Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

om att komma över någon och om att bryta normer.

Var med i två poddar förra veckan! Eller snarare – jag var med i en och min bok var med i en annan. Båda avsnitt mycket fina i alla fall tycker jag, så har ni tid över kan ni lyssna på:

lyckopodde

 

Välgörenhetsorganistation 2.6miljonerklubben har startat en podd som heter Lyckopodden. Leone Milton och Bianca Meyer är programledare och i avsnitt två gästade jag. Vi satt och pratade i ungefär en timme om hur man kommer över någon. Samt lite om sociala medier och bloggande. Sjukt ärligt och fint samtal tycker jag det blev, hade kunnat sitta kvar hela dagen och pratat med dom. Det syns kanske dock inte i detta ansträngda crazy leende på bilden här över..
Du kan lyssna här, jag är avsnitt nummer två.

Bokpalt är en av Sveriges största bok-poddar och de grottar ner sig i en bok per avsnitt. Extra roligt tycker jag det är om man läst boken själv, då är det som att vara med i en bokklubb.
I deras senaste avsnitt har de läst inte mindre än min bok Det handlar om dig! Som författare till alstret var det förstås extra kul att lyssna när några pratar så länge om någonting man själv skrivit.
”Boken genomsyras av feminism och bryter normer, en feministisk roman med en tanke bakom” sa de bland annat, vilket gjorde mig jäkligt glad, eftersom det är ett högst medvetet val hur personerna i boken agerar och är. Även en podd-recension med mycket nostalgi där de tar upp de tonåriga sakerna i boken som sprit med läsk i petflaska, filmkvällar hos kompisar och att dricka folköl i trappuppgångar.
Lyssna här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • 2,6-miljoners-podden var verkligen jättefin!

  agnes 2014-05-15 10:44:52 http://nordnoll.blogg.se/
  Svara
 • ”Kärleksexpert” – Vilken fin titel du fick

  Perry 2014-05-15 00:46:36
  Svara
 • Åh vad roligt! Jag håller på och läser din bok just nu (den ligger faktiskt bredvid mig på bordet hihi) och jag måste säga att jag ÄLSKAR att den är skriven i du-form, för det blir mycket lättare för mig att sätta mig in i situationen då. Annars är den jättebra överlag, ville bara säga just det 🙂

  Madde Schwedaan 2014-05-14 19:04:58 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Måste erkänna att jag nästan precis har hittat hit och har inte följt hela din historia, men jag lyssnade på Lyckopodden och blev så nyfiken på dig och din bok att jag gick raka vägen in och beställde den. Älskar att du tog upp det där med att det är ok att vara (lite) destruktiv, det är helt klart ett redskap jag själv både använt och blivit hjälpt av under flertalet (dessvärre) komma-över-någon-episoder i mitt liv! / F

  Frida Fivehead 2014-05-14 17:16:54 http://fingerpullandtheforort.wordpress.com
  Svara
 • hm, försökte kommentera men får upp följande text:

  ”Hittade en likadan kommentar; det verkar som om du redan hade sagt det här!”

  händer detta nån mer?

  xyz – du kanske råkade dubbelklicka på skicka-knappen, ibland tar det en liten stund innan kommentaren kommer upp. puss /s.

  xyz 2014-05-14 16:28:45
  Svara
 • lilla i: kontakta honom själv! bättre att fråga och få svar än att gå runt och undra, åtminstone i en situation som din tycker jag. om han säger nej så vet du och kan släppa det sen. MEN!!! om han säger ja! tänk allt roligt som väntar då!

  xyz 2014-05-14 16:27:27
  Svara
 • Saga: Kafka på stranden och Fågeln som vrider upp världen!!! Allt jag har läst av honom är fantastiskt, även om han kan kännas lite gubbäcklig ibland.

  och lilla: kör bah kör! helt ärligt, det värsta som kan hända är att han inte vill längre och då känns det ju lite ”och?”, his loss liksom, det finns fler fina killar. och händer inte det så får du ju hångla med en gölli kille igen. (hatar också att bli ratad men det är bara att kasta sig ut och köra på igen tror jag)

  a 2014-05-14 15:26:03
  Svara
 • Saga: jag har läst 5 stycken av Murakamis böcker och gillat Norwegian Wood överlägset bäst!!

  kaneli 2014-05-14 13:49:42 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Lyssnade på den första podden nyss och den var hur bra som helst! Vill höra mer!

  Frida 2014-05-14 13:03:05 http://dezdemonas.blogspot.com
  Svara
 • Du ser så jävla glad ut när du ler, det är fint tycker jag.

  Ellinor 2014-05-14 13:02:28
  Svara
 • Hej finaste Sandra! Vet att du har pratat om att du tycker om Haruku Murakami. Har läst några noveller och utdrag av honom men har inte riktigt fastnat, och är nu pepp på att ge hans romaner en chans. Nu till frågan: vilken bok??? Vilken är din Murakami-favorit och varför? Har lånat Norwegian Wood och 1Q84. Vilken av dem ska jag läsa? Eller kanske någon helt annan?

  Om någon annan har synpunkter på Murakami får ni gärna tipsa! 🙂 kram

  Saga 2014-05-14 11:51:06 http://sagajessica.webblogg.se/
  Svara
 • Hej Sandra! Okej måste bara fråga; hånglade med en pojke häromnatten på en kulle där vi kunde se hela stan, nattljus och vackert osv. iallafall har hans nummer, vi skrev typ ” å det här får vi göra om” men har nu inte hörts. Får rikspanne. Är bannemig tom på ord. Känner honom inte men hade ju ej bangat att hångla igen. Fast hatar att bli ratad. Så, vad gör jag?! Kram på’rej fina du

  lilla i 2014-05-14 10:25:50
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman