Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tuesday list.

Vad har du på dig?

Invirad i ett täcke + stor t-shirt.

Hur mår du?

Jag är sjuk. Förkyld och feber, alltså fy 17 vad trist det är. Känns som att hösten springer ifrån mig därute.

Vad önskar du just nu?

Bli frisk bli frisk bli frisk bli frisk bli frisk bli frisk bli frisk bli frisk

Vad ska du göra imorgon?

I morgon är alltså nu tisdag (skrev denna lista igår). Jag ska flytta till Söder! Har ju inget hem i Stockholm och flyttar runt där det är ledigt ungefär. Så himla svårt att hitta lägenhet i den här staden. Nina är i LA i två månader så jag får hyra hennes lägenhet under den perioden, himla bra! Måste dock ta tag i den här boendesituationen på riktigt snart så jag slipper bo i en resväska.

Och på fredag?
På fredag hoppas jag få träffa mina kompisar. Var sjuk genom hela helgen så allt det ska jag ta igen. Jag tänker klassikern vin, mat, dans.

Vad skrattade du senast åt?
Någonting han sa igår.

Vad grät du senast åt?
Grät i tisdags under näst sista Breaking Bad-avsnittet. Det är så olidligt spännande och så fruktansvärt sorgligt på en och samma gång.

Senaste köp?
I fredags: ruccola, tomater, pasta, vitlök och grillad kyckling. Middag alltså.

Vem sov du senast med?
En person som luktar helt sjukt gott, trots att jag är så förkyld.

Vad läser du just nu?
Det Mest Förbjudna av Kerstin Thorvall. Så sorglig och så bra.

Senast sedda film?
Ligger i detta nu och kollar på en matiné-film på SVT från fyrtiotalet, Snapphanarna. Alla killar är rätt heta, med skarpa käkben och stora mörka ögon. Det ger mig ångest, blir så tydligt att alla åldras och dör när man tänker på att de här unga männen är långt över åttio år nu, om de fortfarande skulle leva alltså.

Vem var den senaste som ringde dig?
Min mamma.

Senast 3 inkomna sms?
hallå! jag har klippt av håret!
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Oj vad jobbigt! Hoppas du blir frisk snart!

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Somnade. *generad emoji som stirrar rakt fram*

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Joakim. En länk med katt-gifar (9:an är min favvo<3).

Vart vill du åka just nu?
Ingenstans, vill vara prick här, i Stockholm.

Nästa planerade resa?
Jag tror kanske det blir Italien! Men vi får se.

Dagens bästa.
Att Veronica Maggio släpper två nya albumlåtar varje dag tills skivan släpps.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • […] på fredag? Eftersom jag tog den här listan från niotillfem men inte orkade fylla i den i tisdags så är det ju fredag imorgon. Och det blir precis samma […]

  torsdag | Humble & Bug 2013-10-03 17:41:41 http://humbleandbug.com/2013/10/03/torsdag/
  Svara
 • Det här med att jag går igenom exakt samma sak som du gjorde förra året. Han var riktigt dum mot mig och sårade mig något enormt. Jag vågade ej släppa taget under sex månader(!!!!) men inatt fick jag en anledning att inse att han är en idiot. Det var även första gången vi pratade sedan April. Men jag ser ett hopp om att jag också en dag ska vara redo att träffa en ny, fin kille. Vet ej varför jag skriver detta men du hjälper mig genom din blogg. Ville bara säga det. Du ger mig hopp.

  Emma 2013-10-03 02:44:07 http://theroadislong.blo.gg
  Svara
 • Jag blir från och med den första november svårt nära granne med dig dö jag ska flytta till någon port bredvid mitt vid nytorget. Skulle det vara helt omöjligt att kramas och dricka kaffe då?

  Anton 2013-10-03 00:17:52 http://www.antonkouba.se
  Svara
 • åh! vilka ställen går du ut på i stockholm nu när det är vinter och bästa trädgården inte har öppet? har du några tips?
  kram!

  Johanna 2013-10-02 21:44:03
  Svara
 • Letar också boende här i Stockholm, så gaaalet svårt! Vi kan ta och bli roomies ;D

  Emma 2013-10-02 13:47:14 http://diaryofmissem.blogg.se
  Svara
 • mimmi – därför det finns inget rum hos mig hos min mamma! tror inte riktigt att de skulle uppskatta om jag bodde på vardagsrumssoffan i några månader…

  Louise – de är från 2011 års höstkollektion. Ganska säker på att de är utsålda sen länge sen, men kanske går att hitta på ebay?

  Nina – ja den har jag inte bott i sedan 2007 🙂 Den var aldrig min, jag bara hyrde den från min styvpappas pappa. Nu hyr min styvsyster den tills vidare.

  Klara- så fort någon vill hänga på!

  Nat i London – men gud, Sjukt!!

  Esma – ja tack, har hittat ett annat som var likt också, vi håller på och sätter om färgerna nu. kram.

  Synne – åh tack för för tipset!

  Maja – adda på facebook genast och hör av dig!

  sandra 2013-10-02 10:07:27
  Svara
 • Vet egentligen inte varför jag skriver till dig, men du verkar alltid ha så bra svar på allt så om du hinner och orkar kan du läsa vidare. Hur gör man när man inte vet om sista gången man såg någon verkligen var den sista och man så in i norden inte vill att det ska vara det? när ens hjärta liksom bara sprängs lite granna varje gång man tänker på den personen och att det där leendet kanske man aldrig kommer se igen. Hade jag vetat att det var sista gången kanske jag sagt att jag alltid gillat honom, men nu känns det lite för sent. Hur gör man för att glömma? och tänk om han faktiskt tänker på mig med, inte för att jag egentligen tror det, mer hoppas.

  Maja 2013-10-02 00:53:05
  Svara
 • Jeg har lest at slutten på Breaking Bad skal være veldig bra – kos deg med den!
  Kan forresten tipse deg om Derek, den nye serien til Ricky Gervais. Jeg trodde ikke at det skulle være noe for meg, for jeg er ikke så glad i The Office og lignende serier med nesten bare pinlig humor. Derek er noe helt annet – det er morsomt, ekte, trist, og rørende. Heart warming and heart breaking at the same time, liksom. Det er bare sju korte episoder, så det er overkommelig å se på en dag eller to, og jeg synes det er nydelig!
  Her er forresten mine beste syketips, hihi (fra Paris i fjor høst): http://etdrysskanel.wordpress.com/2012/10/01/kunsten-a-vaere-syk/
  God bedring! Stor klem!

  Synne 2013-10-01 19:52:55 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Åh, åk till Italien! Bodde där i 2 år – så nyfiken vad du har att säga om landet!

  Matilda 2013-10-01 19:39:31
  Svara
 • Hej! Hitta den här på bibblan idag; https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/v/1378682_10200738499574829_1862178002_n.jpg?oh=6593d238afc43e0a3aac982ddf35dd95&oe=524CD4EF&__gda__=1380824040_feab1b7b8111484757798a2d7470fae7
  Inte supermega likt ditt omslag, men tänkte bara visa så du vet. Puss.

  Esma 2013-10-01 18:37:58
  Svara
 • Hej Sandra,
  Du har ju tidigare berättat att du hade ätstörningar när du var yngre. Hur hade du reagerat om en sjuksköterska hade sagt till dig ”you’re fat and overweight” på en rutinkontroll (eller kanske det motsatta). Utan att denna människa aldrig träffat dig tidigare och inte vet något om dina mat och träningsvanor? Detta hände mig, och jag har reflekterat lite över det och kommit fram till att jag är rent utsagt förbannad. http://nat.blogg.se/2013/october/youre-fat-and-overweight.html

  Nat i London - "you're fat and overweight"? 2013-10-01 17:29:02 http://nat.blogg.se
  Svara
 • Sandra! När hade du tänkt dra till Tokyo? Tänkte på att du skrivit om att du vill åka dit snart.

  Klara 2013-10-01 16:58:07
  Svara
 • Är jag helt efter eller vad hände med ettan på östermalm??

  Nina 2013-10-01 14:35:54 http://hjalles.blogg.se
  Svara
 • Jisses, Det Mest Förbjudna tyckte jag verkligen om! Hittade den i en gammal bortglömd bokhylla ute i mitt exs föräldrars sommarstuga. Den bara stod där, med handskurna sidor, och såg helt oskyldig ut. Det var den inte.

  Emelina 2013-10-01 14:04:41 http://judymyfriend.blogspot.com/
  Svara
 • krya på dig, fina sandra! ♥

  jule 2013-10-01 14:00:45 http://andnoplanb.blogspot.com
  Svara
 • Hej! Har du helvita dr martens på bilden med varukorgen? Om ja, VAR hittade du dom? Fiina.

  Louise 2013-10-01 13:49:55 http://louisejansson.se
  Svara
 • Weather sucks in here too!
  Get better soon <3

  Deniz 2013-10-01 13:11:40 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • perfekta middagen <3 snor denna listan om det går bra. hoppas du mår bättre snart!!

  fanny darling 2013-10-01 12:52:58 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • Fantastisk liste 😀 Liker bloggen din veldig godt!

  Marie 2013-10-01 12:49:34 http://dobbeltlivja.blogspot.no/
  Svara
 • Nu är jag rent kulturellt annorlunda när det gäller boendesituationer och så men varför bor du inte bara hos din mamma tills du inte hittat någon bostad? Jag skulle inte kunna bo hos folk kors o tvärs och jag kan förstå att det är krävande att bo hemma men vore inte det en lite lättare lösning…

  Mimmi 2013-10-01 12:44:29
  Svara
 • Jag dör på 11:an, hahahahahaha

  *måste skaffa katt*

  thesadbox 2013-10-01 12:27:46 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • Hope you get better!!! It is great that meanwhile you can stay at Nina’s apartment. A big ‘get-well soon’ kiss! 🙂

  Damaris // The cat, you and us 2013-10-01 10:44:25 http://www.thecatyouandus.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind