Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

dreamy recipes.

Som några av er kanske vet hittar jag en stor del av min matinspiration på pinterest.
Hittills har allt jag provat att laga därifrån blivit lika drömmigt som det sett ut på bilderna!
Här är fem saker jag för tillfället är extra sugen på att testa (blev så hungrig nu)

Walnut, Parsley and Parmesan Linguine

Piennolo Tomato Sauce

Roasted Cauliflower & Truffle soup

Whole-Grain Toast with Yogurt and Pistachios

Pomegranate, Kale, and Wild Rice Salad with Walnuts and Feta

Kolla in fler av mina favoritrecept här.

Translation
Some recipes I pinned on Pinterest that I really wanna try out.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • […] på valnötspastan hittade jag här, via Sandra. Detta var helt otroligt gott, massor med valnötter, ost, persilja och vitlök<333 Jag provade […]

    Morotsoppa och valnötspasta. - Un vélo 2014-02-05 17:11:56 http://unvelo.se/morotsoppa-och-valnotspasta/
    Svara
  • Hej!
    Alltid så inspirerande recept du lägger ut! Vill du ha mer inspiration kan du ju kolla denna länk http://sandraochkarins.blogspot.se/

    Sandra och Karin 2014-01-24 18:57:26 http://sandraochkarins.blogspot.se/
    Svara
  • Oh, wow ser otroligt gott ut! Känner igen några bilder från pinterest-feeden. Men nu blev jag ännu mer sugen på att prova recepten!

    Tokyo-Love 2014-01-23 16:41:55 http://sakuradesu.blogg.se
    Svara
  • Soppan! Mmm!

    Ulrika 2014-01-23 16:32:23 http://ulrikaevakarolina.blogspot.com
    Svara
  • Åh så gott <3 Jag behöver verkligen såna här matinspirationsgrejer, annars är det lätt att det bara blir nudelsoppa sju dagar i veckan för min del. Tack så mycket för att du hjälper en stackars okreativ matsjäl!

    Madde Schwedaan 2014-01-23 15:24:52 http://www.MadsonArt.wordpress.com
    Svara
  • Ser så himla gott ut, jag fastnade på Pinterest och dagdrömde mig bort istället för att sätta ihop en powerpoint presentation som jag måste ha till en konferens nästa vecka. Åååhh

    thesadbox 2014-01-23 13:28:03 http://thesadbox.wordpress.com
    Svara
  • o.m.g

    Svara
  • Tack för att du lyfter fram vegorätter! Det betyder mkt för de som är rädda för att testa att dra ner på (eller skippa) kött. <3 <3 <3 Och tack för inspirationen. NOM!

    leschatsducirque 2014-01-23 11:58:24
    Svara
  • den där tryffeloljan alltså…!

    elise 2014-01-23 11:30:09 http://singmyspring.blogspot.se/
    Svara
  • MY GOD, va hungrig jag blev nu! Namnam. Tack för tipsen, älskar att det är mycket vegetariskt, har letat efter goda recept i den genren länge. :)

    Emelie 2014-01-23 10:16:26
    Svara
  • Hej Sandra! Jag har en fråga som säkert ställts rätt ofta, men hittar inte den någonstans. I alla fall: jag vet att du gjorde en utbildning på Berghs, men vilken? Och hur svårt är det att komma in? Är det svårt att hitta jobb efter det? Skulle vara jättetacksam för svar! Stor kram! E.

    Elisabeth 2014-01-23 09:15:17
    Svara
  • Du måste pröva den här supergoda avokadopastan!
    1 vitlöksklyfta
    1/2 chili (skrapa bort fröna)
    1 lime
    2 mogna avokadon (är dom inte helt mogna så får du vänta till en annan dag)
    salt
    svartpeppar
    1/2 dl olivolja
    en näve basilika
    en näve bladpersilja
    30 g (1 dl) riven pecorino
    30 g (1 dl) riven parmesan

    400-500 g spagetti

    Gör såhär:
    Salta pasta vattnet ordentligt (vattnet skall smaka ordentligt av salt)och låt koka upp. Lägg i pastan och koka tills den är al dente. Medan pastan kokar: Du kan göra blandningen direkt i den skålen som du tänker servera pastan ur. Finhacka vitlöken och chilin och lägg i skålen. Pressa lime över ingredienserna. Skär avokadon i små fyrkanter och blanda med de övriga ingredienserna. Tillsätt svartpeppar, salt, finhackad basilika och bladpersilja, riven parmesan och pecorino och olivolja. Rör om och smaka av. Blandningen skall vara väl saltad annars kommer den att vara smaklös då den blandas med pastan. När pastan kokat klart spara lite av kokvattnet (ca.1 dl) och rör ner det i avokadoblandningen. Rör ner avokadoblandningen i den heta pastan. Strö riven parmesan över pastan och avsluta med färsk svartpeppar. Ät& njut!

    Johanna 2014-01-23 09:08:06
    Svara
  • Men åh, allt ser ju verkligen sjukt gott ut! Speciellt pastan, oh my.

    jennfier 2014-01-23 08:50:36 http://jenniferstroud.blogg.se
    Svara
  • Men åh! Allt ser liksom ut som konst.

    oroshjärta 2014-01-23 08:24:39 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
    Svara

senaste från Creative

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Creative
Linn Wiberg
Man
Viktor Frisk
Creative
Sara Edström
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
PT-Fia
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Linn Eklund
Man
Kevin Triguero
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Sanna Fischer
Creative
Sandra Beijer
Creative
Flora Wiström
Creative
Sandra Hjort
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Man
Marcus Schuterman
Mode
Emelie Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Philip Conradsson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Julia K
Home
Amelia Widell
Man
Johan Hurtig