Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

pin curls.

Mitt bästa trix om man vill ha uppsatt och har sjukt rakt hår (men gillar tofsar med volym då) är att göra pin curls natten innan. Då får man nämligen så himla braig schwung i frisyren.

Här är en gammal närbild på en gång när jag gjorde pin curls. Det tar ungefär tio minuter (beroende på hårtjocklek och så). Eftersom det ska vara uppsatt behöver man inte alls vara så noggrann och kan hellre ta lite större delar hår än som det är på min gamla bild.

Dagen efter ser det ut såhär.

Och efter att man kammat ut försiktigt så blir det liksom en så bra tofs (eller två) som hänger med hela dagen.
Kanske inte raketforskning, men ett fint minitips.

.

Translation. When I want my hair in a pony tail (or two) I almost always do pincurls the night before to get volume that last all day. A little simple tip from me to you.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • När jag gjorde det blev mitt hår såhär 🙂 http://novemberdreams.blogg.se/2013/september/c-c-c-c-curly.html#comment

  Älskar det!

  Jenny - Bildjournaliststudent 2013-09-21 13:02:00
  Svara
 • Åh så fint!! 😀

  Helena Kelber 2013-09-04 21:35:00
  Svara
 • Och dessutom. Sandra. I helgen var jag på Popaganda, och första kvällen hann jag med att både spy, gråta, och hångla. I den ordningen. Vet att jag borde ha ångest och vett att skämmas över det – för jag besvärade mina kompisar så mycket – men det var så jäkla befriande på något sätt att bara släppa alla spärrar? Har precis gått igenom ett uppbrott och något du skrev i ditt ”hur man kommer över någon”-inlägg bara snurrade i huvudet på mig hela kvällen, som ett motbevis på den envisa nej det här ska jag inte göra: det är okej att vara destruktiv, man behöver inte vara pk. SÅ SKÖNT. Vanligtvis hade jag ångrat mig och tänkt att det här var satans idiotiskt, men inte nu. Det var så himla skönt. Tack för att du gav mig den insikten<3

  Elsa 2013-09-04 09:38:00
  Svara
 • ALLTSÅ, du är ju dösnygg i gingerhåret! Såna här uppsättningar får mig att vilja kapa av mitt långa hår så jag kan se precis ut som du på tredje bilden. Fast med mörkt hår. Åh, hade varit så fint. Tyvärr hade jag inte passat i det, så får leva ut min pincurlshårlookdröm via dig.

  Elsa 2013-09-04 09:32:00
  Svara
 • Otroligt gulliga uppsättningar! 🙂

  vendela 2013-09-03 23:31:00
  Svara
 • så himla fint! har jätteproblem när jag ska försöka göra pincurls, kan du inte visa hur du gör? <3

  <3 2013-09-03 22:29:00
  Svara
  • Svar på <3s kommentar.

   Jag lärde mig en gång i tiden genom att youtuba pin curls tutorial! Puss!

   Sandra Beijer 2013-09-04 03:44:00 http://rodeo.net/niotillfem
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman