Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

du säger har du tändstickor, ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm

Hej från badrumsspegeln från en fröken som borde investera i ett stativ och en självutlösare. En annan gång kanske. Är så dålig på att köpa tråkiga saker vill bara köpa saker som glittrar eller är mjuka eller roliga eller smakar gott. Ah ni fattar.

Såhär har jag sett ut en torsdag och en fredag. Jag är så glad över plusgrader så att man slipper trippla tröjor och trippla strumpbyxor och till och med vågar använda sneakers om man undviker för djupa vattenpussar. T-shirten på torsdagen är köpt i NASA’s giftshop i New York, träningsjackan är från Adidas. T-shirten på fredagen är från Dr. Denim och scarfen har jag fått av Magnus.

Glad lördag också. Jag tänkte semmelpremiära, det är verkligen på tiden. Min favorit är dom när mandelmassan är vispad tillsammans med grädden.

 

Translation. Thursday and friday outfit. The first t-shirt is from NASA’s giftshop and the jacket from Adidas. The other t-shirt is from Dr. Denim.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Haha Sandra är du galen, det är ju underbart att köpa kamera-saker :)))

  Fanny 2014-02-09 20:39:39 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • Nu är det såhär, (alla som kan och vill vara till hjälp, snälla hjääälp) Detta är ett förfärligt töntigt problem, men jag MÅSTE ha ett par vita dr martens mono. Jag har letat överallt på nätet och hittar inte någonstans. Alltså jag betalar dyrt! Ett par HELT vita i storlek 5(38). Vart hittar jag det?!? Snällasnaällasnälla. Och tack på föris. Puss<3

  Amanda 2014-02-09 13:22:26
  Svara
 • Vad gör man när man träffat någon som man totalklickar med och båda känner att om omständigheterna var annorlunda så hade det ju varit du och jag för länge sedan. MEN man är inte kära i varandra eftersom båda har förhållanden sedan långt tillbaka med personer som man älskar djupt och aldrig skulle vilja såra, men som man helt enkelt inte matchar lika bra med. Så istället blir man bästa kompisar och umgås ständigt, och när det vankas fest är man ett givet radarpar, därför att tidigare nämnda partners inte tycker det är så kul att gå ut och festa (ännu ett plan där man matchar bättre). Och man fattar båda två att ens relation kan se konstig ut från utsidan, för att man är FÖR nära, passar för bra ihop, och folk pratar om det och ens partner kan ibland bli störd av det också. Men man kan ju inte släppa iväg någon som blivit ens bästa vän i vått och torrt, ens vapendragare, bara för att man råkar vara tjej och kille, på grund av vad andra tycker om ens relation. Och varför är det inte okej att kramas, dansa, sms:a och sova på den andras axel bara för att vi inte har samma kön. Man är båda helt överens om att inget kommer hända som är utanför vänskapsgränsen även om man vet att potentialen hade kunnat finnas där.

  Vet inte ens om jag kan förklara det på ett bra sätt. Men grejen är den att jag vill inte ständigt behöva tänka på hur jag är mot min bästa vän, bara för att andra tror att vi ligger med varandra när vi egentligen bara går hem ihop efter en festkväll och äter chips och pratar om livet (och varför får vi inte göra det? Varför är det okej att jag pussar min tjejkompis som sen sover över på min soffa utan att någon ens reagerar men om jag går iväg en timme med honom under festen får vi konstiga blickar?) Jag vill inte anpassa mig efter en sån dum norm. Kan man vara för bra vänner? Eller är det något som alla utom vi har fattat?

  T 2014-02-09 13:21:18
  Svara
 • Premiärade igår på kondiset vid Mariatorget. Svingoda<3

  oroshjärta 2014-02-09 09:54:12 http://hornsgatanminauorta.blogspot.com
  Svara
 • Åh semlor. Nu kommer tiden då alla bloggar och instagrammar om semlor och jag får sakna de här borta på andra sidan jorden. jag kanske borde försöka mig på att göra egna?

  Hanna Watson - nygift i Kanada 2014-02-09 05:52:06 http://exiback.blogg.se
  Svara
 • Sååå fin NASA-tröja <3

  Julia Rosén 2014-02-09 04:16:54 http://youcouldcallitfiction.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra!
  Du har sån himla bra smak och jag undrar vad du skulle ha köpt åt dig själv om du tog examen från 3-års högskolestudier? Har du några bra tips? Vill gärna belöna mig själv med något jag kan ha hela livet men inge känns bra nog..

  Vick 2014-02-09 00:36:23
  Svara
 • Åh jag vill också semmelpremiära! Vill dock baka helt egna och har inte hunnit ta mig för ännu, men kanske, kanske imorgon kväll efter jag firats då det ändå är dags att vända till nattdygn pga jobbet 🙂 Hoppas att du har en fin lördag!

  LiveHealthyBeHappy :) 2014-02-08 21:11:32 http://livehealthybehappy.blogg.se
  Svara
 • Jag bara vill lämna det här fina citatet: http://www.pinterest.com/pin/522910206706264211/

  Elena 2014-02-08 18:06:57
  Svara
 • Finaste textraden i den finaste låten!

  Singelbloggaren 2014-02-08 16:31:53 http://singelblogg.com
  Svara
 • Från Wikipedia (http://sv.wikipedia.org/wiki/Genitiv): ”Genitiv för förkortningar skrivs vanligen som :s, till exempel SJ:s tidtabell, ABB:s styrelse. Undantaget är förkortningar som uttalas som ord och inte bokstavskombinationer, till exempel Saab och Asea, som böjs med vanligt genitiv-s, Saabs växellådor och Aseas generatorer.” Kollade lite på DN också hur de hade gjort vad gäller specifik Nasa, och de skriver ”Nasas” överlag.

  Hoppas inte du tar illa upp över att jag kommenterar om detta. Händer sällan att jag går in och rättar, men du brukar ha bra koll på grammatiken annars, så jag tänkte att du antagligen bryr dig om att skriva rätt. Fattar dock att det lätt blir fel om man har bott i USA där de faktiskt skriver ”NASA’s”.

  Tack som vanligt för en superbra blogg! 🙂

  Anna 2014-02-08 13:42:11
  Svara
 • Elsa, Sandra svarade på hur hon tänker kring AA för några dagar sedan, i det här inlägget: http://rodeo.net/niotillfem/2014/02/answers-to-past-weeks-comments-11/

  Annika 2014-02-08 13:20:26
  Svara
 • Alltså du dåå, lika tjusig som alltid!
  Önskar dig en festlig lördag,
  kram

  rebeccajohnnysdotter 2014-02-08 12:18:57 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag satt och läste om hur AA blivit korade till Årets Sexist och jag tänkte att det är ju lika bra då att jag inte handlar där. Sen kom jag och tänka på att du ju verkar ha en förkärlek till deras kläder (vilket ju är himla förståerligt då dem är så fina) men du är ju också himla engagerad i feminismen och frågor av just den här sorten. Så det jag undrar är alltså hur du kommer att tänka nu om att köpa kläder där och således stötta detta företag som om och om igen publicerar bilder på oförsvarbart avklädda flickor? Speciellt då du ju ändå är en offentlig person och ditt val av kläder (och företaget bakom) kanske spelar lite mer roll än om t.ex. jag gör det. Jag är helt uppriktigt bara nyfiken på din syn på det och menar inte detta som någon slags kritik mot dig!

  Puss och kram
  Elsa

  Elsa 2014-02-08 12:14:35
  Svara
 • Hej Sandra.

  Det är så att jag och min sambo har varit tillsammans i över ett år och ibland kan vi verkligen ryka ihop och börja bråka. Jag tycker att han tar upp onödiga saker och gör dom till bråk, medans han tycker att jag gör ”fel” i onödiga saker. Han kan typ klaga på att han tycker att jag håller på med min telefon för mycket och han tycker att det är ohyfsat av mig att göra det tex när vi ser på film tillsammans. Jag blir själv lite stött när han klagar på såna saker, det är ju liksom jag!

  Men var ska man skilja på saker man gör och saker man är? Han klagar så mycket på saker jag gör som jag själv tycker är helt irrelevanta att bråka om att det verkligen börjar irritera mig. Jag älskar honom och får panik av tanken på att inte vara med honom, men hur mycket bråk och klagomål ska man egentligen stå ut med?

  Anonym 2014-02-08 11:09:58
  Svara
 • Älskar din NASA-tröja. Om min väg någonsin korsas med NASAS-giftshop, då banne mig ska jag köpa en likadan. Att låtsas att man är en rymdhjälte är ju aldrig fel. Trevlig semelpremiär också!

  Linnéa 2014-02-08 11:06:07 http://www.fyrakatter.blogspot.com
  Svara
 • Visst har du skrivit ett inlägg med tips för att ta outfitbilder? Eller har jag hallucinerat? Du är ju minst sagt rutinerad om man säger så!

  För övrigt: så orimligt upprörande när folk äter semlor på ”fel” sätt. Vad delar svenska folket? Vetebröd!

  lilla S 2014-02-08 11:01:48 http://www.fruktklister.blogspot.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström