Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelles podcast. avsnitt 1.

podd

Jag och Michelle har startat en podcast och första avsnittet ligger just nu ute på itunes. Det heter: Hur man styr upp livet så att det blir helt sjukt jäkla roligt hela tiden.
Mycket logiskt.
Vi var sjukt nervösa och det första avsnittet är rätt hattigt och fnittrigt så snälla ha överseende. :O Förhoppningsvis blir vi snart varmare i kläderna.

Här kan du lyssna och glöm inte att prenumerera också!

Du kan även söka i itunes och i appen podcast på Sandra och Michelle.
Älskar förövrigt att itunes lade till en ”explicit”-knapp.

Tack till Noak Garberg som gjorde världens bästa poddlåt och till Emmy Rasper som klippt och peppat <3
Här finns en liten mini-intervju som rodeo gjort!
.

Translation. Michelle and I started a podcast and the first episode is out today (in swedish).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
95kommentarer
 • […] det er sikkert hundretusen blogger som anbefaler henne. Det er ikke så rart, for bloggen er bra. Podcasten er enda bedre. Konsentrert […]

  Les også | den som lar feet gresse 2014-01-06 00:31:34 http://densomlarfeetgresse.wordpress.com/2014/01/06/les-ogsa/
  Svara
 • […] i år så har jag och Adam faktiskt gjort en riktig plan och allting! Jag fick inspirationen ifrån Sandras & Michelles första podcast, när de pratade om bucket lists. Saken är att jag har ingen egen bucket list, men jag fick idén […]

  Det vi ska göra innan året är över. : Emily Dahl 2014-01-03 11:06:07 http://emilydahl.se/det-vi-ska-gora-innan-aret-ar/
  Svara
 • Alltså, jag tycker det känns som att de som säger att detta är verklighetsfrånvänt, som nedklankande på samboliv/familjeliv och fast jobb osv. inte fattat att människor lever olika liv. Det finns olika VERKLIGHETER och här delar Sandra och Michelle med sig av sina. Herregud, det är människor och måste väl få dela med sig om sina liv precis som alla andra (precis det Sandra även gör i bloggen som ni uppenbarligen läser). Dom säger aldrig att det livet dom lever passar alla eller att är det rätta sättet.

  Jag tvivlar på att människor som inte har möjlighet att säga upp sig för att hitta ett roligare jobb pga. ekonomiska orsakar, kommer göra det på grund av vad Sandra och Michelle säger här. Och visst, alla inte har samma möjligheter och förutsättningar i livet, så ser värdlen tyvärr ut i dagsläget, men det ska ju inte hindra andra från att dela med sig av de liv man själv har möjligheten att leva.

  Jag undrar om ni fått samma kritik om ni pratade om era fasta jobb, fast boenden och fasta förhållanden. Tycker det är skönt med något som bryter lite mot den norm man inskolas i! Några som visar att det är okej att flytta hem till sina föräldrar när man närmar sig 30 år om behovet och möjligheten finns. För mig som oroar mig onödigt mycket över framtiden tycker jag det var himla skönt att få höra att livet inte behöver följa en fast plan, att man inte behöver ta allt så allvarligt.

  Vill väldigt gärna höra mer från er Sandra och Michelle, gillade detta massor! Tack!

  Sara 2013-12-16 18:03:53 http://sawiz.wordrpress.com
  Svara
 • Åhh önskar att podden fanns att lyssna på någon annanstans! Itunes funkar varken på min dator eller mobil eftersom de båda har google som OS 🙁 Hoppas ni kommer lägga ut den på fler ställen senare.

  Sophie 2013-12-15 23:30:38 http://sophistikerad.wordpress.com
  Svara
 • Ojdå Emilia, dina kommentarer tar man ju verkligen på allvar, de var ju inte alls innehållslösa och ovidkommande -.-
  Utav respekt till Sandra orkar jag faktiskt inte fortsätta tjafsa med er här. Jag känner ju verkligen att jag fick igenom min poäng, och negativa människor ska man inte beblanda sig för mycket med heller för den delen, det tar en ingenstans 😉

  Emilie 2013-12-15 19:41:41
  Svara
 • Emilie: kortfattat. Du fäktar i blindo.

  Emilia 2013-12-15 16:49:28
  Svara
 • Emilie: enormt arrogant och korkat skrivet. Du fattar inte vad de kritiserar, läs igen. Suck. Precis samma korkadhet /arrogans som när folk inte förstår begreppet hen.

  Emilia 2013-12-15 16:45:54
  Svara
 • L; Vilket är precis det samma som du gör med din ”konstruktiva kritik”, försöker få Sandra att uppföra sig och tycka mer som du..!? Vilket ingen är intresserad av, för då hade vi läst och lyssnat på dej istället för henne, get the point..? Förstår du inte att det REALISTISKT sett finns folk som inte är alls så tråkiga som du? 😉 Det är poängen med o beskriva mitt liv, man kan ha det precis hur man vill utan att vara väldigt priviligerad från början. Det tycker jag faktiskt fler ungdomar ska veta om, istället för att bli skrämda till o inte våga leva ut, för dem kan inte bli nåt ändå, vilket verkar vara ditt budskap.
  Hon kanske inte bara är ute efter att maximera lyssnarantalet, hon kanske är ute efter att säga sin sak? Och om det inte passar er, gör en egen jävla pod då, så ska vi se hur många som gillar den -.- Jag blir upprörd eftersom jag tycker att Sandra är den mest inspirerande personen bland alla bloggar, jag tycker det är helt fantastiskt, på riktigt, att hon lever som hon gör i stela tråkiga Sverige där man helst ska vara riktigt jävla ”vuxen” vid 30 års ålder..

  Emilie 2013-12-15 08:52:31
  Svara
 • Jennie: är inte det det handlar om. Det spelar ingen roll vad vi har för självkänsla i sammanhanget. Jag tog det inte personligt, men jag fick en känsla som inte var så bra och som lätt hade kunnat avhjälpas om Sandra och Michelle tänkt på hur de uttryckte det utan att direkt ändra innehållet. Det är det vi menar och det är inget konstigt, negativt eller dåligt. Det är konstruktivt om en berättar _varför_ en slutar lyssna.

  Sandra 2013-12-15 08:26:26
  Svara
 • Sandra om du och andra känner er nedvärderade av att lyssna på podden får ni ta tag i eran självkänsla.. Hur kan ni ta det personligt? Dessutom tycker jag inte att det är konstruktivt att säga att man inte ens står ut med att lyssna klart på podden..

  Jennie 2013-12-14 23:20:46
  Svara
 • Emelie: För det första förstår jag inte varför du uttrycker dig så omoget som du gör. Du tål inte att någon kritiserar någonting när det kommer till Sandra men själv kritiserar du andra och vill att de skall leva ditt liv? Vad är det här? Och för det andra skulle jag inte vilja byta ut mitt liv mot någon annans trots att det är lite trasigt just nu. Jag är glad över den jag är och det jag har gått igenom har format mig till den jag är och om du är tvungen att tala om hur bra din kille är och hur grym du är så har du inte det så bra som du försöker få det att låta som.

  Och jag har inte sagt att jag bestämmer om upphånglandet varenda helg utan jag sade att livet består inte av det. Någonstans måste man vara realist och se samhället för vad det är och inte propagera för sådant som så lätt stressar ungdomar. Jag älskar Sandra men jag tyckte inte om det här avsnittet och det har jag rätt att tycka.

  L 2013-12-14 23:07:55
  Svara
 • Jennie och Emelie: jag har också ett underbart liv men jag har den fasta relationen-fasta jobbet-livet. Vi är flera som upplevde Sandras podd på detta vis, och för att maximera lyssnarantaletvär det såklart nyttigt att motta den feedbacken. De behöver inte ändra nämvärt på innehållet men om flera lyssnare känner sig stötta kan det vara värt att tänka på hur man uttrycker sig. Att koppla detta direkt till avundsjuka är ett himla omoget argument. Jag anser inte att jag klagar. Jag skrev hur jag upplevde podden, eller en del av den.

  Och Lina: det gjorde vi ju inte. Vi stängde av. Men vi som är här gillar Sandra och jag i alla fall vill gärna lyssna på hennes poddar, säkert andra också. Är det inte schysst att ge konstruktiv kritik så att Sandra och Michelle kan göra den bästa jäkla podden ever, så att vi också kan lyssna utan att känna oss nedvärderade, som vi gjorde eftersom de uttryckte sig på ett sådant sätt. Fattar inte varför ni är så allergiska mot feedback om den inte är sockervaddsfluffig? Hade fattat om vi gick på personliga påhopp eller annat okonstruktivt men det var inte det det var frågan om.

  Sandra 2013-12-14 20:26:59
  Svara
 • L, börja med o ge dej själv lite ”konstruktiv kritik” isåfall, jämför dej med Sandra, eller med mig om du vill; jag har aldrig haft pengar eller vart priviligerad på nåt sätt i min uppväxt, jag har flängt hit och dit och gjort ditt och datt, men alltid med en jävla självkänsla, fast besluten att ge fan i om det går fel, och en tro att det alltid blir bättre om det gör det, och vips här sitter man med den bästa killen i hela världen, jobbar med sin hobby, vilket betalar sig bättre än nåt vad några av mina bekanta gör och tar en runt hela världen om man så vill. Alla kan göra precis vad man vill, om man bara vill. Om man får ångest och mår dåligt för att andra lyckas då man själv inte gör det, då får man fan ta tag i sitt eget liv och göra nåt av det, istället för att hacka på andras.
  Sedan, hur i helvete kan du komma och bestämma att livet inte handlar om att hångla upp nya killar varje helg? För att normen säger att man ska ha relation och fast tråk-jobb och vara lite lagom? Well guess what, om man gör som man alltid gjort, som alla andra alltid gör eller tycker man ska göra, då får man bara ett mediokert resultat också, inget fantastiskt liv..!
  Och här kunde du ta det från nån som har det helt fantastiskt, lära dej nåt, eller också kan du göra det förutsägbara och säga emot igen, samt stanna utanför ”den rosa bubblan” 😉 byebye!

  Emilie 2013-12-14 08:47:57
  Svara
 • Sandra: Det finns inget problem överhuvudtaget. Det är inte jag som klagar här.. 🙂 Jag har ett underbart liv.
  Emelie: Underbart skrivet! 😀

  Jennie 2013-12-13 22:30:47
  Svara
 • Emelie: Konstruktiv kritik är alltså avundsjuka? Vilket himla bra argument du använder dig av. Herregud alltså.

  L 2013-12-13 21:05:33
  Svara
 • Supermysig podcast!! Tycker om er.

  Frida 2013-12-13 20:06:38
  Svara
 • Ett tips till folk som stör sig på podden: lyssna inte.

  Lina 2013-12-13 20:01:09
  Svara
 • Det lyser ju verkligen avundsjuka genom de bittra inläggen.. Ett tips, sätt er ner och VAR AVUNDSJUKA, låt det riktigt sjunka in att det finns dem som lever ett sådant fantastiskt liv, där man gör det man vill, för att man vill.. Så kanske ni inser att det är mer givande att faktiskt försöka ha det lite underbart ibland än o försöka slita ner precis alla till er bittra pk-förlamade nivå..
  Det finns ju faktiskt en anledning till att det är Sandras liv man gillar o läsa om och inte ert..!

  Emilie 2013-12-13 19:03:08
  Svara
 • Men såååå bra! Alltså du, och Michelle nu också, får mitt 20-åriga hjärta att glädjeglittra av lycka över att livet kan vara så fett även om 10 år!!! Tack bästa ni! <3

  Agnes 2013-12-13 18:37:34
  Svara
 • Jennie: det är väl klart att det är en tjänst att ta emot konstruktiv kritik? Det är ju så man kan förbättra det man gör! Det är ingen av oss som gett denna kritik som hoppat på Sandra eller sagt att hon är dålig, jag gillar Sandras blogg jättemycket men här var det flera som inte tyckte att en specifik sak inte var bra. Om Sandra är en person som gillar att förbättras så begrundar hon den kritiken för att sedan göra ett ännu bättre podd-avsnitt nästa gång, förstår inte vad problemet är? Pepp är bra, men bara pepp och ingen kritik gör ju egentligen ingenting.

  Sandra 2013-12-13 16:22:37
  Svara
 • Nää den var skitbra!!!! Jag blev sjukt överraskad, första avsnittet av en pod brukar vara mycket mer stapplande och ”eh” ”öh” osv. SKITBRA! Jag älskade mest: när ni svarade på läsarens fråga OCH er bucketlist. Tror det här kommer bli grymmmmmmmt.

  Alexandra 2013-12-13 15:02:14 http://www.alexundrakakansson.blogg.se
  Svara
 • Åh vilken himla feel-good pod! Skrattade och log flera, flera gånger! Længtar loss till næsta!

  Matilda 2013-12-13 13:12:34
  Svara
 • obs fixa ljudnivåerna mellan intro-låten och pratet. annars gosigt!

  chri 2013-12-13 12:25:00
  Svara
 • Nu var det väl så att jag inte heller vare lag med att säga att vissa som kommenterar här är bittra, man väljer ju vad man tar åt sig av helt enkelt! 😉 Vissa gillar en pepp-pod och några blir jätteupprörda och tror att de gör Sandra en tjänst som ger henne kritik.. Alltså ta ingenting personligt.

  Jennie 2013-12-13 11:18:57
  Svara
 • kan inte heller komma åt podden! finns den någon annanstans än itunes? 🙂

  r 2013-12-13 11:18:06
  Svara
 • Min nya favoritpodd helt klart!!

  kaneli 2013-12-13 10:53:51 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Skulle ni inte kunna lägga upp podden på bloggen istället? Har ingen möjlighet till att använda iTunes.

  erika 2013-12-13 10:47:11
  Svara
 • Jennie: Det handlar inte om att inte gilla de glada svängarna i livet. Det handlar om att alla inte kan leva på det sätt som Sandra och Michelle pratar om och alltid ha glada svängar omkring sig och det handlar också om att ta livet för vad det är och vara realist. Livet består inte bara av glädje och intensivt upphånglande av killar varenda helg utan livet tar många vändor och många av de är allt annat än positiva. Jag är inte bitter men jag anser inte att man ska romantisera livet till någonting det inte är och få ungdomar till att tro att de kan leva det här livet som Sandra och Michelle gör. Alla har inte allting och många har ingenting alls och de ska inte behöva få ångest eller känna missnöje över sin situation på grund av den här spirade romantiseringen.

  L 2013-12-13 10:43:47
  Svara
 • Det jag älskar med poddar är att lyssna, fundera och relatera! Det här va störtskönt Sandra och Michelle! Det låter precis som när jag och mina vänner sitter och spånar, tankar måste få komma oplanerat och jag tycker att det blir en skön okonstlad stämning! Min livssituation är er raka motsats men er mentalitet och megapepp inför livet det blev jag påmind om att behålla ;)! Tack för några härliga minuter!

  Fia A 2013-12-13 10:21:44
  Svara
 • Jennie: vem är du att säga att vi är bittra som ger Sandra kritik? Vi har inte varit elaka, men för att förbättras måste man ibland få kritik. Vi har sagt vad vi tyckte inte var så bra, om du inte uppkevde det så- fint. Men vi är inte bittra bara för att vi inte tyckte att det var lika fantastiskt som du?

  Sandra 2013-12-13 09:54:53
  Svara
 • Hur lyssnar jag utan iTunes för det har jag inte.

  Katarina Nilsson 2013-12-13 09:03:25
  Svara
 • så så såååå bra!! <3

  Sandra 2013-12-13 08:29:08
  Svara
 • Klockren podcast! Blev sååååå glad av den.

  Emma 2013-12-13 07:53:10
  Svara
 • En sak som funnits med på min bucketlist också, är att åka till Bali. Det är ju ett drömställe!?

  Och vet du. Exakt just nu så ligger jag i min bungalow under en fläkt på BALI för andra gången det här året <33 och i förrgår simmade jag med babyhajar, och älgar kan man rida på i Bjurholm!

  Åk hit till Bali, det är en himla härlig ö… Även om det är för varmt idag, men då kan man ju ligga inne och lyssna på er pod:)))

  Jättemysig podd, längtar till att höra nästa!

  Linnea 2013-12-13 04:59:27 http://linneah.se
  Svara
 • Alltså jag tycker att folk som inte gillar denna glada pepp-pod är bittra. Hur kan man inte gilla svängarna i livet? Ni behöver ju inte ta det de säger personligt och det förändrar ju inte er lyssnare som människor på något sätt. Jag har fast relation, ska snart gifta mig och bor i paradiset, så jag vet att det är lätt för mig att säga, men många gånger handlar det ju bara om rädsla för att släppa taget om det där tråkiga jobbet som dödar ens själ, vad spelar det för roll om man får leva på vatten och bröd ibland för att överleva?Jag och min sambo har alltid klarat oss på en lön och vi har det asbra! Att leva och ha så där jäkla roligt hela tiden, det handlar inte om pengar! Underbara är ni, Sandra och Michelle, tack för att ni är ni och så där härligt spralliga!! :-*

  Jennie 2013-12-13 04:45:06
  Svara
 • Jag tycker att er bristande självdistans och tomma samtalsämne gjorde detta outhärdligt att lyssna på. Som ovanstående nämt har inte alla resurser att säga upp sig och prova något nytt, relativt få skulle jag nog vilja påstå. Alla har inte vänner med bostadsrätter på Nytorget där man bara kan slagga några månader för att ägarn är på affärer i USA. Alla har inte tid att ”börja dagen med en promenad där man bara tänker på sig själv”, folk kanske ska befinna sig på Konsum/hemtjänsten kl sju eller lämnar barn på förskolan. Just det! Folk kanske har barn när de är 29. Det kanske inte är läge att flytta hem till en kompis mamma och ”se vad som händer nästa månad”. Menar inte att ni måste ursäkta er för er någorlunda priviligierade levnadsstandard men någonstans skulle man vilja höra er säga ”shit ändå vilken tur vi har som kan göra på det här viset!”.
  Och Sandra du borde som sagt hålla dig till krönikor riktade till tonåringar.
  Mvh bitter tant

  Helena 2013-12-13 01:43:39
  Svara
 • Tror att ni som kommenterar har mer problem med er själva än podden i sig. Tjejerna uttrycker en åsikt, och berättar om en personlig resa. DERAS resa. Det måste man få lov. Ni kan tycka att dom har fel, men det gör inte podden dålig.

  Sandra – keep up the good work. Jag blev svinpepp och tycker det känns tryggt att livet inte slutar när man är 30. Puss.

  n 2013-12-13 00:45:51
  Svara
 • En sak oroar mig lite med den här podden. Och nu kommer jag ta rollen som miljönisse här, känner att någon borde göra det och alla andra fina roller verkar upptagna då man läser kommentarerna. Såhär:

  Ni är så himla fina, för er bästis-relation lyser verkligen igenom. Dessutom är ni superinspirerande, något som ju är jättebra. Finns säkert en massa människor därute som behövde höra just det här – att framtiden inte är så allvarlig och dödsseriös egentligen.

  Men. Nästintill alla era inspirerande bucketlist-tips handlar om resor till exotiska platser och ett mer konkret exempel är punkten om att simma med delfiner. Punkterna ni radar upp är inte bara tomma ord, de inspirerar folk. De får människor att vilja göra precis som er. Folk kopierar det ni talar om och klistrar in det på sin egen bucketlist. Det betyder att ni har ett ansvar till det ni säger. För folk kommer vilja göra något liknande, de lyssnar och förändrar sina beteenden efter de ord ni talar. Och flygplan förstör vår värld, och delfinindustrin är bara alltför hemsk (se dokumentärfilmen The Cove), så tänk er för. Era ord fastnar. Jag säger inte att ni inte ska fortsätta drömma, jag vill mest bara varna. Punkterna ni radar upp bidrar ju inte till en hållbar framtid, tyvärr. Och att ”uppmana” till ett sådant beteende vinner ingen på egentligen.

  Så varför inte styra om lite? Tänka utanför de där ogröna, utjatade ramarna, liksom. Drömma om tågluffen i tre månader istället för jorden runt-resan, försöka leva på bara vegetarisk kost en månad (eller vegansk, om man vågar satsa), gå med i Naturskyddsföreningen, köpa fonder i gröna bolag, välja den ekologiska varan i mataffären istället för den som är fullproppad med kemikalier, pimpa cykeln så att man blir dubbelt så pepp på att använda den och våga vara en miljönisse som tar upp miljön – även då det egentligen kanske passar sig som minst. Ja, det där sista gjorde jag ju här. Check.

  Så ja. Personligen tycker jag ni kan använda er fina energi och inspirerande förmåga till något annat än att uppuntra till ett miljö-, hälso- och livsskadligt beteende. Er image går ju egentligen inte alls ihop med det, eller hur? Ni förutspråkar ju glädje, pepp och klokhet, inte stigande hav, minskad biologisk mångfald och misär. Använd ansvaret som kommer med en podcast till något fräschare än att försöka bidra ännu mer till växthuseffekten, ni kan bättre än så det vet jag! Er inspirationsförmåga har kraften att förändra beteenden, så snälla låt det ske enligt ett mer grönt tänk. Då skulle jag bli glad. Tack fina ni.

  Linnéa 2013-12-13 00:13:54 http://www.fyrakatter.blogspot.com
  Svara
 • Men alltså, så himla bra! Jag har aldrig kommenterat blogginlägg förut, men nu var jag tvungen att smälla in en pepp-kommentar. Forts¨tt som du är, anpassa dig inte till alla som tycker si och så är dåligt/pinsamt/fel, den är så kul! Men håller med om att det hade varit bra om den var tillgänglig på nått annat ställe än itunes, som soundcloud

  Celia 2013-12-12 23:45:46
  Svara
 • Åh! Jeg liker det dere først snakker om. At man har allverdens tid i 20 årene til å gjøre ulike ting. At man ikke MÅ finne ut av alt med en gang. Jeg har nettopp begynt på min bachelor i London i en alder av 24 år. Har fått mange negative og dømmende bemerkninger fra ulike folk om at jeg er sent ute, er ”gammel” når jeg er ferdig osv osv. Liker å høre at selv i en alder 29 år kan man faktisk være litt usikker og ikke helt vite hva man vil gjøre (bortsett fra at man vet man vil gjøre noe gøy!). Jeg tenker at det man skal jobbe med skal man gjøre veldig lenge og da er det viktig å finne noe man trives ordentlig godt med. Så takk for det, takk for å høre at det flere som meg 🙂

  Hildur 2013-12-12 23:32:27 http://hilduragustsdottir.wordpress.com
  Svara
 • håller med maria och några fler här faktiskt. syftet (som säkerligen är gott i grunden) går till intet eftersom ni (sandra och michelle) inte verkar inse hur priviligerade ni är. detta blir (säkert oavsiktligt, men ändå) provocerande för många, som inte har möjligheten ”att bara välja det som är kul”. och vem kan ha kul hela tiden? ni kanske är ironiska, men jag förstår om folk får ångest. vem vill ens ha kul hela tiden? hur skulle man kunna det? om man nu skulle ha det, rent hypotetiskt, vad skulle man då bli för ufo? (självförnekelse osv.) nej, det här känns mest bara fel. och till er som fick ångest: är ni nöjda med era liv (såklart ni ska vara om ni har det tryggt/stimulerande/bra som många av er har uttryckt redan!) så är jag övertygad om att ångesten rinner av er så småning om. man måste alltid utgå från sig själv, livet är ingen tävling och det finns inget facit eller ”borde”. man borde fan ingenting mer än att ta väl hand om-och lyssna på sig själv och sina nära. tycker /känner jag iaf och jag är 28 år nu. det tar tid att lära sig att inte jämföra sig men det går att sluta! (en som vet!)

  emilia 2013-12-12 23:29:18
  Svara
 • Fantastisk! Elsker den!

  Kari 2013-12-12 23:11:43
  Svara
 • Och det där fnissandet åt allt ”vanligt”, enkelt osv.. jättelätt att ”ha kul hela tiden” och vara positiv om man möjlighet att välja vad man vill. Pga ekonomiska och andra resurser. Det är självklart inte fel att ha resurser av olika slag, det är väl mest underbart 🙂 Men känns som sagt väääääldigt långt ifrån andra verkligheter än er egen. Lyssnar gärna någon annan gång om det handlar om något som alla kan ta till sig, för många känns det här nog ganska främmande, vilket var synd.. orkade inte heller lyssna på hela.

  maria 2013-12-12 23:01:41
  Svara
 • Egentligen ganska kul, men jag har väl lite svårt för det här ”säga upp sig för att hitta sig själv” osv, eftersom det – för mig – känns så totalt avlägset och orealistiskt. I min verklighet kan man verkligen INTE göra så, och göra allt man vill osv. Samtidigt är det väl er verklighet, en värld där sånt här är kul och kan romantiseras – eftersom ni antagligen kan _välja_ det här och även kan välja att göra något annat om ni känner för det, mer Svensson-aktigt. Få som kan ha det så. Aja, jag vet inte. Känns så.. totalt avlägset som sagt.

  maria 2013-12-12 22:53:34
  Svara
 • Jag älskade den här pigga podden. Vill ha mer! Gillar Michelle också. Ett plus skulle vara om ni kunde publicera framtida avsnitt (om det blir) någonstans förutom iTunes också.

  Saga 2013-12-12 22:42:34
  Svara
 • Jättebra pod!! Fortsätt vara er själva och fnittra på – älskar sånt! Och vad grym Michelle är. Gör gärna podden längre bara. Och släpp den ofta, gärna på torsdagar eller tisdagar för så släpps inga andra poddar och då kan man peppa för den dagen!!

  Emma-Lou 2013-12-12 22:37:54
  Svara
 • Usch. Det här gav mig bara ångest. Jag är 23, har precis utbildat mig, har mitt drömjobb, bor tillsammans med min kille och älskar att göra det mysigt hemma. Gillar inte er attityd riktigt. Jag gillar mitt liv. Vill inte vara 29 och arbetslös och se krogen som ett fantastiskt nöje. Förlåt. Jag låter säkert torr men jag trivs så himla bra med mitt liv, får ångest över att det någonsin skulle förändras.

  Kajsa 2013-12-12 22:33:09
  Svara
 • Åh, måste in och lyssna på en gång. Älskar poddar!

  Isabelle 2013-12-12 22:33:09 http://lifeisfulloftelevision.wordpress.com/
  Svara
 • Åh, dra mig baklänges vad bra ni är! Puss, puss, puss på er! <3

  Sanna 2013-12-12 22:26:00
  Svara
 • Jag älskade podden,vill ha mer nu!!! älskar michelle och att hon sa att hon alltid varit säker i sig själv!!!puss

  emilia 2013-12-12 21:55:44
  Svara
 • Anonym: Du är inte ensam i den här hemska situationen. Jag är i samma situation som du och vet du vad vi behöver? Varandra! Mejla mig på pinguin_rule @ hotmail.com så pratar vi. Om allt mellan himmel och jord. Kram!

  Lisa Marie 2013-12-12 21:31:16
  Svara
 • Jag fick också ångest. Inte av samma anledning som vissa kommenterar, utan för att jag är i samma situation som dig och Michelle nu. Men till skillnad från att ni tycker det är jätteroligt och spännande är det för mig nåt av det jobbigaste jag varit med om. Jag har inget jobb, eller pojkvän för den delen, även om det är mindre viktigt. Jag har inte råd att hitta på saker för att göra varenda dag sjukt jäkla rolig. Mina dagar går åt att försöka hitta något sätt att få bidrag eller arbete, och att helt enkelt hålla mig över ytan pga den här ångesten över att vara ung och inte kunna leva. Jag förstår att det inte är er mening att ge ångest, men ja. Jag ville bara kommentera det. Förlåt om jag drar ner er.

  Anonym 2013-12-12 20:46:04
  Svara
 • Jättefin och mysig podd!!! Hoppas det kommer många fler avsnitt!

  Maja 2013-12-12 20:42:15
  Svara
 • Sjukt bra! Tycker inte du ska lyssna för mycket på de negativa kommentarerna. Visst lät du lite osäker, men vem är inte det första gången? Jag gillade det skarpt!

  Helena 2013-12-12 20:38:09
  Svara
 • Jag tyckte att det var jättehärligt att lyssna på er! Och jag tycker inte att det på något sätt var störande att ni fnissade eller frågade varandra ”förstår du vad jag menar?” det gav det mer en känsla av att man satt och lyssnade på två kompisar prata om något, vilket jag upplevde väldigt trevligt. Tycker ni lyfter bort all ångest och pratar om livet på ett väldigt härligt sätt som får en att vilja hitta på roliga saker. Och livet blir verkligen bara så roligt som man gör det, hejja er! Kram!

  Katja 2013-12-12 20:23:04
  Svara
 • ska lyssna snarast. VILKEN PEPP!!

  Vicky 2013-12-12 20:11:43 http://vickys.se/
  Svara
 • Älskade podden och tycket ni båda var grymma! Vill ha mer!

  Nathalie 2013-12-12 19:48:05
  Svara
 • Jag har tyvärr inte heller tillgång till Itunes men vill såklart jätte gärna lyssna. Så jag hoppas också att det går att lägga upp någon annan stans.

  Ester 2013-12-12 19:35:13
  Svara
 • Måste ju dock påpeka att näthat inte är synonymt med negativ kritik. På denna blogg tycks allt som inte är hyllningar betraktas som hat?

  Kram från en som aldrig brukar kommentera

  Elin 2013-12-12 19:28:20
  Svara
 • Varför är Anna-Karin en näthatare? Bara för hon sa något negativt/tänkvärt/annorlunda i jämförelse med alla andras ”jag älskar det!!!!!”. Jag håller med henne. Och ”L”‘s kommentar. Jag gillar Sandra otroligt mycket i skrift, men detta var outhärdligt. Passade inte henne alls. Det var ju bra att hon testade att ha en podcast i alla fall. Jag lyssnade inte heller klart. Tyvärr.

  Michelle däremot, amazeballs. Henne vill jag höra mer av.

  jessica 2013-12-12 19:17:32
  Svara
 • Hej, jag kan inte inte öppna Itunes för jag har en Chromebook. Så jag undrar om du skulle kunna göra podcasten lite mer tillgänglig för alla.

  <3

  Maxi 2013-12-12 18:42:35
  Svara
 • Nej alltså det här var inte bra. Jag orkade bara inte lyssna utan stängde av. Jag har inget jobb och jag har ingen relation men det är det jag vill ha och det känns inte så snällt att ni framställer det som en grå och dyster tillvaro. Många människor trivs med den situationen och man kan ha himla roligt ändå trots att man arbetar. Livet går inte ut på att festa och ha kul och hångla upp killar varenda helg för livet är inte en rosa bubbla av glädje.

  L 2013-12-12 17:51:45
  Svara
 • ÄLSKAR ER!

  rebecca 2013-12-12 17:47:34
  Svara
 • ”Upplev hur en älg känns och hur stor den är, egentligen! Sitt upp på en utav våra stora älgtjurar! Charmas av våra små älgkalvar!” http://www.algenshus.se/rundtur-pa-algfarmen/ Hit kan ni åka om ni vill rida på en älg!

  Matilda 2013-12-12 17:37:10
  Svara
 • Åh vad podden var fin och bra! Ser fram emot fler avsnitt! 🙂

  Cissi 2013-12-12 17:24:18
  Svara
 • anna-karin: det där var väl inte så trevligt skrivet? att hon är pinsam? jag tycker sandra var hur trevlig o fin som helst. och det är en podcast, ingen nyhetsuppläsning, klart man kan snurra runt formuleringarna, jag förstod iaf precis vad hon menade.

  Helena 2013-12-12 16:40:47
  Svara
 • Alltså Michelle verkar vara helt amazing ju.

  Emily Dahl 2013-12-12 16:23:54 http://www.emilydahl.se
  Svara
 • WAAH, en livs levande näthatare, i Sandras kommentarsfält av alla ställen! Kan inte du bara gå och vara ett litet åskmoln som försöker regna piss över andra människors liv någon annan stans? Eller typ snälla var tyst och läs något, så kanske du blir en smula ödmjukare. PS Sandra jag tyckte du sa jättekloka & fina grejer. Ser ännu mer fram emot boken nu. Puss.

  I 2013-12-12 16:22:34
  Svara
 • åh, kommer man kunna lyssna på annan plats än itunes pga jag har inte det. mvh pc-user utan iphone.

  Angelica 2013-12-12 16:15:16
  Svara
 • De flesta verkar gilla podden men alltså, jag orkar inte ens lyssna färdigt. Gillar dig sååå mycket Sandra, men den här podden gav mig bara massa ångest. Jag förstår att det inte är ert syfte, men det enda jag hör er säga är fan vad tråkiga vi var innan som hade jobb och fasta relationer, vi gick ju aldrig ut och träffade bara vsrandra – som en läsare som HAR fast sysselsättning och HAR fast relation så blir jag arg och ledsen eftersom det jag hör er insinuera är shit vad skönt att vi slapp ifrån det tråkiga livet, vilket gör att jag känner mig kanondålig som hsr det livet och är nöjd med det och har ändå kul. Men plötsligt känner jag mig lite gråare och tråkigare. Som sagt, förstår att det inte är ert syfte, men… Jag vill inte höra på en podd som får mig att känna mig dålig, prata gärna om hur kul ni har men kanske tänka lite på hur ni uttrycker er ibland.

  Hej från kommentarsfältets enda bittertant 🙂

  Sandra 2013-12-12 16:09:00
  Svara
 • anna-karin – jo. jag vet :'( håller med. ville först inte alls publicera den men efter lite peppande av michelle och andra tänkte jag att första gången kan ju inte gå annat än lite åt helvete och då kan det ju bara gå uppåt från det. men ja, jag vet att jag gör mig mycket bättre i text när det handlar om att tänka till, för jag säger saker exakt samtidigt som jag tänker dom och har alltid gjort. men det kan ju bli kul när man pratar om annat.

  sandra 2013-12-12 16:05:14
  Svara
 • Alltså haha. Du är bra på att skriva men du låter som spånhuvud när du pratar och speciellt när ni kommer in på snacket om självkänsla och bekräftelse, du snurrar in dig så fruktansvärt,fick lov att pausa för det var så pinsamt….du frågar Michelle hela tiden, förståru vad jag menar? Haha jag vet inte, känns Som att du ber henne förklara för dig vad du just sa. Typ som att du inte vet själv vad du pratar om…

  Anna-karin 2013-12-12 15:48:37
  Svara
 • ÅÅ så totalt awesome! Ni verkar vara helt underbara personer ju, tack för detta!
  ” Livet är som en torktumlare och man bara sitter och flänger runt där inne” så rätt formulerat !

  E 2013-12-12 15:44:30
  Svara
 • gud vad härlig. är också en sån som skriver listor och kommer nog sno det där med att simma med delfiner till en av mina 🙂

  Gabby 2013-12-12 15:27:36 http://classyandraw.tumblr.com/
  Svara
 • Så kass, lamt och platt. Jag hade byggt upp en bild om att du Sandra var värsta sköna tjejen, men det låter mer som pk, fjantig, präktighets skryt. Alltså, skulle vilja höra mer av Michelle dock, hon verkar ha lite mer självdistans.

  Anna-karin 2013-12-12 15:22:30
  Svara
 • Åh vad bra den va! All min ångest inför skolan och framtiden släppte helt, riktigt bra och peppande i vardagen. När kommer nästa??

  Emma Abrahamsson 2013-12-12 15:19:44 http://mylifebyemma.blogg.se
  Svara
 • Åh gud så skoj!! Men du, jag och min vän vill också väldigt gärna starta en, men har ingen aning om hur man gör, kan inte du i korta drag förklara? KRAM!

  Lisen 2013-12-12 15:09:48
  Svara
 • Sååå himla mysig och bra, blev väldigt mycket gladare av att lyssna på denna! Ser fram emot nästa!!

  Cornelia 2013-12-12 14:18:22
  Svara
 • åh så go! man blev inspirerad!

  Adéle 2013-12-12 13:39:15 http://adelemarialouise.wordpress.com/
  Svara
 • Åh så bra den var! Mysig att lyssna på och fick mig att bli lugnare över min panik med vad jag ska göra med mitt liv. Bra jobbat!

  Agnes 2013-12-12 13:35:18
  Svara
 • Åh så mysigt! Jag kan knappt vänta på nästa avsnitt.

  Marie 2013-12-12 12:43:56
  Svara
 • Åhh så himla rolig och mysig!!

  Linnea 2013-12-12 11:11:58
  Svara
 • Hahaha det där var bland det knäppaste jag hört! Älskart! Vill höra meer! Mer mer mer!

  Yrsa 2013-12-12 11:07:14
  Svara
 • Jättebra avsnitt! Som två bästisar som kommer med kloka råd och skratt. Men ett tips till er klippare: sänk introlåten eller höj rösterna lite för att få bättre ljudbalans, för när man lyssnar via iPhonens dåliga lurar så måste man höja volymen rätt rejält för att höra snacket och paniksänka när låten klipps in mellan varven.

  Isabelle 2013-12-12 10:52:00
  Svara
 • Så himla bra! Jag krisar med jämna mellanrum över ”vad jag ska göra med mitt liv”; utbildning, jobb, var ska man bo osv…. och det var så skönt att höra er och er positiva inställning. Ser fram emot nästa avsnitt!!

  Malin 2013-12-12 10:21:10 http://malinenros.blogg.se
  Svara
 • Ahaahhahahaahha ”Det låter som man säger bajs när man säger Berghs.” efter det hörde jag bara ”bajs” när Michelle sa ”Berghs”. Vill höra mer från er!

  anonym 2013-12-12 10:14:01
  Svara
 • Ska lätt höra på den när jag packar!
  Ps. Tusen tack för din Paris-guide. Den ska tas i användning ikväll och ända fram till söndag!

  S 2013-12-12 10:02:28 http://diasofia.blogspot.com
  Svara
 • […] Beijer, som bloggar som Niotillfem här på Rodeo, startar podcast tillsammans med sin kompis Michelle Pino. Första avsnittet heter […]

  Ny podcast med Sandra Beijer och Michelle Pino | Rodeo: Just nu 2013-12-12 10:00:49 http://rodeo.net/just-nu/2013/12/12/ny-podcast-med-sandra-beijer-och-michelle-pino/
  Svara
 • Nu gör vi detta till Sveriges största podd!!! Vore så sjukt fint om Alex & Sigge, Värvet och dom andra männen blev omkörda på topplistan av Sandra och Michelle! 😀

  Madeleine 2013-12-12 10:00:45
  Svara
 • Åh, den var asabra!!

  Maja 2013-12-12 09:53:41
  Svara
 • Hej! Jag undrar en sak! Varför kommer blogginläggen upp genom bloglovin’ innan de kommer upp om man går till din bloggadress, om du fattar vad jag menar? Alltså, jag har gillat dig på facebook, så nästan varje gång du skrivit ett nytt inlägg så kommer det fram en liten länk till inlägget (genom bloglovin’) på mitt feed, och då brukar jag ta fram ett nytt fönster och skriva in din bloggadress direkt för att jag tycker att det är enklare, men då finns aldrig det där senaste inläggen som var länkat med, utan då måste jag gå tillbaka till facebook, trycka på länken så jag kommer till bloglovin’, och sen trycka på länken där så jag kommer till inlägget, och då kom jag hit! Inte för att det är speciellt jobbigt att göra så liksom, men jag undrar mest bara om du vet varför det är så!
  Kram!

  Idun 2013-12-12 09:46:32
  Svara
 • Sjukt bra tema! Hur ofta tänkte ni göra podcast? Lite jobbigt är att behöva ladda ner iTunes bara, men såklart värt det!

  Elisabeth 2013-12-12 09:44:57 http://howshorthowlovely.tumblr.com
  Svara
 • ÄNTLIGEN, dör av lycka!!!! Detta lyser upp veckans tråkigaste dag så himla, himla mycket! <333 ska lyssnas på genast!

  fanny darling 2013-12-12 09:35:00 http://fannydarling.devote.se/
  Svara
 • Åh så himla mysig podcast!! Superbra jobbat tjejer! Hälsa Michelle det också ! Kramar

  Nicole 2013-12-12 09:25:58
  Svara
 • Äe fy fan va kuuul!

  letsgettattoos 2013-12-12 09:23:54 http://rodeo.net/letsgettattoos/
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman