Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. podcast nr 5.

podd

Nytt avsnitt ute idag på vår podd! Singelpodden kallar vi den denna gången och den handlar om att vara singel helt enkelt. De bra sakerna, de dåliga, hur man förändras och inte förändras och varför just söndagar är en dag som känns extra mycket.

 Lyssna och prenumerera här i itunes (det är länken högst upp som är den nya). Den finns också i appen podcaster.

Här kan ni lyssna om ni vill höra på oss direkt i en webbläsare:
https://soundcloud.com/sandra-michelle-2/sandra-michelle-5-singelpodden

Avslutningsvis vill vi även länka till denna geniala lista.

 

Translation. Podcast no. 5 is out today with me and Michelle. It’s in Swedish and today it’s about being single.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Härlig podcast! Dock skulle jag nog inte ha lyssnat på den på en söndag. Tillsammans med en katt.

  La Linda 2014-02-16 19:28:51 http://www.lalinda.se
  Svara
 • Fina Sandra! Du beskriver att du är lite ”dålig” på att vara singel. Jag är inte singel nu men jag är dålig på att vara själv, överlag. Jag önskar att jag var bättre på att roa mig själv, gärna ute bland nytt folk, men det är så himla svårt! Min pojkvän som jag haft i drygt 3 år nu kan ibland bli lite lätt irriterad på mig över att jag ”aldrig vill gå ut själv”. Jag vill oftast ta med honom, eller gå ut med ett gäng vänner. Men det är inte alltid att de har lust eller vill, såklart. Och då tycker jag att det känns jättetrist att gå ut själv. Brukar du gå ut själv någonting? Och hur gör man när man är ute själv och vill ha kul ändå (vill inte ragga utan bara sitta och snacka, skratta och kanske skaffa nya vänner)? Kan ju tillägga att jag har provat några gånger att gå ut själv, men det slutar ofta med att alla killar som kontaktar mig vill ragga/ligga och ingenting annat och tjejerna brukar blänga och/eller sitta slutna i sina gäng utan att bry sig någonting alls om att jag sitter i baren och blickar ut med min drink i handen. Bor i en mindre stad och vet inte om det har med det att göra eller vad sjutton det är! För när du och dina vänner är ute verkar ni ju verkligen vara öppna för att träffa nytt folk och ”invita” och sådär…

  Tycker om denna underbara pod väldigt mycket <3 Tack för den!

  Ida 2014-02-15 19:21:09
  Svara
 • men va, visste michelle att killen var gay pga hans frisyr och kläder..? fördomar much?

  michaela 2014-02-15 08:30:42
  Svara
 • 1. Tack för underbar pod! Önskar att det kom en varje dag. De är så härligt att lyssna på er och Michelles skratt alltså <3 lyssnade på michaela & Dashas pod och blev ärligt ledsen över vilken syn de har på män/kvinnor/förhållanden och det var guld att få höra den här mysiga podden efteråt.

  2. Lite knepig undran, men. Jag antar att du som framförallt jobbat i reklambranchen fått möta en del främst äldre män (även kvinnor) genom åren som klappat dig på huvudet. Du vet, "du är en liten tjej som inte kan nånting". Hur gör du med dessa bemötanden? Jag är 24 men får ofta höra att jag ser mycket yngre ut och behandlas därefter. Hur gör man för att t ex inom sitt yrke (mitt: försäljning inom mansdominerat område) få respekt? Självklart motbevisa dem att jag inte är en okunnig tös, men innan de är övertygade? När de antar mig vara typ en praktikant från gymnasiet, hur bemöter jag dem? Hoppas du fattar min fråga.

  3. Grattis till lägenhet!!!!!!

  Linnea 2014-02-15 01:08:34
  Svara
 • […] så började jag min vändag med att lyssna på Sandras och Michelles podcast (klick) och insåg plötsligt hur jäkla bra det är att vara singel. Så nu tänker jag göra en lista […]

  703. Det är okej att vara singel. | Nyvispadgrädde 2014-02-14 21:53:02 http://nyvispadgradde.wordpress.com/2014/02/14/703-det-ar-okej-att-vara-singel/
  Svara
 • Åh! Finfin podcast det här. Instämde så mycket kring singelsnacket. Har själv varit singel huuuur länge som helst och kunde verkligen känna igen mig och bli peppad av saker ni tog upp. Perfekt att lyssna på såhär på alla hjärtans dag

  Anna 2014-02-14 21:36:53
  Svara
 • angående ellas kommentar, (dock ej något personligt mot hennes kommentar)
  jag tycker det är sådan total bullshit, ”kan man inte älska sig själv är man inte redo för att älska någon annan”. Jag tycker det är så vidrigt av en människa att säga till en annan att hon eller han inte ska få lov att bli älskad.
  Vafan, man är till för att bli älskad, man behöver närhet, både fysisk och psykisk, för att överleva. Alltså, för att inte dö. överleva.
  man kan visst det älska någon annan fastän man inte är riktigt hel, fastän man är trasig, deprimerad, orolig. Man kan bli hel, man kan lära sig älska sig själv genom en annan människa. så är det.
  Kärlek handlar inte om att två hela människor ska gå ihop. Kärlek handlar om kärlek.

  a 2014-02-14 20:45:36
  Svara
 • åh nej, tycker de är så tråkigt att du har en sådan syn, att du måste bli bekräftad av killar, bara för att man inte har en pojkvän så betyder ju inte det att man inte är älskad av någon annan.. skittrist att höra att DU har en sådan syn på dig själv 🙁 buuhu! Om man inte kan älska sig själv kan man inte och är absolut inte redo för, att älska någon annan.

  Ella 2014-02-13 23:10:58
  Svara
 • Åh, fin podcast. Men liksom, singellivet känns så kasst jäkla kasst ändå trots att mina dagar är fyllda av kompizar. Jag har varit singel i hela livet, dvs 23 år, och det känns liksom om ingen har gillat mig än så är det fakkin’ omöjligt att någon ska göra det nu.

  Vet att det är löjligt, men jag är klassiskt tyck-synd-om-mig-mellanbarn också. I den här frågan i alla fall.

  MANDA DA MANDA 2014-02-13 21:04:09 http://mandadamanda.blogspot.com
  Svara
 • haha liiistan!! 😀

  LORISSA LOVEBOMB 2014-02-13 19:33:08 http://lorissalovebomb.se
  Svara
 • AAAAH VILKEN GRYM PODD! och vilka kloka tjejer! har inte lyssnat era podcast innan men kände att den här talade till mig (då jag också är singel och får lite downperioder då och då). Allt som är bra och allt som är dåligt med att vara singel fick ni med. Fantastiskt!

  Elin 2014-02-13 19:20:23
  Svara
 • Åh du borde verkligen skriva ner reglerna för den där leken och alla uppgifter i den, det verkar jätteroligt ju!

  Emma 2014-02-13 17:39:21 http://discoskeletons.tumblr.com
  Svara
 • Älskar eran podd! Men snälla går det att höja ljudet på era röster på något vis? Av alla poddar jag lyssnar på är eran den enda jag måste sitta och spänna mig för att höra vad ni säger, trots att jag har på full volym. Sjukt knäppt!

  Lillan 2014-02-13 15:42:29
  Svara
 • beste podcasten. lag ein ny kvar dag, s’il vous plait merci.

  mariell. 2014-02-13 15:31:31 http://hjartesmil.com
  Svara
 • SANDRA! vill tipsa dig om något som är viktigt. En mindre bok gjordes i samarbete med Real Stars för inte så länge sen. Unga skribenter fick chansen att skriva om intimitet och makt, och saker inom det som är viktigt att berätta. Man kan köpa boken för 150 kronor och alla intäkter går direkt till real stars som arbetar för att stoppa trafficking. Det finns väldigt bra berättelser i boken och ibland blir man helt tagen. Jag var en av dom som fick vara med och skriva, och tycker iaf du skulle kanske skulle tycka om boken/initiativet. Jag skrev lite om min blogg på det, eller så kan man kolla här: kram! http://fashionforfairsex.tictail.com/

  Fanny 2014-02-13 14:42:39 http://thewildheart.blogg.se
  Svara
 • Hej! Måste bara skriva o tacka för er härliga podcast – har inte hittat en enda svensk podcast att lyssna på, så blev verkligen jätteglad när jag upptäckte er! Tog ett tag för mig att lyssna, eftersom jag älskar din blogg o inte ville bli besviken (knasigt kanske, men men.). Nu när jag äntligen lyssnat har jag suttit o väntat på nästa avsnitt! Räddar en regnig, tråkig torsdagseftermiddag som denna : )
  Just det, en sak jag tyckte var rolig också. I, om det var det första eller andra avsnittet, så sa du något om bloggen tror jag, o så förtydligade du att det alltså var du som pratade, o inte Michelle. När hon sedan sa typ ”säger du så för att du inte tror att de hör skillnad på oss?” fnissade jag för mig själv, då jag faktiskt verkligen uppskattade att du förtydligade att det var du! Tror att det är lätt att glömma att vi läsare är vana vid er i just skriftligt format, o inte att faktiskt höra era röster.
  Hur som helst, nu ska jag klicka igång podden : ) stor kram!

  elin 2014-02-13 14:22:50 http://elinsparis.spotlife.se/
  Svara
 • Åh vad fina och kloka ni är. Skrattade nästan ihjäl mig på jobbet till grejen om runda/klotformade ansikten 🙂

  JS 2014-02-13 12:54:57
  Svara
 • Okej, den här behöver jag verkligen lyssna på… 😉

  Singelbloggaren 2014-02-13 12:50:40 http://singelblogg.com
  Svara
 • Vilket fint avsnitt. Ärligt och personligt. och skoj.

  Elin 2014-02-13 12:40:10
  Svara
 • Hej Sandra!
  Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om Blondinbellas syn på feminist? Tror det behövs att flera skriver om hur hon missförstått feminismen helt och förklarar om hur nödvändig och bra feminismen är i vårt samhälle, att vi inte än är ett helt jämställt samhälle.

  Tänkte att du som alltid skriver så kloka och läsvärda inlägg om just feminism skulle göra ett toppenjobb på att skriva ett ”Svar på tal” till hennes inlägg precis som Egoina gjort (http://egoinas.se/?p=35209).

  Tack så mycket på förhand och tack för en superbra blogg!

  Johanna 2014-02-13 12:24:32
  Svara
 • Hejhej sandra din blogg är bäst! har en snabb fråga, har du försökt sluta röka nån gång? för jag gör det just nu och det e fan inte lätt alltså

  anna 2014-02-13 11:54:35 http://tootiredtogiveafuck.blogg.se
  Svara
 • Ni har så bra skratt! (och tankar. <3 till er!)

  S 2014-02-13 11:41:32
  Svara
 • Haha älskar era fnissiga skratt!!
  Vill också vara med och leka knäppa fantastiska lekar!

  Elin 2014-02-13 11:27:41
  Svara
 • älskar era podds så väldigt, väldigt mycket

  fanny 2014-02-13 09:16:58 http://fannyjoanna.forme.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman