Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

winter.

jahapp, då var det vinter. Skönt i alla fall att nästan hela november fick vara höst. Men nu åker vinterjackan på. Att köpa dunjacka till vintern och inte gå runt i kappa är mitt bästa vinterbeslut. Kanske simpelt tips men BRA tips, så skönt att inte frysa.

Dunjackan är från Penfield (har en till också som ser ut såhär), kashmirhalsduken från Isabelle Marant, kängor från Dr Martens och väska från Mulberry, mössan är gammal som gatan ungefär.
.

Translation. Winter outfit. Jacket from Penfield, scarf from Isabelle Marant, bag from Mulberry and boots from Dr Martens.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Men med vinter kommer så många fler ursäkter att sitta riktigt, otroligt och ofantligt nära någon. Kroppen kanske fryser men hjärtat är så varmt att det blir karamelliserat.

  p.s. Det ser lite underbart mystiskt ut på den sista bilden där din hund förvandlats till att se ut som om du är ute och går med en gigantisk kanin. Lite Alice i Underlandet över det.

  FemMinuterTill 2013-11-28 14:17:52 http://femminutertill.devote.se/
  Svara
 • både kashmir, läder och dun :(:(:(

  Elisa 2013-11-27 08:32:08
  Svara
 • underbart, skulle inte klara vintern utan en rejäl vinterjacka 🙂

  LORISSA LOVEBOMB 2013-11-26 19:07:42 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • vad knasigt du står med fötterna på sista bilden!!

  ida 2013-11-25 23:48:45 http://ett-kolikbarn.blogspot.com
  Svara
 • Ang. Titan-kommentarerna: Det är väl visst intressant att höra vad Sandra anser om det. Hon bor ju till och med hemma hos mamma just nu och den här sortens pengar har betalat hennes uppväxt och exempelvis huset på Rivieran hon visat upp.

  Jossan 2013-11-25 23:30:42
  Svara
 • Helena: pa vilket satt ar det relevant for Sandra att svara pa det har, om du bryr dig varfor kontaktar du inte nan pa Titan istallet?

  Sandra fattar inte hur du orkar med den har sortens kommentarer…

  EDIE 2013-11-25 22:17:59
  Svara
 • Hehe jo, en varm jacka är ju bra att ha på vintern 😉 Men fryser du inte nedtill? Har särskilda strumpbyxor eller hur gör du? Trivs också i strumpbyxor men när det är 10-20 minus…. :/

  maria 2013-11-25 20:43:41
  Svara
 • @ Helena (med titan-kommentaren): jag hoppas verkligen du skojar, vad har Sandra med det att göra? pls kasta inte skit när det uppenbarligen inte är förtjänt

  xyz 2013-11-25 20:27:18
  Svara
 • Jag fryser typ ihjäl om jag har en sån där kort dunjacka. Men snyggt är det ju såklart! När det är som kallast använder jag varmaste varianten av parkas från Didriksons.

  Sanna 2013-11-25 17:34:51
  Svara
 • mysiga bilder, nu är det kallt ute! 🙂

  natalie 2013-11-25 16:20:19 http://nattinamnam.blogg.se
  Svara
 • Jag tänkte också direkt på dun-industrin. Minns så fruktansvärda dokumentärer som jag sett för ett par år sedan, om grovt djurplågeri och de stackars anställda som andades in dunpartiklar hela dagarna med allvarliga sjukdomar som följd. Har helt undvikit dun sedan dess, men nu såg jag att Lisa skriver om alternativa dun-producenter och det låter mycket bättre. Viktigt att kolla listan över mer schyssta producenter innan man handlar bara! Tack för en underbar blogg Sandra, du verkar så fin och härlig på alla sätt och vis!

  My 2013-11-25 15:58:37
  Svara
 • http://www.dn.se/kultur-noje/nar-en-doende-patient-blev-bra-tv/ är inte titan din mammas bolag?! Oavsett, galet att de filmat döende människor när de kom till akuten. Principen med att sätta lappar och informera förutsätter ju att man kan säga nej, hur ska man som döende åka ifrån akuten liksom? Om någon filmar på mitt favoritcafé kan jag ju vända i dörren och gå till ett annat. Det har man inte alltid tid med/möjlighet till när det gäller ens hälsa…

  Helena 2013-11-25 15:42:03
  Svara
 • hej sandra
  tänkte mest säga att din blogg är lite extra trevlig när man ”precis” gått ut gymnasiet och knappt har ett jobb, att gå in här till en kopp te blir en liten höjdpunkt när vännerna och pojkvännen jobbar eller pluggar. och så blir jag påmind om att jag kanske inte alls gör så lite om dagarna, jag kanske bara borde fota lite mer så att jag kommer ihåg det. sen blir jag lite trött för din skull när du blir ifrågasatt för saker du gör, typ köper en dunjacka, bara för att man kan se en hyfsat stor del av ditt liv här så tycker folk att dom kan döma, men du har säkert mer koll på/är medveten om andra saker än de som kritiserar dig har, omöjligt att leva helt eko/fairtrade/vad det nu kan vara.
  🙂

  Hanna 2013-11-25 15:38:10
  Svara
 • Jenny: Men sluta nu. Det finns fabriker som sliter av dunet från gässen när de lever ~ ja men innan du får dina utbrott så kan du läsa på Djurens Rätts hemsida om det mesta. Allt ifrån vilka butiker som är pälsfria och är med på deras pälsfria lista till vilka butiker som har sagt nej till att använda dun från gäss som lever. H & M har till exempel skrivit i ett pressmeddelande om att de endast använder dun från gäss som används som mat och som har blivit slaktade ~ och det är många affärer mer med dem och särskilt sedan Kalla Fakta gjorde en dokumentär om det.

  Lisa m 2013-11-25 15:05:11
  Svara
 • V ill också ha en liten hund 🙁 fast har en stor också och han är också snäll.

  Fanny 2013-11-25 14:54:19 http://thewildheart.blogg.se/
  Svara
 • Du är så himla fin och jag gillar dina utstyrslar till hundra!

  rebeccajohnnysdotter 2013-11-25 14:49:03 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Kan du inte tipsa om snygga dunjackor? Jag tycker det är svårt att hitta vettiga, alltså sådana jag inte ser ut som en michelin-gubbe i 🙂

  Svara
 • Matilda: Klart du kommer överleva. Och eftersom ni inte var meningen att vara med varann resten av livet, så betyder det att du kommer träffa en ännu större kärlek. Han som ÄR din livs kärlek. Det kommer kännas jobbigt ett tag men sedan kommer du märka att det finns någon ÄNNU bättre för dig. Inte någon som säger att han inte älskar dig längre. Utan någon som säger att han älskar dig mest av allt, för resten av livet!

  Jenny 2013-11-25 13:33:28 http://pinterest.com/invinciblebird
  Svara
 • Nu blir jag otroligt besviken på dig, Sandra! Hur kan du tycka att det är okej med en industri där man plågar djuren?!!! Vet du ens, eller bryr du dig inte, om hur gäss och ankor behandlas när man bokstavligen sliter av deras päls?! HUR kan man ha en dunjacka på sig?! http://www.youtube.com/watch?v=vqIL-7njHFY , http://www.youtube.com/watch?v=wpla_nA0Caw , http://www.youtube.com/watch?v=OJUqAfN02io

  Jenny 2013-11-25 13:31:05 http://pinterest.com/invinciblebird
  Svara
 • men hur står du med benen på sista bilden? haha, ser helknas ut!

  lotta 2013-11-25 13:25:08
  Svara
 • du är så fin, önskar att jag såg ut som du.

  vapen. 2013-11-25 13:15:24 http://vapenbroder.se
  Svara
 • tog mig 27 år tills jag äntligen insåg att en dunjacka är extremt skönt att ha på sig. Vägrade i år, men nu fattar jag att mamma hade rätt ändå…

  jule 2013-11-25 12:41:53 http://andnoplanb.blogspot.com
  Svara
 • jag vet væl egentligen redan svaret men kænner ændå att jag måste fråga. Han læmnade mig igår, mitt livs stora kærlek. Han ær inte kær længre. Det kænns som att jag gått sønder. Går det øver? kommer jag att kunne leva igen?

  Matilda 2013-11-25 12:20:15
  Svara
 • Men fryser du inte om ändan med en kort jacka? Pallar ej saker som inte går en bra bit ner mot knäna. Fryser annars hur många lager strumpbyxor och mamelucksubstitut jag än har under om det är kjol, alternativt strumpbyxor/långkalsonger under jeans.

  Hanna 2013-11-25 11:35:10
  Svara
 • Snälla Sandra, hjälp mig.
  Jag har varit ihop med min kille i två år. Sedan några månader tillbaka har jag flyttat till en universitetsstad och flörtat runt lite, och sakta men säkert gått över till att dagdrömma lite om sex med andra. När vi ses på helgerna är det bra mellan oss, inte så passionerat men i grunden ett bra förhållande. Ändå känner jag att jag kvävs lite av att vara i en relation. Känns inte som jag är på en plats i livet där jag kan vara i ett förhållande. Känner hur jag ständigt pressar gränserna, och någon dag kommer jag säkert gå över gränsen helt.

  Frågan är:
  Kan/får/bör man göra slut med världens bästa kille som man kanske inte är jättekär i men älskar och inte egentligen pallar med tanken på att göra slut med. För att man är 20 år och egoistisk och vill ut ut ut och leva och inte svara inför någon?

  Anna 2013-11-25 10:46:39
  Svara
 • Men…hur gör du för att inte frysa ihjäl i tights då? 🙂

  Helena 2013-11-25 10:44:53
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand