-28 23:15:00
  Svara
 • fast jag kanske inte borde kommentera om mig själv… hur som helst tycker jag mycket om att titta i fotoalbum, men jag blir ofta ledsen. ser allt fint mamma och pappa gjort för min bror och mig (alla kalas, semestrar, lekar) och inser hur otacksamma vi kanske verkat, men det kanske är svårt att ta vara på något när man är mitt i det. löjligt också hur töntig man tycker att man själv var, fast så kommer jag såklart tänka när jag blir äldre om hur jag är nu.

  xyz 2013-08-28 22:39:00
  Svara
 • har snöat in mig på allt det dåliga nu. har tänkt mycket på mitt ex på sistone, inte saknat, inte känt något överhuvudtaget, bara TÄNKT på honom och jag vet inte varför. gick precis in på hans och hans tjejs insta och det är det dummaste jag kan göra. och det känns knackigt med min kille. han vill att jag ska prova en av hans ångest-tabletter för att han säger att han vill att jag ska förstå hur det är men jag vill inte, sånt vill jag inte prova. och han sa att jag inte är som han först trodde. lyssnar på du är också dum med hets och blir mer ledsen. borde vara glad för nu börjar jag på skolan jag velat gå på i två år men allt är bara bajs i min kropp. vill ringa min kille och gråta ut men jag vågar inte för vi har setts varje dag i tre veckor och jag vill inte att han ska tro att jag inte klarar en enda dagen utan att prata med honom. fast så borde jag inte känna efter att ha varit ihop så här länge.

  xyz 2013-08-28 22:27:00
  Svara
 • Ah you were already when you were a girl very pretty! I like it to view such older pictures especially which outfit you have worn! The last picture with the hairband is so cute <3

  xx from Bavaria/Germany, Rena

  www.dressedwithsoul.blogspot.de

  Dressed with soul 2013-08-28 21:07:00
  Svara
 • Du behöver inte vara så kaxig, jag frågade du valde att inte svara. Eller hur? Vem är du att vara nonchalant? Oartigt beteende kan man tycka.

  M 2013-08-28 18:56:00
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   va?

   Sandra Beijer 2013-08-28 19:05:00 http://rodeo.net/niotillfem
   Svara
   • Svar på Sandra Beijers kommentar.

    Ska du låtsas att inte förstå något som alla ser… Det gör det hela inte bättre, bara ett tips. Det är okej att ge sådana ibland om man nu känner för att vara schysst. Men alla är vi ju olika…

    Ha en fin kväll!

    vänligen
    /M

    m 2013-08-28 19:31:00
    Svara
    • Svar på ms kommentar.

     Du skriver som en paranoid trippare, tagga ner lite va? Håll dig lugn nu och sköt dit jobb som spionchef istället.

     Lilly 2013-08-28 19:40:00
     Svara
     • Svar på Lillys kommentar.

      Det finns inget som inte är lugnt med den kommentaren. Det finns ännu mindre som är paranoit, däremot kanske du pratar utifrån egna erfarenheter och dina egna tankar. Men håll mig utanför det är du snäll. Vänd din ilska mot dig själv.

      Ha en fin kväll

      Vänligen
      /M

      m 2013-08-28 19:48:00
      Svara
      • Svar på ms kommentar.

       Se, där kom härskartekniken fram igen som syntes så väl i första kommentaren. Aja, nuff said om det här. 🙂

       Lilly 2013-08-28 20:00:00
       Svara
       • Svar på Lillys kommentar.

        De som använder härskartekninker här är du och Sandra… Om du läser din kommentarer samt granskar dig själv… Vad du beskyller mig för… Jag har inte ens skrivit ett ord till dig från början. Varför känna sig skyldig och försöka beskylla mig? Folk är inte dumma i huvudet, varför ens försöka låtsas…

        Som sagt trevlig kväll!

        Vänligen
        /M

        m 2013-08-28 20:14:00
        Svara
        • Svar på ms kommentar.

         Var är min Adam?

         Li 2013-08-28 20:18:00
         Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand