Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

7 instagram favorites.

Nu var det ett tag sedan jag tipsade om instamänniskor jag tycker om, så här kommer sju finfina sommartips.

1
andiautumn
helt fascinerad av denna levande mangafigur. Hennes hår är per.fek.tion.

2
fr3nchiejane
fantastiska porträtt och fotografier.

3cecildelevingne
fotomodellen cara delevingne har en sjukt gullig kanin med sitt eget instakonto.

4
idalaerke
vemodigt och drömskt.

5
gfdstore
Glitters For Dinner är en webbshop där cirka allt är fint. På deras insta postar de bilder på deras kläder och saker de gillar, mest Sailor Moon, gulliga katter och nittiotal.

7
cute_bubu
Bubu the Chinchilla gör sånt som folk gör mest, som att handla mat, fika och stryka kläder.

6
mariapizzeria.
Stylist i London med oslagbar klädsmak.
.

(om ni vill följa mig heter jag sandrabeijer).

 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • wow, andiautumn! I used to follow her years back when she still had her blog! 🙂

  xx, eleonora

  eleonora 2014-08-03 00:23:24 http://eleonorasleben.blogspot.de
  Svara
 • Fina! Apropå Sailor Moon så har det precis kommit en ny Salior Moon-anime som ska följa mangan mer. Andra avsnittet sänds i Japan imorgon! Sån himla nostalgi : )

  Fröken Cocco Sohl 2014-07-18 19:06:08 http://coccosohl.wordpress.com
  Svara
 • Hej! En fråga till din nästa frågestund. Hur ser du på förhållanden, sådär i allmänhet, men dig och M i synnerhet kanske. Har det alltid varit självklart att ni ska vara monogama? Har ni pratat om det? Och har du någon gång reflekterat över varför/varför inte du vill vara monogam eller exklusiv till en person?

  F 2014-07-17 06:33:59
  Svara
 • För ett tag sedan fick jag stå och förklara vad celluliter är för en kille i typ fem minuter. Han ba: Vadå gropar, hur menar du? Och jag ba men du veeeet, sådär som typ alla tjejer har. Han ba, nope.

  Men jag vet hur det känns att ha osäkerheter, men oftast är det faktiskt bara du själv som märker dina små skavanker. Om du tänker efter, tittar du ofta på folk och tänker: Uch vilka tjocka lår/Uch vilka smala lår/Uch vilken röd näsa/Uch vilka små ögon etc? nej, det gör man typ aldrig någonsin. Därför brukar jag tänka att ingen gör så på mig heller, ingen granskar dig i detalj. Lovar <3

  H. 2014-07-17 03:11:26
  Svara
 • Det är så synd om mig… Måste försöka hitta på larv för att höja min egen självkänsla. Pinsamt att jag inte kommit längre i livet vid 34 år….. Kan inte acceptera ett nej utan måste kalla tjejen i fråga flata, ful och dum i huvudet för att hon inte vill ha mig. Ska påpekas att jag låtsas raggar på hennes morsa. Kan jag bli mer patetisk? Lipa lipa…. Stackars Martin!

  Martin 2014-07-16 23:51:12
  Svara
 • L: i princip alla har celluliter, trots att det alltid trollas bort i tidningar och andra foton. Jag har också haft komplex för det (kan fortfarande få det) men sorgligt nog krävdes det andra för att få mig att fatta att ingen bryr sig. Ingen kille jag har varit med har någonsin nämnt det, dom flesta av mina kompisar har det också, mamma också trots att hon är smalare och mindre än mig. Som med de flesta komplex är det en själv som lägger märke till och ägnar tankar åt dom, alla andra är för upptagna med sina egna för att lägga märke till andras komplex (upplever jag). Kör hårt, ha shorts! Du är inte ensam!

  xyz 2014-07-16 22:41:00
  Svara
 • Tja!

  Vad gör man om man är 30 plus och inte kan lägga av att följa sitt ”ex” och hennes nya? Kan inte låta bli att spotta ut 157378 olika vis att störa hennes relation till honom på. Det mest störda är att jag inte ens är kär i henne. Utan snarare är adhd explosions artad, kan inte kontrollera impulser. Svårt att släppa destruktiva mönster. Hänger mig kvar vid det som inte funkar i brist på annat. Bättre hade ju varit att låta henne vara ifred! Dra ner till jazzhuset och hänga med mina popsnören! Hur ska jag gå vidare…. Hur träffar jag någon som passar mig perfekt? 🙂 jag vet ju innerst att vi är mer som vänner som skulle ha jävligt kul att festa ihop. Kanske jag borde ta reda på vad jag egentligen vill ha… Lite förvirrad. Kanske borde resa utomlands. Vet inte det löser sig alltid! 🙂 måste bara bryta mitt tankemönster…. Gå vidare!

  Martin 2014-07-16 21:56:53
  Svara
 • M:

  Det är mycket som känns som skit när man är 20, men jag kan lova att när du har blivit lite äldre (inte ens mycket äldre) kommer du att tänka: ”varför slösade jag bort min tid med att vara ledsen, när jag kunde ha varit ung och bekymmersfri…”. Visst, vi har alla tråkiga och jobbiga perioder, men det är ok. Det är inget som förändras helt bara för att man blir äldre, men så är ju livet 🙂

  Åk bort om du vill det! Det gjorde jag när jag var 19. Hade tänkt åka med en kompis, men hon bangade och jag visste inte vad jag skulle göra, ville ju så gärna iväg och upptäcka nya saker i min favvostad. Så min syster sa helt enkelt: ”åk själv, det gör inget allt fixar sig ändå” och så satte vi oss ner och bokade flygresa till mig. Ingenstans att bo och inget jobb, men det var nog bland det bästa jag har gjort 😀 Så åk! Urk, låter så gammal i mitt inlägg fast man är under 30 haha!

  AL 2014-07-16 21:47:42
  Svara
 • Hej Sandra och alla ni andra som hänger här!
  Jag bara undrar… vad gör man när man är 20 år och allt känns skit?
  När man känner sig så himla tom och därför bråkar med sina föräldrar och med sin pojkvän och ens bästa vänner är ute på äventyr och kan endast nås via Facebook. När man bor i en stad där man känner sig ensam för att man inte har några vänner där och får åka tåg i två timmar för att kunna träffa sin pojkvän. När man rusar tårögd till farmor för att ha någonstans att va för att man har bråkat med brorsan och inte pratat med honom sen dess.
  Vad gör man när motivationen är på noll förutom på att åka iväg på en resa men man har ingen att resa med och kanske är lite för feg för att åka själv. När det känns som krafterna börjar ta slut fast man vill.så.himla.mycket. Vad gör man?

  M 2014-07-16 20:42:04
  Svara
 • Åh, älskart! Caras kanin är ju helt bedårande <3

  Kram,
  Line – http://themanylivesofline.blogspot.se/

  The Many Lives of Line 2014-07-16 20:31:42 http://themanylivesofline.blogspot.se/
  Svara
 • Hur gör en för att komma över sitt ex och för att sluta drömma om att trycka ner dennes nya på alla möjliga vis? Kan inte sluta Instagram-stalka och måla upp scenarion då jag får henne in på gamla sjukdoms-tankar så att han ska lämna henne? Känner inte igen mig själv pga allt hat och är besatt av det som varit och aldrig kommer bli igen. Hur går en vidare, när en inte har något att gå vidare till? Inte särskilt många att umgås med och inga sammanhang att träffa nya och rebound:a sig med. *förlåt om stel kommentar*

  M 2014-07-16 17:24:08
  Svara
 • Berätta om Gagnef!

  Niki 2014-07-16 11:58:27
  Svara
 • Karins konstgrepp är också ett instagram-tips 🙂

  Svara
 • L!
  Det är mycket enklare att acceptera hur din kropp är skapt än att försöka trolla bort de. Det är lika naturligt som att du har en näsa, bara att gilla läget.

  Och vadå ”borde vara”. Dina ben är större för att det ÄR SÅ! Du är skapt på det viset!

  Ingen kille har någonsin märkt att jag har celluliter. Eftersom jag är en kick ass kvinna som är snygg smart och rolig ändå. Vet killar ens vad celluliter är? Du är nog lika cool som mig.

  Linnea 2014-07-16 10:52:33
  Svara
 • Sandra!Du kommer att älska:

  http://www.buzzfeed.com/erinlarosa/a-ranking-of-classic-90s-teen-movies-from-worst-to-best

  Johanna 2014-07-16 08:57:39
  Svara
 • alltså, maria pizzeria är. så. queeen.

  MANDA DA MANDA / FULA FITTOR-KOLLEKTIVET 2014-07-16 02:02:37 http://fulafittor.blogspot.com
  Svara
 • http://leloveimage.blogspot.com/2010/03/i-want-that-night.html
  hej sandra! jag kollade runt på gamla favoritkärleksbloggen, då jag såg detta inlägg.
  och är inte det där din handstil? haha förlåt pga creepy men kände igen bilden! visst är det från din dagbok?
  kul att hitta dig i ett kärleksmekka på internet. pusshej

  l. 2014-07-16 00:27:09
  Svara
 • AAAH BÄSTA TIPSEN <3

  Linnea 2014-07-15 23:18:58
  Svara
 • Det här har inte med det här inlägget att göra men Sandra eller någon annan ~ jag är så ledsen över mina celluliter. Jag tycker om min kropp trots att jag i hela mitt liv har bråkat med att mina ben är större än vad de borde vara men jag blir ledsen när jag ser mina celluliter. Jag är smal och är ute och rör på mig och äter bra mat men ändå är de där. Jag vågar inte ha shorts på mig och inte heller klänning utan strumpbyxor och jag kommer aldrig våga visa mig naken för en kille med alla celluliter. Varför ska det behöva vara såhär?

  L 2014-07-15 22:50:16
  Svara
 • ALLTSÅ VILL VA ANDIAUTUMN

  matilda 2014-07-15 21:37:08
  Svara
 • Bubu måste vara världens gulligaste, helt klart 🙂

  K 2014-07-15 19:51:33 http://www.ksdagbok.blogspot.com
  Svara
 • ngt som inte helt har ngt att göra med detta, men kom o tänka på det när jag såg världsbästa pizzaria 🙂 sandra du hade köpt en vit klänning från asos med egyptiska tecken… vad heter det där snittet där det liksom bara är hål därframme??? vill ju också ha!! kram<33<3 (om annat modelejon vet är jag denne evigt tacksam)

  chuck 2014-07-15 14:24:53
  Svara
 • Nämen alltså! Cute_bubu gjorde hela min dag! ^^

  Heidi 2014-07-15 13:46:13 http://heidi.webblogg.se
  Svara
 • Instagram är nog helt bäst 🙂

  emzi 2014-07-15 12:39:45 http://emmelemzi.com
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind