Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

charader, red velvet cake och födelsedagsfest i en kyrka.

I lördags var det hundra procent julfeeling och jag och Michelle bjöd in till glöggkväll.

Vi spelade charader, åt red velvet cake och drack glögg som jag gjort alldeles själv! Jag var med i Morris charad-lag. Tyvärr vann vi inte men vi var jäkligt bra ändå förstås.

Sedan var det dags att åka iväg på födelsedagsfest! Först bort från Vasastan.

..Till Slussen..

…vidare med buss till Gustavsberg.

I Gustavsberg var det hemmafest i Carl-Johans kyrka. Fatta att bo i en kyrka? Helt belamrad av böcker och bilder på djur var den.

Det var trångt av kalassugna folk.

Men det var inte vilken vanlig lördag som helst! Det var ju Filips födelsedag! Han lyftes upp på en stol och så sjöng vi.
(denna bilden tog Viktor, tyckte den va så fin)

Finaste födelsedagsfilip.

Efter stols-lyftningen dansade vi.

Ett träd växte upp genom golvet från marken, kanske det finaste jag sett i år. Till höger en ElsaPontuspuss.

Annalinn och Louise bland tända ljus och blommor.

Bra vardagsrumshäng.

Vi var pepp och helt täckta av glitter men min lite trötta kamera ville inte föreviga det.

Decembers finaste fest hittills.

 

Translation. My Saturday. First we drank mulled wine, ate cake and played charades at Michelle parents’ place. Then we headed to Gustavsberg and Filip’s birthday party. It held place in Carl Johan’s own church, one of the prettiest homes I’ve seen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Is there a pintable size of that first photo availsble somewhere? Its SO BEAUTIFUL id love to frame it

  mel 2014-01-01 17:15:50
  Svara
 • Hej Sandra,

  Jag tycker dina vardagsbilder är jättefina. Rent teknikmässigt och sådär har jag inte svårt för foto, men jag tycker att det är svårt att våga plocka fram kameran. Jag känner mig ofta lite dryg och i vägen. Hur tänker du? Hur gör man för att känna sig bekväm, och få andra att känna sig bekväma? Kram.

  Stella 2013-12-13 18:25:28
  Svara
 • Photos 3 & 4. Your (male) friend, in the blue scarf : WHERE is his denim, fur-collared jacket from ? Is that Levis ? If you know, or could ask him all about it, I would be so very glad (it would make for one perfect present for my boyfriend!) Thank you Sandra! Lozza xxx

  Lozza 2013-12-12 16:38:59
  Svara
 • Alltså, underbaraste byggnaden, inredningen, etc någonsin? Herregud, jag är helt såld! En kyrka… Och det där trädet! Det är som en typisk sådan där skum men superhärlig idé man får ibland men nästan aldrig gör något av för att den är för konstig, vilket uppenbarligen är helt fel sätt att tänka, med tanke på hur sjukt snyggt det där är! <3

  Maria 2013-12-11 17:55:44
  Svara
 • […] dålig på att använda kameran men vi var bland annat och klättrade (DET VAR ASSKOJ!!!) och på Decembers finaste fest hittills. Hitta mig bland […]

  Långhelg hos David 2013-12-11 11:56:14 http://sindrobe.se/?p=7008
  Svara
 • Härlig blogg!! xx

  http://nataliealexandra.blogg.se/

  NATALIE 2013-12-11 08:09:17 http://nataliealexandra.blogg.se/
  Svara
 • Hur gör man när man vet att man borde göra slut men inte vill vara ensam. När man älskar den andra personer så mycket, men han så många sidor som gör en så ledsen. När han inte tar ansvar för nånting egentligen, inte ser till att vi träffas om inte jag åker hem till honom, inte tar ansvar över att inte göra mig gravid. Hur gör man när man älskar en person så mycket, bara kan tänka på allt roligt man gjort ihop men inte orkar längre. Jag orkar inte ha ansvar för hans liv, mitt liv och vårt förhållande. Orkar inte oroa mig över honom längre och orkar inte vara ledsen över vårt förhållande. Hur gör man när den andra personen inte vill göra slut alls och tom tycker vi ska vara ihop livet ut även om vi är olyckliga?

  Lina 2013-12-11 03:32:28
  Svara
 • Knott: xyz har rätt. Du bör acceptera att han kollar på porr, det är ett ganska harmlöst sätt att njuta av sin egen kropp helt enkelt och det är ofta viktigt även om man är i ett förhållande. Dock ska du ju inte behöva göra saker du är obekväm med, utan prata med honom och påminn honom om att det är ditt första förhållande och att du helt enkelt inte är redo för vissa saker.

  J 2013-12-11 00:19:59
  Svara
 • Knott: jag tycker du ska försöka släppa det. du ska så klart själv inte kolla på porr om du inte vill det, gör absolut inget du inte vill göra! porr är nog inte en så stor grej för dom flesta som tittar på det (bland annat jag), det är bara för att bli kåt och upphetsad. så länge han fattar att porr inte är på riktigt, att människor inte ser ut som dom i porrfilmer gör (oftast) och så länge han inte tvingar dig till något så tycker jag inte det borde vara nåt problem. att han kollar på porr betyder inte att han inte tänder på dig eller inte vill vara med dig. vad är det som får dig att känna dig fel, osäker och ledsen? kanske kan ni prata om det om ni inte redan har gjort det, kanske känns det bättre för dig om han förklarar för dig varför han gör det? kram

  xyz 2013-12-10 21:40:57
  Svara
 • Så fina fester du går på!!

  Matilda 2013-12-10 21:30:19 http://www.matildaklarsson.blogg.se
  Svara
 • DRÖMHEMMET asså.

  Vicky 2013-12-10 21:29:34 http://vickys.se/
  Svara
 • Sandra! Du borde göra en insamlingsbössa till musikhjälpen för din blogg, tror att du hade kunnat samla in mycket pengar med hjälp av dina läsare. Och ju mer pengar som går till musikhjälpen desto bättre, tycker jag. Kram!

  Bella 2013-12-10 21:27:18
  Svara
 • Bästa Sandra! Du verkar så himla klok och sådär, så du kanske kan ge mig lite råd gällande den här frågan… det är så att en av mina absolut närmsta vänner har börjat ta avstånd från mig. Anledningen: några andra i min vänskapskrets håller regelbundet på med droger. Vi snackar huvudsakligen cannabis men även tyngre grejer som lsd, kokain och ecstasy. Själv låter jag bli sånt, har enbart rökt på några gånger men har inga planer på att göra det igen utan håller mig till vanliga cigg. Hursomhelst: trots att jag tydligt visat nu att jag är emot droger och inte låter mig påverkas av mina andra kompisars drogbruk, så väljer min kompis att inte umgås med mig. Det vore väl en sak om hon enbart valde bort att gå på gemensamma fester som dom, eftersom det främst är då som de där substanserna brukar plockas fram, men nu är det knappt att hon vill träffa mig i några andra sammanhang heller. Jag tror inte att hon förstår hur mycket hon faktiskt sårar mig genom detta, vi brukade umgås jämt och hon fanns alltid där för mig, men nu känns det istället som att hon föraktar mig baserat på några av mina andra kompisars livsval. Hon är en otroligt viktig person i mitt liv och jag vill absolut inte att våran relation ska sabbas, men samtidigt är de där andra människorna också viktiga och jag vill inte behöva säga upp kontakten med dom heller bara för att hon misstycker.
  Har du varit i en liknande situation någon gång? Gör min kompis rätt som behandlar mig såhär? Själv vet jag verkligen inte….
  Tack för en mycket bra blogg (dina texter räddade mer eller mindre livet på mig när mitt ex dumpade mig i våras)! Puss o kram på dig

  Josefine 2013-12-10 21:23:04
  Svara
 • trädet<333

  Svara
 • Ser ut att ha varit en fantastisk lördag!!

  kaneli 2013-12-10 20:10:15 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Hej Sandra.
  Jag har ett problem, och jag vet att du inte är helt rätt person att fråga men du verkar så himla klok och jag vet faktiskt inte vart jag ska vända mig.
  Jag är arton år och är ihop med min första pojkvän(i samma ålder) och vi har varit ihop i ett halvår.
  Vi har ett väldigt bra förhållande och jag är lycklig, vi har även ett bra sexliv när vi ses, men vi har distans så vi kan bara ses varannan helg.
  Jag har inte tänkt på det innan, men helt plötsligt har jag fått en tanke i huvudet som jag inte kan släppa. ”Han kollar på porr när inte jag är där.”
  Jag vet att jag inte har något med det att göra(eller känslomässigt känner jag att jag har det, men har ingen rätt att be honom att sluta titta) men ändå känner jag mig fel, osäker och jag blir ledsen. Och det känns nästan som om han är otrogen mot mig, även om han inte är det.
  Eftersom detta är mitt första förhållande så vet jag inte hur jag ska hantera det. För jag förstår att det är jag måste förändra mig eller klara av att hantera det.
  Hur gör man?
  Och när man ligger och messar sent på kvällarna och konversationen glider in i ”dirty talk”, är det då fel att känna att man faktiskt har rätt att inte vilja att han kollar på porr samtidigt som han sms:ar med en? Tycker liksom att det är svårt bara att tänka på att han tittar på det – och vill inte på något sätt ”delta i det”, även om jag i så fall gör det omedvetet.
  Förlåt för att jag frågar dig. Men jag vet verkligen inte hur jag ska göra och googlar jag står det bara ”alla killar kollar på porr” och det hjälper inte mig.
  Det allra bästa till dig
  Knott

  Knott 2013-12-10 20:07:10
  Svara
 • Wait! What you mean by church? Maybe because of the translation but I cannot understand if these guys live in a church or not :))

  Deniz 2013-12-10 19:21:30 http://photostorms.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra! Hör inte alls till detta men iallafall, är helt jävla sjukt kär i en kille på skolan. Han är hur trevlig som helst men så fort han kommer in i samma rum vill jag bara springa därifrån, skäms över mig själv. Jag klär mig inte alls som alla andra tjejer på skolan och tror bara att han ska tycka jag är konstig. Vad ska jag ta mig till? Han är ju liksom det finaste jag sett.

  Anonym 2013-12-10 18:44:37
  Svara
 • Hej Sandra, du verkar ju bra på att ge råd och sånt så ja… Det är såhär att jag är lite småkär (ganska jättekär) i en kille som är så bra, vi har de finaste bussresorna och pratar om allt och han är så himla lätt och bra att prata med. Men jag vet inte om han känner samma sak, ibland ger han de vibbarna men ibland inte alls och när vi kommer in på det ämnet så säger han att det inte finns någon särskild han är intresserad av. Åh jag vet inte vad jag ska göra, vill bara ta tag i honom och kyssa honom men det skulle kunna bli så fel eftersom han går i min klass. Har du några råd?
  Du är bäst din blogg är bäst. <33

  - 2013-12-10 18:13:32
  Svara
 • Vad fint! Min kamera har också gått och blivit trött, den har liksom tappat livsgnistan och inga bilder blir riktigt så bra som de brukade. Sämst.

  Emelie 2013-12-10 17:59:28 http://unvelo.se
  Svara
 • Åh så fint! Bilden på bussen, har du tagit den med din”trötta kamera”? Den är ju super fin och skarp. Hur får du sa bra ”vardags bilder”? Behöver du inte mecka med inställnignar och så, tröttnar inte personerna mm? Tycker att det är supersvårt. Din blogg är super! <3

  Johanna 2013-12-10 17:53:21
  Svara
 • jag sag dig nar du klev av i slussen! ville saga hej men jag skulle ju med taget du just gick av. 🙁 nasta gang.

  chrissy london 2013-12-10 17:49:33 http://highfivelivet.blogspot.co.uk
  Svara
 • va drömmigt det ser ut.

  jennie 2013-12-10 17:32:50
  Svara
 • Men gud vart bor Michelle?? Haha bodde jag inte där i somras, i dom där husen alltså? Lite förvånad bara, hehe.

  Fanny 2013-12-10 16:53:16 http://thewildheart.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind