Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sometimes I've believed as many as six impossible things before breakfast.

Veckans frukost mina damer och herrar ser ut såhär. Grekisk yoghurt med citronsmak, en baby bell, pepparmintste och ett löskokt ägg.

Tyvärr blev inte ägget så löskökt som jag hoppats idag för att jag fastnade framför ett avsnitt av Portlandia och glömde stänga av plattan fastän timern ringde. Ibland är komediserier viktigare än ett perfekt kokt ägg, men bara ibland.

Translation. My breakfast this week. Greek yoghurt with lemon flavor, a boiled egg, peppermint tea and a baby bell cheese.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Åh var åh var kommer titeln ifrån?

  Sigrid Åsling 2013-09-07 21:01:00
  Svara
 • Varje gång jag kokar ägg är det som att jag fastnar framför ett avsnitt av Portlandia. Även fast jag aldrig hört talas om Portlandia tidigare. Kan. inte. koka. ett. perfekt. ägg. Och är 31 år. Men glad ändå. 🙂

  Lise 2013-09-03 22:15:00 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
  • Svar på Lises kommentar.

   Ett bra tips jag lärde mig för ett perfekt löskokt ägg (size:M/L eller stort ägg). Lägg äggen i kallt vatten och sätt på spisen på högsta värmen, när vattnet börjar koka (så fort som riktiga bubblor formas) så stänger du av och sätter på ett lock och en äggtimer, 5min. Du låter alltså kastrullen stå kvar. När det ringer så sköljer du äggen i kallt vatten och äter opp dem. 🙂 Det är nästintill failproof, sen kan det behövas justeras lite beroendes på hur timern är, äggens storlek. Men det har funkat varje gång jag kokat dem.

   Lilly 2013-09-03 23:02:00
   Svara
 • Åh vilken söt muminbricka!

  ebba m 2013-09-03 20:15:00
  Svara
 • Sandra, får jag berätta om nåt fint? Jag tyckte väldigt mycket om någon när jag var 12. Sådär som man bara gör när man är 12 och inte känner personen i fråga. Han var med på tv och jag föll pladask.
  I lördags hade han spelning i min gamla hemstad när jag var på besök. Efteråt kom han fram till mig och sa ”Vad cool du är. Jag diggar verkligen din stil.” Och skämtade och var rolig och söt, och vi stod mitt emot varandra och höll i varandras armar. Jag fick en bamsekram. När jag skulle gå kom han fram och viskade ”Jag tycker du är gullig.” Så fick jag en kram till. Nu har han lagt till mig på facebook (HAN frågade MIG! Herre.) och jag vill så gärna fråga om han vill träffas, vi bor i samma stad nu, men han är tio år äldre och är bra på det han gör och man känner sig liten och så och de elaka tankarna om mig själv frågar mig vem jag tror att jag är. Borde jag? Längtar efter de där bruna fina ögonen och varma lena händerna så jag går sönder.

  J 2013-09-03 18:56:00
  Svara
  • Svar på Js kommentar.

   Men herregud! Varför frågar du inte bara! Han hade väl knappast sagt att han gillade din stil och tyckt att du var gullig och lagt till dig på facebook om han sket i dig eller nåt. Fast sedan vet jag ju inte vem han är, hur gamla ni är, bakgrund och så… Men ge järnet, var bara försiktig! 🙂

   Linda 2013-09-03 19:50:00
   Svara
 • Jag gillar dina matinlägg. Fotona och presentationen är väldigt lockande. Känner igen det där med att glömma äggen … 😉

  Kika gärna in på min New York-blogg i dag: ”När det regnar i New York” (med en annorlunda bröllopsbild). http://newyorkmybite.blogspot.se/2013/09/nar-det-regnar-i-new-york.html

  Anna 2013-09-03 18:29:00
  Svara
 • Hade en morgon med trasiga knäckebröd och för hårt ägg häromdagen, men det är väl fint det också ibland 🙂 Grekusk yoghurt med citron låter så gott!

  http://www.lovlilett.blogg.se

  Sandra 2013-09-03 18:11:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind