Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

a wednesday in Marseille.

Kom ju på att jag fotograferade en annan dag i Marseille som jag glömt att visa!
Recap om någon missat: för två veckor sedan var jag 6 dagar i Marseille. Vi hyrde ett hus i en vecka i utkanten av staden och såhär såg onsdagen ut. Det var den sista dagen jag fotograferade, sedan var det bara böcker, sömn och sommarprat som gällde.

marseille.

På morgonen vaknade jag och Jenny först och gjorde i ordning frukost. Nybakat bröd, olika ostar, honung, tomater, äppeljuice, prosciutto, nektariner och knapriga honungsvåfflor.

marseille.

Sedan hängde vi i trädgården och lyssnade på musik och läste tills det blev eftermiddag.

marseille.

Och dags för lunch! Vi åt caprese.

marseille.

Och en svamppasta.

marseille.

Efter det piffade vi till oss och satte oss på en båt.

marseille.

För att en halvtimme senare skymta Marseille. Här skulle vi hänga resten av dagen och kvällen.

marseille.

Vi gick omkring vid hamnen och bland de små tvärgatorna runt omkring.

marseille.

Stannade för fikapaus.

marseille.

Jag och Sara drack en campari-historia.

marseille.

Sedan köpte jag en Paris-souvenir bara för att den var så fin. En magnet närmare bestämt.

marseille.

Som matchade Sofias tatuering.

marseille.

Vid åtta var det dags för middag på ett ställe jag inte minns vad det hette, men en gång i tiden hade det varit ett bibliotek och nu fungerade det som restaurang och bokaffär. Fint koncept tycker jag. Vi satt på uteserveringen.

marseille.

Åt gott kött av olika slag.

marseille.

Resten av kvällen tillbringades på barer utomhus innan klockan blev efter midnatt och lite till och vi hoppade in i en taxi hem. Finfin fransk semester.

.

Translation. Two weeks ago I spent a week in Marseille with four friends. I didn’t take a lot of pictures, but these are from the wednesday when we stayed at home all day and then took the boat to Marseille city for some shopping, dinner and drinks.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Men alltså, hur mysig ser inte hängmatta/kudd/läsarbilden ut?!? Har ni hyrt huset? Om ni hyrt det, var och hur?

  Linn 2014-08-06 13:22:15
  Svara
 • Anonym: Om någon av mina kompisars pojkvänner behandlade min kompis som skit skulle jag aldrig ens röra honom med tång eller hälsa när vi går förbi varandra på gatan. Skitkompisar låter det som. Tycker du ska förklara allt en sista gång, och lägga alla korten på borden, och om de inte fattar då eller respekterar det, är du better off without them.

  Stina 2014-08-06 00:14:04
  Svara
 • Jag blir alltid lika varm i hjärtat när jag kikar in på din blogg . Det är genuina foton , en samhörighet bland vänner som verkar vara så vacker och äkta , högt och lågt i tak när det kommer till inlägg , där du varvar djuphet med enkelhet och tips . Jag älskar det <3 tack sandra för att du delar med dig och för att du tar dig tiden att göra bloggen så fin .

  Jag hade en dröm för någon vecka sen , där jag drömde att jag skulle träffa dig och ditt "gäng " och när jag kom dit så såg jag en skylt där du med krita hade skrivit ; dagens gäst – Sanna – en jobbig tjej som jag inte gillar men försök vara snälla emot henne ändå .

  Jag bröt ihop och gick därifrån och du kom springandes och undrade varför jag gick och jag skrek ; JAG PASSAR INTE IN I ERAN HARMONI JUUUUUUUU och du kramade mig och sa ; det vet du väl inte , du har inte provat ?

  Sen vaknade jag hahahaha 🙂

  Jag hoppas till gudarna att en hade passat in om man en dag möter dig och lär känna dig , för du verkar vara en helt fantastisk tjej och jag är beroende av snus och din blogg <3 🙂 ha det så härligt i sommaren och tack för att du engagerar och finns . Du är underbar !

  Sanna 2014-08-05 23:12:59 http://www.sannaengstrom.bloggagratis.se
  Svara
 • Anonym: De där vännerna låter inte särskilt bra alltså. No offense men du förtjänar verkligen bättre.

  Jenny 2014-08-05 17:43:19
  Svara
 • den där jenny och hennes fina gröna klänning alltså! såg den första gången när ni var på (i?) gagnef och har letat som en tok men inte hittat. N Å G O N som vet var man kan finna denna magnifika klänning? kram

  sara 2014-08-05 12:27:57 http://saraskrattar.blogspot.com
  Svara
 • Asså vill så himla mycket iväg när jag ser dessa bilder, ge mig!

  Isabella 2014-08-05 12:00:25 http://isabellahansson@live.se
  Svara
 • Hej Sandra! För ungefär ett år sedan gjorde jag slut med min pojkvän efter några års förhållande. Anledningarna till varför vi gjorde slut är många; han var otrogen, ljög för mig och bröt sakta men säkert ner mig inifrån tills jag var helt på botten. Efter en lång tid av depression har jag äntligen rest mig upp och börjat gå vidare med mitt liv. Men det finns ett problem, och det är att han fortfarande umgås med mina kompisar. Vad han gör struntar jag i, men att mina vänner som jag kände långt innan jag träffade honom vill umgås med honom trots att de sett mig förstöras av honom gör så himla ont i hjärtat. Jag har nämnt för både dom och honom att jag tycker är jobbigt men de fortsätter träffas och lägga upp bilder tillsammans i alla fall. Vad ska jag göra? Ska jag fortsätta låtsas som ingenting, eller ska jag säga till igen? Vilka krav har jag rätt att ställa? Jag tycker ju så himla mycket om dom annars så jag skulle absolut inte vilja förlora dom som vänner.

  Anonym 2014-08-05 11:54:03
  Svara
 • ser så himla mysigt ut! kram

  hanna- ackribi 2014-08-05 11:03:39 http://ackribi.blogspot.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström
Man
Niklas Berglind