Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

livsuppdatering.

Åh jag är så ledsen att min fina nya bloggdesign med stora bilder nu krympt ner till en bildbredd bloggar hade för typ fem år sedan. Blir så otroligt opepp på att fixa och trixa här inne när man knappt kan se vad saker och ting föreställer. Skickat undrande mail till bloggbyggarna, hoppas de löser snarast, såhär kan vi inte ha det ju. :'(

1

Jag sitter i alla fall på ett tåg prick nu som ni kanske ser. Gör inget annat än reser just nu känns det som. Fast så är det ju kanske också i och för sig.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jag har varit i Köpenhamn med Magnus i tre dagar. Tycker så mycket om att vara med honom. Vad vi än hittar på blir det alltid så bra och roligt och fint. Här är en bild från när vi åt frukost imorse på ett franskt litet café.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Imorgon flyger jag till Frankrike igen (!) för Jenny har hyrt ett litet hus i Marseille där vi bara ska läsa och bada och laga mat en hel vecka. Det blir nog alldeles strålande tror jag.
Nu ska jag fortsätta åka tåget och läsa boken. puss.

.

Translation. Hello from a train! I’ve been in Copenhagen with my boyfriend for three days and am now on my way back to Stockholm. Tomorrow I am travelling to France to stay with Jenny & Sara in a house in Marseille for a week.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag vet varför din blogg heter niotillfem för jag är inne här exakt niotillfem gånger varje dag. Längtar ut till stora världen och här finns en liten tittglugg som får mig att förstå att livet är större än den lilla stad jag lever i. Om exakt 322 dagar är jag där med er alla andra människor och en duktig medmänniska med studentmössa och framtidsplaner med människor som är mer so mig. Vänta bara, för då smäller det. Hoppas jag i alla fall.

  sorgsen 18årig flicka 2014-07-18 22:17:56
  Svara
 • Åh, så fint att allt blir så bra och roligt och fint med honom, ni är så fina tillsammans! 🙂

  Linda 2014-07-18 19:26:20
  Svara
 • Det låter så jävla nice. Jag har själv slutat mitt sommarjobb idag, alltså jobbat sista dagen, och de känns så skööönt! På tisdag bär det av mot Nueva York och jag är SÅ pepp! Ska hänga i Central Park och spionera på new yorkers hela dagarna, svär att det kommer bli hur fint som helst.

  Madde Schwedaan 2014-07-18 16:13:02 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Frågade för ett tag sen men fick nog inget svar. Lyssnar du på Markus Krunegård alls? Annars lyssna på under broarna i Skanstull 🙂

  P 2014-07-18 14:32:00
  Svara
 • Sandra, har du läst Harry Potter? På engelska då, de svenska översättningarna är ju värdelösa.

  Therese 2014-07-18 11:20:11
  Svara
 • ”Tycker så mycket om att vara med honom. Vad vi än hittar på blir det alltid så bra och roligt och fint.” Har inte varit kär på evigheter men vad sugen jag blev på att vara det av de här meningarna. Tänk att ha en människa som allt blir roligt och bra och fint med.

  g. 2014-07-17 22:55:25
  Svara
 • Håller med Pernilla, har samma problem.

  Ida 2014-07-17 22:10:34
  Svara
 • hey, could you make a map with your social connections, just like you did with your friends in new york? hugs!

  m. 2014-07-17 22:02:02
  Svara
 • Yeah I’ve noticed the same thing Roy mentioned, unfortunately! 🙁 I believe it’s called ”lazy loading” for images and it’s a feature usually reserved for portfolio websites. If you have the ability to make your blog load all images at once rather than lazy-loading images while someone scrolls down your post, I think that would help a lot. 🙂

  Frankie 2014-07-17 21:53:07 http://www.FranciscoMarinPhotography.com
  Svara
 • När du ändå mailar med bloggbyggarna kanske du kan kolla om det på något sätt går att få bilderna att ladda direkt. När jag går in på bloggen är det bara tomma vita fält där bilderna sedan kommer och de laddar bara upp bilderna allt eftersom jag scrollar ner. Och det gör att när jag läser en text som ligger lite längre ner så försvinner den ibland, eftersom en bild ovanför är färdigladdad och stor och puttar ner texten. Tänk internetsurf mitten-slutet på 90-talet. Modemsurf… Tyvärr bara din blogg som gör så vad jag har märkt. Och testat med olika nät, telefoner, paddor mm, men alltid samma sak. Puss på dig du fina!

  Pernilla 2014-07-17 21:07:38
  Svara
 • Åh hej bästa Sandra! Jag har saknat såna här inlägg, vad glad jag blev nu! Underbart att läsa lite mer personliga texter från dig igen. Du är grym!!

  Anna 2014-07-17 20:56:25
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman