Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tre frågor om blind dates, ögonfransar och kameror.

Här kommer 3 frågor från kommentarsfältet i helgen som fler än en var nyfikna att få svar på. Tänkte därför att jag skulle lyfta upp de i ett eget inlägg:
.

Jag kom av misstag in på en av dina tidigare blogg adresser där du är så söt och har gjort som en liten kontaktannons till en av dina killkompisar. Jag blev så nyfiken för detta måste vara längesedan! Vad hände fick han napp? Blev det uppskattat? Det är så ju gulligt över 120 svar från kärlekstörstande flickor runt om i Sverige. Kram
Det här var i 2007, alltså nästan sex år sedan (herregud). Vi fick så sjukt många svar, precis som du skrev över 100 stycken, så galet. Och självklart precis som livet är blev han kär i någon annan innan han ens hunnit gå på en endaste blind date. Hur som helst så var det megaroligt att så många ville vara med.

kan inte du skriva om hur det har gått med dina ögonfransar efter att du förlängde dem? Har du använt serum efter det, och hur har det i så fall fungerat? Jag blir tokig på mina korta, raka fransar och skulle älska att få tips! Tack! <3
Jag förlängde dem hos salong ett tag när jag bodde i New York (se bilden över), men det slutade jag med efter ett tag, ögonen blev så tunga liksom? Plus att det var dyrt och jobbigt att hela tiden gå och fixa med dom. Nu använder jag serum och älskar det. Vet att det diskuterats om att det kan vara dåligt för ögonen och det var ju artiklar och sånt i tidningar om farligheten, men för mig funkar det bra. Living on the edge etc. Läs på om det innan du börjar använda det i alla fall. Här kommer två bilder, en på min vanliga längd och en efter att jag börjat använda serum:

Vanlig längd:

Serum-längd.

Hej, nu tänkte jag fråga en sak jag undrat väldigt länge. Hoppas väl att du tar med detta när du svarar på frågor och sådär. Känner du någonsin att du inte riktigt kan leva fullt ut för att du hela tiden måste dokumentera allting? När du träffar vänner och hela tiden måste tänka på att ta foton till bloggen, eller när du är med om något riktigt stort och speciellt börjar du då ibland tänka på hur du skulle kunna skriva om det i en krönika eller liknande? För jag känner såhär ganska ofta och då har ju jag bara en väldigt liten blogg.
Hmm. Jag känner faktiskt inte så överhuvudtaget. Ska försöka förklara hur jag ser på saken.
För det första – har ju bloggat i nästan tio år snart, så är väldigt van att ha med kameran. För det andra – jag sitter ju inte och knäpper av varje sekund utan ganska sporadiskt genom kvällen. Ett foto tar en halv sekund att slå av och jag känner inte att jag missar just det halv sekundiga ögonblicket bara för att jag ser det genom en lins. För det tredje – jag dokumenterar ju inte ens i närheten av alla mina veckodagar. I genomsnitt brukar det bli 1-2 gånger i veckan, så majoriteten av min tid har jag inte med mig någon kamera. För det fjärde – SÅ värt att fotografera saker! Man minns kvällarna efter många år och mitt minne har tränats och blivit så sjukt bra sedan jag började blogga för att jag dokumenterar så mycket. Och jag har så mycket bilder att titta tillbaka på och bli glad över igen och igen.

Translations. 3 questions from the comments field, one about my friend Filip, one about eye lashes and one about taking pictures. please read in google translate!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Ett bra tips är att göra eget serum. Hur enkelt som helst, kostar en bråkdel av butikernas serum och skonsammare. Snabba resultat dessutom! http://www.youtube.com/watch?v=mPQBk5cA_pM

  Elina 2013-10-17 14:10:32
  Svara
 • wihoooo! har du inte fler killkompisar du kan skriva kontaktannons åt? så himla fint ju! jag vill gå på blind date!

  Amanda 2013-10-08 12:48:53 http://ordbruden.bloggplatsen.se
  Svara
 • vad använder du för mascara? 🙂

  mollsan 2013-10-07 22:37:02
  Svara
 • vad använder du för serum?

  Amanda 2013-10-07 19:31:00 http://youngsithlord.blogg.se
  Svara
 • Det där med kontaktannonsen var hur gulligt som helst ju! Du kanske borde bli matchmaker och låta läsare skicka in? Hur kul hade inte det varit?

  E 2013-10-07 17:10:30
  Svara
 • åh, angående ögonfransserum! så länge du använder det kommer det funka jättebra och inte innebära några problem alls. tills du slutar. då kommer det också gå bra, och du kommer tänka ”pju, det hände inte mig!” men SEN efter ett par veckor eller nån månad… då kommer du märka att ögonfransarna blir jättetunna, mycket färre till antalet och väldigt spröda på ett himla tråkigt sätt. exakt såhär var det iallafall för mig och mina vänner. särskilt biten om när man slutar och tror det gått bra, men det tar ett tag innan fransen har slut på serum i sig (eh, eller ja du förstår hur jag menar) och det är därefter det blir bekymmer.

  eller ja. det här är ju mina upplevelser, hoppas det inte blir lika jobbigt för dig 🙁

  michelle. 2013-10-07 16:46:00 http://michelle.blog.se
  Svara
 • Gillar svaret på alla. Liksom kontaktannons hur kawaii. Och det sista svaret om att fotografera, perfekt!

  Jenny 2013-10-07 16:07:58 http://cestjenny.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Måste bara säga att jag älskar din blogg! Blir så inspirerad och glad varje gång jag kikar in (som nu har blivit dagligen). Tänkte idag att jag tänker det själv varje dag, men hur ska du veta det liksom? Så värt att berätta tycker jag. Det var det hela, tack för en jättefin blogg! Kram från Elin i Paris!

  elin 2013-10-07 14:51:36 http://elinsparis.spotlife.se
  Svara
 • the last question is very relevant to what I think about blogging and taking pics for my blog! I think there is an illusion, everyone thinks bloggers take a pic of every moment of everyday, but it’s not, it just seems so when you put posts one by one 🙂
  so I torally agree with you <3

  deniz 2013-10-07 12:40:25 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Oh tack. Känner också lite det där med dokumenterandet. Men nu är det bättre!
  Kram

  Hanna 2013-10-07 12:11:01 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Hej, vilket serum använder du på fransarna?

  Ida 2013-10-07 11:39:52
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   ida – revitalash! tror till och med det är olagligt i sverige nuförtiden :O men vet att exempelvis sephora har många bra!

   sandra 2013-10-07 11:51:55
   Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind