Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tvåmannafest för två skelett.

I fredags skulle ju jag och Joakim spela skivor! Vi började hemma hos mig med dricka, dumplings och att hjälpa färga varandras hår.

Astrid och Emlia var där och några till som inte fastnade på bild.

Vid halv tio var jag och Joakim superredo och begav oss iväg eftersom vi skulle börja spela klockan tjugotvå.

Mot Globen.

På vägen träffade vi den här gulliga som ville ha klappar. Det fick den.

Och så var vi framme vid Solidaritet Arena.

Här skulle vi spela. Vi höll på att dö av skratt för att:

Det här var vårt dansgolv. Alltså NOLL personer. Eller jo, ett par i femtioårsåldern som dansade lite tryckare.

Vi bestämde oss för att göra det bästa av situationen och bara sätta på våra favoritlåtar och ha vår egen lilla fest i Dj-båset.

Markus och Magnus supportade nere på dansgolvet.

Alltså vi hade så himla roligt. Tvåmannafester är ibland den bästa av fester, särskilt med den här mannen.

Filip klättrade upp till oss och slöt upp i dansen.

Har inte skrattat så mycket på jag vet inte när. Älskar att vi är så bra att göra det bästa av knäppa situationer <3 Vid midnatt fylldes klubben på av folk så det blev en kväll av stället också, så det var ju väldigt fint det med!
.

Translation. Last Friday Joakim and I played records at a club. We played quite early, between 10 pm and midnight and almost no one was there! We made the best ofthe situation, played only our favorite songs and danced and laughed so much I was crying.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • […] ni en främlings hund? Nu ser man ju iofs inte om ägaren var med men eftersom hunden är fastbunden antar jag inte det. […]

  answers to past week’s comments. part 2. | Niotillfem 2013-11-07 10:03:22 http://rodeo.net/niotillfem/2013/11/answers-to-past-weeks-comments-part-2/
  Svara
 • is Joackim gay?? ; )

  Brad 2013-11-06 14:26:21
  Svara
 • Joakim can’t be more cute in this outfit! Love it all. And you as well 😉

  Deniz 2013-11-05 17:32:59 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • I’d have been there from the very first moment you two played!!

  Mary 2013-11-05 17:22:45 http://madridmydream.blogspot.com
  Svara
 • Lina: Fast så länge som hunden inte visar några tecken på aggressivt beteende utan är glad och viftar på svansen så kan man absolut klappa den! Men om den visar att den vill vara ifred genom bakåtdragna öron och morrar så skall man låta den vara. Annars är det ingen fara ~ jag är själv hundägare och brukar klappa hundar och prata med dem om jag ser de utanför någonstans.

  Lisa Marie 2013-11-05 14:14:28
  Svara
 • Nämen, där var Astrid! Så knas när någon man vet vem det är dyker upp på din blogg. Fin tjej!

  Nellie 2013-11-05 12:50:57 http://www.kissmestupid.se
  Svara
 • Leona: när mitt ex gjorde slut gav jag tillbaka grejer som egentligen var hans, typ kläder och underkläder jag hade fått låna. det mesta som var laddat med minnen la jag undan så jag inte kunde komma åt det så lätt för jag blev ledsen av att se det, men till exempel cd-skivor och filmer och sånt hade jag kvar eftersom jag inte kopplade dom så mycket till honom. slängde inte bort några foton utan la dom på en usb/i en låda som jag la i en gammal garderob för att jag skulle glömma bort att jag hade det. tog ändå fram det ibland och grät lite (mycket) medan jag kollade igenom men det hjälpte ändå att det var lite svåråtkomligt. nu, 1½ år senare, känns det ändå bra att ha kvar grejerna. har dock kvar ett smycke som jag tycker är jättefint men inte riktigt vet om det är okej om jag bär.

  xyz 2013-11-05 00:33:32
  Svara
 • Oj haha jag menar: jag vill inte använda den men kan inte förmå mig att slänga eller ge bort****
  :))

  Leona 2013-11-04 20:02:28
  Svara
 • Till Leona, jag tror det löser sig med tiden. Vill du inte ha det framme så ställ undan det, men ha kvar det så länge du inte vet vad du vill göra med grejerna. För ungefär en vecka sen kom min pappa hem till mig med en gitarr som hade tillhört en kär vän till mig. Om en vecka är det 5 år sedan han dog och jag har haft gitarren sen dess. Jag kan inte spela men den har stått i min garderob för jag kunde inte göra mig av med den. Den påminde ju mig om min vän. Men nu när min pappa kom så kände jag att det var dags. Så jag la ut den på i en bytesgrupp på facebook och en tjej som jättegärna ville ha den så hon kunde spela i ett band bytte den med mig så. Det kändes fint att kunna ge den till någon som ville spela på den och inte bara se den stå där som någon bitterljuv påminnelse. Det kändes lugnande i min själ. Men det tog 5 år. Så ge det tid, så löser det sig hur du vill göra med grejerna.

  Louise 2013-11-04 19:51:03
  Svara
 • This looks so much fun and Filip is the BEST ONE EVER DANCING, hahahaha!! I love your skeleton dress (well, you know I’m so into black and skeletons right now!), and this looks amazing! <3
  On Halloween I was a cute nurse Lolita, I'm sure you'll love my outfit from that day 😀

  Libertad 2013-11-04 19:50:17 http://sahakiel.blogspot.com.es/
  Svara
 • Jag har en sån flaska med tidningspapper och gul kork! Köptes i Grekland för 2 år sedan när jag som diabetiker och Gin-Tonic-älskare inte hittade nån sockerfri Schweppes Tonic. Så vi köpte mineralvatten och sån där bitter flaska och blandade med istället. Funkade bra 🙂 Tips till andra diabetiker! (Tips 2: Ryanair har små burkar sockerfria tonic, jag hamstrade den här sommaren. Perfekt till stranden.)

  S 2013-11-04 19:26:30
  Svara
 • Klappade ni en främlings hund? Nu ser man ju iofs inte om ägaren var med men eftersom hunden är fastbunden antar jag inte det. Det existerar typ inte ens i min värld att göra så, tänk om hunden skulle bitas? Tänk om hunden blir förvirrad om det kommer massa folk och pratar med den/klappar den? Det är ju någon annans hund liksom. Det kanske är annorlunda i storstäder men att klappa någons hund utan tillstånd av ägaren var bara… konstigt. (OBS jag vet förstås inte om ni känner ägaren eller så, se det lite som en allmän undran; gör folk så i allmänhet?)

  Lina 2013-11-04 19:11:44
  Svara
 • Vilken rolig kväll det såg ut att vara 🙂

  Julia 2013-11-04 18:48:03 http://takethetime.blogg.se
  Svara
 • Åh vad gos det ser ut!

  Josefin 2013-11-04 18:38:47 http://josefinforsberg.com
  Svara
 • Joakim är en så drömmig man! <3

  Jonna 2013-11-04 18:37:39
  Svara
 • Haha! Vad fint!

  Isabelle Pedersen 2013-11-04 18:36:48 http://radarmagazine.se/isabellepedersen/
  Svara
 • Haha! Dör vad söt du är på bilden där du visar tänderna!

  Tove 2013-11-04 18:35:22
  Svara
 • Hej alltså har en fråga som jag inte vet om den är jobbig lr inte men jag får lite ångest. Min kille och jag gjorde slut för ett år sedan och det är som det är liksom. men jag vet inte vad jag ska göra med alla hans grejer som jag fick. Jag fick samma LP spelare som du fick på våran två-årsdag och jag vill inte slänga den men kan inte förmå mig att slänga eller ge bort, hur gjorde du med alla jävla minnen och saker? puss

  leona 2013-11-04 18:12:22
  Svara
 • jag jobbade som dj på en indie party i några år och jag ÄLSKADE tiden där klubben var fortfarande tomt, för då fick man spela Lady Gaga och Beyoncé och allt med Justin Timberlake som man inte fick spela senare när alla indie-hipsters kom och tyckte att man var så himla fånigt när man spelade sånt. kommer alltid att minnas kvällen där jag dansade på baren till Bad Romance och min kompis skrattade så mycket att han ramlade ner…♥

  jule 2013-11-04 18:05:34 http://andnoplanb.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman