Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

3 things.

I helgen har jag, förutom att skelettfesta lite i fredags, legat i min säng i typ 20 timmar och streckkollat på The Killing och ätit popcorn. Har varit så trött utan att egentligen haft en stressig vecka alls. Lovar att det är det där deppiga novembermörkret som gör att kroppen vill gå i ide från och med nu.
Fatta vad flott om vi häruppe i det mörka och kalla kunde göra det. Sova från november till februari och sedan vara vakna dygnet runt resten av året (med lite korta vilopauser). Hejdå deppiga vinterjackor, snålblåst och istappsnäsor. Åh.
Aja.
Vad var det skulle jag säga egentligen?
Jo! I och med att jag legat under ett täcke hela lördagen och söndagen glömde jag att fundera ut något blogginlägg för morgonen, så här kommer två fina grejer som hände förra veckan som jag inte visat och en rolig grej som inte har med mig att göra.

I senaste Vecko Revyn är jag med i listan på Sveriges Mäktigaste Kvinnor 2014 under rubriken ”vår mest lovande författare”. Blev SÅ glad (och lite stressad eh), tack å tack! <3456789

Sedan så fick jag hemskickat ett par Urban Ears i pendleton-mönster. Tyckte de var så perfekta så jag ville visa er om ni är i hörlurar-köpar-tagen, funkar ju även lika bra att värma öronen med.

nanna

Det sista men roligaste är Nanna Johanssons nya projekt.  Hon registrerar sig på amerikanska dejtingsajter och här kan du läsa hennes konversationer med de olika männen. Så roligt, läs läs läs.

Det var allt tills vidare, vi hörs om några timmar igen som vanligt.
.

Translation. Happy Monday! Just posting three random things that are not really connected to each other at all. The first one is that a Swedish magazine put me on the list as one of the most powerful women of 2014. That made me so happy! The other thing is that I got new earphones from Urban Ears in a pendleton pattern that I love. The third thing is a hilarious Swedish feminist comedian that made a site where she talks to American guys on dating sites. You should check it out.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • ja jag är rädd för att jag kanske inte är kär i honom trots att jag älskar honom men jag vet verkligen inte. ska inte göra något förhastat och ja det är nog bra som du säger att inte sluta ha sex helt. har pratat med honom lite och tror jag behöver få ta initiativ till sex själv kanske, eller få tid att tänka lite innan vi börjar ha sex så jag kommer in i rätt tankebanor, hur konstigt det än må låta… tack för din kommentar du som svarade, uppskattar det verkligen för jag känner inte riktigt att jag kan prata med någon kompis eller förälder om detta. <3

  xyz 2013-11-05 22:30:31
  Svara
 • xyz: jag kände precis likadant med min pojkvän. vi kanske hade varit ihop i 1,5 år när jag började känna så. det bästa du kan göra är väl att prata med honom så att han vet hur du känner (vet att när jag höll det inom mig var det hemskt jobbigt pga kunde ha sex ändå bara för att vara snäll…….) men han ”accepterade” att jag inte var så himla sugen jämt och snart blev det aldrig och sen slutade vi typ ha sex. jag tyckte att det var skönt att slippa men istället blev det en så stor grej om vi skulle ha det så jag gjorde allt för att undvika, typ borstade tänderna extra länge för att han skulle somna… jag antog att jag helt enkelt var en icke-sex människa. min pojkvän var världens bästa och pressade mig inte alls, men tillslut tror jag att det kraschade för båda, främst för mig dock, när jag insåg att jag inte ens ville hångla eller vara nära honom..så efter tre och ett halvt år tillsammans gjorde jag slut, och det kändes som att min kropp liksom sakta tog avstånd tills det inte gick mer, för jag älskade honom verkligen otroligt.
  Det här kanske låter deppigt, men för dig kanske det bara är en fas, så 1.prata med honom och sen kanske ni kan försöka hitta på saker som du gillar och så kanske 2. är det bra att inte sluta ha sex helt och hållet tror jag, med risk för att relationen tills sist inte funkar utan närhet. dock är ju absolut inte själva sex-sex allt sålänge man ändå kan ha närhet i relationen, för mig råkade det dock bli allt eller inget och jag tror det förstörde. Så mitt sista tips: hitta på alternativ till sex istället för att borsta tänderna i 25 minuter :))

  Till xyz 2013-11-05 10:36:32
  Svara
 • finns ett otal US artists som har lagt upp sociopaths profiles pa diverse dating sights. sjalv do I ”see someone” @ Okstupid and am bisexual- drar till mig allt for manga weirdos (och hot chics)

  alex in Brooklyn 2013-11-04 21:19:17
  Svara
 • Jag har väntat i âr pâ en bok, väntat och vetat att den skulle komma en dag. Du har det där magiska i pennan som är fâ förunnat. Det där som man skriver ned för att minnas och som man kommer pâ sig själv när man citerar det i en diskussion. Jag är innerligt glad för din skull. Kram

  Susanne 2013-11-04 18:47:57
  Svara
 • Skulle vilja köra ide-grejen inverted och sova bort februari-augusti, eller helst kanske bara vara vaken i december och bara anventsmysa mig genom livet! Drömmen.

  Ella 2013-11-04 17:36:19
  Svara
 • vad gör man när allt funkar med killen förutom det sexuella? det har varit bra ända tills nu för några veckor sedan, när jag började tappa sexlusten. jag älskar honom fortfarande, mina känslor för honom har inte förändrats till det sämre så jag vet inte varför jag aldrig längre är kåt. det börjar bli jobbigt eftersom han är som vanligt men jag aldrig vill. hjälp!

  xyz 2013-11-04 17:06:27
  Svara
 • Läste igenom hennes inlägg nu, gjorde min dag!

  Emelie 2013-11-04 17:02:40 http://emlanshusligheter.blogspot.se/
  Svara
 • Haha men gud vad kul, hur hittar du såna grejer?

  Madde Schwedaan 2013-11-04 15:46:23 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Read her whole blog as well! So funny. Made my day.

  Silvia 2013-11-04 14:57:21 http://elkedagblog.blogspot.com
  Svara
 • Jamen eller hur! Jag har också tänkt länge att man borde kunna få all sin årliga sömn avklarad under senhösten och vintern och sedan vakna och vara helt sinnessjukt utvilad. Man borde skicka brev till något forskarteam och fråga om de kan forska på ett piller som möjliggör detta, jag tycker absolut att det borde ligga inom den mänskliga biologins gränser.

  G. 2013-11-04 14:01:04
  Svara
 • min mamma köpte tidningen till mig och sa ”här, din favoritbloggare är med på ett litet hörn”, det gjorde min dag.

  frida 2013-11-04 13:05:49 http://marshimlen.se/
  Svara
 • Haha, har läst igenom hela hennes blogg nu! Så roligt! Haha, tackar så generöst för tipset Sandra! 🙂

  Nathalie 2013-11-04 11:45:06 http://www.nathalieaastwo.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind