Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

6 stycken september.

September 2012

Såg jag ut såhär.

Och var till exempel på födelsedagskalas i Brooklyn.

September 2011

Såg jag ut såhär.

Och Elsa var och hälsade på mig i New York och vi drack skumpa på mitt tak.
.
September 2010

Såg jag ut såhär.

Och så väntade jag på att mitt visum skulle bli klart och gick under tiden på ett gäng promenader med Milla.

September 2009.

Såg jag ut såhär. Tydligen mycket trött på jobbet.

Och åt kronärtskocka med Hanna.

September 2008

Såg jag och min cykel ut såhär.

Och så var jag på Skansen och tittade på björnar! Kolla gullig.

September 2007

Såg jag ut såhär.

Och alla löven hade redan fallit.

Translation. Six different September’s, from 2007-2012.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • So fun to see your style change through the years!

  Taylor 2013-09-26 18:08:30 http://www.agirlonrope.com
  Svara
 • det här tycker jag du borde se helt enkelt! http://r0cknroll.tumblr.com/post/62307743121/cj-sewers-cloudyskiesandcatharsis-fictitious

  Joline 2013-09-26 06:42:20
  Svara
 • alltså det kanske låter konstigt att säga för jag tycker att du alltid varit söt men det känns som att du bara blir snyggare och snyggare med åren, människa!
  puss + pop!

  pamela 2013-09-25 22:48:49
  Svara
 • Sandra!

  Nu kanske du redan sett den här men…. jag hittade den typ gulligaste filmen någonsin! Och jag bara MÅSTE dela den med dig och alla andra läsarna om ni inte sett den! En sån där superdupermega gullig film som värmer lite extra i hjärtat.
  Hittade den på Facebook men lyckades aldrig kopiera en länk där ifrån men däremot fanns precis samma film HÄR -> http://www.downvids.net/just-going-to-sneak-in-here–494363.html

  KOLLA KOLLA KOLLA

  Louise 2013-09-25 20:27:56
  Svara
 • Åh, började följa dig under 2007. Galet. Länge. Sedan. Du har alltid varit number one sedan dess. Min absoluta favoritblogg. Antagligen för att jag också är intresserad av reklam som du jobbade med då och för att New York är bästa staden. Du är också en av de som fått mig att våga vilja flytta runt och upptäcka världen. Ska praktisera i Sydney hela våren nu, så tack!

  emma 2013-09-25 20:21:06 http://theroadislong.blo.gg
  Svara
 • Hej underbara Sandra, det här kommer låta weird, men hur tusan gör man för att få kontakt med killar?! Jag är 16 år och har aldrig kysst någon och det känns som att alla i min omgivning har det eller har pojkvän.. Det är inte så att jag aldrig pratar med killar, kan ju prata med några i klassen ibland eller med kompisars pojkvänner, men det är liksom inte så att jag har killkompisar utan umgås mest med tjejer så det blir det aldrig att man kommer i kontakt med killar.. Vill så gärna uppleva den där fina kärleken som alla pratar om! När en kille följer med en på saker han tycker är tråkiga, när man sitter och gosar ihop framför en film, när folk säger att man är söta ihop, att få ta kyssbilder, få känna att det finns en som verkligen älskar en själv. Lyssnade på tvåorna igår när de hade ett föredrag och det var en kille där som var jättefin, rolig och precis min typ. Problemet är ju att jag är en liten etta, han antagligen inte vet att jag existerar och ingen jag känner umgås med honom eller hans kompisar.. Hur fan gör man?! Känns mest som att jag kommer sluta i ett gammalt läskigt spökhus fullt med massa vita katter…

  Ida 2013-09-25 20:10:38
  Svara
 • Måste säga att (även om du är väldans vacker nu med) så passar du hemskt bra i silvervitt hår

  Sandra Leone 2013-09-25 15:04:15 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Hej, idag ska jag gråta igen utan anledning för det är så synd om mig när mina hjärnspöken sätter igång… *hjälp* vad ska jag göra. 16 år och söker tröst i onödan.

  niklas 16 2013-09-25 15:04:09
  Svara
 • Söta du! <3

  Isabelle Pedersen 2013-09-25 14:34:01 http://radarmagazine.se/isabellepedersen/
  Svara
 • P; så fint att jag måste svara, även om frågan inte var riktad till mig. Minnena försvinner inte, däremot försvinner en del av laddningen, som du säger. Det kittlar inte i magen när man ser bilder som när man var kär, och det gör inte ont längre, som när man nyss gjort slut. Men det är absolut värt något, värt jättemycket. När jag tänker på alla gånger han klättrar in genom fönstret, första gången vi kysstes och allt det där så tänker jag bara att det var fint. Och nu finns det annat fint, och gud vad glad och tacksam jag är att det ryms så mycket fint i ett och samma liv.

  N 2013-09-25 13:55:10
  Svara
 • wow jeg synes du skulle forsøke med kort hår som i 2007 igjen, du er bare helt fantastisk nydelig med den frisyren!

  Emilie 2013-09-25 12:01:10
  Svara
 • Härliga höstigabider! Älskar kronärtskocka. Mmmhmm! Massa kramar

  Katrin - therawfoodsisters.com 2013-09-25 10:43:16 http://www.therawfoodsisters.com
  Svara
 • Så himla bra att det här kommentatorsättet är tillbaka. Det är verkligen perfekt att hitta nya fina bloggar på 🙂

  Maja 2013-09-25 10:26:00 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Så grymt fint med tillbakablickar. Har bestämt för mig att det var hösten 2008 som jag började följa dig, helknäppt hur länge sedan det faktiskt är nu.

  Annelie 2013-09-25 10:24:54 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • jag har en personlig fråga, fattar om du inte vill svara men du brukar ju vara rätt personlig av dig så jag provar! det här med att du träffat någon ny att tycka om är ju det finaste någonsin och jag tror alltid att det finns jättemånga fler som en passar ihop med i världen, även om det just nu kanske känns som det finns en enda och jag kan aldrig vara ihop med någon annan (för så känns det ju när en är superkär). MEN, jag har inte varit med om att komma över någon så jag bara undrar hur det känns när du tänker på alltihop med L nu? alla minnen liksom förlorar dom sin laddning när en kommer över den där personen? vad händer med alla stunderna när det inte kommer en känslomässig kärleksbomd varje gång en tänker på det? jag blir helt nervös av att tänka på att en dag kanske allt vi har nu inte är värt något längre.

  p 2013-09-25 09:30:00
  Svara
 • Tycker att du är lika fin alla septembrar! Tyckte väldigt mycket om Björnen & Milla i dessa foton <3

  thesadbox 2013-09-25 07:48:57 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind