Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en extra fin lördag.


I lördags började jag min morgon på The Standard Grill. Där är det ljust och fint.


Åt en eggs benedicte som var strålande.


Och extrafint var det för att killen jag gillar var här och hälsade på mig i några dagar. Jag tycker om honom så väldigt mycket.


Det var hans första gång i New York så vi promenerade runt och kollade in stadsdelarna i Downtown.


Här är jag, hej hej.


Hittade äntligen Waldo så det var ju skönt.


Fanns många flotta brandbilar att fota.


Vi pausade i Nolita för drinkar på Epistrophy.


Drack prosecco med campari, himla gott.


fin person.


Och sedan gick vi vidare till Sweet&Vicious och festade på frozen margaritas.


Så blev det kväll och då åkte vi till Williamsburg.


Jag tog honom till DuMont Burger för de har mina favoritburgare i hela stan.


Dessa är yes


Det satt en gullig hund bredvid oss som såg mer ut som något ökendjur i en Disneyfilm.


Efter middagen mötte vi upp några av mina favoriter, hoppade runt mellan olika barer i Brooklyn och dansade emellanåt.


Och helt plötsligt var klockan fyra på morgonen och då fick det vara tack&adjö med den lördagen.

Translation. The boy I like visited me in New York last weekend. On Saturday we had brunch at the Standard Grill, drinks in Nolita and dinner at DuMont Burger. We finished off the night with some bar hopping with my friends.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
37kommentarer
 • Tack så mycket bästa Sandra, som du säger så var det så viktigt att dela sin sorg med andra. Jag brukade klicka in mig här för att se var du befann dig i sorgeprocessen och två veckor senare var jag där själv. Det är verkligen en process och man var tvungen att gå igenom alla faser i bearbetningen och försöka att överleva. Hoppas att man aldrig mer får sitt hjärta brustet, så himla ovärt och onödigt. Puss <3

  thesadbox 2013-09-23 11:31:58 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Eh hallå, vilken söt kille!!!!

  Johanna 2013-09-20 09:19:00
  Svara
 • så fin han är!

  http://lmode.spotlife.se 2013-09-20 07:56:00
  Svara
 • Så herlig, nå ble jeg så glad på dine vegne 🙂

  Kine 2013-09-19 23:57:00
  Svara
 • Du ser så glad ut!

  Maria 2013-09-19 22:17:00
  Svara
 • Gudars vilken fin blick han har!

  Siri 2013-09-19 22:00:00
  Svara
 • Han är ju vrålsnygg. Honom vill vi se mera av!!!! Grattis till er båda!

  Nath 2013-09-19 21:29:00
  Svara
 • He is definitely a cutie – is he younger than you? Good luck!

  Simone 2013-09-19 20:53:00
  Svara
 • Älskar Waldo-kommentaren! 😀

  Strudel 2013-09-19 20:39:00
  Svara
 • men du, vad fint! och vad tjusig han är!

  manda da manda 2013-09-19 17:10:00 http://mandadamanda.blogspot.com/
  Svara
 • Kärlek är så jävla fint alltså!

  Teresa 2013-09-19 14:20:00
  Svara
 • men hörrö! hur fint som helst. glad för din skull

  Linn Wiberg 2013-09-19 13:51:00 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • så fint! både killen, new york och du är ju helt förträffliga. 🙂

  jätteofta när jag träffar på fina saker på internet (som en ung snygg clint eastwood på motorcykel) tänker jag på dig och önskar att du var min kompis så jag kunde mms:a en massa fina saker till dig. och detta är ett sånt tips som du kanske redan sett men det är så fint att man nästan får ont i magen och jag MÅSTE tipsa dig. små tonåringar som gjort en fin cover på håkan hellströms uppsnärjd i det blå (för länge sen). http://www.youtube.com/watch?v=SlLSbU986q0
  kanske har texten i låten den finaste raden någonsin ”en dag kommer du och jag verkligen att bli gamla, men jag älskar dig nu”.

  sara bergenfeldt 2013-09-19 13:44:00
  Svara
 • WOW what a cutie, congrats Sandra.

  lara 2013-09-19 12:14:00
  Svara
 • vi blev uppbrutna med samtidigt och träffade den där nya samtidigt. det var såhär det skulle bli, det är ju så självklart, tänk om man vetat. HIGH FIVE SANDRA!

  Puss! 2013-09-19 12:04:00
  Svara
  • Svar på Puss!s kommentar.

   Åh nästan exakt samma här för min del. Blev så alldeles alldeles trasig samtidigt som Sandra (och dig) och nu är allt så himla fint igen!

   Pauline 2013-09-19 15:17:00
   Svara
 • That fine guy you like looks really cute, and seems to make you very happy, Sandra. All the best, he seems one of the good guys 🙂

  OHLALALI 2013-09-19 11:57:00 http://ohlalali.com/
  Svara
 • Han är verkligen jättesöt.

  Sofia 2013-09-19 11:00:00
  Svara
 • Äktenskapstycke på er! Lite samma mun har ni. Mkt sött på alla sätt o vis.

  Sandra 2013-09-19 10:42:00
  Svara
 • HUR underbara är inte ni då? Är ju ungefär megasupernyfiken på hur ni träffades!!! Please tell. Du är för övrigt helt underbar och en gång träffade jag dig efter en Håkankonsert på Grönan för cirka en miljon år sedan. Du inspirerar också så sjukt mycket, nu var det längesen du skrev något om feminismen men jag vet att den finns där inne och att du bryr dig så stört mycket! Älskar till exempel att du skriver om vad du röstar på. Har du för övrigt sett snippasmycket (google är hett tips annars)? Kan vara det finaste jag sett.
  Ha världens finaste dag nu.

  Julia (julviva.blogg.se) 2013-09-19 10:40:00
  Svara
 • Så fint att du vill dela med dig! Vilken höst det kan bli!!!

  Hanna 2013-09-19 10:12:00
  Svara
 • Dette ser virkelig ut som en ekstra fin lørdag! God mat, godt selskap, fine omgivelser, drinker og dansing… Perfekt, jo!

  Synne 2013-09-19 09:59:00 http://etdrysskanel.wordpress.com/
  Svara
 • Åh, kära nån vilken söt påg!

  Amanda 2013-09-19 09:52:00
  Svara
 • vilken læckerbit du plockat upp, good for you, honey! Njut av kærleken och livet! Och tack før en suUuUuUuUuUuper PIFFIG blogg!!

  matilda den vilda 2013-09-19 09:09:00
  Svara
 • Åh! Så glad för din skull! Tänk hur snabbt livet vänder. Det är det fantastiska med livet <3

  Kristin 2013-09-19 09:05:00
  Svara
 • åh sandra, är så glad för din skull!! <3

  <3 2013-09-19 08:57:00
  Svara
 • Så fint att se dig glad och kär igen. Mitt ex gjorde slut med mig två veckor efter din och ja, vi var i samma misär båda två men jag har ingen jag tycker om just nu och det är okej det med för glad är jag iallafall. Blir lite smått stressad ibland när alla andra som hade hjärtesorg för ett år sen och lite till har redan gått vidare, träffat nya människor att tycka om och det händer inte riktigt för mig. Men jag är glad för att det finns många fina, underbara människor omkring mig, vänner att skratta ihop med och dansa salsa på en torsdagskväll, det är fint det med <3

  thesadbox 2013-09-19 07:35:00 http://thesadbox.wordpress.com/
  Svara
  • Svar på thesadboxs kommentar.

   <3 ett år är väldigt kort tid. vill också säga att dina kommentarer här hjälpte mig också mycket i den här komma-över-kampen. det är så fint ändå att kunna dela även mörker med människor, tror det är minst lika viktigt. det tar ju olika tid att komma över någon, ochjag är inte hundra procent hel än jag heller, kanske man aldrig blir, men tusen gånger bättre blir det ju, lite hela tiden, och det är himla fint det.

   Sandra Beijer 2013-09-20 15:42:00 http://rodeo.net/niotillfem
   Svara
  • Svar på thesadboxs kommentar.

   Nat <3 DIn blogg var en del i processen för att jag skulle kunna bli hel igen. Och det kommer hända dig snart med, du förtjänar det bästa!

   Pauline 2013-09-19 15:24:00
   Svara
  • Svar på thesadboxs kommentar.

   Jag gjorde också slut med min kille i samma veva som er, och läste era bådas bloggar. Mitt ex har träffat en ny tjej som han är superseriös med och det bröt ner mig totalt ett tag. Nu har jag dock äntligen gått vidare, men jag visste redan från början att jag ville göra det själv och inte med någon annan. Inget fel med att gå vidare och träffa någon om man är redo, men själv så tycker jag att det är så otroligt skönt att veta att jag gått vidare själv och inte genom att låta någon annan göra mig hel igen. Nu är jag ju i och för sig en tjej som älskar att vara singel och inte vill ha en pojkvän i nuläget. inte vet jag om du är en sån som går runt och längtar efter kärleken, if so, hoppas jag att du ändå kan njuta så lite av att bara ha dig själv att tänka på för kärleken kommer ju tids nog ändå. Bara skönt så länge den håller sig undan tänker jag 😉 Bli hel själv först, var det så länge du bara kan, och SEN, sen kommer du träffa nån. För min del tänker jag att det inte är förrän om sådär 5 år. Och vad jag älskar det, så kul jag ska ha i 5 år!

   Anonym 2013-09-19 11:45:00
   Svara
   • Svar på Anonyms kommentar.

    Jag tror nog att vi menade samma sak, att det är lika bra att vara ensam och vara singel för fina underbara vänner har man och det är de som förgyller dagarna. Men det är också lite det att man blir lite stressad för att man inte tror att det räcker att komma vidare någon om man inte har hittat en ny kärlek eftersom ”alla andra” redan har och man går och undrar vad som är fel på en, att man kanske blivit så sårad att man aldrig mer kommer att hitta kärleken och det vill jag ju någon gång. Det är skönt att läsa att man inte är den enda som fortfarande står singel även om det var över ett år sen han gjorde slut och att det är okej. Puss

    thesadbox 2013-09-20 07:45:00 http://thesadbox.wordpress.com/
    Svara
 • So sweet! He is gorgeous, and you are adorable 🙂

  Lena Barclay 2013-09-19 06:22:00
  Svara
  • Svar på Lena Barclays kommentar.

   Jag säger samma som här ovan. Och dessutom ser hans åååå snäll ut. Sådär som att ”I would never hurt anyone”. Fint!

   wonderland 2013-09-20 12:29:00
   Svara
 • Här sitter jag och jobbar natt och så postar du något jättefint 🙂 Det är så himla fint att se att du är lycklig igen, min pojkvän gjorde slut kanske 2 månader innan ditt förhållande tog slut och jag följde dig slaviskt under den tiden, du förstod allt jag kände och hjälpte mig så mycket ska du veta Sandra. Nu är du kär igen och det är jag med :)) Allt löser sig helt enkelt.

  littleW 2013-09-19 05:39:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind