Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Några fler av era historier från året som gått hittills:


När jag mådde skit under hela hösten och satt på en keyboardlektion med gråten i halsen och min lärare med isblåa huskyögon sa: ”Jag tror på dig. Du är smart.”


Är på barnsjukhuset och går in på salen där en liten hjärtsjuk bebis ligger. Jag ställer mig bredvid honom och han tittar på mig med stora ögon och ger mig ett leende och ett skratt. Då tänker jag att mitt i allt det sjuka så finns det något så vackert som en leende pojke med ett hjärta som slår ojämt.


När han på sushirestaurangen tog mig hand i sin och såg på mig med ärligaste blicken. ”Jag tycker också att vi köper den hunden”.
År av längtan, månader av sök efter rätt kennel. I maj flyttar vår alldeles egna beagle hem till oss. Han är två veckor nu och är den sötaste korvhunden jag sett.


Jag och mina två allra bästa vänner blev singlar i samma veva och sendan dess har vi blivit fria tillsammans. Vi hånglar med mer eller mindre snygga pojkar varje helg och spenderar alldeles för mycket pengar på tapas och öl. Det är som om hela 2014 hittills varit en privat festival för oss tre.


när jag pussade min bästa kompis i panna och hon sa ”oj vad mjukt, pojken som får pussa på dig en dag har tur”


Parisparisparis och killen.
Killen med de största, vackraste, brunaste ögonen.
Killen som fnittrade och ropade yeeeeeees när jag sa att jag älskar honom.
Killen som stryker bort håret från mitt ansikte och drar det bakom öronen, som kollar på mig och inte kan slita blicken, som röker Marlboro Gold, som skämtar och sjunger och dansar, som gör mig glad när jag är så nere att jag bara vill gråta, som stryker sina egna kläder, som inte kan se mig gråta utan att själv gråta, som har de finaste benmusklerna och den finaste rumpan, som bränner färdigpizza i ugnen, som vill smaka mina cigaretter när alla andra skrattar åt dem för att de är smala och långa och smakar mint, som skrattar åt mina skämt, som skriver de finaste smsen på morgnarna, som vill ta bilder tillsammans, som har stora och varma händer, som är osjälvisk, som har den vackraste synen på livet, som njuter av mat på ett sätt jag aldrig sett förut, som stöttar mig, som lyssnar på mig.
Killen som är det finaste jag vet.
Killen som älskar mig.
Killen jag älskar mer än jag älskar mig själv.


När min pojkvän, som är trettiosju centimeter längre än mig, gick ner på knä för att jag skulle få hångla upp honom eftersom jag annars inte når när vi står upp och då inte kan ta det (underbara) initiativet på samma sätt


Vi har nationella prov i svenska snart. Häftet med texter som vi ska ha läst till på torsdag är jättetråkigt och svårt. Så mamma kom och la sig bredvid mig i min säng och läste det högt för mig.


Det här att jag mådde skit och min bästa vän droppade allt och hoppade på första bästa plan och åkte 8633 kilometer för att ge mig en kram.

 

photo source.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
34kommentarer
 • Jag fick lust att skriva ner en historia, bara för att jag har en.

  Den enda personen jag känner i min nya stad skickade plötsligt ett sms en måndag eftermiddag. ”Vad är portkoden? Jag är nere i trappan”. Och så hängde han här hela kvällen. Vi låg i min säng alldeles för nära varandra och kollade på söta videon på youtube, han öppnade alla dörrar åt mig, hjälpte mig hänga upp min tvätt, retade mig för att jag var för kort för att räckas till översta hyllan och för att jag röker mentholcigaretter och snapchattade bilder på oss två till kompisar. När han skulle ta bussen hem ropade han ”vi måste göra om det här”, och direkt han kommit hem så sms:ade han mig. Jag blir så himlahimla glad av honom, men varje gång jag blivit litelite för glad så börjar han prata om tjejen han träffar. Då inser jag att det inte är nån idé.

  D 2014-05-01 18:19:36
  Svara
 • UNDERBART! Älskar att det handlar mer och mer om bra grejer som inte bara är romantik liksom. Men vem stryker inte sina kläder själv??

  hanna 2014-05-01 18:03:54
  Svara
 • Tänkte bidra med en historia för det var så fint och jag bara måste.

  Efter ett onödigt bråk med min finaste låg vi i hans säng och grät tillsammans. Han grät för han kände sig så hemsk, jag grät för han grät. Han flyttade sig så han låg och såg på mig och han sa ”om det inte varit för jag hade ångrat mig imorgon så hade jag bett dig och gifta dig med mig nu” och jag kände världens lyckorus igenom kroppen och han har varit så fin sedan dess och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag är helt nykär på nytt och det är helt fantastiskt.

  Natali 2014-04-30 11:50:23
  Svara
 • Inez- gu va skönt att det gick bra! O håller verkligen med, äldre som visar sin kärlek är så jäkla döfint! Älskar om kvinnan tex lyfter en påse när de handlat men han tar den ifrån henne, när de håller hand eller bara tittar på varandra och man ser kärleken dem emellan i ögonen. Blev några tårar till från din historia, tack tack. Fint ♥

  Lina 2014-04-30 03:23:59
  Svara
 • Mamman fick mig att börja gråta

  Isabella 2014-04-30 00:57:56 http://Isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Jag är lite sen med min historia men det här hände nyligen så tänkte att den kanske kunde få vara med på ett hörn ändå.

  Min fina farfar fick precis reda på att han har en tumör i kroppen och att han inom kort skulle opereras. Farfar är gammal och en sådan där operation är inte helt lätt för en gammal gubbkropp. Min farmor hade uppträdande med sin kör bara dagar innan farfar skulle in på sjukhuset för operation och i slutet av framträdandet överraskade hon farfar med en sång tillägnad till honom och gick sedan fram till den gamla gubben med en ros i handen. Jag tror inte jag vet någonting finare än kärlek mellan två gamla, skruttiga själar.

  Ps. Operationen gick fint.

  Inez 2014-04-29 01:39:45
  Svara
 • Hej alla fina underbara super människor!
  Om ni tycker att livet är svårt, prova med att läsa den här bloggen:

  enlitennyckel.blogg.se

  bara ett tips, kan fungera! (och förlåt Sandra, för att jag typ spammar din blogg på det här viset, det är inte meningen att vara respektlös)

  Lisa 2014-04-28 21:40:32 http://enlitennyckel.blogg.se
  Svara

 • hej hej allihopa, har svarat hur jag ser kring AA senast i februari. ni kan läsa här om ni glömt http://rodeo.net/niotillfem/2014/02/answers-to-past-weeks-comments-11/
  det som artikeln hos genusfotografen handlar om är såklart inte försvarbart på något sätt, och jag kommer, som jag skrev i februari, fortsätta med att inte handla mina kläder därifrån

  sandra 2014-04-28 15:16:13
  Svara
 • Josefin: Fast vad är det du menar nu? Jag skrev för det första ingenting elakt och för det andra så menade jag med mina ord ‘jävla vidrigt’ att AA är jävla vidriga ~ inte Sandra. Och det må så vara att de har gjort fina kläder och fortfarande gör det men det förklarar absolut inte deras beteende. Det var inte särskilt längesedan som jag läste om unga tjejer som hade blivit utsatta för sexuella övergrepp långt innan Genusfotografen skrev om det och det gör mig verkligen upprörd att människor väljer att handla från ett sådant här företag. H&M tillverkar sina kläder under hemska förhållanden men det viktigaste är att ju fler som vet om det desto bättre. Jag handlar inte på H&M och jag handlar inte på AA och jag handlar definitivt inte på någon annan billig klädkedja heller. Jag ser inte Sandra som boven här men om man som individ fortsätter handla från en kedja nu när en sådan här information har kommit ut ~ då har man inte mycket innanför pannbenet.

  L 2014-04-28 14:56:02
  Svara
 • Förr brukade jag åka 273 mil för att träffa min käraste. Nu har hon gjort slut. Nu får jag helt enkelt välja en annan väg, ett annat tåg eller ett annat flyg.

  Någon 2014-04-28 14:37:15
  Svara
 • Älskar verkligen de här inläggen!

  Moa 2014-04-28 11:35:03 http://absurditeter.forme.se
  Svara
 • Hur elaka är ni inte nu på en skala? (Madeleine och L) Sandra är ju en vanlig himla person, inget orakel som känner till allt om alla företag, det genusfotografen publicerade igår är jag säker på är en lika stor chock för Sandra som alla andra. Tycker att hon har försvarat AA på goda grunder (tills nu alltså). Det är ju lite pest eller kolera när det gäller klädföretag, utåt sett har ju ändå AA gjort vissa bra grejer. Kanske inte nu med facit i hand visserligen. Men de har ju trots sina sexistiska reklamer tillverkat sina kläder under schyssta förhållanden i USA till skillnad från exempelvis H&M som tillverkar sina kläder i U-länder och allt vad det innebär.

  Josefin 2014-04-28 10:57:25
  Svara
 • Mimmi: alltså <3<3<33<3<3<3 dör va fint!!!!!

  Ronja 2014-04-28 08:03:46
  Svara
 • Madeleine: Ja det undrar verkligen jag med för Sandras kommentar om att AA inte är värre än H&M håller verkligen inte alls. Det här är helt jävla vidrigt.

  L 2014-04-27 23:24:38
  Svara
 • nu kan inte american apparel försvaras längre asså, det här var fan det äckligaste på länge. http://www.genusfotografen.se/?p=5348

  tyra 2014-04-27 23:13:58
  Svara
 • gah. helt störtsköna o goa mini storyn.
  får en o le mitt i allt kaos.

  alltså denna blog, så himla mys!

  shushan. 2014-04-27 23:08:50
  Svara
 • När jag låg där i sängen klockan halv ett en vardagsnatt när jag egentligen började skolan klockan 8.30. Och så durrade telefonen på nattduksbordet. Det var han som jag var så himla olyckligt och så förtvivlat bar kär i. Han som jag inte hade pratat med på så många månader för att han var arg på mig för något som hände för 3 år sedan. Han skrev att han behövde mig. Att jag är den enda han kan prata med. Han och hans tjej hade gjort slut. Veckorna efter det var jag hos honom minst 3 gånger varje vecka och kramade honom när han behövde en kram och skrattade med honom när vi hörde något roligt. Och när jag satt där och höll om honom, så räckte det. Vänskapen räckte till. Och samtidigt som snön smälte bort, så försvann min kärlek. Istället räcker vår vänskap till nu. Jag älskar honom som jag alltid borde ha älskat honom, som vän.

  Mimmi 2014-04-27 21:56:55
  Svara
 • Älskar dessa berättelser! Ger en hopp om mänskligheten!

  Tontontonya 2014-04-27 21:39:27 http://www.rainbowunicorn.se
  Svara
 • Skulle också gärna vilja att du läser detta http://www.genusfotografen.se/?p=5348
  Kanske kan det vara med på din lista över feministiska händelser i april?

  Lina 2014-04-27 21:29:10
  Svara
 • Bara för jag inte riktigt kan sätta ord på detta någon annanstans.
  Vi låg där i sängen & han sa att jag skulle ta beslut som får mig att må bra först & främst. Han sa det med sina pyttesmå läspningar på s som man bara hör om man lyssnar riktigt noga. Några timmar senare satt jag på hans köksbord med händerna runt hans midja & frågade ”men om att må bra innebär att vara nära dig, hur gör jag då?” mitt hjärta bultade så hårt, mina kinder var röda som tomater & tårarna brände. Nu skulle han säga något drygt men ack så klokt, något om hur vi inte kan bli vi. Istället kramade han om mig & viskade tyst ”gumman, du är så fin”. Sen gick vi ut & satt oss på balkongen i solen igen. Inte ett dugg klokare & helt utan svar men lyckliga i vår bubbla.

  Anna 2014-04-27 20:37:57
  Svara
 • Sandra, du som ständigt bär kläder från American Apparel. Läs detta.
  Skulle vara himlans intressant att få veta din ursäkt denna gång angående dina köp hos ett av världens största sexistiska företag 🙂
  http://www.genusfotografen.se/?p=5348

  Madeleine 2014-04-27 20:11:33
  Svara
 • Ja, finfinfint!

  Oskar 2014-04-27 18:07:01 http://www.vakentimmar.com
  Svara
 • Alltså åh, så himla himla fint!!

  rebeccajohnnysdotter 2014-04-27 17:52:31 http://glossfashion.com/rebeccajohnnysdotter
  Svara
 • Till Något: Att strunta i någon som uttrycker att den blir upprörd och ledsen är inte ett okej kompisbeteende i min värld. Himla trist att det slutade så, hoppas att det finns en logisk förklaring till beteendet!

  Jenny 2014-04-27 17:50:01 http://cestjenny.blogg.se
  Svara
 • Finaste små historierna!

  kaneli 2014-04-27 17:46:39 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • mamman<333 en sån mamma ska jag bli en dag

  asta 2014-04-27 17:38:24
  Svara
 • Till Något: jag tycker att dessa två personer agerade taskigt och felaktigt. Jag tycket inte att den tredje överreagerar om hen känner sig dåligt behandlad. Har en bestämt något så har en bestämt något och ska det sedan ändras pga exempelvis sådana inbjudningar så ska det hanteras snyggt, och inte på det här sättet. Jag hoppas den tredje personen orkar förklara vad som blivit fel och att hen vågar stå på sig angående att det inte sköttes på ett bra sätt så att de andra två förstår, och förhoppningsvis agerar annorlunda om en liknande situation uppstår igen. Den tredje personen förtjänar att bli behandlad på ett bra sätt.

  Lina 2014-04-27 17:27:40
  Svara
 • MÄNNISKOR vad fina ni är! Finfinfint!

  Madde-kul@hotmail.com 2014-04-27 17:27:12 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • En sådan mamma ska jag också bli!

  K 2014-04-27 17:17:21
  Svara
 • Vilken härlig söndagsläsning!

  Singelbloggaren 2014-04-27 17:04:30 http://singelblogg.com
  Svara
 • Hej Sandra.
  Jag behöver hjälp med en tanke som slog mig.
  Om tre vänner umgicks jämt, så pass mycket att de vet vad det är för färg på varandras strumpor med hål i. Och så en kväll, precis som alla andra kvällar så pratar de om att hitta på något, en lördag. Alla tre är väldigt exalterade och peppade. Men sen så får två av dom en inbjudan till en grillfest (samma kväll som de alla tre pratat om att hitta på något) Den tredje personen får ingen inbjudan och de två andra som fick inbjudan vet att den tredje inte får komma, så de frågar inte ens. Men så lämnas den tredje hemma och de andra två åker iväg… Den tredje hade visserligen sagt att det denne blev väääldigt ledsen, och besviken. Men det struntar de andra två i och åker ändå, utan att helt säga att de gör det utan de bara åker.

  Är detta taskigt/fel?

  Något 2014-04-27 16:30:04
  Svara
 • <3 helt underbara. allihop.

  Moa 2014-04-27 15:47:26
  Svara
 • Åh vad fina alla var<3 men den med mamman ååå vill också ha en sån

  Anonym 2014-04-27 14:41:22
  Svara
 • åh den med mamman och nationella proven!

  xyz 2014-04-27 14:05:59
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström