Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

first days in my new home.

Ni är några stycken som undrat hur det går med inflyttandet och inredandet av min lägenhet, så här kommer en uppdatering.

I onsdagskväll kunde vi äntligen flytta in i lägenheten. Snickarna håller ännu på för fullt om dagarna och köket kommer inte vara klart förrän om tre veckor. Äter alltså alla måltider ute just nu, jesus amalia vad ruinerad man blir, önskar det vore varmt i alla fall så man kunde hänga i en park. En säng har jag i alla fall införskaffat! En mjuk en och sextio bred drömmig sak från Ikea. Jag lovar att ni ska få följa med på varenda liten del av mitt inredande och fixande, men just nu finns det verkligen inget att visa upp ännu. Men snart så.


.

Translation. Moved in to my new apartment a few days ago. The carpenters are still working and there isn’t much I can show you yet, but at least I got myself a bed!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
 • SISTA BILDEN <3<3<3<3<3 så jävla fina. längtar ihjäl mig lite extra efter min kille när jag ser den, han är i kina i 3 månader. alldeles för länge!
  ska bli sjukt spännande att se hur lägenheten blir!

  Linnea 2014-05-12 15:58:06
  Svara
 • JAAAA! Visa lägenheten! Ska bli så spännande att se hur du men din underbart personliga stil inreder! Längtar! Och grattis till vad som ser ut att vara en riktigt drömlägenhet. Love

  Tove 2014-05-12 13:45:31
  Svara
 • Sandra, du verkar så klok i relationer. Igår skrev han att ”vi låter bli det här nu”, när jag frågade om vi borde definiera den här relationen nu. Vi har träffats sedan nyår men har känt varandra i tre år och har gemensamma vänner. Han bor fyrtio mil bort så vi kan inte prata om det över köksbordet, även om det är vad jag allra helst vill just nu. På sistone har han inte mått så bra, så jag tror att det är en försvarsposition. Men vad gör jag för att visa att jag vill vara med honom ändå? Eller ska jag bara acceptera och lägga ned direkt?

  Sofia 2014-05-12 10:38:19
  Svara
 • Jag håller med ”Emma”, jag bor tillsammans med min partner i en lägenhet som han har köpt, det är hans lägenhet men vårt hem. Jag tycker inte att det är konstigt alls, det är ju inte så att han säger ”kom så går vi hem till mig”, utan det är ju hem till oss iallafall.

  Linnea 2014-05-12 08:25:58
  Svara
 • Jag har också reagerat på att det står min lägenhet exakt överallt, jag hade nog blivit ledsen om det gällde mig och min pojkvän, det är ju inte vad som står på kontraktet som är det viktiga. Men det är väl olika från person till person 🙂

  Anna 2014-05-11 22:59:12
  Svara
 • Nath: Jag äger en bostadsrätt som jag och min kille bor i. Reflexmässigt säger jag nog ”min lgh”. Varför? För att det just är min lgh, men vårt hem. Jag vet inte om det låter logiskt. T.ex. så är det jag som bestämmer hur köket ska renoveras nu i sommar, vilka färger vi har på väggar osv för det är mina pengar som sitter investerade i lägenheten. Sen får min kille gärna tycka till om möbler, tavlor, växter osv. som utgör själva själen i hemmet eller vad man ska säga =) Jag frågade han nu faktiskt av nyfikenhet och han sa också att han ser det som min lgh men vårt hem.

  Emma 2014-05-11 19:24:40
  Svara
 • kärleeeek <3

  E 2014-05-11 19:17:07
  Svara
 • Men fy vad fint och gulligt!

  kaneli 2014-05-11 17:14:12 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • P: Jag är inte Sandra men jag kan ge mitt svar på hur jag tänker. Feminism är en ideologi och förenklat kan man säga att jag menar att feminismen är ett verktyg för att uppnå jämställdhet. Jag menar att det behövs en feministisk analys för att förstå varför samhället är ojämställt, för mig handlar det mycket om kulturella föreställningar om män respektive kvinnor och att manlighet ofta anses vara överordnat kvinnlighet. Jag menar att man måste identifiera och förstå problemen feministiskt för att kunna lösa dem.

  Sedan tycker jag kanske inte att den viktigaste feministiska frågan är till exempel jämställd representation i bolagsstyrelser eftersom jag menar att det gynnar få kvinnor och utgår ifrån ett system som ändå inte fungerar och skapar orättvisor.

  Jag tycker inte att alla måste kalla sig feminister. Det är meningslöst att försöka tvinga på folk ett ord om de ändå inte tror på ideologin bakom det. Men däremot önskar jag så klart att fler faktiskt var feminister. Tycker det är osmakligt med den hetsjakt som bedrivits kring till exempel Isabella Löwengrip. Jag tycker att det är en sak att bemöta felaktiga påståenden om feminism och argumentera emot henne, men att däremot till varje pris försöka få henne att kalla sig för feminist är enligt mig fel. Hon är inte feminist och hon vill inte kalla sig det, och det ska enligt mig respekteras.

  Så kort sagt, ja man kan vara för jämställdhet utan att kalla sig feminist. Men jag har inte sett någon övertygande lösning från icke-feminister om hur samhället ska bli jämställt. Feminismen erbjuder enligt mig en lösning.

  Nea 2014-05-11 14:33:24
  Svara
 • Har en fråga till dig angående feminism. Jag tycker du verkar vara väldigt vettig men precis som många andra så verkar du inte riktigt förstå skillnaden på feminism och jämställdhet. Jag tror de flesta vill att samhället ska vara 100% jämställt men det är inte samma sak som att förespråka feminism. Feminism är en ideologi och att tycka att alla ska hålla med den ideologin känns ganska fel enligt mig (och typ odemokratiskt). Är det inte okej, eller kanske till och med bra, att det finns fler åsikter om hur man når ett jämställt samhälle? Det jag menar är alltså att man kan förespråka jämställdhet utan att för den saken tycka att ”hen” mm. är vägen dit. Håller du inte med?

  P 2014-05-11 11:51:21
  Svara
 • Åååh vilken söt bild på er!

  A. 2014-05-11 08:24:27
  Svara
 • eeeeeh sötaste bilderna kanske någonsin???? <3

  alice 2014-05-11 04:20:37
  Svara
 • Men åh, sista bilden alltså!! så fina!

  maria 2014-05-11 01:57:26 http://mariasv.devote.se
  Svara
 • Åh, men gulle…

  Anita BJ 2014-05-11 01:43:22 http://anitabjohansson.blogg.se
  Svara
 • alltså bilden på er två, smälter.

  Emilia 2014-05-11 01:19:37 http://eewmiliaa.blogg.se
  Svara
 • L: Seriöst? Varför vill du kalla ett bakverk för ett rasistiskt skällsord? Du kanske också tycker att det är okej att använda ordet ”neger” i andra sammanhang också? Jag antar att du tycker att din rätt till att använda rasistiska ord om bakverk går före respekt för andra människor. Läs detta och försök ta hänsyn till andra människors erfarenheter och känslor. http://brownswede.blogspot.se/2012/12/menar-du-att-du-blir-upprord-om-nagon.html

  Nea 2014-05-11 01:02:20
  Svara
 • Nea: Haha men lägg av! Det är ett bakverk det har kallats det hur länge som helst. Allt är inte rasistiskt du vet.

  L – hej L, sandra här, läs den här krönikan! http://www.kristianstadsbladet.se/kronikor/article2153190/Vi-lamnade-grottan-och-negerbollen.html

  L 2014-05-10 22:59:48
  Svara
 • Åh, vad roooligt! Jag har också precis fått en lägenhet så jag och min kille ska äntligen flytta ihop i sommar! Kan inte ens sova på nätterna för jag är så g l a d!

  Maja 2014-05-10 22:07:27 http://Www.Mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Fråga: när du pratar om lägenheten säger du alltid ”min” osv. Nu har du (inte ”ni”) köpt en säng… Vad är grejen, ska ni inte flytta ihop eller vad? Jag bor tillsammans med min kille i en lägenhet som han har köpt men vi ser den fortfarande som ”vår”… Skulle tycka det var rätt trist om han gick runt och kallade den sin även om jag vet att han rent juridiskt äger den…

  Nath 2014-05-10 22:04:12
  Svara
 • Hej jag undrar om vi alla kan hjälpas åt att anmäla denna rasistiska Facebook-sida? https://www.facebook.com/negerbollens.dag.11.maj .

  Vi måste försöka få bort sån där skit och om vi kan hjälpas åt att anmäla sidan kanske den försvinner.

  Gör så här för att anmäla: klicka på ”kugghjulet” som är till höger under omslagsbilder –> klicka på ”Anmäl sida” –> klicka på ”Det här ska inte visas på Facebook” –> klicka på ”Hatiskt innehåll” och i rullmenyn klickar du på ”kränker en etnisk grupp” och fortsätt tills du har anmält sidan till Facebook.

  Nea 2014-05-10 20:23:24
  Svara
 • ändå fin pussbild måste jag säga!!

  e 2014-05-10 20:18:25 http://singmyspring.blogspot.se/
  Svara
 • Spännande att få se hur du inreder lägenheten!!

  Tiffany 2014-05-10 19:51:55 http://www.tiffanyswider.se
  Svara
 • Pirr i magen av sista bilden! Lycka till! : )

  Hen 2014-05-10 19:02:55
  Svara
 • Nydelig bilde. <3

  Vilde 2014-05-10 18:51:48
  Svara
 • vill också ha en sån drömmig säng! och en lägenhet! och en gullig partner! ni är så dunderhonungssöta tillsammans. plus att din hårfärg är helt magisk. åh. längtar efter att få se hur allt ser ut sen. puss!

  j 2014-05-10 18:45:29
  Svara
 • ni två, alltså<3333

  Svara
 • fasen vad fina ni är tillsammans!

  Linda 2014-05-10 18:33:00 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Åh grattis. Fy vad kul! Är det så att ni båda ska bo där eller är det framförallt din lägenhet?

  Sandra Leone 2014-05-10 18:06:23 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • Alltså, den sista bilden <3

  jennifer 2014-05-10 17:52:28 http://jenniferstroud.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra!

  Har följt din blogg sedan många pr tillbaka och minns att när du och Nina flyttade till USA så hade ni en agent. Min amerikanska pojkvän jobbar inom reklam/digital marknadsföring/ film/ foto osv och vill sådär romantiskt flytta över och satsa på ett liv med mig. Finns det agenter för den svenska marknaden eller hur ska han göra? Han jobbar som media direktör med film/reklamvideo ansvar så han är ju ingen pojkspoling men jag vill inte att han ska bli sittande arbetslös i kalla Sverige. Tips på tillvägagångssätt mottages med öppna armar!

  / hjärtatboröveratlanten

  Kajsa 2014-05-10 16:54:12
  Svara
 • Men satan va ni är söta! 🙂

  linda 2014-05-10 16:29:57
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind