Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

saint patrick's day.

Min lördagskväll började med whisky sour och middag med den här personen.

Sötaste jag vet.

Jag var lite ledsen först för att jag saknade Jonna så mycket.

Och så äntligen kom hon!

Vi satte på oss ytterkläderna och begav oss iväg på födelsedagsfest.

Det var Patrik som fyllde år. I och med att han heter Patrik var det St. Patricks Day-tema. Alla bar grönt, det var pyntat med fyrklöver och annat tematiskt och vi drack gröna klistriga drinkar.

Gröna personer.

Hängde lite utomhus också.

Med Johannes bland annat.

Och Joakim.

Jonna fick pussar.

Grönt pynt.

Viktor klädde ut sig lite.

Sedan slog klockan helt plötsligt halv fyra och då begav sig de andra ut på stan och jag och Jonna tackade för oss.

En mycket strålande och grön lördag.

Translation. It was Patrik’s birthday last Saturday and he celebrated with a Saint Patrick’s Day themed party. So much fun.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • so many fun people and their names! you have a fun group of friends 🙂

  Yelle 2013-10-19 19:29:01 http://www.tender-roots.com
  Svara
 • http://vimeo.com/32542316

  tips på fin film!

  J 2013-10-16 21:59:13
  Svara
 • Hur gammal är disneyprinsen?

  Olga 2013-10-16 15:05:10
  Svara
 • Åh vart har du hittat denne vackre man??

  M 2013-10-16 14:10:36
  Svara
 • Kära R, så ledsen att höra att du blev våldtagen. Detta har inte hänt mig, så jag kan omöjligt veta hur du känner just nu, men jag kan sympatisera och försöka förstå. Det viktigaste att försöka komma ihåg tror jag, är att detta definierar inte dig som person. Detta är något som hände dig, och du kan ta dig igenom det. Jag tror det bästa du kan göra är att prata med någon. Terapi kan vara ett utmärkt sätt att gå igenom dina känslor och försöka gå vidare och få hjälp med hur du kan göra det. Jag vet inte exakt hur det fungerar i Sverige, men det kan vara bäst att kanske gå till din läkare och be att få en remiss till en psykolog?

  Jag tror dessutom att många kanske förväntar sig att efter våldtäkt kommer sex inte vara fint längre, att det inte kommer kännas likadant, att man kommer få flashabacks etc. Det är många som har problem med detta givetvis, men jag tror också att du kanske finner att du inte känner ett samband mellan att sex och detta hemska som hände dig. Sex är något du själv bestämmer att du vill ha, och eftersom du säger att du s gärna vill ha sex med honom, att du känner denna underbara begäran för honom – så kanske du finner att det blir hur fint som helst! 🙂
  Men det är nog bäst att prata med någon om detta först om du inte redan gör det. Jag tror det kommer hjälpa dig enormt. Jag hoppas allt går bra, och jag hoppas du får ha underbart sex med pojken som ger dig fjärilar 🙂 det är ju så livet ska vara! 🙂 Massor med kramar till dig!

  Charlotte 2013-10-16 13:22:27 http://cizzim.blogg.se
  Svara
 • Han är het, särskilt med mössa 😛

  Sofia 2013-10-16 11:22:28
  Svara
 • guu vilken snygg stubb han har <3

  j 2013-10-15 22:08:04
  Svara
 • Hej Sandra! Du svarar så klokt på frågor angående kärlek och jag har en jobbig en som jag behöver ett svar på. Jag blev våldtagen i somras (bara ordet får mig att rysa) och jag har liksom försökt förtränga det för jag kan ju inte gå runt och vara ledsen hela tiden. Men nu har jag hittat en kille som ger mig tusentals fjärilar i magen och jag vill så gärna ha sex med honom, men jag vågar inte. Rädslan för vilka minnen det kommer framkalla gör att jag ryggar tillbaka. Har du någon lösning? Vill ju så gärna.

  R 2013-10-15 21:02:44
  Svara
 • Men det låter ju som en helt magnifik kväll 🙂

  Madde Schwedaan 2013-10-15 20:28:41 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Älskade Sandra! Vad skulle jag gjort utan dig! Jag har följt din blogg slaviskt i några år nu och kan inte (och kommer aldrig) sluta! Att se dina härliga bilder, läsa dina kloka ord och se alla andra kärleks rader förgyller mitt liv så mycket! Om jag kunde skulle jag vilja träffa dig och dricka röd vin med dig varje dag på alla härlig uteserveringar i hela världen!!
  Sluta aldrig med det du gör, för då vet inte jag vad jag gör!
  Puss och kram från ett stort hjärta

  Felicia 2013-10-15 20:19:34 http://feliciahedstrom.blogspot.se
  Svara
 • Åh mer temafest i livet!

  Sara 2013-10-15 16:35:44 http://thevelvetpond.blogg.se
  Svara
 • Kaaaan du inte berätta om Magnus nuuu? Nyfiken så jag tuppar av!

  Hanna P 2013-10-15 16:26:00
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind