Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

six things i like. tuesday.

soundcloud

Cricket Song Slowed Down Sounds Like Angels Singing.
Om detta är på riktigt är jag helt mindblown. Jag vet inte exakt vad vi ska göra av denna syrse-information men den känns på något vis otroligt superviktig.

Cicada_3001_Final

Cicada 3301 – The internet mystery that has the world baffled
Önskar att jag stannat hemma alla dagar i mitt liv, hängt framför datorn och lärt mig koda, så jag hade kunnat vara med i det här äventyret.

tigershout

Tiger shout.
Sprakande tumblr.

Beautiful exposed closet
Den här garderobsidén! I och för sig från en butik, men det spelar ju ingen roll. Så fin.

Cat beer.
Ja tack.


Lazy Oaf fall/winter -13
Deras vinter&höstkatalog är så dreamy.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Jessika, även om det är en vacker tanke så gillar jag iaf att få korrekta fakta så tack 🙂 Cikada 3301 verkar ascoolt, men cynikern i mig skulle inte bli förvånad om det visar sig vara nån pr-kupp… hoppas inte dock.

  en annan jessica 2013-11-27 15:59:57
  Svara
 • Okej, jag hatar att vara party poopern’ just nu, men den lilla besserwissern i mig kan inte låta bli.
  Videon med syrsornas sång är bara ett ljudspår med syrsor i förgrunden och med en komponerad sång bakom. Den har en kompositör och låten går att hitta på youtube. Saktar man ner syrsors läten så låter de mer som man föreställer sig att aliens låter, ungefär och det det finns videor som ”bevis” på det med. Men man får såklart tro på det man gillar bäst tycker jag. Så, förlåt!! Det är en fin föreställning att ha i huvudet iallafall, att det vackra kan finnas där.

  Jessika 2013-11-27 00:36:03
  Svara
 • Läste grejen om Cicada Organisation och asså jag är helt slut nu.

  Mind blown.

  Pam 2013-11-26 23:17:31
  Svara
 • Vadå 3301??? Fattar nada!

  Mike 2013-11-26 22:50:05
  Svara
 • WA kodgrejen var ju ASCOOL!

  Agnes 2013-11-26 22:49:28 http://sundaybird.blogspot.se
  Svara
 • Haha på kattölen står det ”Onsdagskatt” på japanska. Så antar den bara får drickas på onsdagar då!

  Maria 2013-11-26 21:57:30 http://dreamsof.blogg.se/
  Svara
 • alice – jag undrar också. jag lämnade honom efter åtta år och allt är jättekomplicerat och jag trodde aldrigaldrigaldrig att jag skulle säga så om oss. om nätterna drömmer jag om honom, och på dagarna tänker jag på honom.

  sara 2013-11-26 21:23:07 http://honhanhen.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Ville bara slänga in en kommentar och säga att jag gillar din blogg skarpt!
  Vore fett om du gick in å lyssna på min soundcloud – www.soundcloud.com/zowiehaze – elektroniska popdrömmar med episka ambitioner 🙂

  ZowieHaze 2013-11-26 20:57:51 http://www.soundcloud.com/zowiehaze
  Svara
 • Män som envisas med att inte respektera kvinnor borde bara dö, helt enkelt. Eller låsas in. Så tog man nyckeln och slängde bort den förevigt…. Mohaaha……

  M 2013-11-26 20:46:38
  Svara
 • fattar inte varför jag började gråta när jag hörde syrsorna? och vad betyder det att man slutar höra syrsors ljud när man blir gammal?

  frida 2013-11-26 20:31:16
  Svara
 • Hur gör man? Det gör så ont, trodde att de hade börjat gå över men drömde om honom i natt och nu är alla känslor tillbaka. Precis som för några månader sedan. Jag blev kär för första gången i somras. I den bästa personen på jorden. Han fick mig att må så bra och jag hade svårt att andas när jag tänkte på hur han kysste mig. Men nu har jag flyttat till ett annat land för att gå andra året på gymnasiet och i jul flyttar han till en annan kontinent för tre år. Så vi sa hejdå. Jag har försökt komma över det men det går inte. Allt handlar om honom. Bara honom. Ingen kommer någonsin vara lika bra. Hur gör jag? Jag vill ju komma över honom samtidigt som jag bara vill vara med honom. Så ingenting går ihop.

  Alice 2013-11-26 19:45:30
  Svara
 • Hi 🙂 I really really like your blog although google translator doesn’t do a really good job at translating your posts but I love your pictures and design! It would be sooo cool if you’d take a sneak peek at my new blog, I recently started blogging and need a bit of feedback – have a nice day! 🙂 xx
  http://www.charming-thou.blogspot.com

  Charming Thou 2013-11-26 18:59:05
  Svara
 • alltså. Syrsorna. Va. Lyssnar på dem nu och det är ju så … mäktigt. Jag vet inte ens vad jag ska säga. Tack, Sandra!

  hanna, förbanna 2013-11-26 18:27:38 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • 3301, är inte det ganska larvigt ändå…. ? Tycker det. Får mer känslan radera allt, när jag ser det…

  Madeleine 2013-11-26 17:40:59
  Svara
 • Jag brukade spela EBONY för något år sedan, kom till level 150 innan jag inte kom längre. Det är fantastiskt, inte like otroligt som Cicada såklart, och har inga IRL-element, men lättare (Dock VERKLIGEN inte lätt) och kan spelas när som helst. http://ebony.extra.hu/index.html

  Amanda 2013-11-26 17:25:21
  Svara
 • Hejsan!
  Det här är väl inte riktigt någon kommentar-fråga eller så, men ville bara säga att du har v ä r l d e n s bästa blogg! =) Kram!

  Ewa, 18 2013-11-26 17:20:23
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind