Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

thursday list.

En bild på dig nu:
hej

Hej hej. Sitter på Non Solo i Vasastan och jobbar lite med olika saker.

Ditt skrivbordsunderlägg på datorn:
skrivbord
.

Högst upp i din facebook-feed just nu:
fb

.

Din senast pinnade bild på Pinterest:

Den här fina snökulan som jag hittad på Anthropologie.com

Låten som spelas nu i ditt Spotify:
Bob B. Soxx and The Blue Jeans – Jimmy Baby

Senaste nedladdningen i itunes?
Min och Michelles podcast som vi spelade in förra veckan. Den är så konstig. Kommer upp nästa vecka!

Senast skrivna anteckningen i din mobil?
Köp biljett till Joakim!

Din plan för kvällen?
Min mamma fyller år idag! Hon är med i en kör på ett gulligt sätt och de har uppvisning idag. Så jag ska åka dit med min fina pojkvän och min styvsyster Mira och lyssna.

Translation. Please read by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Va? Ett gulligt sätt? Det kanske är en dun sak att haka upp sig på men vadå ett gulligt sätt? Lät som att du tycker körer egentligen är helt knäppt och dumt, men nu var det på ett gulligt sätt. Blev bara jätteförvånad av att du kände dig tvungen att flika in att det var på ett gulligt sätt.

  Johanna 2013-12-11 18:19:17
  Svara
 • Åh, jag bor ju verkligen typ 10 meter från Non Solo, så himla mysigt ställe!

  Gry Sol 2013-12-08 11:22:58 http://radarmagazine.se/litensol
  Svara
 • Hej Sandra! Jag är kär i snökulan, men kan verkligen inte hitta den på anthropologie… Har du länk? Kram!

  Sara Ahlinder 2013-12-07 23:15:34
  Svara
 • Hej, jag bara måste säga att dina texter är så sjukt bra. Jag blir verkligen inspirerad att skriva själv, om du skulle vilja läsa dem så finns de på min blogg under kategorin ”texter”
  Ha en bra kväll, kram!

  Emma 2013-12-06 23:29:17 http://www.honemma.devote.se
  Svara
 • Hej! Skum fråga jag vet, men är Christian och linn ihop fortfarande? Blev plötsligt väldigt nyfiken/fundersam

  Sophie 2013-12-06 17:22:22 http://sophistikerad.wordpress.com
  Svara
 • Blev ju nyfiken på biljetten nu! Vad ska ni hitta på?

  matilda linnea 2013-12-06 13:19:23 http://vardagsuniform.blogspot.se
  Svara
 • Så fint med köruppvisning!

  Linda 2013-12-06 01:02:29 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Åh. Hej Sandra. Det här känns så hopplöst och otroligt men jag tänker skriva till dig för jag vågar inte prata med någon annan om det här. Liksom livslusten. Alla kan ha sina upp och ned dagar men du verkar hålla dig uppe. Jag sjunker ihop i små högar på gatan för att jag inte orkar längre, för att allting känns så himla hopplöst. Jag vet inte hur jag ska finna det där vackra i vardagen igen, det där som får mig att hålla igång. Det känns mest som om åren går, dagarna går och allting är uppdelat i terminer och lov. Jag går andra året på gymnasiet och jag vet att jag kämpar mot det sista året, men den här resterande tiden känns inte meningsfull. Hela mitt liv känns som dagar jag måste checka av. Hur gör du för att fylla dina dagar med värdefulla saker? Hur gör du för att orka kliva upp på morgonen? Speciellt nu under den gråa vintern… Jag antar att det finns bitar som fattas i mitt liv. Sådant jag behöver men inte kan ta emot, som kärleken. Den som jag är så rädd för, bara för att blotta mig själv insida- ut. För att någon faktiskt ska se mig. Men ändå. Hur gör du när du inte orkar länge och hur hittar man ´det´igen? Puss för att du är du<3

  Amanda 2013-12-05 20:53:13
  Svara
 • Kan man vara med i kör på ett ogulligt sätt? Nämen. <3 kram

  Jenny 2013-12-05 20:18:01 http://cestjenny.blogg.se
  Svara
 • the most yolo people of 2013 … asså internet!

  Vicky 2013-12-05 19:47:40 http://vickys.se/
  Svara
 • hej du. hur gör en när killen en trodde hade kommit över, skaffar sig en ny och alla känslor ramlar fram igen och en är tillbaka på noll. hjälp mig snälla.

  Florence 2013-12-05 19:20:31
  Svara
 • Min mamma fyller också år idag! Grattis till våra mammor!

  Nina 2013-12-05 18:23:43 http://hjalles.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!
  Här kommer både en fråga och ett litet tips. Frågan först; använder du aldrig byxor? Kan tyckas som en konstig fråga, men tänkte bara att du är ju alltid så väldans fin i kjol och så.
  Sen tänkte jag också att det skulle vara väldigt fint att köra ”det finaste som hänt under senaste veckan/månade o.s.v.” men istället helt enkelt ha ”kärlekshistorier” som rubrik.
  Sist vill jag bara säga tack. Trots att du och jag nog har levt ett ganska annorlunda liv så har din blogg hjälpt mig massor. För när det handlar om olycklig kärlek så känner nog alla nästan lika. Dina texter har hjälpt mig att se annorlunda på saker och ting. Så tack för att vi får ta del av din blogg med dina välskrivna texter, jag kan knappt vänta tills jag får läsa en hel bok skriven av dig.
  Kram och hoppas du har en fin vinter i Sverige!

  Hanna 2013-12-05 18:07:46
  Svara
 • åh vart kommer tröjan du har på dig ifrån? så fin!

  Svara
 • Åh. Kan knappt tänka mig något gölligare än en mammkör!

  Emily Dahl 2013-12-05 17:23:18 http://www.emilydahl.se
  Svara
 • ÄLSKAR uppvisningar! När folk med finfina intressen får visa upp sig för vänner och familj. Åh, det får mitt hjärta att smälta.

  Linnéa 2013-12-05 16:56:38 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman