Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en vinter i new york.

Ibland kan jag bli lite snurrig när jag tänker på hur mitt liv såg ut för bara ett år sen. Det var inte bara lite annorlunda, utan det finns nästan ingenting kvar från det liv jag levde då (okej lite överdrift men ni fattar). Blir både vemodig och pepp av det. Vemodig för att det ändå var rätt fint då, pepp för att det går att förändra så mycket på så kort tid om man vill och orkar. Vintern 2012 var en destruktiv tid. Jag jobbade väldigt mycket och festade ännu mer och hade ett trasigt hjärta som aldrig riktigt ville laga sig. Men det var också magiskt, med alla sina hemmafester, konstiga svartklubbar åt helskotta, hångel och trötta söndagsbruncher. Vi tar en titt.

Jag bodde här. I mina drömmars lägenhet i West Village.

Extra drömmigt var det för att jag bodde tillsammans med Joakim under hela vintern! Gulligaste rummisen. Här är vi påväg till en rooftop-klubb i Meatpacking, bara en sån sak.

Vi gjorde ansiktsmasker och sånt trevligt ihop ibland.

Och så jobbade jag ju på reklambyrå. Wieden+Kennedy närmare bestämt. Här är mitt stökiga skrivbord.

Finns ingen stad jag kopplar ihop med glowsticks så mycket som New York <3

Skaffade mig en gran för första gången i livet. Har ni sett något gulligare? Inte jag.

Köpte tio centimeter höga Buffalos som jag tänker nu såhär i efterhand stod mycket för den jäkla ilskan jag bar på. Bra skor att går runt och sparka på saker och morra med. Svårburna nu i Stockholm, passade bättre in på New Yorks alla knäppa rave. De får bo i garderoben tills ett sånt liv börjar igen.

Gick på så många bra fester med de här gullisarna <3

Mer ballonger åt folket.

Firade julafton i New York med alla de här fina! Åh va bra det var.

Här är filmen om min sista månad i New York, innan jag sa upp mig och var tvungen att lämna Manhattan:

Nu fick jag sådant New York-längt att jag dör.
.

Translation. My life was so different just a year ago. When I look back it both feels like years and just a few weeks ago. Here’s some snapshots and a movie from last winter in New York

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
38kommentarer
 • TILL HANNA: låten heter ”Velvet Elvis” av Alex Winston. Finns på spottan http://open.spotify.com/track/5SYrYkjnwnz6alxDGdKi5M 🙂

  linn 2013-11-10 00:10:37 http://linnlouis.blogg.se
  Svara
 • Sandra sandra när jag hör låten i videon tänkte jag på alex winstons fina videos från paris när de bara går omkring på gatorna och är dödsfina, som du måååste titta på om du inte gjort det:

  spotifyversionerna är långt ifrån lika bra men i perioder kan jag titta på dessa videos och lyssna 10000 ggr om dagen, jag tror det kan vara något du gillar!
  Kolla även dessa i samma stuk:


  Fast näe, du KAN inte ha missat detta? det är så HIIIMLA BRAAAAAA!

  linnea 2013-11-09 17:04:06 http://linneah.se
  Svara
 • åh så himla mysig sammanfattning. själv är jag nitton och har precis flyttat till london och älskar det, men känner samtidigt att i framtiden vill jag ju bo i sverige, men vill som ändå stanna här för evigt för jag vet att det kommer att bli så vemodigt att lämna och sånt. men det är en grej jag får ta då.

  hur som helst! kom att tänka på en sak precis. jag är en av dem som har hängt här cirka dagligen sedan cirka 2008, och jag minns att back in the days så brukade du ibland hänga lite med någon som hette emma? blond och hemskt snygg människa vill jag minnas, hajjade liksom alltid till då du postade en bild på henne. tror även att hon tog studenten här på bloggen (haha du fattar) kring den tiden. känns sjukt skumt om det skulle vara så dock, eftersom jag själv tagit studenten nu och känner mig plutteliten, och det gjorde ju inte hon. fast gick iofs i åttan då, så. i vart fall, TILL FRÅGAN, var tog hon vägen? är hon möjligtvis den blonda skönheten med rött läppstift i videon?

  annars önskar jag dig en trevlig helg, honungspajen. och alla andra som läser detta.

  agnes 2013-11-08 19:58:14 http://nordnoll.blogg.se
  Svara
 • Du är så gullig Sandra.. Verkar va så himla go bara o gör så mkt roliga saker!! Önskar att jag va lite mer som du 🙂 ska nog se till o bli det, på ett par punkter liksom! Hur som, ville bara säga hej, har ju läst din blogg i hundra år så det var ju på tiden! Heja dig, du är grym!! Puss o kram

  Louise 2013-11-08 01:30:05
  Svara
 • hej, jag och min pojkvän funderar på att åka till new york kring min 21-årsdag. kruxet är bara att det kommer bli i slutet på januari/början på februari. min fråga är om new york är bra då? går det att uppleva staden då eller kommer man önska att man åkt en månad eller två senare så man kunde ha varit ute och gått mer? eller ja, helt enkelt, är new york värt även kring den tiden? ingen av hos varit där förut men är jättepepp

  My 2013-11-08 00:22:36
  Svara
 • vilken underbar film! vad är det för låt i den månntro? puss

  Isabelle 2013-11-07 17:53:26 http://isobelskareng.blogg.se
  Svara
 • Alltså Sandra, jag är 18 år och har väl inte varit någon festare innan. Jag var aldrig bjuden på festerna i högstadiet. Men nu har jag äntligen träffat människor som är roligare än många andra jag någonsin träffat och vi jag har väl druckit en öl eller två, en cider och en shot. Inte mycket mer förrän i Halloweenhelgen då jag drack alldeles för mycket. Den här ångern man känner ”varför gjorde jag så?” hur blir man av med den? Eller är det bara något man växer ifrån? Vill bara smälta in i väggen i skolan när jag träffar någon från festen.
  PS. Tycker så himla himla himla mycket om din blogg, du är så bra! Kram.

  Moa 2013-11-07 16:28:36
  Svara
 • Hej du!
  Jag är en relativt ny följare av din blogg och jag har någon slags romantisk drömbild av New York, trots att jag aldrig varit där. Så jag tänkte, det vore jätteroligt om du ville berätta hur det kom sig att du flyttade till New York från första början. Hur fick du jobb där? Kände du någon där innan? Tog du bara ditt pick och pack och drog? Var inte det jätteläskigt?
  kram

  louise 2013-11-07 13:15:49
  Svara
 • Åh Sandra! Jag satt och kollade igenom din blogg lååångt bak i arkivet och hittade en liten lista du gjort 2007 (http://rodeo.net/niotillfem/2007/04/traklista/) och tyckte bara det var så himla fint då jag läste detta:
  Två saker att göra innan du dör
  1. Ge ut en kärleksroman
  2. Hitta drömprinsen.

  Och tänkte att då visste du allt inte att du nu ska ge ut en kärleksroman! Så fint att du följer dina drömmar!

  Mimmi 2013-11-07 11:29:22
  Svara
 • Låten heter Velvet Elvis och är med Alex Winston.

  Emma 2013-11-07 10:01:25
  Svara
 • Sandra du är så klok och ger världens bästa råd, utan dig hade jag fortfarande varit en tragiskt trasig skrutt. Tack! Ps. Längtan efter din bok alltså… Våren come on already!

  Emma 2013-11-07 09:48:44
  Svara
 • Åh, så fint. New York va. <3

  Stina 2013-11-07 07:11:39 http://yes-it-matters.tumblr.com/
  Svara
 • din blogg är så fantastisk fin!
  Undrar vart du redigerar dina bilder??

  D 2013-11-07 01:48:01 http://dornas.devote.se
  Svara
 • Dör så fin video.

  Sandra 2013-11-07 00:23:05
  Svara
 • Nej du är inte speciell för du har varit i new york. hahahahaha

  hinklallish 2013-11-06 23:27:16
  Svara
 • so beautiful! but what happened with adrian, do you still hear from him?

  Ana 2013-11-06 23:19:04
  Svara
 • så himla fint! hoppas att du är där du vill vara nu. jag är inte det men försöker leva på det du skrivit för länge sedan, att om man bara vet vad som väntar framför gör det det hela lite lättare att uthärda. men, en prövas verkligen i sitt tålamod.. det är väl det som är poängen antar jag.

  ps. dina buffalos är jättefina.

  sara 2013-11-06 23:11:22 http://honhanhen.blogspot.com
  Svara
 • April: Stå på dig och tala om vad du känner och hur du mår när hon beter sig så gentemot dig. Bara för att man är vänner måste man inte vara försiktig med vad man säger för sanningen är ändå den bästa i slutändan! Och du ~ om du förlorar henne så är det meningen för då är hon inte den vännen du förtjänar. En vän ska finnas där och trösta och glädja och så mycket annat ~ inte stjäla ens energi och göra så man mår sämre.

  Under nio år stod jag ut med en vän som ljög för mig varenda dag och kom med undanflykter och gav mig så mycket ont. Vi hade roligt när vi sågs men hon var alltid så hemlighetsfull och skyllde på sådana problem som jag led av ~ som vidriga mensplågor bara för att säga nej och till slut tröttnade jag. Jag grät jämt men jag ville inte göra slut med henne för jag var så rädd för att bli ensam men i mars i år gav jag mig in i fajten och bröt vänskapen och det var så fantastiskt skönt! Jag har bara en enda vän som jag har känt sedan högstadiet och trots att vi inte ses jämt är hon den finaste jag vet och det räcker för mig. Stå inte ut med någon som behandlar dig orättvist på grund av rädsla eller att du ska få skulden ~ jag fick jämt skulden för allt som hade med mig och min ex vän att göra men det var ju ändå jag som visste vad jag hade gjort och inte gjort och det vet även du!

  Stor kram och jag tror på dig!

  Lisa Marie 2013-11-06 22:39:17
  Svara
 • tittar du på awkward? vad tycker du isåfall om collin? <333

  J 2013-11-06 22:04:09
  Svara
 • Tycker att du skall plocka fram dina Buffalos från gardroben! Du passar så bra i dom! Visst är det häftigt hur livet kan förändras. Ibland bara över en dag. Jag längtar så till sommaren då min familjs liv kommer förändras i och med att vi skall flytta till hus jippie!! Grillkvällar och fest i trädgården jämt ftw!!

  //Linnéa
  www.thewildrose.se – Bröllopsinspiration & blommor, tygbuketter, DIY mm

  Linnéa Bergqvist 2013-11-06 21:37:23 http://www.thewildrose.se
  Svara
 • Jag är nog egentligen en ganska ledsen människa och ibland önskar jag bara att jag kunde leva i dina videos eller springa runt i glittriga pastellkjolar. Helst både och. Men sånt går inte. Och det får mig att vilja gråta.

  Solsikke 2013-11-06 21:07:37
  Svara
 • Du har så himla många fina vänner verkar det som, och några som du haft typ i tusen år!
  Vad gör man när ens bästa vän börjar gå en lite för mycket på nerverna? Min bästa tjejkompis och numera en av mina lägenhets-delar-kompisar blir sur så fort jag säger nåt ”fel” eller inte tröstar tillräckligt bra, men sen beter hon sig exakt likadant mot mig, typ säger att jag ska sluta gnälla när jag har ångest och storgråter… Jag kan inte prata med henne längre och det suger! Ska man bara stå ut eller ta en fajt och försöka säga hur jag känner? Har förlorat en kompis på det här sättet förut och tror att allt är mitt fel..

  April 2013-11-06 20:59:11
  Svara
 • Härligt att läsa om din och Joakims vänskap. Och vilka inspirerande New York-bilder!

  Din lägenhet i New York verkar fantastisk. Hur fick du tag i den? Hyr du direkt av värden?

  Jag förstår att du längtar tillbaka. Det gör jag också, varje dag, fast jag aldrig bott där någon längre tid. Men jag försöker åka dit så ofta jag kan! Tills vidare bloggar jag på om mina drömmars stad: http://newyorkmybite.blogspot.com

  Anna 2013-11-06 20:14:37 http://newyorkmybite.blogspot.com
  Svara
 • Vad är det för låt i filmen? Så himla fin ju!

  Klara 2013-11-06 20:09:36
  Svara
 • jag tänkte precis det där för en halv månad sedan. att det är nästan sjukt hur mycket som kan ändras på ett år. sa det högt, och insåg att det är galet hur mycket som egentligen kan ändras på ännu kortare tid, som en månad eller vecka. bara oktober har gett mig så många svängar och förändringar att allt kan bli och redan är så annorlunda. det kan vara läskigt och så vidare men jag är verkligen bara pepp för det kan vara så himla bra också.

  Alina 2013-11-06 19:59:18 http://lifebyalina.blogg.se
  Svara
 • ååååh så avis. vill också till new york!!!

  J 2013-11-06 19:41:16
  Svara
 • Ååååh.

  Maja 2013-11-06 19:36:53 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Åh vilket liv du har levt – Så mycket fint att sukta efter som följs av mycket fult. Men, som du själv sa, man kommer vidare. brustna hjärtan läker och hemma är där du vill att det ska vara!

  kram!

  Josefin 2013-11-06 19:00:06 http://Josefinforsberg.com
  Svara
 • alltså new york, liksom drömmarnas dröm stad. helt flippat nog så bokade jag och min bästis en resa dit i januari. VI ÄR SÅ JÄVLA PEPP!! alla vi snackat med har bara suckat och sagt att januari är skit i new york, och jag bara känner VAFAN SÄGER NI?! så nu undrar jag hur är januari i new york? är det bara jävligt? för så kan det bara inte vara. få oss bli ännu mer peppade sandra!

  jenny 2013-11-06 18:33:39
  Svara
 • hallå, det var ju rave varje himla helg i stockholm i somras. klart du kan ha buffalos här!

  loi loi 3000 2013-11-06 18:01:56
  Svara
 • En sak slog mig när jag läste det här inlägget. Jag har följt din blogg i flera år, och alltid har jag haft känslan av att du och Joakim passar så bra ihop, ”varför blir det inte de två?” brukar jag tänka. Men idag kom jag faktiskt på att ert förhållande verkar vara precis som det jag har med min killbästis, O. Innan har jag haft killkompisar, riktigt nära sådana, men aldrig riktigt en bästis som är kille. Duvet, den där bästisen man alltid ringer först dagen efter fest, den som alltid får de roligaste smsen och den som man alltid letar efter mest på en fest där man tappat bort alla. Nu är O den personen, och det är fint som snus. Så nu förstår jag varför du alltid sagt ”nej, vi har inte det förhållandet” varje gång någon har kommenterat och frågat varför inte du och Joakim kilar stadigt. Killbästisar, jäla fin grej

  Lisa 2013-11-06 18:01:37
  Svara
 • Något som jag är så nyfiken på, är om lägenheten i nyc fortfarande är din? äger/hyr du den, även fast du inte bor där nu? kram

  Emma 2013-11-06 17:42:50
  Svara
 • Vad heter låten som är med i videon? 🙂

  Hanna 2013-11-06 17:35:05 http://www.fikapauser.blogg.se
  Svara
 • Sista bilden är ju så underbar! Personen bakom kameran fångade verkligen ett moment!

  Victoria 2013-11-06 17:23:01 http://www.mamiwata.vimedbarn.se
  Svara
 • Tror du att du kommer skaffa barn någon gång? Kram.

  John 2013-11-06 17:16:09
  Svara
 • ÅH, var är den svartrutiga lådan i bakgrunden ifrån? Den på bild 1 och bild 6!

  Andrea 2013-11-06 17:15:33
  Svara
 • Det där fantastiska livet du verkade ha i New York är en sån där grej jag har på min bucketlist att få uppleva. Det fina är ju att det finns ju kvar, det där New York. När du vill tillbaka.

  Pauline 2013-11-06 17:05:11
  Svara
 • Den där bilden på dig och Christian..åååh så söt och sorglig samtidigt. Man ska aldrig behöva säga hej då till sina vänner <3

  thesadbox 2013-11-06 16:39:10 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind