Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3,6 mil, fotoskolor och en andunge.


Här kommer en ny dos av era finaste minnen från den här sommaren. Älskar så mycket att läsa dom alltså. <3


Det bästa med min sommar var att han var med en annan flicka än jag. Det bästa var att kasta ut honom ur mitt liv, kedjeröka och gråta mig till sömns. Det bästa var att resa sig upp, skratta, dansa, sjunga. Att för första gången på över ett år göra saker för min egen skull, och för mina vänner och familj. Och att snart ha körkort, för det är mitt alldeles egna projekt.


Jag har spenderat hela sommaren på ett kalfjäll. Och igår sprang jag 3,6 mil. Det var inte ens till en kille. Bara för mig.


Han kom lika hastigt som han gick. Och han gick på det fulaste av alla sätten. Men när han var här. I min famn.
Var han den finaste.


När sötaste 2,5-åringen skriker allvarligt och för full hals att jag inte får säga ”äppelmos” för att sedan gapskratta och säga ”skoja bara lite”. Bästa ungen.


Jag flyttade från hemstaden till en av sveriges mest omtalade fotoskolor. Och även fast jag skulle skita i pojkar så dök en envis rackare upp. Han är lite smått seg i huvudet och vågar aldrig hälsa på. Men han är så satans snygg så det gör inget. Den som väntar på något gott.


Han bodde här hela sommaren och sen fuckade allt upp för fucking hundrade gången. Så jag sa hejdå på riktigt för första gången på tre år och det känns så fucking bra.


När jag och min storebror tillsammans räddade en andunge från elaka trutar. Vi döpte honom till Jerry, tog hand om honom i två dagar och lyckades sen återförena honom med sin and-familj. Han var så dunig och fin, alldeles tam och sov när man höll honom i sin kupade hand. Det är mitt sista fina minne med min bror, jag minns hur jag såg på honom och var så himla stolt över allt han gjort.


sista natten på emmaboda fick jag hångla till hakuna matata


Jag ringde på hans dörr, men gick in ändå när ingen öppnade.
Duschen var igång och trots att han inte är min och jag inte är hans gick jag in och gjorde honom sällskap. Att han inte blev rädd eller generad eller kände ngt behov att diskutera vad som försigick utan bara spenderade resten av dagen med mig helt naken.
Det var det bästa på hela sommaren.

.

Translation. More lovely summer memories from readers.

pic source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • När vi låg i hans våningssäng, med pannorna tätt intill varanda och min nästopp snuddandes vid hans. Joy division var på och han var så fruktansvärt nära, så himla himla nära. Han lindrade alla mina smärtor med en enda beröring, och när han sa ”ska vi bara ligga här?”, reste sig upp och kysste mig med hela hans handflata vilandes på min panna.

  Isobel 2013-10-15 00:13:34
  Svara
 • Jag har kollat på honom i smyg ca hela sommaren och innan dess. Jag gillar honom så himla mycket, och han har varit förlovad och precis gjort slut och allt i hans liv är kaos och allt jag egentligen vill är att veta att han känner samma för mig. Så hälsar jag på honom på jobbet. Så skiner han upp, kramar mig hårt, lyfter mig precis så som på film och så alla hans kollegor förstår att det är vi kysser han mig och snurrar mig runt, jag flyger i hans armar. Och så viskar han.”Jag svär att jag känner något nu”

  e 2013-10-11 18:19:17
  Svara
 • efter james blakes konsert på way out west drar jag med min vän på en överfull spårvagn till göteborgsklubben där james trummis ska dja. på klubben står james i publiken, han är minst 20 cm längre än alla andra och står där helt obemärkt. jag går fram till honom, känner ingen nervositet eller tvekan, och bara ”hej! vill bara säga att jag tycker du är fantastisk, vilken magisk spelning det var”… osv. ”haven’t we met before?” säger han. och jo visst har vi det, 6 månader tidigare, i en annan stad i ett annat land, och jag vet inte hur det kommer sig men han minns mig men det är ju fett. ”i like your tennis outfit!” säger han om min matchande vita vipp-kjol och piké. vi pratar litegrann och dansar och så var det med saken. inget konstigt egentligen. men det var så stort för mig. gud måste gilla mig, är det enda som snurrar i mitt huvud. jag kan dö nu.

  och jag tänker att det är nog såhär fanatiska one direction fans känner, bara att jag hanterar och uttrycker det på ett lite annorlunda sätt.

  Svara
 • When we stood there looking at each other, waiting for his friends. He smiled at me. I poked his stomach (as I always do when I’m nervous and like someone). We kissed. Then he took my hand and we continued walking.

  K 2013-10-07 16:06:09
  Svara
 • När jag av en slump är på väg till en efterfest med min crush och jag berättar att jag ska flytta utomlands om en månad varpå han säger ”men det kan du ju inte göra, vi ska ju bli tillsammans”

  Alice 2013-10-07 01:03:56
  Svara
 • Jag träffade en av de bästa människorna på denna jord. På en vecka blev hon den där vännen man kan ringa mitt i natten när hela världen är uppochner, vännen som en har en massa hemlisar och interna skämt med, vännen som alltid finns där. Det är inte bara mitt finaste minne från sommaren utan från hela 2013 <3

  E 2013-10-06 12:43:32
  Svara
 • är det bara för mig som sandras blogg är jätte jätte långsam. typ 711 gånger långsammare än någon annan blogg? och när man väl kommer in tar fotona en halv evighet att ladda. Har inget tålamod, måste. läsa. dessa. underbara. storys. NU

  victoria 2013-10-06 06:40:07
  Svara
 • Woho, kommentarsfältet är ju normalt igen!!

  Det finaste i sommar? Att bli vuxen. Ha egen lägenhet. Jobb. Ha sex. Röka gräs. Vara full. Blogga och måla och knulla i frid och ro.

  Ljus

  lilla S 2013-10-05 22:42:23 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • Fucking hell handlar allt i ens liv om relevans till killar? Så små petitesser jämfört med en själv.

  Therese Svensson 2013-10-05 18:17:35 http://svenssonsmat.blogspot.se/
  Svara
 • Pojke hit och pojke dit, blabla, är det allt ni tänker på? Haha 😉 Thank God för andungar och knäppa 3 (nästan)-åringar. Gör just detta bloggkoncept lite intressantare… hehe. Själv fick jag (ännu en gång!) uppleva magi i dess finaste form.

  AL 2013-10-05 17:39:07
  Svara
 • Det bästa med denna sommaren (om 1 oktober får räknas som sommar) är när jag efter sex månader äntligen fick ur mig all ilska på honom. Berättade vad jag känt och vilken idiot han varit. Nu känner jag mig fri och redo att fortsätta leva mitt eget liv utan honom i tankarna.

  Emma 2013-10-05 17:30:06 http://theroadislong.blo.gg
  Svara
 • alltså säga va man vill om den stora annonsen för parfym du har på bloggen just nu men den killen är kanske DEN SNYGGASTE JA SETT NÅNSIN???!! shit pommfritt ://// ps hahahahahaha bäbisen som skojade. vill va hens kompis

  Inez 2013-10-05 16:23:35 http://www.botellonz.blogg.se
  Svara
 • Hahahaha hakuna matata!!

  Menkärelillevän 2013-10-05 16:19:09
  Svara
 • Alltså sånt här är så vackert.

  Madde Schwedaan 2013-10-05 15:01:14 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • När D gick ner på knä på brooklyn bridge och frågade om jag ville dela resten av mitt liv med honom.

  Stina 2013-10-05 14:09:36 http://Henricson.blogg.se
  Svara
 • Tänk att alla bär på sådana här historier. Han före dig i kön på ICA, hon som just passerade och gamlingen som vilar benen på en bänk. Man vill ju bara fråga ut dem alla.

  Linnéa 2013-10-05 13:56:50 http://www.fyrakatter.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind