Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

all i want for christmas is you.

December är ju månaden reserverad för julmusik och som vanligt har jag fyllt på min julspellista för i år! Förhoppningsvis kommer ännu fler låtar ramla in under månaden. Min lista domineras av soul och sextiotalspoppiga dängor, hoppas ni gillart.

Lyssna här:

juljuljulsnartsnartsnart.

Translation. My christmas playlist! Subscribe here.

.

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Tack för att du har så bra musiksmak! Tack för att du gör att jag ser fram emot att bli äldre(jag är ca 10år yngre än dig)! Tack för att du skrivt en bok som jag garanterat kommer läsa!

  alice. 2013-12-05 22:40:28
  Svara
 • Åhh, va bra! Den ska jag lyssna på!

  Tack.

  Kram

  Helenes underbara jul 2013-12-05 10:49:02 http://helenesjul.blogspot.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  I somras fick jag chansen att hångla massor/träffas massor med en kille som jag haft en secret crush på i flera år. Jag förstod från början att det aldrig skulle kunna bli vi, så jag hade tänkt att vi bara skulle ses lite, för att det var just han liksom, och sen skulle jag glömma honom. Men allting slog väldigt fel och plötsligt var jag upp över öronen förälskad. Hela sommaren verkade det som att han var detsamma, men sedan i augusti berättade han att han inte var kär i mig. Jag gick sönder inombords men fann mig snabbt och höll en hård fasad utåt. Föreslog att vi skulle fortsätta vara vänner, och det kan ha varit det dummaste jag någonsin gjort. Nu är det plötsligt december och vi har setts så sjukt intensivt i perioder. Jag har intalat mig själv så många gånger att jag inte är kär i honom, men who am I kidding? Han är min dröm och jag vill ha honom så himla gärna. Så vad fan ska jag göra? Alla säger att jag måste sluta umgås med honom, men det går ärligt talat inte, jag har försökt men jag mår så dåligt utan honom. Ska jag prata med honom? Ifall jag erkänner att jag är kär är jag rädd att vår vänskap aldrig ska gå att reparera. Har du något tips på hur jag ska komma ur detta levande?

  Amanda 2013-12-04 21:47:34
  Svara
 • Din jullista är så bäst!

  Fröken Cocco Sohl 2013-12-04 16:31:13 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • tack fina! ♥

  jule 2013-12-04 15:11:14 http://andnoplanb.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra,
  Att Sunes Jul-låten finns på Spotify!!! <3 Vilken superbra lista. Jag skulle vilja tipsa om en fin indie-jullista från Razzia Records om du inte redan känner till den, med Hello Saferide, Laakso, etc :http://open.spotify.com/album/5O2MqBpBsvn0UnF8oMj5oj

  Go' jul!

  Lina 2013-12-04 14:58:36
  Svara
 • lovely

  http://somebodyfromsomewhere.blogspot.com/

  Somebody from Somewhere 2013-12-04 12:25:04 http://somebodyfromsomewhere.blogspot.com/
  Svara
 • Vad kul! Vi har många liknande låtar på våra jullistor men tänkte ändå posta min för lite inspiration!

  Exempelvis Tracey Thorns julskiva är helt fantastisk. Tack för en fin och peppig blogg!

  L. 2013-12-04 12:24:56
  Svara
 • Det här har ingenting med musik att göra men tänkte bara tipsa om en bra bok på ämnet feminism ”Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra” av Liza Marklund och Lotta Snickare. Du kanske redan har läst den eller känner till den men om inte – gör det! Tack för en bra blog!

  mikaela_arvidsson@yahoo.co.uk 2013-12-04 11:56:58 http://mikaela_arvidsson@yahoo.co.uk
  Svara
 • Sandra, du är den enda jag kan fråga det här av! Jag gillar en kille i min klass, men han är typ den blygaste människa jag nånsin träffat. Jag är också rätt blyg, men har sagt att jag gillar honom. Han har inte sagt nåt tillbaks, utan var bara tyst och såg ner i golvet. Hur ska jag göra för att veta ifall han gillar mig?

  Osäkra L 2013-12-04 11:53:35
  Svara
 • Åh, vilken underbar lista! Har bara hunnit lyssna lite än, men är helt exalterad över att lyssna igenom resten senare. TACK! 🙂

  Maria 2013-12-04 11:15:10
  Svara
 • hej sandra!
  kan du snäääälla göra en julklapps-tips lista? sådär vad man ska köpa till mormor&morfar, föräldrar, syskon… puss!

  linnéa 2013-12-04 08:50:34
  Svara
 • Men åh, du bara måste ju lägga till finaste jullåten, Do they know it’s Christmas? med Band Aid. Då är listan komplett! Lyssna på den, så fin fast sorglig text och mysigt beat. 🙂

  ALiCE med ICE 2013-12-04 08:40:35 http://www.andrews.se/alice
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind