Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ledsna lejon, popluggar och nu kan du få mig så lätt.


pic source.

Här kommer den första delen av det allra finaste ni var med om i somras. Jag gick igenom de första hundra på ett café och började gråta en skvätt över min kaffekopp. Så förbannat fint alltihop. Jag älskar förresten att så många av er har era bästa minnen från Håkan-konserter. Att det liksom händer fantastiskheter under hans spelningar varenda gång, att han alltid lyckas göra något kittlande med folk.
Okej nu kör vi,


jag såg honom på Vraket i juni och jag frågade om en tändare; jag fick låna den då och det fick jag i morse också.


vi jobbade på cafe, gjorde hjärtan i våra cortados.
vi blev ihop så.
fyra år senare var det över. det var i juli och ett dygn senare brinner cafet ner. jag har aldrig sett så mycket eld förut och de säger att det var ett elfel men egentligen tror jag att det var vår kärlek.


han gjorde slut på våra fyra år, 20 minuter innan jag skulle gå till jobbet. och helt plötsligt vågade jag göra saker jag haft ångest inför, t.ex. ringa telefonsamtal och gå utan långärmade tröjor. de ringde till och med upp från telia och sa ”vi har ett bättre abonnemang för dig, du som pratar i telefon 4,5 timma om dagen.


Det bästa med sommaren 2013 är att jag spenderat den med den där killen jag haft en hemlig crush på länge. När jag för några år sen bodde med min expojkvän och var olycklig, satt jag och läste den här killens blogg. Vi hade aldrig pratat med varandra, och jag kunde bara drömma. Han var så snygg, bra skägg, manlig och verkade enormt rolig och klok och allt han skrev i sin blogg var bara samma som jag tyckte. Jag har liksom gått in på hans facebook, kollat på hans bilder och beundrat och drömt och bara fantiserat sådär man gör om ryan gosling annars!! eller någon annan som man vill ha så gärna men inte ens kan få en smakbit av.
Tills 2013. Jag har sovit tätt intill honom nästan varenda natt och i helgen sa han att han bara vill vara med mig.
 ALLTSÅ KAN INTE FÖRSTÅ DET. Min drömkille vill bara vara med mig. Jag vill föda hans barn. Bästa med hela sommaren ever.


De ringde från ett universitet långt borta och sa att jag trots allt kommit in på utbildningen, men att det redan hade börjat och jag var tvungen att flytta direkt. Smsade min pojkvän och han kom till mitt jobb och satt och grät i en halvtimme medan jag stängde butiken.


De gångerna han bakade in mig i täcket som en liten larv i en kokong, så bara fötterna och ansiktet stack ut. Och kallade mig för burrito. Har aldrig känt mig så söt.


När jag var i Thailand och träffade 4 nya vänner, två tyskar å två britter, vi dansade på barerna tillsammans varje kväll efter det. kommer nog känna dom resten av livet


En dag var vi på zoo och tittade på ledsna lejon och smutsiga zebror och sade en hel mening tillsammans medan vi tittade in i en bur med vatten som droppade ned på golvet: ”That’s quite a waste of water, isn’t it?”


När vi var på Håkan’s konsert och han viskade i mitt öra ” nu kan du få mig så lätt”, det var nog den bästa första daten jag någonsin ha varit på! jag kände mig som 16 igen


Första och senaste gången vi sågs var för precis två år sedan och det första han sa när vi möttes på Plaça de Catalunya var ”Hi, how are you? I love you” och jag svarade ”I love you too” och så kysstes vi.


En bröllopsfest och jag var modigast i världen som vågade prata med honom fast han var där med sin nya tjej. Han är mitt Håkan-hångel och när bandet spelade introt till Kom igen Lena fick vi ögonkontakt och han gjorde tummen upp och sedan dansade jag mitt hårdaste som om inget annat fanns, kysste så många jag hann och la mig i ett lyckorus på kullerstenen på vägen hem


Jag ringde min bästa vän på min lunchrast och sa; ska vi åka till Emmabodafestivalen ikväll?
Självklart, svarar hon.
Så vi åker tjugofem mil, kommer dit mitt i natten, plankar in, och lever på 6-timmars-förälskelser, mjukost och varmt rödvin. Och popluggar.

.

Translation. First part of the best moments of your summer. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Måste din blogg vara så himla normativ? Får jag lov att vara lesbisk? Varje citat, varje text, handlar om hur fin HAN är och hur bra HAN kysser. Det kanske aldrig fallit dig in, men en behöver ingen kille och TJEJER KYSSER OCKSÅ BRA.

  Anna-Klara 2013-12-24 20:24:13
  Svara
 • när han kom tillbaka en vecka från sitt nya hem utomlands i slutet av augusti och la armen om mig i folkmassan och förklarade hur mycket han saknar och älskar mig. och jag kände att fan vi är ett så jävla bra team, så himla bra bästisar. och så blev vi fulla en massa gånger innan vi tvingades säga hejdå igen. och nu pratar vi knappt men jag vet att du saknar mig precis som jag saknar dig och det räcker liksom.

  B 2013-10-05 15:29:57
  Svara
 • Vi var på emmaboda i en vecka och efter att ha vart som besatt av honom i två månader kysste han min hand, gjorde piruetter med mig, tittade på mig och log, hånglade med mig och till slut låg vi i hans tält och gjorde vad vi väntat på så länge. Tre veckor efter tittade han på mitt nervösa jag med hans trötta ögon och sa att det var bra, det var jättebra. Och vet du vad, jag är inte alls lika nervös eller osäker längre.

  Louise 2013-09-18 17:44:00
  Svara
 • Jag vågar varken titta på eller prata med honom för tänk tänk tänk om han får reda på att jag kollat igenom hela hans facebook eller att jag drömt om honom flera nätter nu, men idag kollade jag upp från min bok och så satt han redan och tittade på mig och log. Jag tror nog inte att det här året blir så himla jobbigt längre.

  R 2013-09-18 17:37:00
  Svara
 • Det var otroligt varmt ute den dagen. Vi hade lämnat tillbaka tandemcykeln nere i hamnen i Visby. Vi promenerade upp för alla backar och jag kan inte alls minnas vad vi pratade om just då. Vid stannade vid två stora stenpelare som stod mittemot varandra och lutade oss mot varsin, väntades på skjuts tillbaka till stugan vi bodde i. Han ser mig i ögonen och ler. Killen jag förälskade mig i som 11 åring och mötte igen 9 år senare står mittemot mig med sitt ljusa axellånga hår. Han har varit min i lite mer än 1 år. Jag skrattar. Åt hur förbaskat lycklig jag är.

  ”Undra när skjutsen kommer egentligen?”
  ”Vill du gifta dig med mig Elin?”

  Dog <3

  E 2013-09-16 17:22:00
  Svara
 • Jag var i ett land precis bredvid vårt, där dom pratar något som låter som en blandning av svenska och ett fantasispråk jag hade med en kompis i lågstadiet. Vi såg varandra redan första dagen, andra dagen tog han min hand i bilen och tredje natten sov vi ihop. Han pussade mig i nacken hela natten och sa hur fin jag var. 5e kvällen var sista gången vi sågs, vi hånglade så han höll på att missa bussen. Vi bytte nummer och dagen efter åkte jag hem. Sen dess har vi snapchattat konstant. Varje dag säger han hur smart jag är, hur rolig jag är och hur vacker jag är. Det har inte ens gått 2 veckor, men vi har redan bestämt att han ska åka hit i oktober. Det kanske inte räknas som sommar i början av september, men det kan nog vara det bästa som hänt mig i hela mitt liv. Någonsin. Ever.

  Guest 2013-09-16 00:32:00
  Svara
 • Det känns lite läskigt men fint att alla dina läsare vet att jag fått min DRÖMKILLE i hela världen fastän det inte ens är officiellt. :’) puss och kram, nu ska jag vända mig om och gosa in mig i brösthåret på honom.

  L 2013-09-15 01:13:00
  Svara
 • 267 dagar efter att jag skrev ”vaken om natten då jag inte sover med dig” i mina anteckningar på telefonen. 267 dagar av försök till att krossa drömmen om oss. att släcka hoppet om att få dra bort dina lockar från ditt ansikte på morgonen. de desperata försöken till att inte gå sönder till doften av din parfym. rev ut sidorna ur dagboken och lovade mig själv att aldrig ge hela hjärtat rakt ut igen. 267 dagar efter det tittade du på mig med den där genomborrande, blåögda blicken. gav mig de sista dropparna från vinflaskan och rökte några munbloss på min cigarett. du vred ur saltvattnet ur mitt solblekta hår, blåste varma utandningar över mina darrande sensommarkalla händer och lindade in dina långa musikaliska fingrar i mina. somnade i en trång nederslaf som i studen verkade alldeles för bred. återupptäckte varenda födelsemärke på din kropp och försökte dölja de 267 hjärtslagen som fick mitt hjärta att hoppa ut ur mitt bröst.

  . 2013-09-13 13:39:00
  Svara
 • Igår kväll var jag på Hamnmagasinet. Det är en fantastisk
  plats vid Umeälven som drar till sig alla som är och vill vara kreativa. På
  våningen över caféet finns en verkstad där man kan trycka t-shirts, sy ett
  sadelskydd till sin cykel eller måla en tavla med akrylfärger. Intill en scen
  med två stora soffor satt tjugotvååringar som spelade Alfapet och i ett rum
  mitt i huset stod en cirkusgrupp, närmare bestämt två trollkarlar och fyra
  gycklare, som tillsammans med en del underlig rekvisita skapade magi omkring
  sig under hela kvällen.

  En kille demonstrerade hur man jonglerar med koner samtidigt
  som en annan kastade sig ut en av serie av hjulningar över en lång grön matta.
  Magikerna fängslade mig och en grupp med ungdomar i sina trolleritrick under en
  mindre evighet. Jag märkte hur en liten tjej drog till sig min hand när den ena
  började klappa fram spikar ur näsan.

  Verksamhetschefen dök upp och jag visade honom hur man skapar mönster i espressokaffe av skummad mjölk. När jag slutligen cyklade därifrån hade klockan började närma sig tio och jag hade en hel rulle av affischer i vänsterhanden. Affischer som jag skulle sprida ut över universitetsområdet så att ingen missade den här fantastiska platsen.

  Att det var uppförsbacke hela vägen hem gjorde mig absolut ingenting.
  Energin som just då pumpandes ut i min kropp visste inga gränser. Upprymd av
  det plötsliga lyckoruset och med tankarna långt borta ifrån nuet cyklar jag ut
  på ett övergångsställe och ser inte bilen som kommer. Det overkliga händer. Jag
  blir påkörd.

  Jules 2013-09-13 11:04:00
  Svara
 • Jag blev mamma i sommar. Så. Underbart.

  Fanny 2013-09-12 22:31:00
  Svara
 • ååh, lite barcelona är med, så fint! (sitter själv atm och chattar med en söt kille jag mötte på pl catalunya förra veckan..)

  Malin 2013-09-12 21:42:00
  Svara
 • Jag vill också lämna ett sommarminne om du fortfarande tar emot dem 🙂

  I början på juni kom vi båda tillbaka. Jag från min studentstad och han från sin utlandstermin. Han har tidigare frågat om det var vi men jag sa nej, ingen distansrelation (mitt hjärta kommer gå ännu mer sönder då när jag längtar efter dig, men det sa jag aldrig). Jag sa att det bara är dig jag vill vara med, jag kommer vänta på dig. Första kvällen vi träffades igen efter många månader frågande han på en av Stockholms gator om vi var ihop. Jag är 23 år och i sommar fick jag min första pojkvän. Han är min finaste person och nu använder vi sommaren till att ta igen allt pussande.

  Sarah 2013-09-12 18:09:00
  Svara
 • Alltid lika mysig läsning!
  Gillar att du gör sånt för dina läsare

  http://www.tradera.com/jofama-kenza-biker-3-skinnjacka-34-auktion_163301_190171110

  Sandra 2013-09-12 17:41:00
  Svara
 • Jag och min bästa vän var i en svacka då vi inte pratade med varandra men ändå beslutade vi att dela tält på en festival. Är så glad att vi gjorde det för vi hittade tillbaka till varandra igen. Innan vi skulle somna i tältet halv fem på morgonen drack vi de sista vi hade kvar av de äckliga sura vinet och berättade om pojkar vi var kära i. Det var så himla fint!

  a 2013-09-12 17:36:00
  Svara
 • Fyra dagar tog vi ledigt tillsammans och åkte till mina föräldrars landställe. En morgon ligger jag i sommarsolen på loftet och läser. Han sover. I sömnen drar han mig in i sin famn, gosar in sitt ansikte i min nacke och håller mig så hårt. I två timmar ligger han så nära att det blir klibbigt men just då spelar det ingen roll. Att älskas av honom är det finaste jag vet

  Johanna Skolling 2013-09-12 17:27:00
  Svara
 • ÄLSKAR att bakas in i täcket <3

  Mimmi 2013-09-12 17:02:00
  Svara
 • Läste detta nyvaken med en kaffekopp i handen. Så himla fina berättelser <3

  Amy 2013-09-12 14:09:00
  Svara
 • orkar inte, detta är alldeles för fint.

  fanny 2013-09-12 12:45:00
  Svara
 • Trots att vi hade bestämt oss för att göra slut åkte jag dit efter 10 veckor och vi fick det finaste avslutet på den värsta sommaren i våra liv. Sittandes i hans fönsterkarm med vin och cigaretter och sjunga med Annika Norlin ”vi kommer dör samtidigt du och jag”

  Vi löser nog detta, han och jag.

  anna 2013-09-12 11:15:00
  Svara
 • alltså det här var det absolut bästa sättet att starta min morgon på.

  Nike 2013-09-12 10:05:00
  Svara
 • Så fantastisk mange fine innlegg! <3

  Lene 2013-09-12 09:53:00
  Svara
 • Alltså blir alldeles gåshudig på benen av sånt här. Bäst!

  www.somekindofpeace.blogg.se 2013-09-12 09:45:00
  Svara
 • jag blev lite starstrucked på mig själv…!

  http://ordbruden.bloggplatsen.se

  Amanda Falkman 2013-09-12 09:37:00
  Svara
 • Bästa inlägget! Fick sånt fint pirr i magen av att läsa det här, precis vad som behövdes en vanlig torsdag.

  Julia E 2013-09-12 09:25:00 http://prick.blogg.se/
  Svara
 • håller helt klart med Jelena, burriton var bäst. <3

  Josefine 2013-09-12 09:19:00
  Svara
 • ”De gångerna han bakade in mig i täcket som en liten larv i en kokong, så bara fötterna och ansiktet stack ut. Och kallade mig för burrito.”
  DET HÄR ÄR FANTASTISKT!

  Jelena 2013-09-12 08:44:00
  Svara
 • Bäst. Som alltid och så många gånger förr,

  Linnéa 2013-09-12 08:06:00 http://www.fyrakatter.blogspot.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman