Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

kilimanjaro, var tionde meter och att åka fel tunnelbana två gånger.

pic source.

.
Tycker vi summerar den här söndagen och veckan med lite mer av det finaste som hänt er i somras,


Det bästa är att få mejl från sin utflyttade storebror där han frågar hur det går i skolan och hur jag mår. Alltid undertecknat med ”Jag saknar dig. Kram!”.


Somnar och vaknar igen för att gå till pizzerian hand i hand, ser våran reflektion i fönstret och hör honom säga ”där går två som är kära i varandra” och själv påpeka ”det syns”.


Jag vaknade av att jag skrattade. Så låg jag i min säng mitt i natten och kiknade. Som att mitt undermedvetna bara; nä, nu får det vara nog med tårarna.


Förmodligen när jag låg bakom en sten uppe på Kilimanjaro och spydde av höjdsjuka medan solen var på väg upp. Vi hade 2 timmar kvar till toppen och när solen tittade fram så tänkte jag bara ”det här må vara det vackraste stället jag spytt på” och när jag sa det till mina lika illamående bergsbestigarkompanjoner skrattade de och vi sa nu fan tar vi oss till toppen. Och det gjorde vi ju.


När jag besökte honom i Stockholm och han pussade mig var tionde meter hem till hans studentrum så det tog dubbelt så lång tid att gå dit.


När vi var ute och det första han sade var att jag luktade så gott. När han sade ”jag bara måste få träffa dig igen” innan vi ens var hemma hos honom. På vägen hem dagen efter var jag så euforisk att jag åkte fel tunnelbana två gånger och jag kunde inte äta på flera timmar.


Jag och världens bästa flyttade till den finaste lägenheten på Campus, vi har fest flera gånger i veckan och har redan bjudit stiliga herrar på pasta carbonara i gryningen.


En dag när jag promenerade längs med vattnet fick jag syn på farfars båt. Han hade inte sålt den, trots att han blivit ”för gammal”! Och rätt som det var, efter så himla lång tid, satt vi där igen och åt chips och rökte kubansk cigarr.


Att världens bästa vän i världen kom förbi mig dagen efter min pappas begravning och sa att HOPPA IN I BILEN SÅ ÅKER VI BORT ETT TAG. Och det gjorde vi. Till hennes stuga någonstans i de norrlänska skogarna.


Att dansa salsa, i ett kök klockan tre på morgonen, tillsammans med en söt colombian på en kibbutz i Israel.


Jag har haft en operation och han bodde med mig i ett hus för 2 månader, och även om han ville se sin familj, stannade han med mig och höll min hand och satte mina strumpor på eftersom jag inte kan själv. Och varje kväll sa han att han älskar mig och det kommer att bli bättre. Och det gjorde det.


Jag kommer hem efter en utekväll och min absoluta favoritperson står och väntar utanför porten på mig. Attackhånglet visste inga gränser.


när jag presenterade min fina grabb för släkten för första gången och farmor kom fram och kramade om mig och viskade i mitt öra: ”du har gjort ett bra val”.


Det är lite svårt att förklara. Jag blev dåligt behandlad som barn och har därför svårt för att låta människor röra mig men helt plötsligt träffade jag någon vars smekningar inte kändes som världens helvete. Jag är idag 21 år gammal och går igenom idag något som antagligen de flesta femtonåringar har passerat men det känns ändå härligt att berätta att även något trasiga människor kan uppleva en kärleksfull beröring utan att känna behovet att skygga undan. Värt att uppmärksammas: för att komma dit jag har kommit idag gick jag i terapi. Vänta för fasiken inte på en prins på en vit häst som i sagorna utan dräp era egna drakar!


”Jag måste vara ärlig och berätta en kanske jobbig sak. Jag är fruktansvärt kär i dig” -sa jag
”Jag känner precis samma sak. När jag var på väg hit kände jag att mina ben gick snabbare bara för att jag saknat dig så mycket”-svarade han


Att jag fick grädda våfflor till min fina farfar och prata om hur han var en av dom första i Sverige som kunde köra lyftkran.


Att jag har fått bo med min otroligt snygga pojkvän och alltså fått äta sova ligga hela sommaren med han!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • På hans födelsedag struntade vi i att vi är fattiga studenter och jag bjöd honom på restaurang. Efter en mysig middag, vi är i ett hångel från hallen till sängen. Det är snabbt och passionerat men så avbryter han sig plötsligt och lägger ner mitt huvud på kudden. Med en sån blick som bara han kan ge mig säger han ”Vad fin du var ikväll förresten, tänkte säga det förut men så gjorde jag det inte. Så jag gör det nu, vad fin du var ikväll”

  Johanna 2013-10-14 22:29:57 http://jsomijohanna.blogg.se
  Svara
 • Det finaste som hände mig i sommar var när vi var på en fest i skogen och jag grät så mycket i hans armar för att det kändes som om min kropp inte får plats med allt jag känner för honom. Då tittade han mig i ögonen och sa ” ‘hela mitt namn med mellannamn och allt’, jag älskar dig. Jag vet att det är tidigt att säga, men jag har verkligen tänkt på det så länge. ” Det var första gången han sa att han älskar mig.

  Ida 2013-09-29 22:42:54
  Svara
 • Jag var bara tvungen att berätta om den finaste saken som hänt mig på väldigt väldigt länge; Fick ett fint litet sms där det stod:
  ”jag står väldigt ostadigt och balanserat på ett ben för att inte försöka falla för dig men det är omöjligt för jag har så dålig balans”. Dog lite. <3

  elyseisk. 2013-09-22 18:46:00
  Svara
 • Jag blev så himla kär i honom. Nästan på en gång. Vi träffades sent en natt och jag
  tror ingen av oss riktigt minns hur. Morgonen efter var han ingen speciell men
  så fort vi började träffas så kändes det. Han var speciell. Han var en sån det
  bara finns en enda av i hela världen. Jag blev så himla kär i honom. Det vänder
  sig fortfarande i min bröstkorg när jag doftar hans parfym. Nästan så jag får
  tårar i ögonen. Jag räknar veckorna vi känt varandra och jag brukar drömma om
  hur det kunnat vara om han inte hade haft sitt liv 20 mil bort. Hans sms som
  kommer ibland avslöjar att han tänker på mig också. Antagligen inte lika mycket
  som jag tänker på honom, men jag finns i alla fall kvar i hans liv lite grann.
  Ibland erkänner han att han saknar mig. Och ibland att han längtar efter mig.
  Världens finaste person, och han längtar efter mig.

  Malin 2013-09-22 17:59:00
  Svara
 • till den som får dansa salsa i ett kök på en kibbutz i israel med en söt colombian. jag är på en kibbutz i israel just nu och får spendera många dagar med söta colombianer. men att få träffa kärleken i israel med en söt sydafrikan är då bättre.

  kibbutzlivet 2013-09-18 21:11:00
  Svara
 • Vill också skriva nu!
  Mitt kanske bästa på hela sommaren var på morgonen efter att jag åkt ifrån han som inte är kär i mig för sista gången och jag var ledsen och kände att jag behövde träffa någon jag älskar. Så jag åkte hem till en av mina bästa vänner och käkade frulle och blev full mitt på dan och hade minidisco och låg och skedade mellan honom och hans tvillingbror, och sen fick jag gratisbiljetter till Kent av en gammal bekant bara sådär och avslutade dagen på deras konsert fylld av minnen som är tusen gånger viktigare än den där idioten.

  Mary 2013-09-17 00:05:00
  Svara
 • Jag ångrade mig! Skrev för ett litet tag sedan att min resa runt om i Afrika var mitt bästa med hela sommaren. Jag har nu ångrat mig – mitt absolut bästa med hela sommaren var att komma hem till Sverige och träffa min lillasyster. Hon har bott i Kina ett år och eftersom att jag åkte till Afrika precis innan hon kom hem till Sverige har vi varit på olika kontinenter alldeles, alldeles för länge. Jag överraskade henne och kom hem en dag tidigare än planerat. Hennes min när hon inser att det är jag som kommer gåendes mot henne på gatan, åh DEN minen, det var det absolut bästa med hela min sommar.

  Linnea 2013-09-16 14:42:00
  Svara
 • vill så gärna berätta om det finaste som hänt mig men jag vet inte vart jag ska skicka det? 🙁

  Anna 2013-09-16 12:25:00
  Svara
 • Är det bara jag som alltid storbölar

  Mallan 2013-09-16 09:09:00
  Svara
 • Ja, jag tror äntligen den där psykopaten från förr har gett upp. Han kanske skaffat pojkvän och insett sin sjukhet. Eller inte…

  Skönt är det, att det är över i alla fall den där tiden men aldrig vill minnas. #trakasserandepsykopat

  mm 2013-09-16 07:55:00
  Svara
 • Dräp era egna drakar. Bäst.

  Lise 2013-09-15 23:26:00 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Hej. Jag måste skriva av mig lite.
  Jag har hittat världens finaste pojke och jag blir lycklig i varenda liten atom av mig bara av tanken på att det finns någon som honom. Och jag kände det redan första gången jag såg honom för ca två år sedan. Det är smått fantastiskt. Vad som inte är fantastiskt är 1) han är en slags lärare för mig och 2) han har flickvän. Och branschen vi båda befinner oss i är ganska liten så om jag skulle göra bort mig i det här så gör jag VERKLIGEN BORT MIG och min framtid, typ. Jag kan inte ens prata med mina vänner om det för att ingen kan förstå det här. Så jag går bara runt med en längtan i bröstet och vet inte om jag ska vara glad för att det finns människor som honom här i världen eller om jag ska vara ledsen för att just han inte kan bli min.
  Jag önskar att jag var fem år äldre. Och att världen kunde vara lite mer som i böcker. Och att hans tjej verkligen inser vilken jävla skatt hon har.

  F 2013-09-15 20:50:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind