Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra & milla i köket. avsnitt: alexandra.

1

Idag är det allraste sista avsnittet ute av Sandra och Milla i köket. Jag bjuder in Alexandra och vi gör Lady&Lufsen-pasta och pratar om husdjur. Denna pastarätt blev dödsgod så rekommenderar alla att laga. Vi pratar om Alexandras katter som var gatukatter från början, om min vandrande pinne Krakel Spektakel och försöker få Milla att göra hundtricks.

Kolla här:

2

Nu när alla avsnitten är klara får ni gärna komma med feedbacks. Vill ni ha mer matprogram? Vad borde i sådant fall förändras (förutom kanske det mest obvious som att titta lite i kameran lite oftare..). Har ni idéer på andra program? Tänk hur långt och fritt ni vill, i augusti ska jag ha möte med produktionsbolaget igen. Min bästa idé just nu vore reseprogram med fröken Michelle. Om man får drömma alltså. Men som sagt – alla idéer är bra idéer!

.

Translation. The last episode of Sandra & Milla in the kitchen. My wiener dog Milla and I are making a pasta dish inspired by the movie Lady and the Tramp together with Alexandra.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
41kommentarer
 • Jag älskar’t! Och tycker jättemycket om just att du inte tittar i kameran sådär överdrivet mycket, ditt program känns så äkta. Blandningen mat, djur och resor är helt klart ett vinnande koncept du borde utveckla 😀

  Jess 2014-07-01 17:07:08
  Svara
 • Åh, vill du inte vara vänlig att lägga upp alla recept som ni gjort i alla filmer i ett enda inlägg? Vore så himla kul och allting ser himla gott ut!

  Olina 2014-06-25 22:00:32
  Svara
 • Alltså-å, älskar Alexandra, hon verkar så himla gullig!

  Emelie 2014-06-23 23:32:58
  Svara
 • Gärna mer matprogram, dock gärna utan att det pillas så mkt i håret då det känns ohygieniskt. 🙂 Gärna mindre kött, mer fräsch vegansk mat som är snäll mot djur.

  nina 2014-06-22 09:51:36
  Svara
 • Åh kan ni inte göra ett reseprogram fast bara New York?!! Så kan du va där ett tag också:) och så tar ni en stadsdel per program med alla dina smultronställen! Tycker själv att detta är världens bästa idé…

  Isabell 2014-06-21 22:22:20
  Svara
 • Yes, please continue the cooking videos. Do one with your boyfriend! It will be great to see how you two interact on camera (have only seen photos so far). And english subtitles, please. Camera is sometimes shaky and out of focus, and you do touch your hair a lot while cooking. Otherwise it was fun to watch (even though I don’t understand anything), looking forward to what else you come up with next! xx

  Rye T. 2014-06-18 19:07:36
  Svara
 • Reseprogram med Michelle låter toppen! Vad som helst med dig och Michelle som duo vore ju FANTASTISKT!

  Emelie 2014-06-18 17:52:10
  Svara
 • Hej! Tycker att ni ska ha ett rese/matprogram dar du och Michelle aker och halsar pa lasare som bor utomlands. Sen far dom visa er dom basta matplatserna i respektive stad, som man annars kanske inte skulle ha hittat sjalv om man bara semestrar. Eller att ni lagar mat typiskt for platsen ni ar pa. Sandra plus Michelle plus mat tror jag blir en fantastisk kombination i alla fall!

  Foreslog att ni kan ha lasarna med pa ett horn mest for att jag vill hanga med er i Barcelona hehe 😉

  B 2014-06-18 12:40:43
  Svara
 • MER MATPROGRAM 🙂 (Bättre ljud) Reseprogram låter ju också härligt!! 🙂

  sara 2014-06-18 10:58:22
  Svara
 • ÄLSKADE matprogrammen! Mer, mer, mer!

  Matilda 2014-06-18 10:57:51
  Svara
 • Alexandra verkade som en väldigt chill person, kul att få en mer verklig bild av henne än bara på foton!

  Men fattar inte – eller har glömt – hur lärde ni känna varandra? Det sa ni aldrig något om i programmet.

  Jag tycker matlagningsprogrammen har varit mysiga, men har som flera andra stört mig lite på kombinationen hår + mat. Tänkt typ: Kan ni inte sätta upp håret? Det brukar jag göra när jag lagar mat, för annars hamnar det överallt. (Men jag har iofs längre hår.)

  Att göra ett matlagningsprogram med en hund känns för mig också lite forcerat. Typ, ja mysigt att se dig och Milla ihop – men i köket?? Men det kanske är för att jag själv inte direkt är en djurmänniska. Hund i köket för mig är liksom också = hår, hehe.

  Men hon har ju ändå inte varit med så mycket.

  Både gillar och ogillar att kameran ibland har varit lite skakiga eller ur fokus. Ger en mer hemmagjord känsla, men samtidigt har jag velat se er båda i fokus när ni båda pratar.

  Håller med om att mer detaljerade (skrivna) recept hade varit bra till programmen. Men tycker inte heller det gör något att ni inte kollar rakt in i kameran. Blir mer att vi tittare tjuvkikar lite på er, känslan. Er personliga relation hamnar i fokus, snarare än din + tittarens.

  Skulle kunna se fler avsnitt av detta, men kanske kul att testa något annat. Din egen idé med Michelle är bra. Att få ”följa med” på era berömda fester med lekar osv vore också skoj, eller picknick i parken – sanning eller konsekvens …

  Magnus kunde kanske få berätta om lite historia om ni går på museum ihop?

  Bokprat vore också kul, du läser ju en del.

  Eller typ ”skrivstuga” – att få ”vara med” när du skriver något, hur du tänker om upplägget, språket osv. Du kunde bjuda in andra författare, ni kunde kanske inspireras av varandra? : )

  mindy 2014-06-18 10:44:42
  Svara
 • Älskar Sandra och Milla i köket! Avsnitten kunde gärna vara 10 minuter längre, så att samtalet kan utvecklas lite mer eller nåt. Men den är ubermysig som den är också.

  Sophie 2014-06-18 10:33:03 http://sophistikerad.wordpress.com
  Svara
 • Hade varit roligt med ett program som handlade om att lära sig nya saker (typ dreja, fiska speciella fiskar, klättra i berg, bygga en båt- you name it!). Kul att titta på och kul att lära sig nya saker så win win liksom!

  Matilda 2014-06-18 09:56:00
  Svara
 • Oh, how these episodes look fantastic. If they only had subtitles, like in the Monki series <3 That'd be a dream! I know it's a lot of work to transcribe every word, but my Swedish is limited to "jättebra", "köttbullar" and "midsommar" and I'd like to watch so very much! :* You're so fine, S. 🙂

  Teresa 2014-06-18 09:19:19 http://thetastesoftep.com
  Svara
 • Nej, inte fler matprogram. Förlåt att min feedback inte är mer konstruktiv än detta. Kram

  Isa 2014-06-18 09:09:21
  Svara
 • Om man hellre ser på YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Ymqoqi0Lqvs

  Jenny 2014-06-17 23:43:55
  Svara
 • Jag gillar faktiskt Sandra och Milla i köket som det är. Verkar så mysigt och genuint, inga strikta regler och varje avsnitt är lite annorlunda. Vill se ett avsnitt med Joakim.

  Elena 2014-06-17 23:35:23
  Svara
 • Jättebra och trevligt! Men jag stör mig tyvärr mycket på alla fingrar i håret och sedan ner i maten, om och om igen. Även om det bara är ni som äter maten känns det inte helt fräscht.

  Emma 2014-06-17 23:33:49
  Svara
 • Så himla kul och supermysigt program!

  Valentina 2014-06-17 23:32:12 http://valentinaorioli.devote.se
  Svara
 • Jag tänkte spinna vidare lite på det med andra bloggare som någon sa, hade varit jättekul ifall en bunt med bloggare kör typ halv-åtta-hos-mig, och lixom gör varje middag personlig och fokuserar mer på en bloggare och hens liv när just denne lagar middag. Hade varit jättekul att se!

  Annars håller jag med om att reseprogram låter drömskt. Kanske att man kan göra lixom en stad och försöka pricka in så mycket som möjligt att göra i den staden med allt som är värt på typ en timma, lixom att programmet är en timma men också er tur när ni åker runt till olika värda ställen (så att det inte är ihopklippt utan i action en hel timma på raken)?

  Tror det blir bra vad som än blir! Det har i alla fall varit kul att kolla på både podden och mat-tv:n 🙂

  Hanna 2014-06-17 23:30:18 http://www.stjarnklarts.blogg.se
  Svara
 • Tycker detta format är råmysigt, är glad att ni inte stirrar in i kameran hela tiden. En får mer känslan av att hänga med två polare/titta in i ett gäng kompisars värld när det inte stirras så mycket in i kameran. Så tycker jag i alla fall. Och sen verkade Alexandra så himla fin och lite underfundig, vilka vänner du har!

  C 2014-06-17 22:36:48
  Svara
 • Hej!

  Jag tycker det vore kul om du gjorde något om film och serier.
  Tycker du har jättebra filmsmak och tipsat om massa bra olika filmer genom åren, dels sånt som redan är väldigt uppmärksammat men också massa små udda filmer som man kanske inte hade hört om annars. Så typ tipsa om olika saker som man bör se och såklart prata om alla snygga skådisar.

  Kram

  Olivia 2014-06-17 21:03:40
  Svara
 • Haha du är så rolig! Tycker det är kul att se dig i videoformat, även dig och Michelle i tvodden. ni är så fnissiga och charmiga så man dras med och det är väldigt positivt. Matprogrammet har varit lite rörigt men kul ändå, väldigt korta avsnitt dock, skulle velat se mer prat kanske om ämnena eller något.

  Kram

  Micaela 2014-06-17 20:28:04
  Svara
 • Matprogrammen är strålande verkligen men kommer bli så himla mycket bättre när du slutar fixa med håret hela tiden. Man (jag) blir fett nervig för att det blir kladd i håret och hår i kladdet. + du är superfin i frisyren och efter att du tagit i håret ser den exakt lika dan ut.
  Men verkligen superroliga program hittills!

  kristina 2014-06-17 20:18:50
  Svara
 • Gillar verkligen matprogrammet, så gör gärna fler avsnitt 🙂 Ger med lite mer detaljerade recept isf. Och pilla inte så mkt i håret samtidigt som ni håller på med mat.. får lite panik på det, hehe. Men i övrigt är det jättekul att titta på det 🙂 Tror att du/ni skulle kunna göra program om lite allt möjligt som ni gillar faktiskt 🙂

  maria 2014-06-17 19:56:27
  Svara
 • Gillar dina program och så men känner att själva bloggen hamnar så mycket ur fokus, var så mycket bättre förr när det var vanliga blogginlägg och inte bara länkar till projekt och reklamsamarbeten. Fast det är klart att du ska göra som du själv känner, det är ju din blogg 🙂

  O 2014-06-17 19:16:08
  Svara
 • Hihih, så fint! Pasta är ju SÅÅÅ gott. Även för en glutenintolerant som jag. *
  -älskade din (Sandras) kommentar: ”och så lite färsk persilja” – ruccola ”ruccola” (med ett litet smile). SÅ fint!

  Tokyoyo 2014-06-17 19:10:05 http://tokyoyo.se
  Svara
 • I am in agreement with the rest of the commenters! Traveling to different restaurants would be so interesting! <3

  Taylor Scott 2014-06-17 18:52:54 http://www.agirlonrope.com
  Svara
 • Jag gillade att du inte kollade så mycket i kameran! Jag tycker ofta matprogram kan bli så stela och ”såhär ska ni göra” om man kollar så mycket in i kameran. Det är roligt när man får se hur ni interagerar med varandra, utan att påverkas så mycket av kamerans närvaro, om du förstår hur jag menar. Sen låter ju reseprogram ASKUL, blir alldeles till mig av bara tanken. Sen hakar jag på idén som några redan nämnt i kommentarerna, om dina bästa ställen i Stockholm. (Eller hela Sverige för den delen, men du rör dig väl mest i Sthlm, så ja.)

  Jag älskar att bloggen utvecklas och man får se dig mer i action, så kör hårt!

  Felicia 2014-06-17 18:18:26
  Svara
 • Jaaa reseprogram med Michelle! Så himla bra det hade varit. Det enda negativa med Sandra och Milla i köket vara att det var så dålig kvalitét på Svt Flow. Fast det kanske bara är min dator, jag vet inte. Om du hade gjort matprogram igen så hade det varit kul om du typ fick gå in i köket på de restauranger/ caféer som är dina favoriter och lära dig av kockarna där!

  Kram till dig, världens bästa Sandra!

  Hanna 2014-06-17 17:19:19 http://hannaalmgren.blogspot.se
  Svara
 • Jeg liker matprogrammet veldig godt! Ser ikke vanskelig ut, og viser at det er lov å gjøre feil og sånt. Bra 🙂 Fint hvis det kunne vært enda mer mat, typ litt snikksnakk underveis, og kanskje en mer fokusert samtale der dere spiser etterpå? Ps. har nå lyst på kjøttboller. Og drømmer om en tax, eller dachs som vi sier i nabolandet.

  Kathrine 2014-06-17 17:08:19 http://toppeloppe.wordpress.com
  Svara
 • Hej hej! Tycker också reseprogram skulle vart toppen! Särskilt med tema Stockholm. Typ upptäcka en liten bit av stadens alla roliga små hak mm med dig och en kompis. Alltså bara att ni går på tex museum och pratar om upplevelsen inte historia. Om du fattar…heee ja.

  Karin 2014-06-17 17:03:29
  Svara
 • mer matprogram tycker jag! 😀

  jessica 2014-06-17 17:01:01
  Svara
 • Best of Stockholm tycker jag! Mysiga affärer, caféer, restauranger, barer..!

  Maria 2014-06-17 16:54:44
  Svara
 • Jag tycker du är superduktig på detta med tv-program! Ställa frågor och laga mat samtidigt, oj, bara det låter ju lurigt!
  Ett program med dina smultronställen i Stockholm, (caféer, picknickställen, söta butiker…) tror jag kunde bli super.

  Marie 2014-06-17 16:38:41
  Svara
 • Sandra jag följer din blogg för att jag tycker så himla mycket om dina texter och bilder. Alla länkar till tv-program och poddar hoppar jag bara över. Blir ändå bara segt och struligt i min telefon. Klart du ska utvecklas och göra roliga saker men håll det gärna vid sidan av bloggen. Om jag får välja vill säga.

  Ella 2014-06-17 16:07:25
  Svara
 • Utan lök blir det barnmat! Jag har en vän som blev skogstokig om man ville ha lök i maten, men vips en dag så smög jag i lök ändå och hon sade att hon aldrig ätit mat som smakade så otroligt gott.
  Din vän har kanske inte smakat lök på länge och skulle möjligtvis också upptäcka att det inte är så tokigt ändå.

  Hon hade gått miste om hur mat ska smaka bara för att hon inte kommit över den där barndomsspärren kring lök.

  Personligen stoppar jag allt i munnen som inte är djur eller som utlöser nån allergisk reaktion.

  claudia 2014-06-17 15:50:46
  Svara
 • Håller med om reseprogram, eller bokcirklar!

  Sofia 2014-06-17 15:40:19 http://sutjeti.wordpress.com
  Svara
 • Jag vill hellre se reseprogram och helst mer mat än bak om ni ska fortsätta med det nuvarande formatet. Eller om man typ testar olika restauranger runt om i världens storstäder och betygsätter, med snuttar av andra saker man kan uppleva i staden (alltså man får ju sikta högt). Tänker mig också att det hade kunnat vara något att bjuda in andra ifrån bloggvärlden, du har ju en gedigen bloggroll att gå igenom. Blir ju lite som dina kompisar fast i vissa fall nya möten, ex tigerlilys, flora, underbaraclara, hanapee, kakan, ladydamher osv. Framförallt Gustav, vilken fashiondröm. Han bör alltid, alltid vara med! Michelle är ju självklar. Det hade varit kul att se lite mer bakom kulisserna, typ som i detta avsnitt när ni visar bild rakt ifrån iphonen (lite samma vibb). När man refererar saker att det liksom kommer upp bild på det/den man pratar om, tycker detta har fungerat så himla bra i dem avsnitten ni redan gjort. Fortsätt så! Sedan vill man ju se dig i något sammanhang med Lotta Lundgren, hur bra hade inte det varit?! Lika galna, lika karismatiska, succé!

  Okej du, michelle och gustav kör en sommarresa runt i frankrike för att käka mat, bada och göra knäppa saker! Så j*** bra!

  Den här Alexandra var väldigt svårt att få någon kontakt med, vet inte om det beror på att hon var dämpad eller för att man aldrig såg hennes ögon pga lång lugg.

  kim 2014-06-17 15:24:39
  Svara
 • JA! Reseprogram med Michelle! Det låter ju helt fantastiskt.

  Vilma 2014-06-17 15:17:40
  Svara
 • Åh vilket mysigt avsnitt 🙂 Men ett reseptogram vore ju helt underbart!! Go go go säger jag bara, bästa iden. Kram! //majalina.

  majalina 2014-06-17 14:25:58 http://www.majalina.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman