Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

book release party – my pictures.

Oj det här börjar ju bli ett litet tag sedan nu, men jag har glömt att visa mina egna bilder från min bokreleasefest!

Innan festen började hämtade Magnus och Sebastian upp mig från festlokalen och så satte vi oss på uteservering mittemot och väntade på att klockan skulle slå sju.

Och så var det dags för kalas. Man kunde köpa boken om man ville vilket så himla många av mina kompisar gjorde. <3 på dom.

Magnus, Mira och Alessia.

Jag och Nina.

Devi och Gustav.

Joakim med mina föräldrar, Christian och Linn kom med enhörningar och jätterosor, Maja, Jonna och Matilda, och jag och Christian tar en bok-selfie.

Linn hade med sig polaroidkameran.

Stefan och Elsa.

En halv millisekund innan ett glas går i tusen bitar mot stengolvet.

Toalettkö.


Och ballonger!

Min mamma pratar med Emilia som jobbar med press och marknadsföring för min bok.

Emelie, Elsa och Emelie.

Gustav, Jenny och Devi.

Förevigade Rodeos fotograf Olof också.

Sedan var det dags att flyga vidare.

Vi begav oss ut i natten och plockade med oss alla ballongerna.

Och så gick vi till Taverna Brillo, firade Christian som flyttat hem till Stockholm samma dag, skålade för Alexandra som fyllde 29 år när klockan slog midnatt och tog foton i fotoautomaten.
.

Translation. The photos I took from my book release party. Read the captions by clicking ”in english” below FAQ.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Hello! Will your book be coming out in English, soon or someday? I would LOVE to read it!! xx

  Lucy 2014-04-09 08:01:01 http://lucindabennett.wordpress.com
  Svara
 • Ella: Jag menade inte att lägga ihop sex och alkohol utan det blev så av misstag bara men det jag menar är att man måste tänka på vad man sänder ut för budskap eftersom väldigt många blir påverkade av allt det som media slänger på oss.

  Lisa 2014-04-07 23:13:34
  Svara
 • Lisa: Men du lägger ihop sex med alkohol och cigaretter och det tycker jag är fel. Att röka och dricka är farligt, det vet vi ju, men sex är inte farligt och därför tycker jag inte att de skall klumpas ihop. Däremot tycker jag att det är livsviktigt att lära unga människor om samtycke och att det naturligtvis alltid är okej att inte ha sex också.

  Ella 2014-04-07 21:38:21
  Svara
 • Ella: För det första skall du inte säga stopp till mig bara för att jag har en åsikt som inte passar dig. Och för det andra så har jag inte sagt att sex är farligt och fult men ju mer man sänder ut meddelanden om sex och hångel i mängder desto lägre ner i åldrarna har folk sex och känner pressen och faktum är att det inte är bra.

  Lisa 2014-04-07 17:24:56
  Svara
 • Lisa: Stopp! Nog för att alkohol och tobak är farligt men dra inte in sex i det! Sex är roligt, fint och underbart. Unga människor skall lära sig att ha säkert och roligt sex, med fina personer när båda har lust, de skall inte behöva höra att sex är dåligt, farligt, fult, det är så en våldtäktskultur växer fram.

  Ella 2014-04-07 16:02:34
  Svara
 • jag hämtade ut din bok från posten idag och jag kan knappt vänta tills jag får läsa den!

  hanna, förbanna 2014-04-07 15:08:45 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • hej fina sandra!!
  sträck läste boken och herre min skapare vad duktig du är.
  så himla fina beskrivningar och ojoj vad man kände igen sig.
  längtar ihjäl mig till nästa boksläpp!
  kram

  linnea 2014-04-07 11:53:55
  Svara
 • Stefan alltså. Han är ju fantastiskt snygg. Ojojojoj blev helt till mig. Vem är han?

  Nilla 2014-04-07 07:57:24
  Svara
 • congratulations on your book! the book launch looked like so much fun!

  http://hanaljoofri.blogspot.sg/

  Hana 2014-04-07 05:27:20 http://hanaljoofri.blogspot.sg/
  Svara
 • Emma: Ja, jag tycker också att Say Yes är en av hans absolut vackraste låtar, det var den jag föll först för, blev fast så fort jag hört de två första meningarna. En så bräcklig men samtidigt kraftfull röst, han ligger definitivt bakom några av världens vackraste låtar. Det är verkligen tragiskt hur mycket han led och hur hans liv avslutades, men han lämnade efter sig underbar musik.

  Så gulligt att det är er låt. Kärlek är det finaste! Människans räddning. 🙂

  H. 2014-04-07 02:44:59
  Svara
 • Elle: Jädrars vad bra skrivet och jag håller verkligen med. Jag avskyr den ständiga glorifieringen av alkohol och rökning och det faktum att det skall verka som det inte är farligt och inte ger några skador på kroppen. Som medborgare kan vi alla påverka genom att finnas där för barn och ungdomar och leda de fram på rätt väg. Jag har varit full en enda gång och det var när jag nitton år och för mig var det bara en kul grej. Jag har aldrig druckit efter det och nu är jag tjugosju år för jag har roligare utan alkohol och jag önskar att fler kunde se det så. Om man driver en blogg får man tänka på vilka meddelanden man sänder ut och det är verkligen tragiskt att ungdomslitteratur skall handla om alkohol och rökning och sex.

  Lisa 2014-04-06 23:02:34
  Svara
 • H: Vad fint att du nämner Say Yes. En av mina bästa låtar någonsin (mycket eftersom att jag och min pojkvän har den som ”vår låt”). Elliott var och är en av de finaste och bästa artisterna någonsin.

  Emma 2014-04-06 21:01:50
  Svara
 • Hej!

  Jag jobbar som högstadielärare i idrott och biologi. I biologin går jag gång på gång igenom hur alkohol och rökning påverkar kroppen negativt och på idrottslektionerna ser jag dagligen hur elevernas dåliga vanor påverkar deras välmående. Vanor som i många fall föds ur ett sorgligt grupptryck. Vanor som införskaffas i tidig ålder och som kan bli svåra att arbeta bort senare i livet. De har helt enkelt fått för sig att det är coolt att smygröka och vara full.
  Därför blev jag otroligt besviken på din bok. Att du själv röker och dricker är en sak, men att du glorifierar det som du gör i din bok tycker jag är både onödigt och oprofessionellt. Det har pratats mycket om hur man som storbloggare bör vara en förebild, och som författare av ungdomslitteratur är det ännu viktigare att tänka igenom vilka budskap man sänder ut.
  Det hade varit intressant att höra dina tankar om det här, och jag hoppas det är något du tar till dig och tar med dig i ditt fortsatta författarskap.

  Elle 2014-04-06 20:33:19
  Svara
 • håller med, stefan ser väldigt stilig ut

  läsare 2014-04-06 20:25:51
  Svara
 • Killen på första bilden (Sebastian)? Han kan vara det vackraste jag sett i hela mitt liv. Utan att överdriva. Hur charmar man honom?

  Bella 2014-04-06 20:22:46
  Svara
 • Hallå! Ville bara hoppa in och rekommendera en underbar musiker som jag inte vet hur jag lyckats missa förut nämligen Elliott Smith. Ni som vet vem han är och lyssnar på honom; bra, ni som inte vet; youtube, nu!

  ”I’m in love with the world, through the eyes of a girl who’s still around the morning after.” Elliott Smith, Say yes

  H. 2014-04-06 19:28:26
  Svara
 • Sträckläste din bok idag och den är så himla fin! Prick så kändes det att vara 15 år.

  S 2014-04-06 19:05:55
  Svara
 • Åh, så mange fine bilder! Det må være helt utrolig å feire seg selv og sin store prestasjon sammen med alle vennene sine. Man kan kjenne den gode stemningen gjennom skjermen!

  Synne 2014-04-06 18:37:01 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Så himla kul bild när glaset går sönder!

  Maja 2014-04-06 18:06:34 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Alltså ÅH, det ser ju så himla fint och mysigt ut!! FESTLIGT och jag måste beställa din bok nununu!

  rebeccajohnnysdotter 2014-04-06 17:35:40 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • MEN GUUUD! STEFAN!!!! Så vacker. Vem ÄR det?

  !!! 2014-04-06 17:28:15
  Svara
 • Snälla, var kommer Ninas jacka ifrån? den med typ fjäder-päls? är så HIMLA snygg men vart kan man köpa??? 🙂

  Anna 2014-04-06 16:42:30
  Svara
 • Vad underbart! Att ha fester för böcker och sånt är ju typ det finaste. Om jag någonsin får ett skrivjobb så ska jag så ha en jättefest för typ alla jag känner. Grattis <3

  Madde Schwedaan 2014-04-06 14:12:56 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Fina fina du!! Jag har en liten fråga: vad tycker du om vegetarisk mat?

  Om du och någon annan har lust att vara världens snällaste människa så får ni jättegärna svara på min enkät om just vegetarisk mat som jag behöver till mitt gymnasiearbete, det skulle hjälpa mig hur mycket som helst!
  TACK
  https://www.webbenkater.com/s/7ddf571

  Amanda 2014-04-06 13:59:09
  Svara
 • Ser ut som en riktigt härlig kväll!

  Jeanette 2014-04-06 13:04:20 http://jeanetteseflin.tumblr.com
  Svara
 • Sandra! Har ett filmtips till dig: The To Do List! Tror definitivt du skulle gilla den! 90-talskitschig, knäpp humor och bra skådisar. KOLLA IN!!

  My 2014-04-06 12:19:05
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind