Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

en läsarträff, en tävling och en gästbloggning.

Tre grejer som är aktuella från och med idag!

p

Ikväll är det läsarträff på PunktMedis, medborgarplatsens bibliotek. Jag kommer vara där, och Smilla Luuk kommer intervjua. Dessutom kan man köpa boken och såklart få den signerad. Och har du köpt den och vill att jag ska signera den går det förstås också bra. Eller om du bara vill säga hej. Alla får komma, så snälla kom! Annars kommer jag sitta där ensam och gråta en skvätt. Mer info finns här!
Några har frågat om läsarträffar i andra städer och jag tror rätt säkert att Gbg och Malmö kommer bli av i maj någon gång.

adlibris

Adlibris har just nu en kampanj i samband med min bok där man kan vinna en fika med mig! Vinnaren får ta med sig en kompis och träffa mig över en Afternoon Tea på Grand Hotel (såååå fint där).  Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att maila ditt ordernummer av boken till adlibris på tavling@adlibris.com. Har du redan handlat den på adlibris kan du skicka in det ordernumret, så du behöver alltså inte köpa den på nytt. Mer info finns här!

mellan

Till sist är jag just nu admin på Rabén och Sjögrens facebooksida Mellan Raderna. I veckorna två tänkte jag posta boktips, citat jag tycker om och annat.
Följ Mellan Raderna här!
 .

Translation. Three things going on at the moment in Sweden, related to my book.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Jag fick ett sms från min mamma imorse. Hon hade satt in pengar för att jag skulle köpa den. Så sprang till närmaste bokhandel och köpte den äntligen. Läste precis ut den på en timme och fyrtiofem minuter. Var så inne i boken att jag missade min buss hem. Bor på landet så den går inte ofta, men det gjorde absolut ingenting, för där satt jag i vårsolen i Strängnäs men hela jag befann mig i ett höstigt Stockholm. Ringde mamma och grät för att den var så bra. Och så träffande.

  Johanna 2014-04-04 18:18:48
  Svara
 • Snälla kom till Örebro eller Karlstad i vår/sommar! Skulle vara så otroligt roligt att få träffa dig, en så stor inspirationskälla! Puss o kram, ha det fint!

  Linnea 2014-04-01 22:04:08
  Svara
 • Hej Sandra eller någon kommenterare! Ska till New York snart och undrar hur utbudet på vegetarisk mat är? Har restaurangerna, som i Sverige, generellt åtminstone ett alternativ utan djurkött? Klarar man sig som veggie?!

  Anna 2014-04-01 18:11:03
  Svara
 • finaste sandra! blir det några fler läsarträffar i Stockholm! missar din ikväll den första april! :'(

  Frida 2014-04-01 17:20:24
  Svara
 • tydligen behöver man också svara på frågan vart du flyttade efter new york?
  http://www.adlibris.com/se/kampanj/sandra-beijer

  julia 2014-04-01 15:38:45 http://book.ratata.fi
  Svara
 • aa gör det igen… http://www.resume.se/nyheter/pr/2014/03/31/american-apparel-begar-ett-varumarkesmassigt-sjalvmord/

  lina 2014-04-01 13:28:35
  Svara
 • Hej Sandra! Jag är på jakt efter en bok jag vet att du var med och utformade. Det var en bok om u-länder. Och man fick en karta med. Den gick att beställa på
  nätet. Jag hade så gärna velat ha den kartan igen då jag håller på med ett arbete om hur man manipulerar människor med kartor.. Men jag har tappat bort den 🙁 vet du var man kan få tag på den? Vem gav ut den? Kram och tack

  Nat 2014-04-01 11:09:24
  Svara
 • Åh Gud skickade detdär mejlet för att få gå på en fika och nu fick jag panik att det kanske är nån sorts aprilskämt??!

  Linnea 2014-04-01 10:31:10
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand