Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. october.

Oktober började så här grönt. Sedan gick det fort utför och nu är alla löv snart borta. Jag flyttade in i Ninas lägenhet vid Nytorget (hon är i Kalifornien i några månader) och fick därmed Stockholms vackraste utsikt att vakna till.

Köpte kantareller på Hötorget för en femtiolapp och åt en himla massa dumplings från Beijing8. Det har jag gjort typ en gång i veckan sedan jag flyttade till Söder. Den med kyckling och jordnöt är min favorit.

Ja här kommer jag inte på någon vettig bildtext men hej hej.

Var på inspelning för en webbgrej Monki gör (som snart är ute) tillsammans med de här brudarna! Till höger en katt som flanerade runt Slussen, förhoppningsvis utan att bli påkörd :O

Sedan åkte jag och Elsa till Franska Rivieran och åt god frukost och promenerade och drack vin och en massa annat bra.

Tillbaka i Sverige var jag och Milla på fotbollsmatch och hejade på min lillebror. Till höger en fika i Saras helt magiska lägenhet <3

Killen jag gillar fyllde år så han fick pannkakor till frukost. Jag hade citron, honung och granatäpple på mina, det kan jag rekommendera! Blev himla gott. Till höger en långpromenad med Milla i skogen. Någon kommenterade och skrev att det såg ut som jag har handen i en död hare så det är det enda jag ser nu :O

Oktober avslutades med den här helt makalösa middagen med färska räkor, ostron, skagenröra, västerbottenpaj, kantarellcrêpes, aoili och avokado. Godaste jag åt på hela månaden.

 

Translation. My instagram-pictures from october. My username is sandrabeijer

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Håller med Tessan..!

  oui 2013-11-11 11:19:47
  Svara
 • nkjsbgiu: Alltså fina du ~ rådet ta det lugnt är det bästa för ta det lugnt! Det kommer med tiden jag lovar och det är inte farligt att inte veta vad man vill göra med sitt liv. Jag är tjugosex år och fyller tjugosju om några månader och jag har velat så hemskt mycket. När jag var yngre ville jag bli veterinär och brandman men sedan ville jag inte bli det längre utan då ville jag bli musiker istället. Men sedan ångrade jag mig och ville bli Copywriter så jag läste en distanskurs men det var det tråkigaste någonsin ~ så jag utbildade mig inom IT och där är jag nu. Utbildad inom IT och arbetslös men jag tänker studera till någonting annat också för livet har så hemskt många möjligheter och dörrar som man kan öppna om man bara vill!

  Om du vill skriva musik så skriv musik! Om du tvivlar så tvivla ~ för någon gång försvinner din tvivlan och då vet du exakt vad du ska bli och vad du ska göra!

  Kram!

  Lisa Marie 2013-11-04 16:18:37
  Svara
 • Jag är så himla ledsen för att jag förstörde finbilden på dig och Milla. Men det var omöjligt att låta bli. Tur att du vet vad som egentligen försiggick.

  Linnéa Fröberg 2013-11-04 12:52:28
  Svara
 • Åh jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv, vad jag vill bli och sånt. Och alla bara säger att jag ska ta det lungt och låta allt bara komma med tiden, men jag orkar inte. Jag har ingen lust att plugga och förlitar mig på att skriva musik är min framtid som jag alltid har gjort, matte behövs ju inte då. Men jag är en sånn jävla tvivlare och tvivlar på det med och jag vill bara inte vara

  nkjsbgiu 2013-11-03 23:02:09
  Svara
 • Mysigt ni hade det 🙂 Mysiga bilder!

  ellenlundis 2013-11-03 19:11:20 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Hej Sandra!

  Måste först och främst påpeka vilken fantastisk vacker och inspirerande blogg du driver. Sedan har jag en fråga:
  Hur pass aktiv var du i ditt val att bli miljöpartist? Är du medveten om att sedan alliansen kom till makten 2006 så har koldioxidutsläppen på en rekordlåg nivå. (http://www.naturvardsverket.se/klimat2012)

  Louise 2013-11-03 17:43:55 http://Louise.Bengtsson94@hotmail.com
  Svara
 • jag var på gran Canaria i förra veckan, de hade väääärldens godaste räkor! Kommer inte ihåg vad de hette, men de var stora och rosa och mer ”krokformade” än våra. Också var dem sjukt goda och mättande och smakade lite grann som havskräftor. Tipstips!!

  Madde Schwedaan 2013-11-03 17:19:36 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Fina oktober! <3 Härliga bilder.
  Känner att november kommer bli himla bra också 🙂

  /Evelina – Evelinas Ekologiska

  Evelina - Evelinas Ekologiska 2013-11-03 16:36:21 http://evelinasekologiska.blogspot.se/
  Svara
 • Hur får man egentligen tag på en hyreslägenhet i Sthlm? Vid 26 års ålder är det väl dags att lyckas med detta omöjliga. Tips mottages tacksamt. Ps. Har ej rika föräldrar, och min egen inkomst ligger på ca 7000 kr i månaden.

  Hejdå Uppsala 2013-11-03 16:01:30
  Svara
 • Hej Sandra! Jag tycker väldigt mycket om din blogg och så, men tycker att hela bloggfeelingen försvinner när det nästa jämt är iphone bilder. Jag tror dom flesta som läser din blogg även följer din instagram så jag ser inte riktigt vitsen :/ Detta är enbart menat som konstruktiv kritik från mitt håll och det är säkert många som inte håler med. KRAM 🙂

  Tessan 2013-11-03 14:23:00
  Svara
 • Helt magiskt. Och jag har längtat efter den där Monki-inspelnings-webbgrejen ända sedan vi fick ställa frågor.

  Linnéa 2013-11-03 14:02:10 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • åh, hösten är så himla fotovänlig i sin färgskala.

  lovisa 2013-11-03 13:27:12 http://polichinelle.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind