Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

mellan raderna.

Förra veckan hade jag hand om mitt förlag Rabén&Sjögrens instagram Mellan Raderna. Tänkte att ni skulle få hänga med i hur veckan såg ut genom det jag la upp där.

På måndagen åt jag middag på 58 Dim Sum med Magnus. De har mina bästa dumplings helt klart, så färska att man kan känna varenda ingrediens. Gå dit genast!

På tisdagen spelade jag tennis med min mamma. Hon har börjat spela och jag hängde på henne under en timme med hennes tennislärare. Det var jätteroligt!

På onsdagen fyllde min lillebror Jack 27 år. Han har bott i LA i två år ungefär men flyttade hem förra veckan. Min familj åt på N.A.P. och Milla fick följa med <3 Jag åt lobstersandwich med tryffelmajonäs och avokado. Gudars skymning alltså.

På torsdagen gjorde jag ett återbesök på 58 Dim Sum och åt dumplings till lunch med Christian.

Senare på kvällen lagade jag tomatsoppa till Jenny och Sara, gjord på körsbärstomater på burk samt massa parmesan, tryffelolja och lite annat. Till det kollade vi på Enchanted, den kan man aldrig se för många gånger hörrni.

På fredagen firade jag helg med att publicera ett utdrag ur Det handlar om dig. Den här veckan är förövrigt den officiella recensionsveckan för boken. Det är ju inte ens säkert att den blir recenserad och det kan dessutom dröja trots ”officiell vecka”, men fortfarande läskigt. Har sett några recensioner börja dyka upp bokbloggar iallafall, väldigt spännande att läsa.

På söndagen gick vi upp till min lägenhet och spanade in hur det går med snickeriet. Köket blir nytt och väggar ska målas om och spacklas. Snart flyttar vi in!

.

Translation. Last week through my cellphone. Dumplings, tomato soup, tennis and a glimpse in to my new apartment.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Läst ut ”Det handlar om dig” och önskar det fanns fler sidor! Älskar sättet den var skriven på. Kändes så autentiskt och genuint. Skrev en mini-minirecension på min blogg.

  Svara
 • Grattis goa Sandra, till din egna bok, som du har skrivit. Hur känns det att din bok finns i bokaffärer? 😀

  ellenlundis 2014-04-17 22:26:09 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Så fint att få se hur du kommer att bo sedan <3 Själv ska jag sälja min lägenhet (etta) i Vasastan och köpa en tvåa senare i framtiden!

  emma 2014-04-16 08:29:26 http://blog.emmaeriksson.me
  Svara
 • Hej Sandra!
  Förlåt att jag kommenterar på det här inlägget eftersom det är så glatt, men jag vet inte vad jag ska göra. Skolan går bra, jag har en varmhjärtad pojkvän, jag läser jättebra böcker, men jag mår så himla dåligt. Jag tittar på videos för att försöka underhålla mig själv men alla är så tråkiga, jag blir lätt sur på mina föräldrar, arg på min storebror som är så framgångsrik, trött på mina vänner som aldrig hör av sig, jag har inget jobb och typ ingen hobby förutom att läsa. Vad ska jag göra? Snälla Sandra, snälla snälla, jag gör vad som helst, finns det något roligt jag kan hitta på? Jag vill bara träffa nya människor, se något nytt, om så bara gå på promenad på ett nytt ställe. Jag bor i Stockholm och är 19, så du kanske vet någonting bra, för jag har ingen ork själv att leta. Jag behöver verkligen din hjälp.
  massa hjärtliga pussar å kramar till dig Sandra, din blogg är superfin, jag läser den varje dag.
  kram

  Clara 2014-04-16 00:39:13
  Svara
 • åh enchanted <333 älskar bokmeningen "mot bokhyllan, mot Skattkammarön och Bonjour tristesse" – så vackert!

  fanny darling 2014-04-15 22:46:28 http://fannydarling.devote.se
  Svara
 • Damn vilka fina reccar! Du borde ju vara överlycklig pga dessa. Ser fram emot att läsa boken så

  Lisa 2014-04-15 16:33:12
  Svara
 • mkt viktig fråga kommer här, vem tycker du är snyggast i one direction? kanske lite för unga för dig nu men du fattar http://37.media.tumblr.com/0464ea5d6ddedc604fe6ea1989db80f8/tumblr_mvp5n95iEt1rqv2jbo1_500.png

  agnes 2014-04-15 16:13:30
  Svara
 • Såg just författarsamtalet med dig som Mellan raderna länkade på Facebook och du har VÄRLDENs gulligaste skratt. Ville bara säga det!

  Rebecka 2014-04-15 16:11:33
  Svara
 • Grattis till en sån fin vecka!

  Jag recenserade din bok i min egen blogg i dag. http://www.sandralindstrom.se/2014/04/15/recension-det-handlar-om-dig/

  Sandra Lindström 2014-04-15 14:12:03 http://sandralindstrom.se/blogg
  Svara
 • vilka fina recensioner! förstår att det känns pirrigt när de stora tidningarna eventuellt ska recensera men tycker ändå de här bloggrecensionerna är finare på något vis. mer äkta. ska köpa din bok så fort jag får råd!

  amanda 2014-04-15 12:40:52 http://amandahildur.blogg.se
  Svara
 • alltså det citatet! ryser!

  H 2014-04-15 11:55:53
  Svara
 • Tänker så himla mycket på HUR JÄVLA AWESOME det måste kännas att skriva den första meningen!? ”Mitt förlag” alltså!? Skulle dö ca varannan minut själv. GRATTIS & WELL DONE Sandra !!

  Chrissy 2014-04-15 11:26:40 http://instagram.com/highfivechrissy
  Svara
 • Hur tänker du kring recensioner och sånt, vill du läsa eller föredrar du hellre att inte veta vad folk tycker om de inte säger det till dig face to face så att säga? Bara undrar lite 🙂

  Madde Schwedaan 2014-04-15 11:24:59 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Hej Fina Sandra! Såg dig på TV imorse!
  Vet inte om du har tid att svara på det här, men nu måste jag ha hjälp.
  Hur sparar du dina bilder, som du sedan laddar upp på bloggen? Mina blir så himla pixliga, det lixom brusar runt linjer och dylikt. Har försökt få till det genom att spara i olika format, ladda upp på olika sätt och så, men inget funkar! Dina bilder är så fina och rena, hur gör du?

  Kram!

  Hanna 2014-04-15 10:31:32 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Tog in via ortens lilla bibliotek på väg hem från jobbet igår. När jag ska låna böcker ser jag din rosa bok i en hög vid disken! Jag sa till bibliotekarien att jag ville läsa den, så jag ska få den så fort de matat in den i systemet 🙂 Kändes knäppt att se din bok och ditt namn i vårt lilla bibliotek. Kul! 🙂

  Evelina 2014-04-15 09:38:38
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind