Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

It’s like a dream baby, when the sun is shining.

Det är sommar! Sommarsommarsommarsommar! För att komma ihåg att även om den stundtals kan kännas så kort så är ju ändå de där månaderna trots allt MÅNADER, och därför tänkte jag att vi skulle backa bandet ett år och se hur min sommar såg ut 2013.

JUNI.

Mitt juni började med att Linn fyllde år och hade jeansmaskerad!

Jenny, jag och Michelle åkte ut till Oxelösund i en vecka och läste tidningar och badade och grillade.

Den här killen frågade om jag kanske ville vara hans flickvän. Det ville jag. <3

Åkte till GBG och tittade på Håkan.

Och månaden avslutade med midsommarafton. På Joakims land med femtusen lekar.

JULI.

Reste till Frankrike och mina föräldrars hus i en vecka.

Åt färskpotatis.

Hade den här älsklingen till bordet.

Väl tillbaka i Stockholm hängde jag och Magnus mycket i olika parker. Promenerade omkring, drack läsk, klappade (försökte) får och sånt.

Och hängde på Trädgården typ hela tiden.

AUGUSTI.

Jag och Joakim tog långpromenader till nya platser.

Åkte till Way Out West och hade så sjukt roligt hela tiden.

Nattliga badpromenader efter Trädgården.

Och Skansen!

Augusti avslutades med kanske den sista picknicken i Stockholm innan hösten.

SEPTEMBER.

Jag förlängde sommaren en hel himla månad genom att åka till New York i fem veckor!

Magnus hälsade på en långhelg.

Vi åt flotta hamburgare vid vattnet exempelvis.

Och var ute alldeles försent precis som det ska vara.

Hej sommar gud vad kul det här ska bli!

.

Translation. Summer is here! Here’s how my summer looked like last year.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej Sandra!

  Jag flyttar till New York i augusti för att fortsätta plugga på college till min Bachelors i Fine Arts, och det är superspännande och så. Men kan inte låta bli att tänka logistik. Har du några bra tips på hur man överlever utan ett social security, eller bara andra grejer jag inte tänkt på? Har t.ex. hört att det ska vara knepigt att skaffa sig en plan för mobilen utan ett SSN. Alla tips välkomna. Puss.

  Louise 2014-06-11 23:27:43
  Svara
 • SOMMER! Jeg er så overlykkelig for at den er her!

  Synne 2014-06-11 11:23:13 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Men åh va härlig din sommar verkade vara då!!!

  maria 2014-06-10 17:03:14 http://mariasv.devote.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag skall om några veckor på min första riktiga festivalresa och eftersom du verkar vara ganska proffsig på sånt undrar jag om du kunde ge/har gett dina bästa festivaltips? jag har varit på stor festival förut i min hemstad i Finland men det är ju inte samma sak som att åka utomlands på camping osv. så skulle verkligen uppskatta lite hjälp. Tack i förväg! <3

  E 2014-06-10 15:47:05
  Svara
 • Sommar alltså, så himla bäst. Dock har jag alltid problem med skor på sommaren, vad använder du för skor som inte typ dödar dina fötter?

  Nea 2014-06-10 11:57:34
  Svara
 • Ser underbart ut! Var också på Håkan då. Och i lördags förstås. Underbart var det.

  Svara
 • Åh vad fantastiskt härligt det ser ut!

  Mathilda 2014-06-10 09:37:56 http://mathildaahlberg.se/blogg
  Svara
 • Åh Jenny, det är så för mig också och det har blivit så så många gånger nu att jag helt har slutat titta folk i ögonen, går i min egen värld och undviker att råka bli kär i någon. Vill så gärna..men hur?

  thesadbox 2014-06-10 09:37:26 http://thesadbox.wordpress.com
  Svara
 • det bästa är ju att juni precis börjat???? millabilden på bordet är den bästa i hela jäkla inlägget.

  Vicky 2014-06-10 09:08:54 http://vickys.se/
  Svara
 • <3333<3<3<3<3

  Gustav 2014-06-10 07:19:01
  Svara
 • åh det ser helt fantastiskt ut! minns att jag drömde mig bort via din blogg förra sommaren då min egen var en smärre katastrof. men i år kommer det bli tiotusen gånger bättre!

  Linda 2014-06-09 23:27:04 http://rosettflickan.blogspot.com
  Svara
 • Snälla Sandra, kan du inte ge mig tips på hur du hittar sådana söta killar och hur de alltid vill att du ska vara deras? Jag har aldrig fått frågan om jag ville vara någons flickvän, och jag blir alltid kär i killar som vill ha mig massa i början och sen tappar intresset, eller förr eller senare alltid säger att de inte vill ha förhållande. Jag blir kär snabbt så jag tänker att jag skrämmer dem, jag skriver och frågar ut dem och tar initiativ, borde jag luta mig tillbaka och se hur intresserade de är istället? Låta dem jobba lite? Hur gör du? Snälla ge mig lite tips, är så trött på att få mitt hjärta brutet gång på gång och börjar tror på att jag kanske inte är flickvänsmaterial, flr ingen verkar vilja ha mig som flickvän ( i alla fall aldrig de jag är kär i :()

  Kram

  Jenny

  Jenny 2014-06-09 21:17:23
  Svara
 • Angående L:s kommentar. Jag tror att mycket hänger på huruvida man känner personen som ens partner umgås med. Annars kan det kanske vara svårt att veta vad det är för typ av människa? Förstår ni hur jag tänker? Någon som har något annat att tillägga?

  M 2014-06-09 21:04:21
  Svara
 • Verkar så himla roligt, hoppas den här sommaren blir lika fin 🙂

  kaneli 2014-06-09 20:53:20 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • Jag säljer en hel del fina plagg på gradera just nu, till exempel en prickig baddräkt, en blommig klänning, en blus med mönster av små körsbär, två klassiska skinnjackor, en A-linjeformad röd klänning med mera. Ta en titt, ni som gillar vintage och kläder i 50-/60-talsstil! http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=846901

  Isabelle 2014-06-09 20:13:05
  Svara
 • Vilka otroligt fina bilder du har. Vad är det för kamera du använder? =)

  Dennis Widmark 2014-06-09 19:50:27 http://denniswidmark.se
  Svara
 • Härligt! 🙂
  Jag måste bara undra en sak, har det någon gång uppstått svartsjuka eller allmänt negativt ifrågasättande från någon av dina pojkvänner eller Joakims flickvänner angående eran nära vänskapsrelation?

  För mig har det i stort sett alltid uppstått problem trots att jag bor i Stockholm och umgås med rätt genusmedvetna människor, där det trots att jag anser mig ha ärliga och kommunikativa relationer alltid har slutat med konkurrens eller misstänksamhet när jag haft vänskapsrelationer med det motsatta könet (där man ses på tu man hand och alltså inte bara i grupp).
  Sorry lång mening.

  Jag undrar hur du och kanske andra som läser här förhåller sig till sån misstänksamhet eller ifrågasättande?

  L 2014-06-09 19:47:53
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Man
Niklas Berglind