Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

apparna i min telefon.

Ett inlägg om mobilappar var ju ett bra tag sen. Här kommer därför ett med de apparna i min telefon som jag använder allra mest, utan någon inbördes ordning. Vissa känner ni nog igen (de flesta gissar jag på), men andra kanske är nya, eller åtminstone lite bortglömda.

 

3
INSTAGRAM.
inga konstigheter här. jag heter sandrabeijer om ni vill se vad jag har för mig.

1
SHAZAM.
Hör du en låt ute, i en taxi, på en bar, på ett café som du inte vet vad det är? Klicka bara på shazam så hittar de låten åt dig.

3
MOVES.
Stegräknar-app som inte bara känner av hur många steg du tar, utan även var du går och om du cyklar, springer eller åker bil. Spännande att se sina rörelsemönster tycker jag. Och hur sjukt mycket mer man promenerar omkring på sommaren.

2
SNAPSEED.
Foto-app där du kan höja kontraster, ljus, vitbalans etc, och även zooma in på specifikt utvalda delar på bilden och exempelvis ljusa upp.

4
VSCO CAM.
Bästa fotofilter-appen.

5
WORDFEUD.
Wordfeud var ju rejält hajpat för några år sedan. Jag är en av dem som aldrig slutade. Älskar alfapet.

6
SPOTIFY.
Såklart. Är världens mest ordningssamma spotify-användare och har säkert över 200 spellistor, alla organiserade i olika mappar efter exempelvis årtal eller syfte. Kan också rekommendera att är ni trött på er musik, gå in på en spellista och välj ”radio”, så skapar spotify en radiokanal med musik som den tänker borde passa in på spellistan.

TWITTER.
Inga konstighter här eller. Har två twitter-appar, den helt vanliga med namnet ”Twitter” och en annan med en bättre sökfunktion som heter ”Twitterific”

7
TWO DOTS.
Tre-i-rad-spel med finaste formgivningen. Min senaste besatthet.

1
BLOGLOVIN.
För att kunna läsa bloggarna jag följer i mobilen också.

7
MOMONDO.
Min bästa rese-app. Snygg och enkel. Ibland har jag märkt att det även är billigare att boka i mobilen på ett sjukt sätt.

2
CANDY CRUSH.
Kan inte sluta spela candy crush heller. Dock har jag varit fast på bana 241 i tre veckor nu.

4
PINTEREST.
Pinterest funkar nästan bättre i mobilen tycker jag. Ett perfekt sätt att fördriva tiden på i exempelvis tunnelbanan.

6
NUTMEG.
Sms:a gifs. Välj genre, klick en gång för att se gifen klicka två gånger för att skicka.

8
WHATSAPP.
Sms:ar via Whatsapp med 99% av mina kompisar. Här går det fort, man kan smsa massa sms på raken och de kommer fram omedelbart, man kan se om personen är online eller när de har läst meddelandet, man kan skapa grupper etc. Bra grejer helt enkelt.

MESSENGER.
Om man inte vill gå in på fb-appen itself utan bara läsa/skicka meddelanden. Whatsapps konkurrent rätt och slätt.

5
YELP.
Bästa appen att hitta mat, restauranger, shopping etc i närheten av där du är. Baseras på användarnas egna poäng.

APP-BUBBLARE:
Way Out West-appen, Tv.nu, p3, Taxi Stockholm, Paypal, SF bio, Asos, Followers +, Flickr.

Okej hit me! Era bästa appar är?

 

.

Translation. The apps I use the most in my phone, in no partcular order.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
55kommentarer
 • IMDb-appen är helt klart min favorit! Används flitigt så fort jag känner igen en skådespelare men inte minns varifrån.

  Julia 2014-07-11 00:16:17
  Svara
 • Jag är också en av de som aldrig slutade spela Wordfeud 😀
  Så vill någon spela så adda mig gärna (”Lilija.Com” heter jag) för det är svårt att hitta folk som gärna fortsätter att spela länge, länge, länge 🙂

  LILIJA 2014-07-04 17:26:34 http://lilija.com
  Svara
 • Så glad jeg ble for å se at du følger meg på bloglovin! God søndag <3

  Mina 2014-06-29 17:21:14 http://minismartinis.com
  Svara
 • Hej!
  Duolingo – fra engelsk til spansk, fransk, tysk, italiensk. Lagt opp som et spill og er superunderholdende. Kan konkurrere med venner også.
  Og såklart Podcast-appen til Apple for å høre på Sandra och Michelle på bussen.

  Sandra 2014-06-28 08:23:12
  Svara
 • Tetris! Går in i perioder ibland då jag blir totalt beroende.

  Catarina 2014-06-27 12:24:43
  Svara
 • JUST DET! Glömde skriva att jag också suttit fast på bana 241 i evigheters evigheter nu!! Den kändes liksom som den skulle vara enkel först? Sen var den inte det, alls. 🙁

  Lise 2014-06-26 00:53:26 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • Mina bästa appar är talk4fun (som whatsapp fast man kan prata med både gamla och nya vänner = kul) och såklart swish! Så himla enkelt att föra över pengar nu för tiden. Swish!

  Lise 2014-06-26 00:33:18 http://instagram.com/larsochlitelise
  Svara
 • jag slutade heller aldrig med wordfeud! älskar det fortfarande!

  Linnea 2014-06-24 22:08:12 http://ericssonlinnea.blogg.se
  Svara
 • Åh nu blev jag också smått beroende av two dots! Till mina favoriter hör förutom många av de du nämnde snapchat, adobe culer och google drive. På adobe culer kan man via telefonens kamera plocka upp olika färgskalor ur omgivningen, sjukt behändigt!

  sandra 2014-06-24 20:29:03 http://sastronauten.blogg.se
  Svara
 • i also enjoyed moves but i realised that it destroyes battery fastly.

  qwerty 2014-06-24 17:02:21
  Svara
 • Imdb för filmbetyg tips o så
  Whitagram för bra format i insta
  Afterlight för redigering & filter
  Mextures för filter
  T.camera för självutlösare & bra gruppfoton
  Path on för fina texter på foton
  Swish för snabba betalningar
  Fyllekameran! Roligaste ever, ställ klockan på tex 01:30, då går ett larm och du får filma valfri tid, trycker på stopp, så kommer filmen upp att kolla på dagen efter.
  Dagens app – en app varje dag som egentligen kostar men blir gratis 24h 🙂
  Översätt (språklexikon), netflix, svtplay, sr,,, och de vanliga 🙂

  Linnea 2014-06-24 15:52:20
  Svara
 • Du burde prøve Foursquare! Veldig bra alternativ til Yelp, og mye finere design 🙂

  Susanne 2014-06-24 13:58:04
  Svara
 • Wow tack for tippsen!

  Carolina 2014-06-24 12:22:48 http://365daystogetajob.blog.com/
  Svara
 • Tycker Betapet är ännu bättre än Wordfeud! 🙂

  Svara
 • Hej Gabbi!

  Det finns inget svar som kommer rida in på en vit häst och rädd dig. Eller mig för den delen. Jag anser mig inte vara en klok person men jag tänker alldeles för mycket och då kommer jag på en hel del saker. Inte alltid bra saker. Ibland känner jag att jag kanske behöver en liten musklig ordningsvakt i huvudet. Jag har inte heller mycket att klaga på egentligen. Jag är en 23-årig tjej som har pluggat hela livet. Resultatet är en Magisterexamen i journalistik. Jag har aldrig tagit ledigt från plugget, aldrig varit på en större resa för att ”finna mig själv”, Jag har aldrig varit singel i vuxen ålder (undantaget tre månader). Jag har haft ett vanligt liv med vänner, pojkvän, fester och allt annat som ingår när man är student. Men innerst inne vet jag att det inte är så jag vill ha det. Jag har kommit på att jag inte har gjort något alls. Men jag håller på att dö känns det som. Varje gång jag andas känner jag hur det jag andas ut är svart och hur jag andas in mitt eget gift. Jag har så stora drömmar att de skrämmer mig. Jag behöver hoppa ut. Jag behöver förändring. Jag tror att du behöver förändring. Du behöver något att göra. Precis som jag. Allt är alldeles för vanligt och bekvämt. Det behövs något att stäva mot för att skapa spänning. Åk till en ö och rädda sköldpaddor i tre månader!! Hade jag vågat hade jag packat ihop allt jag har och dragit till ett helt nytt land och börjat jobba som servitris och bara träffat människor. Förstår du hur många miljoner fantastiska människor man inte träffar VARJE DAG? Förstår du allt jag (och du) missar att uppleva. Utifrån din text låter det som att du har allt. Bra vänner, underbar kille du inte kan leva utan, bra jobb och fina arbetskollegor. Ja okej, men sen då? Vad händer sen? Är livet slut där? Förlåt om jag är hård. Men blir bara argare och argare ju längre ner jag kommer i den här texten. Så jag slutar skriva nu. Jag är bara 23 år och inte speciellt klok. Jag bara tänker för mycket.

  Gabbi, vakna. Gör något. För oss båda.

  Sara till Gabbi 2014-06-24 10:13:45
  Svara
 • Svar till Gabbi: Alltså nu är jag ju bara 23, men min upplevelse av ”livet” är att man oftast aldrig blir helt nöjd. Sen jag accepterade detta blev mitt liv mycket bättre. Min uppfattning är att vi hela tiden matas av bilden av det perfekta livet (genom media osv) och därför uppstår ett sorts fejkat håll där fejk tomhet finns.

  MEN så klart att man faktiskt kan sakna något. Tycker det låter helt klart som du behöver något nytt? Åka med tjejpolarna till Berlin och festa loss någon helg? Eller typ flytta ut på landet och få lite ro? Börja meditera? Åk till Indien och ”hitta dig själv”? Du fattar, acceptera och ta tag i det du känner!

  Sist vill jag även säga att jag kan ha långa känslolösa perioder då livet mest bara är. Men sen återkommer allt och minsta lilla solstråle känns som all kärlek i världen.
  Lycka till! Du fixar detta 🙂

  Kea 2014-06-24 08:57:40
  Svara
 • Spelade också Wordfeud förut men både jag och mina kompisar tyckte det tog för mycket tid så nu blir det inget.

  För Android:
  SoundHound istället för Shazam
  MX Player kan spela upp de flesta filformat
  Wikipedia eftersom fakta är kul
  Epistle för anteckningar (vill att min antecknings-app ska ha ett enkelt gränssnitt som inte stjäl skrivyta)
  STHLM Traveling reseplanerare för stockholms län
  Översätt (google translate)
  SAOL (svenska akademiens ordlista)

  Perry 2014-06-24 01:45:22
  Svara
 • Har laddat ner så sjukt många nya appar nu. Många bra tips både i inlägget och kommentarerna, trots att majoriteten var bekanta från förut.

  kaneli 2014-06-23 23:59:20 http://spicegirl.ratata.fi
  Svara
 • En bubblare som är ganska onödig men så stört fint designad är Amount! Enhetsomvandlare som är väldigt smidig men som mest bara tar plats. Men FIN.

  Therese 2014-06-23 23:11:36
  Svara
 • Nej menar inte Lightroom kom jag på. Afterlight!

  Malin 2014-06-23 23:11:17 http://koalabear.blogg.se
  Svara
 • Förutom de du redan nämnt så tillhör Episodes och Lightroom mina favoritappar. I Episodes håller jag koll på när nästa avsnitt av alla serier jag tittar på kommer och i Lightroom redigerar jag alla mina bilder. Asbra!

  Malin 2014-06-23 23:09:56 http://koalabear.blogg.se
  Svara
 • Timehop – du ser vad du gjorde på exakt den här dagen fast för 1, 2, 3 år sedan osv. Den synkar med appar som Facebook, Twitter och Instagram, mycket kul om man är lite nostalgisk.

  Tink, Swish, Mobilbanken och Mobilt BankID – älskar bankappar (det kunde man aldrig tro!). Tink är perfekt för att hålla koll på vad man lägger sina pengar på, man får fina staplar och grader på allt. Swish är perfekt för att föra över pengar till sina kompisar, typ dela en nota och sånt. Mobilbanken och Mobilt BankID älskar jag för att man slipper den där lilla dosan som alltid försvinner och man kan betala räkningarna supersmidigt.

  Nike Running och Nike Training – den första är en vanlig spring-app där man också får badges när man slår nya rekord och sånt. Nike Training har inbyggda träningsprogram som är superbra (instruktionsvideos och allt). Man kan välja längd på träning eller om man vill fokusera på en viss kroppsdel eller funktion.

  SAOL – Svenska Akademiens ordlista i fickformat, min bästa nördapp. Perfekt om man vill slå upp svåra ord, konstiga stavningar eller hitta ord till wordfeud.

  Julia 2014-06-23 22:47:55 http://prick.blogg.se
  Svara
 • Nu är dessa för Android, men om de ej finns för iOS borde det finnas motsvarande.
  DraStic, så en kan spela Nintendo DS (läs Pokemon) spel på mobilen. Yeaaa!!
  Memrise, en flashcard app där en kan gå igenom decks som andra användare satt ihop. Superbra då man tex. lär sig ett nytt språk och/eller behöver flashcards baserade på specifik kurslitteratur.
  Sunrise, finaste kalender-appen.
  The Verge, nördnyheter i snygg app.
  Kakao Talk, som Whatsapp fast en miljon gånger bättre. Med oändligt många supersöta emoticons och teman att ladda ned både gratis och för en tia.
  Buzz Launcher, otroligt versatil homescreen app som är helt gratis. Det går att ladda ned färdiga homescreens eller göra helt egna från scratch. Gillar deras utvecklare också, som ständigt svarar på feedback och arbetar med användarna. Superbra.

  erika 2014-06-23 21:59:45
  Svara
 • Åh, jag är också en av dom som aldrig slutade med Wordfeud. Trodde att det var jag och tanterna med kattbilder kvar bara.

  Maja 2014-06-23 21:43:28 http://www.mla-photography.blogspot.com
  Svara
 • Gillar RANDO! Som är en rätt kul fotoapp där man skickar en bild och får en tillbaka, men man vet inte vem den andra är, och den andra vet inte vem man själv är. Man kan dock se ibland vart bilden är tagen, och vart den man skickade hamnade. Skitkul! Dock kan man få en del suspekta bilder, men ibland får man jättefina, roliga bilder från andra sidan jorden!

  Beatrice 2014-06-23 21:30:12 http://herbariumet.blogg.se
  Svara
 • Hej Sandra
  Jag behöver lite råd från någon som inte känner mig och du som är så vis kanske kan hjälpa mig.
  Jag är snart 30 och har varit tillsammans med min sambo i tio år och vi har ett jättebra förhållande. Jag älskar honom och att inte vara med honom känns otänkbart. Vi bor bra, jag har ett bra jobb med kollegor som är guld värda och jag har vänner som är fantastiska. Allt borde vara så himla bra och perfekt och jag borde vara så lycklig.
  Men det är jag inte. Det känns som att någon saknas och jag vill bara bort. Bort bort bort. Iväg från allt och till någon plats där jag inte känner någon och ingen känner mig. Jag vill festa, hångla i mörka hörn och ha meningslöst sex med främlingar. Leva för stunden och känna mig fri.
  Jag har så mycket som jag borde vara tacksam för och det är jag men det räcker inte. Varje dag kämpar jag för att känna den där lyckan som jag borde känna men jag hittar den inte. Jag avundas alla människor som kan ligga i en park, titta upp i träden, känns solen på sig och uppslukas av det magiska i situationen. Jag kan förstå att de gör det men jag känner det inte. Jag vill bara känna det. Men istället undrar jag om det inte finns mer någon annanstans. Något bättre.
  Om någon annan som läser detta har något råd så vore jag evigt tacksam. Bara för minsta lilla ord av uppmuntran eller något tips för jag vet snart inte vad jag ska göra.
  Tack och fortsätt göra det du gör. Du är bäst <3

  Gabbi 2014-06-23 21:23:27
  Svara
 • Tumblr är jag på ofta, jag följer en massa Gilmore Girls-bloggar där och brukar leta på sökord som ”hippie”, ”bohemian” och ”1967” för att hitta mysiga bilder att reposta. Påminner om pinterest på mobilen, men tumblr är inte så inriktat på lifestyle och shopping. Gillar det mera därför, tumblr är liksom min flykt från all hets.

  Fager Dam 2014-06-23 20:51:10 http://fagerdam.ratata.fi
  Svara
 • Mitt bästa app-tips är Tumblr! Har aldrig riktigt kommit in i Tumblr på datorn, men det är så himla enkelt på telefon-appen! Man gillar bilder, laddar upp såna man vill ha på sin egen Tumblr-sida, och kan söka efter bilder om nästan vad som helst. Lite som Pinterest.

  Mymlan 2014-06-23 20:48:25 http://litenmymla.papper.fi
  Svara
 • Imdb måste ju va en av de bästa apparna jag har på min telefon. Kan ha en watchlist med filmer/serier man vill se, kolla in kommande grejer osv. Aah funkar typ precis som sajten. Enkelt och asbraa

  Lisa 2014-06-23 20:47:16
  Svara
 • MOVES är bra men drar väldigt mycket batteri så jag har fått sluta använda den.
  ARLA KÖKET är min bästa receptapp, kanske på delad första plats med ICA HANDLA som ibland har speciella erbjudanden i appen.
  SR play är bra, där kan man ex. vis ladda ner intressanta P3 dokumentärer.

  Nu ska jag spana in alla tips som kommit här! 🙂

  Josefin 2014-06-23 20:27:44
  Svara
 • Moves och two dots lät ju lysande!
  Jag gillar (förutom några av de du nämnt) vine, running +, youtube m.f. Och så mina två japanska bästisar: imiwa? och sticky study (japanese)

  Tokyoyo 2014-06-23 19:40:30 http://tokyoyo.se
  Svara
 • YES, wordfeud. vi spelade ju för längesen, men jag trodde att alla hade lagt av med det nu utom mig och min enda kompis som också spelar. invitar dig NU.

  Vicky 2014-06-23 19:37:54 http://vickys.se/
  Svara
 • Går telefonen att ringa med oxå? 🙂

  Poke Richards 2014-06-23 19:23:18 http://www.spelapokerdirekt.se
  Svara
 • Snapchat, har du provat 2048?
  Beroende framkallande spel verkligen!
  Tjejsamlat och tumblr också!

  Johanna 2014-06-23 18:54:01 http://overklighet.blogspot.com
  Svara
 • En massa bra tips ju! Mina bästa förutom några av dem du skrivit upp:
  yr.no – bra väderapp, sjukt tydliga symboler och lättnavigerad, vill man se timme för timme bara man vänder på skärmen.

  Grön Guide – Naturskyddsföreningens app, med en massa tips på vad man kan göra för att hjälpa miljön, det man redan gör får man bocka av så ser man snabbt på vilka områden man ska skärpa sig! Och dessutom blir det tävling med sig själv!

  P Tracker – menskoll men fina filurer. I början fyllde jag i alla symptom (med de gulliga ikonerna) vilket snabbt gav mig koll på hur jag funkar, nu fyller jag bara i när jag har mens så ger appen ett datumförslag för nästa mens och när man är fertil. Borde alltså också funka som riktmärke om man vill bli preggo!

  Melodikrysset – för perfekta lördagsfrukostar.

  Out of milk – handlarlisteapp, finns ju andra och säkert bättre. Bra saker i alla fall: att kunna synka med en annan telefon, till exempel en sambos.

  Puss!

  Ellen 2014-06-23 18:48:56 http://harborellen.blogspot.com
  Svara
 • Rhonna- Om man gillar vimplar och bra citat på sina bilder!

  Tillsatser- lista på alla E-ämnen och vad de gör mot kroppen

  Emma 2014-06-23 18:39:31
  Svara
 • floppy borg rekommenderas!

  Sara 2014-06-23 18:19:28
  Svara
 • jag använder de flesta du har men måste höja upp fotoappen Afterlight lite. känns som att den har Snapseeds funktioner MEN en kan även fixa med skuggor och högdagrar, så jag använder inte Snap länge i princip.
  annars TJEJSAMLAT. sådan jäkla bra app där en kan hitta feministiska filmer, böcker, serier, bloggar osv osv. filmer och serier som klarar Bechdel-testet typ. gillar även Djurvänligt, Etsy, Ebay, Ikea, IMDB och väderappen Yr.

  Madeleine -FOTO FEMINISM VEGANISM 2014-06-23 17:40:13 http://sisterdisco.blogg.se
  Svara
 • VideofyMe! världsbäst. hehe

  Shelley 2014-06-23 17:30:03 http://shelleymulshine.com
  Svara
 • alltså Swish är ju en app, men kopplad till banken. DEN ÄR SÅ HIMLA SMART! Man måste installera både Swish och appen Bank-ID på sin bank, men det går snabbt. I appen så kan du överföra pengar till vem som helst via dennes mobilnummer (förutsatt att denna person också har swish.)
  Så enkelt om man är skyldig någon pengar,så istället för att krångla med kontanter så för man över pengar. Samma sak om man ska dela på någon kostnad, behöver låna pengar snabbt osv osv. bäst.

  mathilda 2014-06-23 17:02:24
  Svara
 • Jeg forstår ikke hvorfor alle altid snakker om VSCO men ingen nævner Afterlight. Efter min mening har den de bedste fotofiltre, og mange at vælge imellem 🙂

  Rebekka 2014-06-23 16:59:40
  Svara
 • Älskar Instagram! Jag har också en megabra mens-app (period tracker) som inte bara hjälper mig att hålla koll på mensen utan det går också att lägga till olika humör/cravings/värker man haft under dagen. WeHeartIt är också hur bra som helst

  Sandra Leone 2014-06-23 16:49:43 http://lingers.blogg.se
  Svara
 • *ROOKIE är min bästa foto-app just nu!

  *P TRACKER är bästabästa appen för att hålla koll på mens-cykeln, kartlägga hur man mår och vad man känner, om/när man har sex osv! Älskar den!

  *FIFFIGA FRUN – husmorstips-app, innehåller massor av bra tips. Till exempel om man spiller rödvin på sin vit klänning, doppa den i kokande vatten och vips så är det borta.

  *SPEAK&TRANSLATE – antingen pratar du eller skriver det du vill ha översatt, så mycket som jag hunnit prova det verkar det fungera utmärkt med massor av olika språk. Kan vara handy vid resa etc…. 🙂

  *GOOGLE MAPS – bättre än iphones karta.

  Jennifer i München 2014-06-23 16:46:52 http://jennifersandstrom.se
  Svara
 • Spotify, Evernote, Outlook, WhatsApp, Skånetrafiken, Snapchat och Truecaller är några utav de appar som jag har bra använding för och/eller använder mycket.

  Lindah 2014-06-23 16:45:33
  Svara
 • Jag har Instagram, Pixlr Express, Photo grid, snapchat, Google+, Fb. Lite musik-appar. WordPress, lite spel appar och födelsedags app och annat skoj. 🙂

  ellenlundis 2014-06-23 16:43:49 http://finlandsgullet.wordpress.com/
  Svara
 • Wikipanion så klart! INGET slår okynneswikipedande, ibland kan jag fastna i timmar. Finns ju alltid länk som leder till ny länk som leder till… Och Översätt förstås, hatar inte förstå.

  Cykelkatten 2014-06-23 16:27:03 http://cykelkatten.se
  Svara
 • tinder. som fönstershopping, fast med pojkar. bara de som gillar dig och som du tryckt gilla på kan kontakta dig, så himla bra.

  daniella 2014-06-23 16:23:52 http://vapenbroder.se
  Svara
 • mina favoriter (utöver de självklara som instagram o twitter typ):

  pedometer++ (stegräknar-app)
  google maps
  uppgångar (så en förstår var i tunnelbanan en ska vara för att hamna vid rätt uppgång)
  currency (fin valuta-app)
  swish
  litely (fotoredigering)
  imdb
  timehop (app som berättar vad du hade för dig ett, två, tre osv år tillbaka på sociala medier)

  e 2014-06-23 16:23:15
  Svara
 • ok, här kommer mina bästa appar:

  pin drop – lite som yelp kanske, en sätter helt enkelt ‘pins’ på olika ställen (t.ex. restauranger en vill gå till eller ens favvoplatser bara). funkar offline också, så superbra när en reser!!

  tink – kopplas till ens internetbank, så visas utgifter/inkomster i smarta diagram.

  annars: evernote, splitwise, swish och imdb!

  alexandra 2014-06-23 16:21:59 http://alexandramabon.com
  Svara
 • *I EpTrackerLite skriver man in alla serier man följer och kryssar i alla avsnitt man sett, min bästa app. Den synkar också med USA, så man kan se direkt om det släppts ett nytt avsnitt.
  *Timehop visar man kan gjorde för prick ett, två, tre osv år sedan. Den synkar med Twitter, Instagram, Facebook, Dropbox, bilder osv. Nostalgitripp varje dag!
  *Sleep Cycle kostar 7 kr men är lätt värt för oss som är svårväckta.
  *I PumpUp kan man skräddarsy träningsprogram efter var man är, vilka saker man har tillgång till och tid. Sen väljer man om man vill träna för hälsan, för att bli fit osv.
  *O tillsist, Tink-appen har väl ingen missat… 🙂 Bästa ekonomi-appen.

  Sofia 2014-06-23 16:21:19 http://sutjeti.wordpress.com
  Svara
 • en (eller flera) väderappar är ju ett måste! min favorit är thermo, som både berättar hur många grader det är ute SAMT hur många grader det KÄNNS som att det är = det viktigaste, egentligen. andra tips: instafollowers, #catwang (måste ju sätta katter på sina foton ibland liksom, eller åtminstone ha möjligheten att göra det), timercamera (självutlösare), snapchat (fattade grejen väldigt sent, men älskar att spela in små sketcher till närmast drabbade), itube, tabs (slippa hålla på att söka ackord på låtar hela tiden), guitar tuner, uku tuner, runkeeper, don’t step on the white blocks (beroendeframkallande enkelt spel), varningsinfo (om försäljare ringer syns det på telefonen) plus dropbox. pju.

  lovisa 2014-06-23 16:16:55 http://polichinelle.se
  Svara
 • Tjejsamlat! En app som samlar filmer, tv-serier, organisationer/föreningar, bloggar etc för eller av tjejer. Feministiska!

  Lollo 2014-06-23 16:01:36 http://mdmds
  Svara
 • OKEJ, så eftersom att min candy crush secret är 4ever avslöjad i ju med din bild (ändå nöjd över att ligga 1a på den svåraste banan) så drar jag till med mitt helt nya spelberoende: 2048 som är en roligare typ av swipe soduku typ? checka, det är strålande.

  annars strøssel som är en samlingsapp för artiklar, låtar, filmer, foton osv som är fenomenal och yummly som lägger upp tio rekommenderade recept om dagen som är fina och enkla.

  också snapchat då, adda mig sandra! linn.wiberg

  puss!

  linn london 2014-06-23 15:54:35 http://radarmagazine.se/linnwiberg
  Svara
 • Stegräknaren verkade asbra, ska lätt prova! Sen är Candy Crush, instagram, twitter & pinterest också fasta favoriter hos mig.

  Mina tips är RunKeeper, Ruzzle & Writer. Första kan hålla koll på hur lång promenad man tar etc, Ruzzle är ordspel & Writer är helt enkelt ett mobilt anteckningsblock.

  Mathilda 2014-06-23 15:44:36 http://mathildaahlberg.se/blogg
  Svara
 • Blev sjukt sugen på att spela wordfeud nu haha!

  LinneaHilje 2014-06-23 15:38:10 http://linneahilje.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind