Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

answers to past weeks comments.

 

Hejhej! När du var i New York så åkte du iväg till något ställe, typ ett universitetsområde och kollade in biblioteket där! Det var vinter minns jag, vad var det för ställe och hur tar man sig dit?
Vi åkte till New Haven och spanade in Yale University!

Din blogg har laggat något fruktansvärt för mig de senaste dagarna… Kan liksom bara scrolla så länge sidan laddar, sen fryser den och går inte att scrolla i alls. Funkar dock när man klickar på enskilda inlägg märkte jag nu, men ändock irriterande… Vill ju läsa hela inläggen.  Sitter vid en PC, har Google Chrome som webbläsare, om den informationen hjälper kring att lösa problematiken nåt.
Åhnej, har fler det problemet? För mig funkar den fint. Jag sitter på en Mac och använder Firefox.

En fråga om något annat, men vart hittar du dina fantastiska magtröjor? Har gått runt på stan (bor visserligen i Uppsala så det tar inte så lång tid) och hittar knappt några alls. Överväger att köpa vanliga tröjor och klippa till, men det känns så onödigt. Skulle bli jätteglad om du kunde tipsa om balla magtröjor som inte kostar skjortan!
Asos och AA är majoriteten av mina magtröjor ifrån. Topshop har också bra, och H&M då och då!

i vilket program redigerar du filmerna i? Jag har precis köpt mig en kamera som man kan filma i och det vore så himla kul att testa på något liknande.
Jag redigerar mina filmer i iMovie, ett program som ingår i Mac.

alltså din jacka! så fin. Vart är den ifrån?
Tackar! Den är från Opening Ceremony men köpte den för flera år sedan.

SANDRA! Vad tänker du om Barillas klantiga uttalande ang. att de skulle aldrig visa ett homosexuellt par i någon av sina reklamer? (Påtalomdinpastasomsågsåjävlagodut)
Ja det låter ju idiotiskt helt enkelt.

SANDRA! jag bara måste veta var du har köpt din gråa långa halsduk!! såg den i bloggen förra vintern och den verkar så perfekt. Hittar verkligen ingen lång kvalitetshalsduk. Bara massa fula ihåliga akrylhalsdukar som blir noppriga efter tre dagar.
Om någon annan bloggläsare vet om långa yllehalsdukar hojta till mig!! evigt tacksam person!!!
Den är från Isabelle Marant, men NK har exempelvis många bra om du bor i Stockholm! Acne också!

Herregud, vad pizzan såg god ut! Men, varför utan tomatsås?
Tycker det är så mycket godare!

Säger du att du går ”in till stan” när du lämnar Södermalm? Vad lustigt.
Jag säger att jag går in till stan när jag ska till city. Så oavsett om jag är på Söder, i Vasastan eller på Östermalm säger jag ”ska till stan” när jag typ ska hänga runt centralen och däromkring.

vad använder du för mascara?
YSL’s mascaror eller Loréal Lash Architect. Båda är great!

Hur löste du det med att Geri-halliwell klänningen var så kort? För att inte visa rumpan liksom
Brydde mig inte helt enkelt! 🙂

Tycker om de pastelliga klockorna men de är så himla långa band!! Klipper du av dem?
Yes, klipper av!

Sandra, vad gör man åt sitt hjärta när det plötsligt inte kan hantera han som förut var min kompis? Som för bara någon månad sedan var vemsomhelst men som jag nu inte kan se i ögonen för det blir så intimt. För jag fastnar. På föreläsningarna sitter jag snett bara för att få vila min arm mot hans.
Hur hjälper jag mitt hjärta när det känns såhär?
Åh. <3 Man kan ju inte hjälpa att man förälskar sig i en vän. Kanske finns det en liten chans att han känner samma? Finns ju inte riktigt några trix att skaka av sig kärlek (till slut går det över men tar tid), men om man är modig och vågar visa honom hur man känner kan det ju faktiskt bli så att det uppstår fyrverkerier och fantastiskheter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
35kommentarer
 • Agnus, Livet i stort tror jag. Jag flyttar snart till USA för ett år. Han och jag har knappt pratat på ett år. Det har bara hänt så mycket.

  Nellie 2013-10-19 18:37:14
  Svara
 • Maya: Alltså det är någonting med Unique bara som gör att jag absolut inte tycker om den personen. Jag tycker inte riktigt det fungerar med att ena stunden vara man och sedan vara utklädd till kvinna och sjunga Spice Girls med en klubba i munnen. Jag har absolut ingenting emot homosexuella och transsexuella personer alls men för mig förstör Unique Glee ~ men Glee för mig är trots allt det gamla Glee med alla gamla medlemmar och jag ser bara på Glee nu på grund av Lea Michele och Kurt och för att jag ville se hur det skulle sluta med Finn och Rachel ~ men det går ju inte att se längre.

  Som Ryan Murphy sade: ‘The final year of the show, which will be next year, was designed around Rachel and Cory/Finn’s story. I always knew that, I always knew how it would end. I knew what the last shot was – he was in it. I knew what the last line was – she said it to him. So when a tragedy like that happens you sort of have to pause and figure out what you want to do, so we’re figuring that out now. I have a good idea. I’m going to tell the studio and the network [in a week] how after Cory’s unfortunate passing we can end the show that I think is very satisfactory. And kind of in his honor, which I love.’

  Lisa Marie 2013-10-19 12:02:21
  Svara
 • Till alla gleeks: Jag håller med om att säsong fyra inte är lika bra som dom tre första säsongerna MEN jag skulle ändå vilja prata om dom sakerna jag tyckte om med den.
  Jag älskar superhjälte avsnittet, även thanksgiving avsnittet då lets have a kiki framförs (asså kärlek<3) Jag gillar också tanken av Santana och Quinn! Håller med om att Rachels "nya jag" inte alls är lika fantastisk som hon var i början, men tycker ändå att det fungerar!
  Jag skulle gärna veta om varför Lisa Marie (?) ogillade Unique, skrattar ofta åt saker hon säger, men det känns nästan lite för likt mercedes när båda är diva men fortfarande på ett liknande sätt sköra.

  Jag är den enda personen av dom gleeks jag känner som gillar Marley, så skulle jätte gärna höra vad ni tycker! Jag tycker hon är gullig (inte utseendemässigt), smart, och modig när det gäller att till exempel försvara eller säga ifrån.

  Maya 2013-10-18 21:35:38
  Svara
 • Nellie, vad är det som hindrar er från att bli något nu?

  Agnus 2013-10-17 23:16:16
  Svara
 • Caroline: Jag tycker precis som du och jag hade himla svårt att få in hur Puck betedde sig. Hela hans beteende kändes så krystat och tillgjort att det inte ens blev verkligt. Jag har aldrig riktigt tyckt om Quinn och har alltid fått uppfattningen om att hon gör sig till någon som hon egentligen inte är. Det ryktas ju att det var någon konflikt som gjorde att hon inte kom men själv säger hon att Ryan Murphy inte frågade henne. Alla de som ville tillhöra hyllningsavsnittet frågade ju Ryan om de fick vara med ~ så då kunde hon också gjort det om det nu betydde så hemskt mycket för henne.

  Och allt det du räknar upp var det bästa för mig också ~ i hela avsnittet. Jag grät och grät och grät när Will bara föll ihop i Emmas famn med ett stadigt grepp om Finns jacka. Det känns fortfarande så himla overkligt alltihopa. Alltså jag tror inte den här säsongen kommer bli särskilt bra ~ det enda som kommer bli bra är delen med Rachel och Kurt. Efter ett sådant här sorgligt avsnitt tycker jag att Glee kunde legat lågt och producerat nästkommande avsnitt lite melankoliskt eftersom det faktiskt är så man känner sig när man har gått igenom någonting sådant här ~ men istället ska de visa Katy Perry vs. Lady Gaga i rejält storslam. Det känns så himla känslokallt för mig bara. Vad tycker du?

  Kram! [och Sofia tusen tack för tipset!]

  Lisa Marie 2013-10-17 12:19:01
  Svara
 • Agnus, jag vet inte. Jag vet faktiskt inte. Lättast av allt hade vart om han sa att det inte betydde något, även om det hade gjort så himla ont. Nu kommer jag alltid undra hur det blivit om jag inte vart så feg.

  Nellie 2013-10-17 00:30:58
  Svara
 • Pc + crome och hänger sig alltid i typ en halv minut innan jag kan fortsätta läsa. Detta händer inte på någon annan sida än på din blogg av någon anledning

  sarah 2013-10-16 23:37:50
  Svara
 • Lisa Marie: Jag känner mig lite kluven inför hyllningsavsnittet. Det var liksom så himla abstrakt på något sätt, man fick inga svar, det var liksom bara sorgligt sorgligt sorgligt hela tiden. Men tanken med det var väl att det framförallt skulle vara fokus på själva sorgen, att det på något vis ändå var Cory som var i fokus (och med honom såklart Finn). Jag saknade Quinn. Dialogerna mellan Sue och Santana, samt Will och Rachel var typ det bästa i hela avsnittet. Och Mercedes version av I’ll stand by you, samt Rachels nummer (såklart). Ja, typ så. Vad tyckte du, och hur tror du säsong 5 kommer att fortsätta?

  Och Sofia, tack för tipset!

  Caroline 2013-10-16 20:56:12
  Svara
 • Till er som pratar om Glee!! Har ni läst Seriedrottningen? Det är mitt bästa ställe för att träffa fler som älskar tv!

  www.seriedrottningen.se (hon skrev om avsnittet av Glee också)

  Sofia 2013-10-16 19:35:46
  Svara
 • Nellie, hans svar, var det svaret du ville ha?

  Agnus 2013-10-16 16:38:02
  Svara
 • För lite mer än ett år sedan slutade jag ligga med honom, han som jag aldrig riktigt visst vad det var med. Under ett års tid träffades vi från och till, somnade med armar och ben ihop trasslade och fast det inte var något seriöst så pussade han mig när han trodde att jag sov. Förra veckan frågade jag honom vad vi var och han svarade. Han svarade faktiskt. Det tog mig ett år att fråga, ett år. Nu känner jag mig bara tom, helt tom. Han gav mig ett fint svar, det var inte det som var felet, jag bara känner en tomhet. Hur länge ska man låta sig påverkas av människor? Hur lång tid tar det innan han slutar rubba min värld? Hur slutar man vara så jäkla feg?

  Nellie 2013-10-16 01:20:56
  Svara
 • Caroline: Men absolut jag håller så himla mycket med dig. Jag tycker inte om de nya medlemmarna i Gleeklubben och framför allt inte Unique och kommer aldrig riktigt förstå vad han gör där men jag har alltid älskat Rachel och jag kan inte sluta följa hennes utveckling. Det är bara någonting speciellt med Lea som gör att hon trollbinder en och därför har jag så svårt att stänga av för trots att inte Cory finns längre så är ändå Lea den som gör Glee till vad det är. Hon har alltid varit den som har visat hur det känns att vara utanför och bli bortskuffad för att hon har strävat efter sin stora dröm ~ och det gör det ännu sorgligare när man vet att hon inte kan leva sin dröm med Finn och inte bilda familj med Cory. Hur tyckte du att hyllningsavsnittet var? Kände du att någonting saknades? Kram!

  Lisa Marie 2013-10-15 23:32:36
  Svara
 • Hur gammal är din kille? (Om man får vara så fräck och fråga) Han ser lite ut som en toyboy och det är ju bara fint 🙂

  Sofia - Londonbloggen 2013-10-15 22:04:23 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Du er så flink til å svare på kommentarer og ta leserne dine på alvor, og jeg elsker at du ikke bryr deg om hvor kort Geri-kjolen er, hoho!

  Synne 2013-10-15 21:34:50 http://etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Halsdukstips: kolla COS! Både dam och herr-sidan, finns t o m ibland på rea!

  Lina 2013-10-15 19:57:07
  Svara
 • Lisa Marie, jag håller med dig om att det blev sämre efter säsong 3, samtidigt som jag tycker att utvecklingen som Rachel gått igenom ändå känts realistisk (precis som Sofia säger). Men alltså. Jag går sönder när jag tänker på det som Rachel sa i Quarterbackavsnittet, att hon liksom alltid tänkt att hon ska göra karriär och komma tillbaks en dag, och då skulle Finn vara där. Och när Sue pratade om att hon sett sig själv arbeta med honom i 30 år på McKinley. Och så blir det ba inte så. Och så tänker jag på att Lea och Cory säkert hade minst lika stora planer ihop, och hur sorgligt det är. Avsnittet kändes liksom som en homage till allt som blev och inte blev av Finn och Cory, allt som inte kan hända längre. Allt som man måste leva utan när någon dör. Glee kommer nog blir helt annorlunda nu utan Finn. Så sjukt dålig idé att grejsa med droger! Men jag håller med om att det är värt att fortsätta titta, både för Leas och de andra i ensemblens skull.

  Kram!

  Caroline 2013-10-15 19:46:59
  Svara
 • Jag är uppvuxen i Vasastan och bor i dagsläget på Kungsholmen men kallar city, dvs Sergels torg och däromkring, för stan. Har alltid gjort. Trodde alla gjorde det?!

  A 2013-10-15 18:57:07
  Svara
 • Sofia G: Vad ledsen jag blev när jag såg sammanställningen på din blogg. Så himla sorgligt alltihopa! Jag önskar att man kunde vrida tillbaka klockan och se fina bilder på Lea och Cory igen ~ inte läsa en hemsk nyhet om att han har tagit en överdos.

  Lisa Marie 2013-10-15 17:19:47
  Svara
 • PC + chrome, inga problem här heller 🙂

  Mimmi 2013-10-15 17:11:00
  Svara
 • Har PC och använder Chrome men inga problem här inte!

  Och till er andra Gleeks:
  Jag har såklart också lipat sönder senaste avsnittet. Jag har dessutom tittat igenom säsongerna 2-4 igen sen vi fick dödsbudet och det var nästan ännu värre. För ser liksom Corys och Leas relation i allt de sa till varandra som Finn och Rachel. Gjorde en liten sån sammanställning på min blogg häromveckan. Jag tycker också att Glee tappat den charm den hade i säsong 1-3 men jag har på något sätt transformerat och uppskattar det som kommit nu också. Det är en annan fas i deras liv, det har blivit som en ny serie som jag ändå gillar.

  Kram!

  Sofia G 2013-10-15 16:44:52 http://www.femsinnen.blogg.se
  Svara
 • Åh men alltså, mössan! Vart har du köpt den? Älskar att du svarar såhär förresten. Himla fint. Och du är fin! Puss på dig denna tisdag!

  Nickie 2013-10-15 15:03:18
  Svara
 • Caroline: Jag är en Gleek eller jag har åtminstone varit en. Jag älskade säsong ett till tre och jag kunde se de om och om igen. Rachel och Finn var de finaste någonsin för mig och deras relation var så himla speciell ~ lika speciell som deras relation var i verkliga livet. Jag kan varenda avsnitt utantill och varenda låt och jag har gråtit så mycket. När Finn lämnade Rachel vid tågstationen för att han inte ville stå i vägen för hennes dröm grät jag så mycket att jag immade igen mina glasögon som jag måste ha på mig när jag ser på tv. Roots before branches blev låten jag aldrig någonsin kunde lyssna på igen och när jag väl gjorde det grät jag lika mycket en gång till.

  Första avsnittet i säsong fyra var så himla fint men sedan blev allt bara så fel. Rachel var inte längre Rachel utan hon var någon annan ~ en slampigare och mer utmanande version av sig själv och det fungerade bara inte. Och de var tvungna att göra Finn till en misslyckad och osäker tonåring igen som inte ens klarade av militären. När Finn mötte Rachel och Kurt mötte Blaine och Santana mötte Brittany och alla började sjunga The Scientist immade jag igen mina glasögon en gång till. Jag fortsatte att se på säsong fyra men jag bara skakade på huvudet över hur dålig den säsongen var och hur de hade förstört hela Glee. Istället googlade jag på alla fina bilder på Lea och Cory när de var på fotbollsmatcher tillsammans och åkte snowboard i Vancouver ~ tills dagen kom då jag vaknade på morgonen och läste att Cory hade tagit en överdos. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant och jag kan inte lyssna på en enda sång från Glee när han var med och jag kan inte se några bilder på honom.

  Jag älskade Finn och jag älskade Cory och jag är fortfarande både arg och ledsen över att han valde den väg som han gjorde. Man kan verkligen kämpa emot sitt beroende om man bara vill och det är så himla många som har gjort det men nu finns han inte längre och Lea lämnades ensam kvar med förhoppningen om en framtid tillsammans med honom. Jag har inte tyckt om Glee sedan säsong tre men jag ser på det ännu ~ för Leas skull. Jag vill bara kunna visa mitt stöd till henne på något sätt och om jag kan göra det genom Glee så gör jag det för hon är den finaste människan någonsin och så himla stark.

  Och jag immade förstås igen mina glasögon en gång till under hyllningsavsnittet till Cory. Jag saknade bara återblickar med Cory men det kanske var för svårt för dem. När Rachel sjöng make you feel my love och tårarna rann längs hennes kinder och lade sig på kragen på hennes klänning trodde jag nästan att jag skulle falla ihop och nu förknippar jag den låten med Cory hela tiden. Det var ett fint avsnitt även om det saknades en del och att en del var lite tillgjorda ~ men det var ett avsnitt som vi alla behövde och ett avsnitt Lea behövde.

  Lisa Marie 2013-10-15 14:51:23
  Svara
 • To the person who´s interested in going to Yale/New Haven, you should know that outside uni it is not a very safe town. I was there a couple of years ago when my sister did research at the Uni, and you should be careful after dark and always get a cab. It doesn´t seem to be a problem in the day, and should definitely not put you off from going there as Yale University is beautiful. Just thought I´d let you know 🙂

  Maren 2013-10-15 14:49:27
  Svara
 • Kan du inte uppdatera vilka bloggar du läser? Hade varit så himla fint!

  Jibril 2013-10-15 13:56:14
  Svara
 • Ja, min dator hänger sig alltid ett tag när jag går in på din blogg senaste tiden (har en PC med Firefox och brukar gå in via bloglovin).

  Malin 2013-10-15 13:32:59
  Svara
 • Hur kommer det sig att du inte svarar på det de dundrande konmentarerna efter frisk@fri- inlägget? Eller har jag missat något?

  Bella 2013-10-15 12:55:42
  Svara
 • Sandra! Jag skyller min förvandling till Gleek helt på dig (eftersom det var genom dig jag fick upp ögonen för serien)! Tittar du fortfarande? Och i så fall: hur förhåller du dig till det senaste avsnittet, det hejdået till finn hudson-avsnittet? Ingen av mina vänner tittar på Glee, så det finns liksom ingen i min närhet att bearbeta det här med. Det är ju typ det sorgligaste jag sett på TV (nästan på Titanic-nivå). Kan du inte ha lite glee-terapi här på bloggen, kanske en tillbakablick? Best of- lista? Ett hejdå Finn-inlägg? Och förresten finns det några andra Gleeks som läser detta? Låt oss samlas runt detta en stund!

  Caroline 2013-10-15 12:34:41
  Svara
 • Snälla har du några tips på bra ställen i San Francisco?

  matilda 2013-10-15 11:57:09
  Svara
 • Jag sitter på PC o använder Google Chrome – inga problem, aldrig varit. Använder Google Chrome på min mac oxo – inga problem.

  Sofia 2013-10-15 10:59:15
  Svara
 • Det var jag som skrev att sidan laggade, men nu funkar det för mig. Skumt. Men det laggade i ungefär tre dagar.

  Sofia 2013-10-15 10:57:03 http://sutjeti.wordpress.com
  Svara
 • Åh, tack!

  Maja 2013-10-15 10:56:16 http://Www.Mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Ok väldigt random att fråga detta på det här inlägget men: klickade in mig på länken med yale och de resor du gjorde när du bodde i nyc och tänkte bara fråga vilka områden du besökte i LA? Har nämligen också alltid trott att LA är hemskt men så kom en kompis hem och visade faaaantastiska bilder därifrån så nu vill jag bara åka. Kram

  Lis 2013-10-15 10:14:19
  Svara
 • hej fina sandra nu kommer jag ju lite i efterhand här men jag tänkte fråga, om jag inte minns helt fel så har du en snövit-klistermärkes-grej (?) på din dator, där vid äpplet liksom. Vart får man tag i den? Så fin!!!

  Amanda 2013-10-15 10:09:26
  Svara
 • Åhnej, har fler det problemet? För mig funkar den fint. Jag sitter på en Mac och använder Firefox.
  — ja!!

  a 2013-10-15 09:24:42
  Svara
 • Nu går jag helt plötsligt och längtar till vinter (?) och snö. Lyssnar på Kent i sängen med med förkylning och drömmer mig bort till kära nordliga sverige där jag inte har varit på många år. Åh fina snöbilder Sandra <3 <3

  thesadbox 2013-10-15 09:22:49 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind