Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

oh mickey, you're so fine, you're so fine, you blow my mind

Ny tröja! Forever 21 har en collaboration med Disney i sann 90talsestetik. Jag skrev om det här och kunde ej hålla mig utan var tvungen att i alla fall klicka hem två plagg (sedan fick det räcka. ”Du kan ju inte ha en hel garderob med Musse Pigg-plagg” sa personen som satt bredvid mig när jag konsumerade).

Det blev denna stickade med den klassiska bilden på Musse. Alltså jag vill ha den på mig varje dag?
Här är hela kollektionen, jag är dock osäker på om de shippar till Sverige? Såg ingen sån knapp, utan jag skickade de till en kompis i New York som fraktade hem till mig.

Måste förövrigt skaffa ett stativ. Dessa bilder tog jag genom att balansera kameran på ett stort värmeljus med en passionsfrukt under objektivet så att den inte skulle tippa neråt, samtidigt som att jag hukade mig med knäna så att jag höll på att darra sönder låren när jag väntade på att kameran skulle klicka. Eh.
.

Translation. New sweater from Forever 21’s collab with Disney!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Hela kollektionen är så himla fin! Vill också ha allt!

  Anna María 2013-12-09 16:23:04 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Åh! Ett av mina mål för 2014 är defenitivt att åtminstone ta steget mot ett jobb som gör mig gladare – och där jag får ha på mig vad jag vill. Älskar tröjor med tryck, korta kjolar, färgglada detaljer. Försvinner i plain kostymstil.

  K 2013-12-07 23:32:08 http://www.ksdagbok.blogspot.com
  Svara
 • Typisk deg. :)Fint!

  Ulrikke 2013-12-07 20:48:44 http://kulrikke.com
  Svara
 • Hej Sandra! Om man har kommit på att man är kär i sin kompis men väntat för länge med att göra något åt det och nu hör man på omvägar att han och hon den där typ är ett par, vad ska man göra? Fortsätta vänta och se vad som händer? Lägga ner helt och hållet? Riskera att bli nobbad och för all framtid undvika sammanhang där han kan vara?
  Åh varför sa jag inte nåt tidigare för 🙁

  Anna 2013-12-07 19:04:06
  Svara
 • Haha åh, nån har frågat samma sak som jag går runt och funderar på. Den där finaste människan, som man inte känner men alltid när man varit på samma ställe har blickarna fastnat i varandra, nu säger vi hej och ler – och jag har vågat adda på facebook men vågar inte mer jag heller. Känner bara att jag MÅSTE få lära känna denna fina som får det att bubbla i mig fast vi aldrig pratat ordentligt. Vad gör man?

  J 2013-12-07 18:25:49
  Svara
 • Hahahahah fina sandra ja du borde skaffa ett stativ tycker jag också.
  coolisch tröja ^^

  Fanny 2013-12-07 17:51:35 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • SandraSandraSandra, du är så fin å verkar alltid ha något klokt ord på hjärtat så därför skriver jag till dig. Jag vet egentligen inte varför jag är så rädd för att testa saker och se vad som händer, men jag har en liten crush på en pojke sedan några veckor tillbaka. Vi tillbringade en vecka i samma hus för att göra en konsert tillsammans med våra skolor, vi pratade aldrig med varann utan utbytte bara ett antal blickar, sedan tog den veckan slut och jag tänkte väl att nu dör allt men så kom det upp ett evenemang på facebook och det visade sig att han skulle vara med på en konsert, så jag gick dit (låtsades vara stencool) och hade väl i tanken att ”vi ska prata ikväll, han å jag”, men det enda som blev var att jag sa till honom att han var väldigt duktig och han blev glad å blyg men sedan var jag tvungen att gå. Nu har jag väl inte kommit längre än att jag lagt till honom på facebook (han accepterade på några minuter och ja jag intalar mig att det är något bra haha). Men nu då? Jag vågar verkligen inte skriva, för jag är så rädd att han ska vara dryg eller bli lite chockad över att en random tjej skriver till honom när vi inte gett varann mer än lite blickar å en komplimang i verkligheten. Och här sitter jag nu och panikar över att han inte gör något (vilket är konstigt för hur ska han kunna veta?) och är rädd för att förstöra något som inte ens existerar. Vad tusan gör man, när man är rädd å feg och bara vill ha lite kontakt med någon som är fin och som man vill lära känna mer? Jag är verkligen inte bra på sånt här och det är väl ingen när man är nybörjare. Det skulle vara så betydelsefullt om du svarade men nu har jag i alla fall lättat mitt lilla hjärta lite ändå.

  L 2013-12-07 15:38:04
  Svara
 • De har shippat till Sverige i flera år, förut fanns det bara en enda hemsida och det var så sjysst att handla därifrån. Nu har de tre olika, en för US , en för GB och en för EU där det är billigast för de som bor i usa och lite dyrare för England och bor man i Sverige så kostar plaggen ungefär lika mycket eller mer än vanligt. Jättetrist:-( Du gör rätt som låter en vän skicka till dig från Usa:-)

  Malin 2013-12-07 15:19:33 http://malinkatt.blogspot.com
  Svara
 • Jag behöver lite råd Sandra. Vi som tyckte så mycket om varandra och han som helt slutade höra av sig och gjorde slut på världens sämsta sätt, som får mig att känna mig som ett virus och jobbig (fastän jag inte har gjort något som helst försök att kontakta honom efteråt.)
  Och nu kommer jag träffa honom ute ikväll, för första gången sen det avslutades och jag kommer ju att dö och jag vill i alla fall att det ska se ut som att jag är okej, fastän jag inte är det. Känna att det är han som missar, inte jag. Hur gör du när du ser han som krossade hjärtat på dig och det faktiskt inte är okej än?

  <3

  H 2013-12-07 14:44:15
  Svara
 • Söt tröja! Hälsningar från ett frostigt Skottland

  Scottish Moments 2013-12-07 14:42:47 http://scottishmoments.com
  Svara
 • Är det någon här som förstår hur fantastiskt det är att Jakob Hellman ska spela i Stockholm på lördag? Mejla mig mathildaadele(at)hotmail.se , vet inte vad jag gör ifall jag inte får gå dit!

  Mathie 2013-12-07 14:31:33
  Svara
 • Jag vill ha nya kompisar! Att maila/brevväxla/dansa med… Jag är en 23-årig stockholmska som älskar att ha kul på alla sätt och vis, dricka te med honung och att samtala om allt som hör livet till. Om nån känner sig manad; maila! Det skulle vara så kul. Alicedainard(at)gmail.com
  Puss!

  Em 2013-12-07 13:49:07
  Svara
 • forever21 har en eu sida samt amerikansk. eu sidan skickar till sverige men har inte lika stort sortiment som amerikanska sidan.

  danni 2013-12-07 13:36:55
  Svara
 • men helt galen fin ju!

  Johanna 2013-12-07 13:28:00 http://overklighet.blogspot.com
  Svara
 • Fantastiskt snyggt! Och jag gör samma sak, bygger stativ av vinglande DVD-filmer och stuvar in en socka för att vinkla kameran uppåt ;D

  LORISSA LOVEBOMB 2013-12-07 13:19:30 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • Jodå dom skickar till sverige! har själv beställt därifrån, inga problem alls! och tack för världens finaste blogg!

  Tua 2013-12-07 13:09:15 http://tuaottoson.devote.se/
  Svara
 • Julia 2013-12-07 12:47:41
  Svara
 • Aaaaw, so cute! I’t a pity ’cause the Forever21’s store we had in Barcelona now’s closed 🙁 so if we want something, we must buy it through internet now… :(!

  Libertad 2013-12-07 12:31:17 http://sahakiel.blogspot.com.es/
  Svara
 • åh, men du – köp en fjärrutlösare! så slipper du vänta de där bendarrande sekunderna. jag har en canon rc-6, kan verkligen rekommenderas!

  lovisa 2013-12-07 12:29:26 http://polichinelle.se
  Svara
 • Jovisst skickar de till lilla Sweden! Se här: http://www.forever21.com/EU/CustomerService/CustomerService.aspx?br=f21&content=shipping&lang=en-US

  Linnéa 2013-12-07 12:21:58 http://www.fyrakatter.blogspot.se
  Svara
 • Så himla snygg är du 😀 Vacker!

  Läs de här med!
  OMG!

  Den vackraste KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – han valde bort både Nathalie och Matilda för att han söker sin drömtjej!

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

  hanna 2013-12-07 12:17:32
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Man
Niklas Berglind
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström