Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 great things from my weekend.

1. Snö! Äntligen!

2. Okej först deppig grej för min mobil gick sönder, men sen megafin-grej för min mobiloperatör gav mig en ny utan kostnad (okej typ, det är ju egentligen aldrig prick gratis). Jag valde en pastellgul och jag älskar den helt orimligt mycket. Tar upp den när jag går på gatan bara för att titta på den. Konsumtionskärlek när den är som störst.

3. Åt middag på råkultur för första gången, sushin var omnom.

4. Shottade med Michelle. Vi bad bartendern att ta foto samtidigt, för att föreviga och så.

5. Fick ett par Stan Smith! Med mitt ansikte på en tilhörande magnet och allt. Blev väldigt glad, tack tack pr-byrån!

6. Elsa fyllde år!

7. Såg Veronica Maggio. Jag tyckte hon var fantastisk.

.

Translation. 7 great things that happened during my weekend: 1. Snow. 2. New yellow iphone. 3. Great sushi. 4. Shotting with Michelle. 5. New shoes. 6. Elsa’s birthday. 7. Veronica Maggio.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Va roligt du hade det. 🙂

  ellenlundis 2014-02-06 19:29:23 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • WOW! SKORNA OCH TELEFONEN! Så fint, avis.

  K A J S A 2014-02-04 22:26:30 http://www.ljudkassett.blogg.se
  Svara
 • Alla var ju helt otroligt bra 🙂 Haha på bilden med Michelle, de två längst under ser hon nästan prick likadan ut på båda :’)

  Madde Schwedaan 2014-02-04 18:34:47 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Tänkte bara skriva att jag nyss upptäckt er podcast och jag ÄLSKAR den, ni säger så fina och bra och framför allt vettiga saker. Alla borde lyssna på den 🙂

  ➹Linnéa➷ 2014-02-04 18:02:35 http://vibordedra.blogg.se
  Svara
 • Vilka är dina favoritpodcasts? Vill ha tips!

  Ellie 2014-02-04 15:51:11
  Svara
 • Hi Sandra. Just wanted to tell you that reading your blog makes me super happy. I read it in Chrome with translate turned on. With love from Singapore <3

  Rye T. 2014-02-04 13:24:19
  Svara
 • Hej! Ville mest bara passa på att tipsa om denne fina musikvideo, för jag tror verkligen du kommer tycka om den. (Wes Anderson + Veronika Maggio liksom!) Sen så tycker jag att du verkar så himla fin och rar. Och det var nog det. Ha en findag! http://www.youtube.com/watch?v=nPUtRUoW_Qc

  Tove 2014-02-04 13:11:03
  Svara
 • Jag blir så avundsjuk att du bara får ett par Stan Smith hemskickade sådär! Känns som den där PR-byrån missade mig, måste kolla posten igen. Annars överväger jag att börja blogga, anmäla mig till Paradise Hotel, bli ihop med Anders Bagge eller börja arbeta på Nöjesguiden eller nåt. jAG GÖR VAD SOM HELST! Hör ni det, pr-människor!! Jag har använt Stan Smiths i säkert 25 års tid och för några år sedan slutade de tillverka dem på obestämd tid, jag grät (ok nästan 😉 jag blev i alla fall ledsen, de är en stor del av min look och identitet. Så har man gått här i åratal och väntat på att de ska komma, har googlat, hållt koll, skrivit vädjande mail hit och dit och köpt skor i USA för orimligt mycket pengar. Sen får man höra att random kändisar bara får skor på posten- med nån cool magnet dessutom!! Hallå, det är ju MINA SKOR. Ni kommer bara lägga upp en bild på instagram och skryta med coola magneten och sen låta dem samla damm-erkänn nu!! Ni älskar dem inte som jag gör, buäääää buuuhuuuuu Ok bäst att jag slutar nu 😉

  Sofia 2014-02-04 12:19:22
  Svara
 • Fin telefon verkligen! Du som gillar pasta borde verkligen prova avokadopastan som har blivit superpopulär i Finland. Låter skumt men den är beroendeframkallande: http://moasmirakel.blogspot.fi/2012/10/avokadopasta.html

  Flicka 2014-02-04 10:32:34
  Svara
 • Love the shoes! (:

  Silvia 2014-02-04 10:10:15 http://www.elke-dag.com
  Svara
 • Men Michelle är ju så himla SÖT!

  Emma 2014-02-04 09:47:30
  Svara
 • Hej! Så härligt det ser ut!!
  Tänkte bara säga det att jag har nyligen skapat en hemsida med inspirerande intervjuer (som jag försöker hinna med på min fritid..) – och senast så intervjuade jag Sekwa, ett svenskt förlag som ger ut fransk litteratur (som du säkert känner till!) Tänkte att det kanske kunde vara en trevlig läsning för dig:)
  http://www.spinthatinspiration.com/2014/02/02/sekwa/
  Ha det fint!!

  Anja 2014-02-04 09:46:58 http://www.spinthatinspiration.com/
  Svara
 • vänta va, finns det pastelliga iPhones? haha

  catarina 2014-02-04 09:43:57
  Svara
 • Älskar dina Stan’s! Väntar på våren nu så jag kan inviga mina också, tänker att de kommer göra sig perfekt på Stockholms grusiga gator.

  Julia 2014-02-04 08:41:50 http://prick.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström