Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a list.

Hallå! Vad gör du?
Har precis kommit hem (det är måndagskväll). Jag har suttit på Il Caffé hela himla dagen och svarat på mail, redigerat bilder och försökt skriva. Det spelar ingen roll om jag skriver på en krönika eller den där nya saken jag försöker mig på. Hatar allt. Känns som jag helt glömt bort hur man sätter ihop bokstäver med varandra så att det blir fint. Men det löser väl sig..suck.

Hur ser du ut just nu?

hej

Såhär. Tröjan är second hand och löskrage från COS.

Vad är det bästa med måndagar?
Att börja om från början typ. Ny vecka, nya saker att lösa. Har inte så mycket måndagsångest sen jag slutade ha ett kontor att gå till. Däremot onsdagsångest! Då har det liksom gått för många dagar innan jag umgåtts med någon annan på dagen. Måste bli duktigare på att boka in någon fika eller lunch med en annan mänsklig varelse i början av veckan så att jag kan prata lite.

Nämn tre saker du längtar till.

1. Tisdagkväll då jag ska träffa Michelle! Hon har varit i Nairobi i en månad och jag har längtat IHJÄL mig.
2. Onsdagsmiddag för då tänkte jag göra crêpes med räkor och champinjoner. Gud så sugen på det. Mitt stora intresse: planera middagar samt handla i mataffär <333
3. På torsdag då jag ska få mitt bokmanus tillbaka från redaktören. Så himla nyfiken på vad som ska ändras och så.

Nämn tre saker du oroar dig över.

1. Skrivkrampen dårå.
2. Att jag inte fattar hur min internetbank fungerar (min dator vägrar ta emot nedladdningsprogrammet?).
3. Hur jag ska stå ut med vintern (FÖRLÅT att jag tjatar om den).

Vad önskar du dig?
Önskar mig en liten frilanskompis eller två att sitta bredvid om dagarna!

Vad ska du göra i helgen?
Ingen aning faktiskt! I alla fall hänga med Michelle hoppas jag. Ska trötta ut den människan så mycket att hon kommer bli galen.

Något råd till alla där ute?
Smsa en kompis och säg att ni saknar dom! Det blir man glad av.
.

Translation. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

lista från hanna.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • SUPERTIPS!
  COFFICE på tjärhovsplan är kalasbra för att plugga eller frilansa på. Superhärlig personal, gott kaffe, soppor osv och superuppskattat att ladda dator och liknade. Bra ljudvolym och inspirerande miljö!

  GÅ DIT!

  Kajsa 2013-11-06 15:07:57
  Svara
 • Känner igen mig i det där med skrivandet. Om du har vägarna förbi Götet så ställer jag gärna upp som frilanssällskap. Håller själv på med att försöka bryta mig in i mediasocknen genom att på eget bevåg göra intervjuer som jag sedan publicerar på en hemsida. Känner mig stressad över ord som behöver skrivas. Jag antar att det helt enkelt, trots allt, var annorlunda under tiden man hade en bisyssla (du – jobb, jag – studier). Men fan, vi ska fånga dom där perfekta uttrycken. De bra beskrivningarna. Allt vi vill ska hamna på pränt. Så det så!

  Jenny 2013-11-05 23:06:28 http://www.cestjenny.blogg.se
  Svara
 • Älskar att du tjatar om vintern. Jag avskyr den nämligen. Den äro min fiende, och bäst är ju när en har gemensamma fiender, att en kan gadda ihop sig liksom! Då känns det inte lika hopplöst, vi mot den! <3 (OBS! Detta ska en ej göra mot enskilda personer, då blir det mobbing. Alltså: Behandla aldrig någon i er bekantskapskrets eller så som att den är vintern.)

  Lise 2013-11-05 20:09:06 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Jag kan vara din skrivarkompis! Jag behöver också någon att sitta bredvid och utbyta tankar med lite då och då. Kan maila dig om tio år när jag förhoppningsvis gått ut skolan.

  Madde Schwedaan 2013-11-05 19:46:33 http://madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Jag brukar också sitta på Il Caffè och skriva dagarna i ända, det känns iallafall mindre ensamt att ansluta sig till Applemaffian än att sitta själv hemma. Vi kan sitta bredvid varandra och pimpla kaffe 🙂

  Frida 2013-11-05 18:38:20
  Svara
 • Jag har också såååå mycket vinterångest. Skrev en lista på överlevnadsstrategier förra hösten: http://mattlo.se/overlevnadsstrategier-for-vintern/ Kan inte du och din eminenta läsarkrets göra en motsvarande? Känns som att här finns experter på det där svåra att få in ljus, värme & kärlek i kylan.

  Svara
 • TIPS TIPS TIPS! (du kanske redan har sett dem)
  finaste filmerna. Before sunrise, Before sunset, Before midnight

  camilla 2013-11-05 18:13:32 http://www.camillarudholm.tumblr.com
  Svara
 • Hej Sandra! Använder du fortfarande OmmWriter när du skriver? Minns att du skrev att det programmet var så himmelens bra, och nu när jag väl skaffat Mac (tror inte det funkade på PC tidigare i alla fall) blev jag sugen på att testa! Kram, S.

  S. 2013-11-05 17:56:30
  Svara
 • mavericks och handelsbanken har haft problem! Vet inte om det löst sig för dem.
  Hoppas det slutat krångla för dig <3

  S 2013-11-05 17:34:20
  Svara
 • Du har för stora krav på ditt skrivande, tror jag. Prestationsångest, liksom. Och då är det väldigt svårt att hitta bra ord att sätta efter varandra. Man tänker för mycket och låser sig själv. Så ta en stund och bara kladda ner knas. Det kan handla om allt, och det behöver inte vara logiskt eller fint alls. Glöm alla regler och ramar, go crazy. Och få in i ditt huvud att skrivtorkan kommer gå över, du kommer hitta tillbaka till orden och flytet. För det är sant. Styrkekramar tills dess!

  Linnéa 2013-11-05 15:51:33 http://www.fyrakatter.blogspot.com
  Svara
 • kom till min lägga och häng här, det är asmysigt

  Jenny 2013-11-05 15:23:21 http://jennylindhagen.blogspot.com
  Svara
 • Du som skriver så fint! Ja, skönt att göra att man inte är ensam om sin skrivkramp då! 🙂

  Josefin 2013-11-05 13:36:30 http://Josefinforsberg.com
  Svara
 • Min internetbank funkade inte när jag försökte ansluta dosan med den där kontakten man får med. Testa att välja ”dosa utan sladd” när du loggar in så funkar det förhoppningsvis!

  Gabriella 2013-11-05 13:33:07
  Svara
 • Mitt gymnasiearbete är att skriva en bok, lider också av skrivkramp just nu.

  Ells 2013-11-05 12:47:07 http://www.jademysteries.blogg.se
  Svara
 • Jeg sitter hjemme og leser til eksamen, og jeg kjenner meg igjen i å få onsdagsangst fordi det er for lenge siden jeg så folk! Jeg kjenner egentlig at jeg blir ganske ensom.. Skulle gjerne vært en del av en gjeng som satt å leste sammen på skolen. Jeg lengter så mye etter å ha flere GODE venner i hverdagen, venner som vil meg vell, venner som ler, og som HVERTFALL ikke ser rart på meg fordi jeg ler for mye!
  Hvor finnes de? Hvertfall ikke hjemme i leiligheten min.. :p Det er en ensom prosess å lese til eksamen/skrive/freelance. Men det har jo så mange fine fordeler også! Jeg liker å styre tiden selv. Og å ha rolige morgener med frokost og te-lys.

  Forstår godt at du er redd for vinteren Sandra, den ER kald og mørk! Mitt tips: skaff deg en genser som denne feks; google: ”skappelgenser”. Perfekt å pakke seg inn i både innendørs og utendørs, den holder på varmen 😉 Ellers: gjør ALT du elsker å gjøre! Tenn så mange levende lys som mulig. Hva med å finne et sted der du kan svømme? Varmt vann+sauna er så deilig på vinteren. Også et tips til, det kanskje høres litt kjedelig ut, men det er veldig fint; meditasjon! Det finnes masse bra guidede meditasjoner som du kan høre på hvor som helst, når som helst. Det sprer varme selv om det er iskaldt utenfor!
  <3
  Takk for en fin blogg. Jeg har lest den i 5 år, og dette er første gang jeg kommenterer. Tekstene og bildene dine er superfine og inspirerende.

  Ida 2013-11-05 12:11:00
  Svara
 • Jag har också haft sjukt mycket problem med internetbanken, jag löste det på så vis att jag sket i det. Jag fixade mobiltbank-id istället. Det var hur enkelt som helst och det fungerar asbra!!

  Emelie 2013-11-05 11:45:31 http://unvelo.se
  Svara
 • Kram och pepp till dig fina! Du kommer över skrivkrampen, garanterat. Läs dina bästa inspirationskällor, ge dig det du behöver, släpp det ett tag, gör något helt annat eller fortsätt fortsätt, rakt igenom väggen. <3

  Johanna Af Apel 2013-11-05 11:43:00 http://afapel.se
  Svara
 • alltså sandra! sluta hata på vintern! tänk det är ju nu julen närmar sig :))) det riktigt kryper i kroppen på mig (på riktigt alltså, jag blir helt spattig). julen är den mysigaste, vänligaste himla högtiden på hela himla året! jul handlar inte om fest, som nyår, midsommar och halloween till exempel. jul är baaaaaara familj och vänner och mysighet till tusen.
  mörkret ger bara en möjlighet att tända ljus.
  snön ger bara möjligheter att leka barn och gå romantiska vinter(natt?)promenader.
  allt det ruggiga ger bara en möjlighet att kika på hur alla andra också går över parkeringen med nedböjda ryggar, uppdragna luvor och ett bistert uttryck i ansiktet. alltså, jag vet inte varför, men jag tycker det är fint? att alla tillsammans och kollektivt försöker förneka rugget. plus att det är ju då det är som härligast att kliva innanför dörren när man kommer hem. sjunka ner i en stol, lyssna på vintermusik (bon iver) och krama en mamma eller pussa en goding eller bara lyssna på en bästavän.
  jag älskar’t.
  okej stå-ut-tips: åk bort mycket. nej, inte utomlands, bort från stan. jag vet inte, men jag har känslan av att vintern är årstiden för alla som bor på landet (som jag). känner du någon som bor på landet, åk dit! om kvällarna helst. gå promenader i parker och icke-stads-miljöer. jag tror det hjälper. för i stan blir all snö grå och slaskig, betongen tydligare och alla som brukar finnas ute och förgylla gatorna sitter inne med tända ljus och bon iver. därför: åk bort. övriga tips: tänd ljus och umgås massamassa med de allra mysigaste av personer.
  okej! klart slut på vinterpepp! puss

  Cecilia 2013-11-05 11:23:44
  Svara
 • Jag såg den här midjekorta, dubbelknäppta, underbara jacka och tänkte genast på dig och att den borde värma dig varenda liten kall höst- och vinterdag. SÅ fin, SÅ Sandra. <3
  http://www.zara.com/se/sv/dam/jackor/dubbelknäppt-kort-överrock-c269184p1436175.html

  Claudia 2013-11-05 11:07:39
  Svara
 • Jag vill också ha skrivarkontor!!!!!

  Anna 2013-11-05 11:05:43
  Svara
 • Oförmåga att skapa är också en del av den kreativa processen 🙂 Det kommer. Kram

  Jenny 2013-11-05 11:01:20
  Svara
 • Om du typ ska ladda ner e-leg för Nordea och har Chrome som webbläsare så går det inte. Använd Explorer när du laddar ner, sen kan du tex använda Chrome igen 🙂 kram

  Gullvi 2013-11-05 10:19:51
  Svara
 • duuu, jag önskar mig också en liten frilanspersonkompis som man kan sitta bredvid… o som gillar o frilansjobba i samma rum som två hundisar 🙂

  sab 2013-11-05 10:12:33
  Svara
 • Åh! Jag önskar mig en skrivarkompis eller två till våren. Ska skriva min masteruppsats i kriminologi och skulle så väldigt gärna vilja ha ett kontor att gå till, där en kan dela skrivarglädje och ångestutbrott över luncher och bryggkaffe.

  Rebecca 2013-11-05 09:53:42 http://becc.webblogg.se/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman