Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

läsarträff i malmö och göteborg.


Hej! Nu är det dags för läsarträffar utanför Stockholms gränser!
Den 20 maj kommer jag vara i Göteborg och den 21 maj i Malmö för att signera böcker och träffa alla er gulliga som bor där.
Självklart kan du ta med din bok om du redan köpt den och vill ha den signerad. Och självklart kan du komma om du bara vill säga hej.
Komsi! Jag vill krama och snacka med er, tycker det vore så himla roligt.

Göteborg. (min gulligaste stad i Sverige just nu pga kär i en därifrån):
Tisdag 20 maj på Akademibokhandeln Nordstan.
Klockan 17.00-18.30

Malmö.
Onsdag 21 Maj på Akademibokhandeln Malmö Triangeln.
kl. 17:00-18.30

Hoppas vi ses <3

 

Translation. Coming to Gothenburg and Malmo in Sweden for book signings in a couple of weeks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
33kommentarer
 • Åhh, kan du inte stanna till i Halmstad också? Ligger ju precis mitt emellan Göteborg och Malmö liksom!

  Lise 2014-05-19 21:27:46 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Klart man kommer!!! Vi ses i Malmö!

  Kajsa 2014-05-10 16:33:52
  Svara
 • Amanda: Haha kan inte hålla med mer! Jag är från Göteborg själv och Nordstan är verkligen stället nummer 1 jag undviker. Jag föredrar shopping längs Kungsgatan istället och ett café långt borta från alla hysteri Nordstan ger! Under julen brukar jag traja i Nordstan om det är någonting jag absolut MÅSTE ha men det är det värsta jag vet. Efter det är jag stendöd och arg och vill inte prata med någon. 😀

  Lisa m 2014-05-08 14:59:51
  Svara
 • åh ne va synd att det var just i nordstan du fick. Förlåt så negg att skriva så med nu när du skrev liksom andra favoritstad kände ju jag att man hade ju velat att du skulle få en plats där du kanske fick behålla den titeln på göteborg. Nordstan är nämligen ett av göteborgs värsta ställen där all charm liksom har kramats ur, vänts upp och ner på och slängts ner i älven. Här är det bara maxat med butiker, stress, ficktjuvar och kaxiga ungdomsgäng. Tro mig. Jag jobbar där. Det är inget harmoniskt ställe, inget promenera runt och mysa ställe. Tur att akademibokhandeln ligger liksom i början. Det är i och för sig en ganska så fin butik. Jag tror det kommer bli bra för du är ju i alla fall himla bra även om nordstan inte är det! Vi ses då! 🙂

  amanda 2014-05-08 09:03:51
  Svara
 • Åh jag fyller ju år 20 maj! Hade vart SÅ kul att träffa dig då!

  molly 2014-05-08 07:25:16 http://mollyr.devote.se
  Svara
 • Linnéa: Klart du ska ha på dig korta, vippiga kjolar så ofta du vill! det är DU och bara DU som bestämmer vad du ska ha på dig. Inte alls okej av honom att försöka kontrollera dig på detta sätt och kommentera att det är slampigt. Det är en sak att inte ha samma smak men att säga att det ser slampigt ut, sucka och fälla negativa kommentarer är helt helt fel. Kan han inte acceptera dig som du är så är han inte värd att vara med dig. Kram!

  D 2014-05-07 22:36:16
  Svara
 • Hej Sandra! Du är så himla klok (och vacker) så jag hade velat fråga dig en sak. Jag, precis som du, älskar korta, vippiga kjolar som sitter i midjan och har helst på mig det exakt hela tiden. Men jag har ett litet problem… Min pojkvän och jag blev tillsammans för ungefär ett år sedan och han hatar dem! Jag ser alltid till att ha på mig ett par enkla boxertrosor under min kjol för på det sättet så känner jag att jag inte behöver bry mig om kjolen blåser upp och visar lite av min rumpa eller om jag råkar böja mig ner för långt. Men min pojkvän påstår att det är jätteslampigt att ha en kort kjol och råka visa trosorna även om jag har på mig det mest osensuella paret jag hittar, och att det ger folk alldeles fel bild av mig. När jag ignorerar hans klagomål och tar på mig min favoritkjol så går han omkring och avlägger en massa negativa kommentarer och suckar hela dagen, vilket verkligen sänker mitt humör. Så nu undrar jag: Vad ska jag göra för att det ska bli bättre? Ska jag strunta i det och låta honom vänja sig eller ska jag lyssna och sluta använda dem? Jag har självklart redan pratat med honom om det men han verkligen vägrar att lyssna. Jag hade varit jättetacksam för svar!

  Linnéa Elisabeth Johansson 2014-05-07 21:35:52 http://linneaelisabeth.blo.gg/
  Svara
 • Men kul! Jag åker ju alltid förbi Nordstan påväg hem från skolan så jag kanske stannar och säger hej. Jag har ju inte köpt din bok tyvääääärr, kanske kommer stå och kika på dig en stund. Haha. Kul att allt går bra för dig. PUSS!

  lisa 2014-05-07 20:21:45
  Svara
 • Anna: Så bra att hon inte skäms! Tummen upp! Jag är tjugosju år och väntar tills det känns rätt eller tills jag är gift så jag blir så himla glad att hon inte skäms! Det råd jag kan ge dig angående den här killen är att antingen säga till din kompis att hon inte ska bry sig om vad han än säger för det är inget dåligt att vara oskuld ~ eller så ifrågasätter du honom hur han skulle reagera om en kille hängde ut hans syster på samma sätt som han planerar att hänga ut din kompis eller om han skulle bli tillsammans med en tjej och hennes ex plötsligt börjar hänga ut henne. Hur skulle han reagera då?

  Lycka till och jag håller alla tummar att det ordnar sig! Kram!

  Lisa m 2014-05-07 12:47:53
  Svara
 • Fast det handlar inte alls om att hon skäms, det gör hon inte. Men det är inte okej att berätta sådana privata saker för folk hej vilt! Det får ni väl ändå hålla med om? Den här snubben förtjänar ju att sättas på plats, men jag vet inte hur man gör det utan att göra saken värre/mer dramatisk. Det var mer på den punkten jag behövde lite råd..

  Anna 2014-05-07 10:57:04
  Svara
 • För första gången saknar jag att vara student, då var jag ju i Malmö var och varannan dag! Attans med att du inte kommer till Småland!

  Lina 2014-05-07 08:01:03
  Svara
 • Åh, blev lite sugen på att åka in till Malmö nu. Fast vet inte om jag vågar ändå..
  Det är en bit att resa också, och är inte så förtjust i stor folkmängd med trängsel och allt vad du troligtvis kommer dra. Vi får se hur det blir, om jag hinner, vågar eller psyket orkar.

  Lindah 2014-05-07 00:44:56
  Svara
 • Svar till Anna:
  Samtidigt som en sådan sak kan kännas jobbigt och skämmigt för vissa/många, så tycker jag att det bästa din kompis kan göra är att skita i resten, eller stå på sig. Hon har troligtvis väntat, medvetet eller omedvetet, med att ha sex tills det känns rätt. Tills hon hittar den person som hon känner att hon vill och som känns värd att dela detta speciella med. Jag tror egentligen att många kan känna avund för att hon faktiskt väntar, och de själva inte gjort det. Skit i resten. Oskuld eller ej, det säger inte så mycket om hur och vem man är som person.

  Lindah 2014-05-07 00:43:31
  Svara
 • fattar inte riktigt vad det spelar för roll att han sagt det, anna.

  jag skulle förmodligen också gjort det…

  inget att skämmas för att man är oskuld! säg åt din kompis att vara stolt för att hon går sin egen väg, gör vad HON tycker känns rätt.

  vera 2014-05-06 23:59:48
  Svara
 • HJÄLP!
  Jag försöker vara en go vän här. Min kompis gick hem med en kille (som tyvärr går i samma klass på högskolan här) och han ville ligga, hon ville inte för hon har inte legat innan. allt verkade cool mellan dom men nu månader senare får hon reda på att han berättat för en hel drös random folk att hon är oskuld. VAD GÖR HON? Jag försöker peppa henne på att hon borde sätta honom på plats (personligen vill jag kastrera honom) men inser ju att det hela kan leda till mer drama? ELLER? Snälla har någon nåt vettigt råd? Vad skulle ni gjort? Det gör ont i mig att jag inte kan skälla ut denna unga man själv.

  Anna 2014-05-06 23:08:17
  Svara
 • åh, kanske kan ta mig till läsarträffen i göteborg! <3

  Linda 2014-05-06 22:47:35 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Hej Sandra!
  Jag har nyligen publicerat en kortfilm som handlar om mobbning. Det budskapet jag vill sprida är att ord har en så otroligt stor påverkan på människor, både goda och onda ord, och att vad man säger till människor verkligen gör skillnad! Det vore underbart om du ville kolla på min film och möjligtvis sprida budskapet! Mobbning (nu speciellt nätmobbning) är ett stort problem och vi måste alla tänka på hur vi behandlar varandra!

  PS. Längtar tills jag får tag på ett ex av din bok! DS.

  Moa Birging 2014-05-06 22:38:27 http://picturebymoa.se
  Svara
 • AH jag aker till Sverige, narmare bestamt Malmo JUST 21 Maj. Men landar inte forran flera timmar senare. Ska dock kopa boken nar jag anda ar hemma!

  Nicole 2014-05-06 22:07:28 http://seventynine-eighty.blogspot.co.uk/
  Svara
 • Åh jösses, vad kul det hade varit om man bodde i Gbg.. Men kom gärna också typ till Norrköping eller så, vill så gärna få din bok signerad! (Eftersom jag hade otur att den var slut på bloppisen i helgen haha..)

  Ellen 2014-05-06 22:01:58
  Svara
 • Åh så himla kul! Jag har väntat så efter datum och plats och nu är det officiellt, haha. Ska absolut komma. <3

  Caroline 2014-05-06 20:58:46 http://carolinemeltzer.blogg.se
  Svara
 • Kan du inte komma lite högre upp i landet? Och då menar jag högre upp än Gävle.

  Jenny 2014-05-06 20:46:48
  Svara
 • Fantastiskt! Träffa Sandra den 21a maj – inplanerat och klart!
  Förresten, jag kom på: skulle inte du kunna berätta lite mer om Magnus? Eller till och med låta honom berätta lite om sig själv i något inlägg? Förstår såklart om det blir ett nej, eftersom det är en annan person än du, och kan räknas som för privat. Men ändå.
  Puss!

  Christine 2014-05-06 20:43:03 http://monolog.blogg.se/
  Svara
 • Fantastiskt! Träffa Sandra den 21a maj – inplanerat och klart!
  Förresten, jag kom på, skulle inte du kunna berätta lite mer om Magnus – eller till och med låta honom berätta lite om sig själv i något inlägg? Jag tror vi är många som är nyfikna.. 🙂 MEN om det är för privat är det såklart förståeligt då det gäller en annan person än dig.
  Puss!

  Christine 2014-05-06 20:40:20 http://monolog.blogg.se/
  Svara
 • Åh vad bra att du sa till långt innan! Nu kanske jag kan kunna åka dit 🙂

  Madde Schwedaan 2014-05-06 19:39:07 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Så mysigt har du haft någon i Stockholm?

  Tiffany 2014-05-06 19:07:37 http://www.tiffanyswider.se
  Svara
 • Åh, kom till Karlstad! Skulle dö av lycka om jag fick träffa dig <3

  Sofie 2014-05-06 18:45:33
  Svara
 • Det låter riktigt skoj att åka ut på en liten turné för att träffa läsare!

  Jeanette 2014-05-06 18:00:58 http://www.jeanetteseflin.com/blog
  Svara
 • Välkommen till Göteborg 🙂

  Svara
 • välkommen till malmö fina sandra!!

  hejregina 2014-05-06 17:31:37 http://hejregina.elledecoration.se
  Svara
 • Ahmen åh, önskar mig att du kommer till fler städer!

  Maja 2014-05-06 17:31:00 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • jippi! det gör vi! 🙂

  mimmi 2014-05-06 17:26:14
  Svara
 • Alltså gud, hade varit trevligt att säga hej men får krupp av en sån enorm flicksamling och sätter sällan min fot i Nordstan. Får hoppas att stöta på dig och säga hejhej någon annan gång 🙂

  Linnea 2014-05-06 17:11:38
  Svara
 • Åhhhh hade du bara varit i Nordstan (Gbg) några timmar tidigare hade jag så vart där! Men just när du ska sitta där och vara grym ska jag boarda ett plan till värmen. Ah well, jag ska nog se till att fixa en signerad bok ändå!

  Mici 2014-05-06 17:10:43
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind