Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight.

Idag är det äntligen dags för killfredag igen! Här kommer hur många heta män som helst från mig till er. Ha det så trevligt.

gamla killfredagar:
do you work for NASA? because you’re out of this world.
if looks could kill you would be a weapon of mass destruction.
you’re so sweet, you put hershey’s outta business.
are you a parking ticket? because you’ve got FINE written all over you.
If you were a chicken, you’d be impeccable.
if you were a burger at mcdonalds, you’d be named mcgorgeous.

 .

(you can find all the pic sources by clicking on the images here)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • […] killfredagar: you must be Cinderella, because I see that t-shirt disappearing by midnight. do you work for NASA? because you’re out of this world. if looks could kill you would be a weapon […]

  excuse me, I think you have something in your eye. oh wait, it was just a sparkle. | Niotillfem 2013-11-29 08:00:39 http://rodeo.net/niotillfem/2013/11/excuse-me-i-think-you-have-something-in-your-eye-oh-wait-it-was-just-a-sparkle/
  Svara
 • Han i vit tröja och nedböjt huvud. 14:e från längst ner om jag inte räknat fel; vill ha honom.

  Jenny 2013-10-03 17:04:04 http://cestjenny.blogg.se/blogg
  Svara
 • Varför så många killar med cigaretter i munnen? Det är inte hett någonstans, bara vidrigt. Rökning är bara vidrigt, finns inget snyggt i det överhuvudtaget.

  Miffoela 2013-09-01 10:26:00
  Svara
 • kan du inte införa tjejfredag också??

  Linnéa 2013-08-31 13:54:00
  Svara
 • GUD! GE OSS TILLBAKA HEATH LEDGER!

  Nathalie Lillasyster Lundgren 2013-08-31 11:52:00
  Svara
 • åh, du har en riktigt fin killsmak! james dean, james franco, leonardo dicaprio, heath ledger, joseph gordon-levitt. alltså ! <3 älskar också dina små raggningsrepliker, så himla roliga! så kul att du har det som en röd tråd i alla dina killfredagar.

  fanny 2013-08-31 10:25:00
  Svara
 • Amen fyfan! Ge mig säger jag bara!

  Susanne 2013-08-30 19:47:00
  Svara
 • Alltså tänk att detta är första inlägget med Alex Turner (om inte jag missat en killfredag gudförbjude) den killen alltså. My god.

  Jennika 2013-08-30 18:07:00
  Svara
 • Lever för de här inläggen

  Idun 2013-08-30 16:46:00
  Svara
 • alltså leonardo di caprio… ååååååh

  tibbelbibbel 2013-08-30 16:19:00
  Svara
 • ÄLSKAR killfredagar!

  Lovisa 2013-08-30 15:51:00
  Svara
 • Dessa inlägg gillar man ju!

  Pauline 2013-08-30 15:46:00
  Svara
 • Sandra! Jag har en fråga: Hur funkar det med lägenheter i NY egentligen, kan man ha äga/hyra en fast än man inte är amerikansk medborgare? Och, är inte hyrorna supersuperdyra? Nu jobbar du ju inte på samma sätt som tidigare, kommer du ändå kunna ha kvar lägenhet? Hyr du alltid ut den när du inte är i NY? Många frågor, men blev så nyfiken bara. Vore kul att få veta =) Utifrån det man ser i bloggen så verkar du vara så himla lyckligt lottad, jag menar, en egen lägenhet i New York är ju som en ouppmnålig dröm för vanligt folk som mig… Hehe. Tack för bästa bloggen! I just love it. Kram!

  Emma 2013-08-30 13:00:00
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! Inte svar på din fråga. Men i ett tidigare inlägg frågade du om tips på ställen att gå ut på i NYC (om du är den Emma?). Hur som helst, här är en intervju jag gjort med en tjej som bor i New York och har en del tips.

   http://newyorkmybite.blogspot.se/2013/03/mot-emma-martensson-som-jobbar-i-new.html

   Anna 2013-08-30 18:58:00
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    Åh hej! Det var faktiskt inte jag som var den Emma – men det hade kunnat vara jag! 🙂 Tack för att du dela med dig av länken! Alla länkar som har med NY att göra tar jag tacksamt emot, då det är min största dröm att åka dit/bo där… hehe. Nu ska jag spana in länken!

    Emma 2013-08-30 20:29:00
    Svara
 • härligt! och åh vad man saknar Heath Ledger!

  Amanda 2013-08-30 12:26:00
  Svara
 • Det här har du säkert redan hört apropå killfredag, men det känns väldigt exkluderande mot oss icke heterosexuella. Visst att gaysnubbar säkert kan njuta av bilder på snygga snubbar men på nåt sätt känns det som att det ligger en förväntan att alla dina läsare är heterosexuella kvinnor. Sedan kan jag också tycka att det känns lite sunkigt med den här typen av objektifiering, även när det gäller objektifierande av män (vilket jag ändå tycker är mer okej än objektifiering av kvinnor). Det befäster redan rådande skönhetsnormer, även om du kanske bara vill spegla din egen personliga smak. Bara några saker som kan vara värda att tänka på! Kram

  Maja 2013-08-30 12:00:00
  Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Man kan inte göra alla nöjda, tex finns det inga asiater med bland killarna och få svarta. Tycker också Sandras svar var bra och tänkvärt, just att det kan vara svårt att välja tjejer som homosexuella tjejer tilltalas av (generalisering) då det lätt blir så att man utgår från den manliga blicken när man väljer sexiga tjejer.

   Bra Sandra att du ger heterotjejer lite fint objekt att kika på!

   Sandra 2013-08-31 09:27:00
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Det finns massor av coola heta brudar på andra platser på internet för de som gillar tjejer! Det vet du ju också säkert. Hade dessutom varit jättesvårt för mig ens att ställa in min blick för att förstå vad som ens skulle va hett i tjejväg eftersom jag liksom inte tänder på det, hade säkert gjort ”fel” då också och publicerat något utifrån en ”manlig blick” eftersom jag utan tvekan är brainwashed av samhället. Det här är ju liksom inte en tidning, eller ett allmänt forum utan en blogg om mig och mitt liv. När jag skriver texter och svarar på frågor försöker jag använda hen i den mån det kan handla om en tjej eller kille, för att inte exkludera någon.

   Madeleine som driver bloggen sisterdisco har förresten tjejfredag idag, spana in vetja http://sisterdisco.blogg.se/

   MEN.
   Jag tycker det också att killfredagar är VIKTIGA och befriande. I ett samhälle där kvinnan är objektet i varenda jäkla film och tidning så går det inte att frånkomma att det blir något annat när en man är det. Tjejer ska vara så jäkla sexiga och villiga hela tiden, det är viktigt att vi får vara rätt och slätt kåta också, för OSS SJÄLVA och inte för någon snubbes skull. Det här är ett skitbra blogginlägg som tar upp män som objekt och hur det är viktigt i den feministiska kampen http://linusfremin.wordpress.com/2011/02/01/att-kla-av-man-som-feministisk-strategi/

   Sandra Beijer 2013-08-30 17:25:00 http://rodeo.net/niotillfem
   Svara
   • Svar på Sandra Beijers kommentar.

    Det jag säger är inte att du ska lajva gaybrud och lägga upp bilder på en massa snygga tjejer. Jag tycker bara att du borde kunna inse att detta bidrar till att man som ickehetero känner sig exkluderad. Ha förståelse för de som är förtryckta i detta sammanhang, på samma sätt som du verkar ha förståelse för hur kvinnor är förtryckta. Jag läste Linus Fremins inlägg som du länkade och jag håller med om att det är lite uppfräschande på något sätt med män som objekt, men jag tycker ändå inte att det är rätt väg att gå. Vi vill ju att ALLA ska ha rätt att vara handlande subjekt, och att då objektifiera män också hjälper ju inte alls. Som att det skulle vara bättre att dra ned männens lönenivå till kvinnornas än att kvinnornas lönenivå ska upp till männens?

    Istället bör vi jobba mot en kvinnlig sexualitet som är FRI och inte heteronormativ och där alla tjejers preferenser styrs av stereotypa bilder på ”snygga män”. Så där håller jag inte alls med om att detta är rätt sätt att frigöra den kvinnliga sexualiteten, eftersom det uppenbarligen bara är en viss typ av sexualitet som du vill frigöra. Vi ska få vara kåta, men bara om vi är kåta på stereotypt snygga män, typ.

    Skulle vara skönt om du tog till dig kritiken istället för att bara försvara dig genom att säga att du bara skriver om ditt eget liv. Du har makt att förändra så mycket!

    Maja 2013-09-03 15:31:00
    Svara
    • Svar på Majas kommentar.

     Fast uppenbarligen, om man ser på kommentarsmängden och delningen av mina killfredagar-inlägg så verkar det vara något som behövs. har också flera gången tipsat om den här sajten http://maleobjects.tumblr.com/ som är ett annat (och bättre) exempel på runksajt för heterotjejer. 99,99% av all porr och njutningrelaterade grejer är gjorda av män för män. Det BEHÖVS fler såna här sajter, fler avklädda män för oss heterotjejer. Det går inte att jämföra med att ”sänka mäns lön till kvinnans” det handlar om att ta tillbaka sin egen sexualitet som sedan urminnes tider har varit till för mannen.
     Och vi människor ÄR ju till naturen kåta, det är inget som går att ta bort, vi måste omfamna det istället, och göra det till en jämställd rättighet att få vara.
     Och därför tycker jag att nakna, heta män är viktigt, och framförallt så sjukt suktigt och härligt för mig och andra som gillar killar , för vi är inte så himla bortskämda med det alltså. Det kan finnas fler kamper som behövs på en och samma gång.
     Jag är ledsen om du som ickehetero känner dig exkluderad, men jag förutsätter att du vet att jag tycker alla människor är lika mycket värda och precis som jag skrev förut tror jag inte att alla mina läsare är hetero, jag använder ofta ”hen” ofta och får minst en gång i veckan mail från homosexuella tjejer och killar med olika slas problem, och bara det måste vara något slags tecken på att de känner sig inkluderade här. om ett inlägg två gånger om året blir en dos med snubbe-hetingar tycker jag inte att det gör så mycket. om du har några länkar till en tumblr med fina tjejer som du vill att jag ska länka till nästa killfredag så gör jag det gärna.

     Sandra Beijer 2013-09-03 16:37:00 http://rodeo.net/niotillfem
     Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Jag tänkte också såhär först, men sen tänkte jag att Sandra verkar ju vara rätt hetero, och det är ju hennes blogg. Alltså inte konstigt med killfredag. Jag är homosexuell, men tycker ändå det är fint med killfredag, hon lägger ju upp bilder på många begåvade, vackra män. Men jag blir inte ”sexuellt attraherad”. Jag kan hålla med om att det ibland tenderar att luta mot ”heteroläsare”, men jag har sett hur Sandra skrivit flera gånger för att kunna inkludera så många som möjligt i sina texter.

   Stormen 2013-08-30 15:54:00
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   vadå sunkigt? HUNKIGT<3

   cecilia 2013-08-30 13:28:00
   Svara
  • Svar på Majas kommentar.

   Hörru du, nittio procent av Sandras blogg består ju av hennes ”girl crushes” i korta kjolar så du kan väl unna oss heteros nån fredag här och var? 😉

   Julia 2013-08-30 12:42:00
   Svara
   • Svar på Julias kommentar.

    heteros behöver inte unnas någonting. hela samhället är byggt för heteros. http://www.rfsl.se/?p=412

    sixten 2013-08-30 16:23:00
    Svara
    • Svar på sixtens kommentar.

     Helt riktigt. Samhället är byggt för heteros – och framförallt heterosexuella män. Tycker att Sandra svarar perfekt ovan. Just detta inlägg kanske inte faller homosexuella kvinnor i smaken, men hon gör en annan viktig grej när hon objektifierar män – för heterokvinnor. Jag tycker att du har fel när du säger att heteros inte behöver unnas något. Heterosexuella kvinnor är också en diskriminerad grupp (om än mindre utsatt än homosexuella kvinnor), men en stor och viktig grupp som behöver stärkas.

     Julia 2013-08-30 19:38:00
     Svara
     • Svar på Julias kommentar.

      absolut har du rätt i det du säger men som homosexuell kvinna vet jag inte om jag tycker att heterosexuella behöver unnas. sen är det ju klart att Sandra publicerar vad hon vill. men att ”unna” en fruktansvärt privilegierad grupp är kanske inte en kamp värd att ta.

      sixten 2013-08-31 00:31:00
      Svara
 • Jag ääälskar killfredagar! Vilken film är Johnny Depp-gifen från?

  disqus_dzr2g0JDNn 2013-08-30 11:47:00
  Svara
 • Åh. Detta lättade faktiskt upp min baksmälla lite (mycket). Tack! Ögongodis deluxe <3<3<3

  Ylva 2013-08-30 11:33:00
  Svara
 • Bästa killposten hitintills, så långt och så bra!

  Philippa 2013-08-30 10:57:00
  Svara
 • Åh jisaness. Min stressiga dag blev plötsligt lättare. Denna hamnar på favoriter genast, så man kan återgå till den vid behov!

  Sanna 2013-08-30 09:43:00
  Svara
 • Oh my, bästa starten på dagen! Bilden med Patrick Swayze, Rob Lowe, Tom Cruise etc var helt fantastisk. Ny bakgrund på laptopen!

  Mici 2013-08-30 09:38:00
  Svara
 • weirdly, all the guys who pumped my knickers on these pics are the ones who are dead already or the ones old enough to be my father.

  Ana Harriet 2013-08-30 09:37:00
  Svara
 • Ingen Ryan! Jag är chockad 😉
  Men fasligt snygga män hörru, dte blev en ytterst bra start på dagen!

  Tackar.

  http://blomstergarden.blogspot.se

  Helene Liedholm 2013-08-30 08:53:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind