Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

garderobsfavoriter genom åren.

Det var länge sedan vi gjorde en sånt där garderobsfavoritinlägg så här kommer ett med några plagg som betytt lite extra både då och nu.

Vi börjar med internettröjan tycker jag. Den lämnade jag här i New York så det känns så fint att vi har återsett varandra och nu kan börja hänga på riktigt än. Internet = det bästa som uppfunnits sedan, ja, mänskligheten typ.

Den här outfiten är nog mitt första klädminne som jag verkligen minns starkt. Skorna (som matchar ryggsäcken) och klänningen köptes samma dag i samma butik i London på min trettonårsdag. Ser lite ut som ett mycket, mycket litet 90tals-klubbkid, fast då tänkte jag mest på hur jag kunde bli så lik Geri Halliwell det bara kunde gå.

Min varsityjacka som jag köpte i vintras gav mig känslan av att japp, nu är min garderob komplett så nu kan jag dö.

Kattröjan från Opening Ceremony i bästa gräddvita färgen och bästa längden! Den får följa med i detta inlägg för ett klädtips: Opening Ceremony har nyss släppt nya tröjor i samma snitt, men denna höst med bokstäver på. Tycker de är så sjukt fina, tänk att ha sin egen eller personen man är kär i’s initialer över bröstet.

Under rosettperioden var det här min största och bästa rosett. Såhär såg jag ut på Blog Awards 2010.

Whyred-klänningen som har tvättinstruktionerna att man inte får handtvätta eller kemtvätta (orimligt) bar jag när Elsa hade bröllopsfest.

Sjömansjackan var en bloggfavorit (tror det var 2009). Bytte ut de plastiga knapparna mot svarta i läder, det är förövrigt ett fint tips att göra en H&M-jacka eller så lite flottare och mer egen.

Min Mulberry Alexa när den var alldeles alldeles ny. Den var len som smör, tycker det nästan syns.

Den här rosaprickiga historien ÄLSKADE jag. Använde den tills den helt var i trasor. Dessutom råkade jag även spilla gyro-sås på den en gång efter en stökig lördagsnatt och såsen liksom frätte in i klänningen och lämnade efter bleknade fläckar.

Den här gröna tröjan från h&m var också en bloggpoppis, i perfekt längd dessutom. Här matchad med Anna Sui-klänning.

Den här Acne-klänningen väger nog ett och ett halvt kilo, den är så tung och len jag tyckte den var helt makalös. Nu hänger den lite ensam i min garderob. Kanske dags för bloppis igen.

Vinter-uniformen tre år i rad, sedan orkade inte riktigt kappan med något mer (och inte jag heller för den delen). Röd är en svår färg tycker jag, den blir så lätt för gäll liksom, men både baskern och jackan (och acneklänningen ovan också) gick i den där mjuka djupröda.

Sjöman-tischan från Marc Jacobs bar jag jämt jämt under 2008, här matchad med jeansshorts och sjömansmössa.

Hajtröjan från min header var min sommarfavorit 2011. 2011, helt sjukt att tiden gått så fort.

Alltid viktigt med plagg med superhjälte-inslag.

Världens mest perfekta snörskor från Opening Ceremony. De sjunger verkligen på sista versen nu. Så sorgligt.

Den här jackan får nästan alltid vara med i garderobsfavoriter, men den har liksom alla bra kriterier för min slags höstjacka. Mörkblå, lagom varm, dragkedjedetaljer och perfekt längd.

Avslutar med den här såklart. NÄR får jag vara Geri igen?

Translation. Some of my favorite clothing items from my wardrobe through the years.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • åh så fina kläder!

  ebba m (www.ebbali.blogg.se) 2013-09-08 23:28:00
  Svara
 • den här tror jag är din!

  http://www.stories.com/Ready-to-wear/All_ready-to-wear/Wool_bomber_jacket/590771-615212.1

  Estelle 2013-09-08 14:57:00
  Svara
 • Jag måste erkänna att jag mer ofta än sällan inspireras av din klädstil & försöker att ”härma” dig så mycket som möjligt! Men jag har hört att imitation är den finaste form av smicker, så 😀
  Massa kärlek & tack för en jätte fin blogg!

  Julia 2013-09-07 19:08:00
  Svara
 • Tänkte osökt på dig Fröken Beijer när jag skulle sälja mina älsklingar i storlek 39 från 1994 🙂 http://www.tradera.com/supercoola-platakangor-90-tal-london-underground–auktion_343255_190181729 Tack för en på alla vis flott blogg. Hälsningar Maja

  Maria 2013-09-07 16:02:00
  Svara
 • Hi Sandra! What size do you wear, of the internet sweatshirt?
  Have been eyeing it for some time now on etsy, but unsure of sizing.
  Thanks!

  Haasse 2013-09-07 15:13:00
  Svara
 • Älskar ditt hår på hajtopbilden!

  Snälla vet du var man kan hitta de där blå nikeskorna du har i din pinterest?? De är de finaste nånsin och jag har letat hela internet, finns inte.

  Sandra 2013-09-07 10:30:00
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   man hamnar här när man klickar på länken http://sneakernews.com/2013/02/04/nike-air-force-1-blazer-ink-blue/ mitt bästa tips är att söka på Nike Air Force 1 Low ‘Blazer’nåt annat vet jag inte, lycka till!

   Sandra Beijer 2013-09-07 16:11:00 http://rodeo.net/niotillfem
   Svara
 • Så bra innlegg! Puss!

  Hilde 2013-09-07 09:18:00
  Svara
 • Hur kan en människa ens vara så fin?

  Emma 2013-09-07 08:04:00
  Svara
 • *drömmer om din Penfieldjacka always and forever*

  Džana 2013-09-07 00:29:00
  Svara
 • Den där röda acne-klänningen har varit min drömklänning i flera år nu. Tror nog att din klänning är alldeles för liten för mig, men det är ju ändå värt att fråga vad du har för storlek på den och hur mycket du är villig att sälja den för? 🙂

  B.A 2013-09-06 21:55:00
  Svara
 • Du är så galet snygg!

  Daniella 2013-09-06 19:26:00 http://Vapenbroder.blogg.se/
  Svara
 • I LOVE IT ALL

  Lorissa 2013-09-06 17:51:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström