Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

instagram. november.

November började med Halloween. Jag och Joakim var skelett.

Lagade en jäkla massa sallader med granatäpple, avokado och mozzarella till lunch och så gjorde vi sashimi en kväll till middag.

Åkte till Sandhamn med familjen och den här lilla personen var superredo att hoppa i land.

Stockholm var kallt och glittrigt och jag var på födelsedagskalas.

Jag började gå på lägenhetsvisningar och Magnus följde med och hjälpte till att tycka. Sedan så testade jag antigravitations-yoga.

En söndagsfrukost hemma och en söndagsmiddag på Ramen Ki-Mama.

Packade ihop mina grejer och flyttade från söder samt gick på en promenad på Drottningholm.

Var bjuden på finfest som hade både bra öl och bra ballonger.

Flyttade hem till min föräldrar en vecka. Några har frågat varför jag inte bor där längre än så, och det är för att det inte finns någon plats. Kan inte bo på en soffa med tre resväskor i en månad. Särskilt inte under juletid när min mamma vill pynta och fixa och göra mysigt, och så hänger jag där med allt mitt skräp liksom.

Ett lilaskimrande Östermalmstorg och en hemmagjord pizza.

Hade marknadsmöte med mitt förlag. Det var så himla spännande, nu närmar det sig verkligen liksom.

I fredags hängde jag och Michelle på Östermalm, åt sushi, plockade gratisvykort och hittade bra gatukonst.

Och månaden avslutades som ni vet på Artipelag.

 

Jag heter sandrabeijer på instagram.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Så himla roligt med bok!! Stort!!

  oroshjärta 2013-12-03 09:11:54 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Siouxsie: min mail är paladium @ Hotmail. se

  cecilia 2013-12-03 01:34:59
  Svara
 • jag är kär. i världens finaste, roligaste och dummaste kille. vi träffades för ett år sedan och jag förstod efter 2 minuter att det här var killen jag väntat på. det var verkligen kärlek vid första ögonkastet och hela våren och sommaren har jag gått runt och tok-smsat, tok-hånglat och tok-skrattat med honom. men han blev aldrig min pojkvän. vi blev liksom inte ihop. när jag fick reda på att han legat med två andra tjejer blev jag helt förstörd. det är två månader sedan. två mörka och ångestfyllda månader med massor av tårar och knappt någon sömn. han har skickat långa sms där det står hur mycket han ångrat sig och hur mycket han saknar mig. och jag har skrivit långa a4 sidor om hur mycket jag hatar honom, mig och hela jävla livet. och så träffades vi igår. han kom fram till mig och bad om att få snacka över en cigg. han berättar hur dåligt han mått, hur han har byggt ”kuddsofior” om nätterna för att kunna sova, hur han har gått till sin mamma för råd, hur han vill tillbaka till den där natten när vi först sågs och börja om där. han visste till och med datumet. han vill börja om. hela mitt hjärta skriker ja men jag borde inte. jag borde säga nej. så nu är det helt enkelt upp till mig. ska jag ge honom en ny chans eller ej? mina vänner skriker nej. men det känns inte som att dom förstår. så jag hoppas på att du kanske kan ge mig några goda råd för jag orkar inte gråta mig till söms mer. jag orkar verkligen inte.

  sofia 2013-12-02 23:05:30
  Svara
 • Cecilia! <3 Skriv din mail så mailar jag dig 🙂

  siouxsie 2013-12-02 21:50:46
  Svara
 • Salladen ser helt mördande god ut!!

  Lise 2013-12-02 20:52:22 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Siouxsie:

  wow. känner igen mig i vartenda ord. vilken sjukt bra text. rysningsfaktor.
  jävla kille! 🙂 så fin!!!!!!!!!!
  får jag maila dig?

  cecilia 2013-12-02 20:42:20
  Svara
 • Det såg ut som en variant av en Full Scottish Breakfast du åt där på söndagmorgon 🙂 Älskar full scottish breakfast….. Hälsningar från Skottland

  Scottish Moments 2013-12-02 19:35:03 http://scottishmoments.com
  Svara
 • Hej Sandra!
  Har en liten fråga, vad tycker Magnus om alla texter skrivna om Ludwig? Tycker han det är jobbigt eller är det ingenting att bry sig om? Förlåt för en alldeles för nyfiken fråga egentligen, du behöver såklart inte svara om du inte vill. Älskar din blogg, läst den sen jag var typ 15 (och nu är jag 18, snart 19)!

  Anna 2013-12-02 18:49:51
  Svara
 • Hej! The brothers Bloom (http://www.imdb.com/title/tt0844286/) Se den! Knäpp och rolig på wes-vis.

  Hannah 2013-12-02 17:55:47
  Svara
 • Brev till kille:
  Det suger att jag inte kan få vara som innan jag såg dig. Då tänkte jag på mig själv, på mitt eget liv och mina vänner. Nu är jag helt uppslukad av mina tankar på dig. Jag vill gå och lyssna på sorglig kärleksmusik och tänka på dig hela tiden. Gå och lägga mig tidigare för att fantisera om att vi skulle träffas. Att du i hemlighet också var kär i mig och kollade upp min adress och kom hit och plingade på och vi skulle börja kyssas direkt när jag öppnade dörren.
  Första gången jag såg dig så förstod jag direkt att jag skulle bli besatt av dig. Jag fattar inte det där för man ser ju så himla mycket killar hela tiden. Men så ibland är det som att vissa är en särskild sort, har en särskild ingrediens i sig som gör något med mig. Det tar inte lång tid att fatta. Jag gillar dig.
  Jag tittade på dig hundra gånger den kvällen. Tänkte att det var tur att du var kortare än mig för då skulle det bli lättare att inte bli lika besatt av dig. Så jävla fel jag hade.
  Sen träffades vi några gånger och jag ville bara ge dig en kram, men vi var för långt ifrån varandra. Jag satt bakom dig en gång och jag kunde inte låta bli att sträcka ut mitt pekfinger och nudda baksidan på din kavaj. Jag vet inte om du kände, men den enda anledningen till varför jag gjorde det var för att jag ville nudda dig en gång, även om det var i hemlighet.
  Sedan tittade jag på dig hundra gånger till. Våra blickar möttes ofta och det kändes verkligen som att vi båda visste. Redan från början la vi märke till varandra. Det märktes. Men sen blev det så konstigt och abrupt alltihop och det kändes som att du nog inte gillade mig till slut.
  Och nu kommer vi nog inte ses igen på flera månader, om någonsin.
  Jag hoppas det går över snart.

  Siouxsie 2013-12-02 17:55:16
  Svara
 • ”grab a beer as cold as your ex’s heart” = bästa skylten någonsin. Din instagram är så himla fin förresten!

  Agnes 2013-12-02 17:40:22 http://sundaybird.blogspot.se
  Svara
 • ”grab a beer as cold as your ex’s heart” = bästa jag sett någonsin. Din instagram är så fin!

  Agnes 2013-12-02 17:34:14 http://sundaybird.blogspot.se
  Svara
 • Med andra ord en otroligt fin månad 🙂 November är inte så tråkigt som alla säger.

  Madde Schwedaan 2013-12-02 17:30:26 http://www.madsonart.wordpress.com
  Svara
 • Hej!
  Vad är det för glasögon du har? Himla snygga!

  Jo 2013-12-02 17:17:52
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Man
Niklas Berglind