Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

ten years as a twenty-something.

Idag fyller jag 30 år. Därför tänkte jag passa på att tacka av mina år som 20-någonting. Här kommer en livssummering på tio år och hur många bilder som helst. Håll i hatten.

2004 – 20 år.

filip and I. 2003.

När jag var tjugo såg jag ut såhär. Här med Filip på sunkbaren Treat innan popklubben Babasonic.

my home.
Jag bodde i min styvfarfars övernattningslägenhet (som han inte använde) i tre år. Såhär såg den ut. I sängen ligger Milla och Vera som jag passade en hel del då för att jag pluggade på universitet (gick första terminen på Kulturvetarlinjen) och hade ganska mycket ledig vardag.

metropolis

Jag och Tobias var ihop. Ett år hade vi varit ihop år 2004.

popaganda 2004

Och här är jag, Jonna, Filip och Maja på Popaganda som då var en gratisfestival vid Universitet.

2005 – 21 år.

photobooth

När jag var 21 såg jag ut såhär, och pluggade genusvetenskap på Universitet.

paris 2005

Hängde jämt och gärna med de här brudarna, Maja, Jonna och Tove. Här är vi i Paris.

paris 2005/2006

Och jag och Tobias hade varit ihop i två år.

new years eve 2005-2006

Jag kom in på Berghs också och började den tvååriga copywriter-linjen. Var sjukt stolt och något vimmelkantig. Har dock ingen vettig bild som symboliserar detta så här får ni en på mig och Kris på nyårsafton 2005/2006 istället.

2006 – 22 år.

my brothers graduation

2006 såg jag ut såhär.

summer.

Förutom att plugga som 17 på Berghs så hängde vi jämt i Vitabergsparken.

summer

Och sedan Trädgården såklart! Alltså – inget har förändrats. 🙂

new york 2006

I november 2006 åkte jag på praktik i New York i en månad. Här skedde då min första och största förälskelse för en stad. New York tog mig med storm. När jag åkte hem kunde jag bara tänka på en sak: Måste. flytta. hit.

saturday

Och jag och Tobias hade varit ihop i tre hela år!

2007 – 23 år.

new york

2007 såg jag ut såhär mesta delen av tiden. Magtröja, scarf och kort kjol, ungefär som nu alltså. Fast färgade inte håret vitt förrän halva 2007 gått i och för sig.

paris
Istället började året med att jag och Tobias gjorde slut. Flydde till Paris och Ea en långhelg och festade och grät om vartannat.

mascerade
Var dygnet runt med Joakim, flyttade till i och med in hos honom under en period. Vi gick på Berghs samtidigt så vi sov, pluggade och gick ut tillsammans helt enkelt.  Var ute på olika dansgolv mest hela tiden för att plåstra om hjärtat. Man kan ju exempelvis se på ringarna under mina ögon på den här bilden att jag mådde sådär.. Här är min dagbok från den tiden.

cannes
Jag gick ut Berghs och samtidigt vann jag och Carl Fredrik  en reklamtävling och fick åka till Cannes och reklamfestivalen.

new york

Efter det färgade jag ju då håret vitt.

new york

Och så flyttade jag till New York i tre månader och praktiserade på en reklambyrå där. Något av det roligaste jag gjort, de där tre månaderna.

new york
Och dessutom lärde jag känna Michelle där!

my home
Flyttade in och hem hit i september. Till en liten hyresetta i Vasastan. Där bodde jag i 3 år.

amsterdam

Jag började på reklambyrån Garbergs som copywriter. Där blev jag omedelbart bff:s med de här två, Stefan och Sebastian! Bara efter två veckor av vänskap åkte vi till Amsterdam en helg och hade roligt.

2008 – 24 år.

saturday

När jag var 24 såg jag ut såhär.

the Elle party
Dejtade Ludvig i ett par månader i början av året innan jag sms:ade några kvällar efter att den här bilden tagits och frågade om han kanske ville bli ihop med mig. ”Såklart jag vill” svarade han.

spring party

Jag jobbade kvar på Garbergs och vi var rätt många unga som jobbade där och blev finaste tajtaste lilla gänget. ”Man vet inte om det är måndagsmorgon eller fredagsnatt” som Jenny en gång sa. Här är en kväll när Nina hade fest och vi överraskade henne med en jazzorkester.

Disney masquerade.
Hade maskerader typ jämt. Var fjärde helg klädde vi ut oss räknade jag ut. Här från en Disney-maskerad på Matildas båt som hon bodde på.

paris
Och så var jag väldigt nyförälskad.

2009 – 25 år.

pic by sthlm streestyle

2009 kulminerade min seriefigurs-klädstil och jag såg ut såhär.

pizza party

saturday at ludvig's.

Egentligen hände inte sådär jättemycket nytt vilket var rätt fint. Vi hängde hemma hos varandra och i olika parker så mycket vi kunde.

Berlin.
Och jag reste en massa: New York, Moskva, New York igen, Marrakech, Berlin, och London.

sunday

Och jag och Ludvig hade varit ihop i ett år.

2010 – 26 år.

tokyo.

2010 såg jag ut såhär. Här i Tokyo under körsbärsblomningen.

dinner at michelle's.

Vintern tog aldrig slut och jag och Michelle drack vin i hennes lägenhet under de kalla månaderna.

the dice night.

Jobbade fortfarande på Garbergs och hängde fortfarande lika mycket med mina braiga arbetskamrater. Här under en magisk tärningskväll.

3 years work visa in the US!!

Till en höstdag när jag fått VISUM TILL USA! Jag och Nina hade i hemlighet sökt reklamjobb och skrev kontrakt i augusti och nu bar det av över Atlanten.

wednesday night.

HEJ NEW YORK!

saturday.

Hej ny sambo.

thanksgiving.

Och hej Christian, som jag gick på Berghs ihop med och som nu blev min bästa hänga-jämt-och-ständigt-person på Manhattans gator.

2011 – 27 år.

thursday.

Såg jag ut såhär.

saturday outfit.

Och såhär. Blev äntligen rödhårig igen alltså, inte helt lätt att färga tillbaka efter att ha haft vitt hår kan jag ju säga.

my room.

Jag och Nina bodde i en minitrea på 40 kvadratmeter på Lower East Side. Här var mitt sovrum.

Los Angeles.
Ludvig  flyttade till LA i början av året, han fick jobb på en reklambyrå där. Så vi hade distansförhållande NY-LA. Åkte dit var sjätte vecka och totalt blev det tio himla gånger i LA över de ett och ett halvt åren.


Blev partner in crime och bundis med fröken Alexandra. Vi gjorde cirka allt ihop.

Förutom det började jag besöka olika delar av USA och var i:

san francisco.
San Francisco.

Minneapolis.
Minneapolis.

Washington, D.C.
Washington D.C.

monday in toronto.
Toronto (Canada iofs men ändå)

new orleans.
New Orleans.

Tulum.
Tulum, Mexiko.


Började skriva krönikor för Sofis Mode, vilket jag gjorde i ett och ett halvt år. Du kan läsa alla här.
Och så bytte jag jobb också. Började som copywriter på Wieden+Kennedy, en av USA:s bästa byråer. Det var väldigt stort för mig och Nina.

2012 – 28 år.

friday.

Såg jag ut såhär.

BBQ

Började känna mig så himla hemma i New York och tänkte att jag nog aldrig skulle flytta därifrån (vilket jag ändå gjorde ett år senare men det visste jag inte då). Här på en av många magiska takfester.

my home.

Flyttade till West Village. Här är mitt sovrum.

palm springs
joshua tree.

Åkte på roadtrip i Californien och besökte Palm Springs, Joshua Tree och San Diego. En semester med Ludvig som var det sista vi gjorde som ett par.

midsummer.

För den första juni gjorde han slut och kan nog inte beskriva det på ett annat sätt än att jorden och världen rämnade och jag inte visste hur jag skulle hantera de mest vardagliga sakerna i mitt liv.

tuesday.

Som en jäkla ängel flög Joakim över havet och flyttade in hos mig i en månad. ”Jag kommer och räddar dig” skrev han i ett sms. Och så gjorde han det. Vi hade inte umgåtts sedan 2008, på grund jättemånga olika saker (skrivit lite om det här). Men ingenting spelar någon roll när man är varandras viktigaste.

instagram july.

Vi gick på äventyr varenda himla dag. I efterhand har han sagt: ”jag kom inte ens ihåg att du jobbade om dagarna”, och det gör inte jag heller om jag ska vara ärlig. Vi maxade sommaren.

Storm King.

Hösten kom och jag umgicks en massa med Fanny, Chrissy, Aviva, och Kristin. Både Nina och Alexandra flyttade hem till Stockholm den hösten.

IMG_3766

I och med att Nina flyttade hem blev Mathieu min work partner på reklambyrån. Vi hängde så mycket att vi till slut kunde läsa varandras tankar i princip. Saknar honom så mycket.

saturday.

Joakim tyckte New York var så toppen så han kom tillbaka i oktober och bodde hos mig i tre månader!

ginger spice.

Fick klä ut mig till min bästa person på Halloween!

my week with sandy.

Orkanen Sandy kom till New York och tumlade om hela staden. Det var översvämningar, förödelse och många som dog. För oss som bodde Downtown Manhattan försvann el, värme, all mobilkontakt och vatten i en vecka.

my week with sandy.
Vi bodde fem personer hos Adrian i Soho, åt konserver till middag, tände ljus tills alla brunnit upp och köpte vin för småmynt på en vinaffär som hade öppet tills solen gick ner. Frös så otroligt mycket och det var så knäppt att inte veta hur länge allt skulle hålla på. Skrev en krönika om det här.

christmas eve.

Åkte inte hem till Sverige över julen utan stannade hemma i New York med alla vänner, firade julafton och nyår och hade det väldigt fint.

2013 – 29 år.

varsity jacket from delias.

Såg jag ut såhär.

saturday.
Jag hade skrivit min roman under 2012 och skickade in den till förlaget Rabén&Sjögren första veckan i januari. Efter en vecka fick jag svar att de ville ge ut den och dagen efter sa jag upp mig från mitt jobb. Var tvungen att lämna New York på grund av att min arbetsvisum slutade gälla då och levde därför tusen liv i januari för att få ut så mycket av New York som möjligt. Var mest med Adrian.

Åkte från New York med två enorma resväskor hem till Sverige. För att skriva bokkontrakt! Största som hänt mig! Skrivit om det här.

instagram. may.

Sedan flyttade jag till Paris över våren. Varför inte tänkte jag. Om jag nu ska vara frilans och skriva kan jag ju lika gärna göra det i Paris. Jag tjänade rätt mycket pengar på byrån i New York och hade en hel del sparpengar att leva på innan jag tog tag i allt det vuxna, så då bestämde jag mig för att leka klart lite.

saturday.

Alltså PARIS! Uteserveringar, hemmafester nya bekantskaper kul kul kul! Lärde dessutom känna de här två underbaringarna, Ellen och Gustav!

friday in stockholm.

Fast redan efter en vecka i Paris åkte jag tillbaka till Stockholm över en helg. Och anledningen var mannen på bilden. Jag träffade honom ute på Kåken tre dagar innan jag skulle flytta till Paris, hängde med honom hela den helgen. Kunde inte få ur honom ur huvudet när jag landat i Frankrike. Var tvungen att åka tillbaka och se efter vad det var.

versaille.

Och sedan kom han och hälsade på mig i Paris också!

<3.

När jag flyttade hem till Stockholm igen i juni var det tänkt att jag skulle bo hos mina föräldrar tills jag hittade någonstans att bo. Men istället flyttade jag direkt in hos honom. Efter tre dagar hemma frågade han om jag ville vara hans flickvän. Det ville jag. Och sedan blev jag ihop med Magnus. Den gulligaste person jag vet.

michelle and matilda's birthday.

Och den här bilden får beskriva hur satans fint det var att vara hemma i Stockholm igen med alla mina bästisar!

2014 – 30 år.
new home.

I år! Ett år som bara halva gått men så himla mycket har hunnit hända. Och jag ser ut såhär ungefär.

46CJ56QCU6RRLHTP_46H3B0NHLV06UV7Q_____resize_s_800_0
Jag köpte min första bostadsrätt! En världsfin sak vid Nytorget där jag bor med min världsfina pojkvän.

Min debutroman släpptes. Den har sålt jättebra (och blir pocket i vår!) och fick så fina recensioner så jag knappt visste vad jag skulle göra av all pepp.

Jag och Michelle startade en podd.

Som SVT tyckte så mycket om så de frågade om vi ville göra webbteve av den! Det ville vi såklart.

Jag blev ambassadör för Friends.

Och släppte min egna klädkollektion för JC!

Och idag fyller jag frikkin 30 år. Att man ens kunde bli så gammal.
Hoppas nästföljande tio år blir lika roliga!

 

Translation. A summary of my years as a 20-something.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
98kommentarer
 • omg! Sie haben mit Joachim geküsst!! Während des Orkans!

  martha 2014-08-14 22:09:17
  Svara
 • Gratulerer med dagen!

  Mari 2014-08-12 22:11:34
  Svara
 • Åh så härligt att få ”följa” med i tillbakablicken.

  Tokyoyo 2014-08-12 20:19:37 http://tokyoyo.se
  Svara
 • Grattis på födelsedagen jävla pangbrud!

  Agnes 2014-08-12 08:54:21 http://nordnoll.blogg.se/
  Svara
 • Efterskottsgrattis till dig Sandra! Ett år äldre, ett år bättre!

  Svara
 • Grattis världens bästa! Du har sannerligen haft ett spännande liv.

  Sofia - Londonbloggen 2014-08-11 16:15:34 http://londonsvenskar.com/sofiacapel
  Svara
 • Grattis Sandra!

  Daniela 2014-08-11 14:10:56
  Svara
 • Tack för att du delar med dig! Du är en stor förebild för mig och säkert många andra. Grattis!

  Ellen 2014-08-11 13:46:06
  Svara
 • Fantastiskt inlägg som berör fast jag inte ens känner dig.

  Jenny W 2014-08-11 13:09:19
  Svara
 • GRATTIS, 30 är en grymt bra ålder 🙂

  nora 2014-08-11 12:32:32
  Svara
 • Stort grattis i efterskott!

  Tove 2014-08-11 11:11:07
  Svara
 • MEGAGRATTIS i efterskott Sandra!

  Paula 2014-08-11 10:00:56 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Heelt otroligt att jag följt med på nästan hela resan. Läskigt nästan! Men himla kul! Stort grattis, Sandra!

  Linnea 2014-08-11 06:51:13 http://linneah.se
  Svara
 • Blir helt nostalgisk av att läsa det här! Majoriteten av de bilder och berättelser du skriver om kommer jag verkligen ihåg, ibland till och med hur, var och när jag läste dem. Samtidigt blir det nästan en nostalgitripp över mitt liv eftersom jag blir påmind om vad som pågick i mitt liv då jag läste inläggen. Skitfint, hördudu! 🙂

  Emilia 2014-08-11 00:27:19
  Svara
 • https://farm7.staticflickr.com/6240/6222986939_2e9dd50792_b.jpg
  Washington D.C. it’s paradise to meeeee

  helena rubil 2014-08-10 23:56:39 http://manbeater.tumblr.com
  Svara
 • Så himlans fint!
  Minns när du var 24 år, min största dröm var att se ut som dig, och drömmer fortfarande om den röda från acne som jag aldrig någonsin hade råd med, jag bodde ute i skogen hos mina föräldrar och vågade inte gå ut bland människor, nu är jag själv 24 år och bor i egen lägenhet och har börjat plugga, jag har fortfarande inte råd med den röda från acne men jag är mycket mycket lyckligare.

  micca 2014-08-10 23:51:57
  Svara
 • https://farm7.staticflickr.com/6240/6222986939_2e9dd50792_b.jpg washington dc it’s paradise to meee

  grattis på födelsedagen! kram!

  helena rubil 2014-08-10 23:42:33
  Svara
 • Grattis grattis grattis! Mega bra inlägg!

  Klara 2014-08-10 23:36:59
  Svara
 • Åh fint fint fint. Det här gav mig hopp om framtiden. Är alltid så rädd att allt roligt tar slut när man är ungefär 23 och sen börjar det tråkiga vuxenlivet. Men nej, det här är ju världens motbevis.

  emma 2014-08-10 22:55:14
  Svara
 • Åh, Grattis!! 🙂

  Hanna 2014-08-10 22:45:34 http://fotoavhanna.blogspot.com
  Svara
 • GRATTIS!

  Lillabus 2014-08-10 22:42:16 http://lillabus.devote.se
  Svara
 • Grattis!! Du är en sådan megastor inspiration! Kramar

  Nora 2014-08-10 22:30:54 http://noracederins.blogg.se
  Svara
 • Trettio år som Sandra, (snart) tio år som bloggare. GRATTIS fantastiska Sandra!

  lilla S 2014-08-10 22:29:09 http://fruktklister.blogspot.com
  Svara
 • Grattis, Sandra!

  I remember so many of these moments as I’ve been reading your blog forever! I hope you’ve had a fantastic birthday x

  Carrie 2014-08-10 22:23:27 http://wishwishwish.net
  Svara
 • Grattis Sandra! Nu har jag följt dig i 6 år!

  Matilda 2014-08-10 22:21:09
  Svara
 • GRATTIS! 😀 Så fint inlägg!

  Linda 2014-08-10 21:25:42
  Svara
 • Hipp hurra! Grattis!

  Ingrid 2014-08-10 21:25:34
  Svara
 • i think a ninja chopped some onions on my laptop because my eyes are getting kind of teary now. it’s great that you exist, sandra. happy birthday!

  Teresa 2014-08-10 20:33:11 http://thetastesoftep.com
  Svara
 • Jag är vanligtvis en sådandär tyst mus som älskar att läsa bloggar av olika slag utan att kommentera. Aldrig känt behovet av att göra det heller, tills nu. Efter att ha läst inlägget så känns det som om din livsresa är en del av min. Att jag har upplevt en del av allt det som du skrivit om. Det är kombinationen mellan bilderna och texterna som gör dina känslor så klara och uppenbara för oss andra som sitter i helt andra liv. Att kunna relatera till en annan person som man aldrig träffat är en väldigt konstig känsla, men samtidigt helt fantastiskt. Är oerhört tacksam för att internet, bloggar och du finns. Kombinationen är originell och oslagbar!

  Kalise 2014-08-10 20:27:38
  Svara
 • For et innholdsrikt tiår! Jeg er nå halvveis inni tredveårene, og selv om tjueåra var morsomme og festfylte, synes jeg tredveåra er enda bedre, på så mange måter. Gleder meg til å følge deg videre. Gratulerer med dagen!

  Hanne 2014-08-10 20:10:08
  Svara
 • Å men grattis på din dag! Och tack för att du delar med dig och visar en massa fina bilder och tillbakablickar ur ditt liv!

  J - Att leva med en missbrukare. 2014-08-10 20:06:36 http://livetarlivsfarligt.blogspot.se/
  Svara
 • Stort grattis på födelsedagen! Vilken intressant tillbakablick! Jag är ju en bra bit äldre än du och måste säga att du hunnit med en hel del! Grattis till alla framgångar. Bara 30! Njut av allt du har framför dig. Och grattis igen! 🙂

  Anna, New York – My Bite of the Big Apple 2014-08-10 20:06:23 http://newyorkmybite.blogspot.com
  Svara
 • Åh, men alltså Sandra. Jag tycker om dig så himla mycket. Blir ju helt varm i hjärtat av allt fint i detta inlägg. LIVET hörru, vad fint det är. Grattisgrattisgrattis till dina trettio år på jorden! Tack för att du finns och att du vill dela allt med oss. Puss

  Frida 2014-08-10 19:53:46 http://barafridas.blogg.se
  Svara
 • grattis! <3

  hanna, förbanna 2014-08-10 19:37:01 http://hannaforbanna.blogspot.com/
  Svara
 • Stort grattis till dig! Vilket fint inlägg:)

  Gabriella 2014-08-10 19:20:18 http://elephantzoul.blogg.se
  Svara
 • Alltså herregudars. HERREGUDARS SKYMNING vad du är bra. Du har en sån fantastiskt inställning till livet som man borde ha själv. Älskar dig och din blogg. Och grattis, bästa Sandra!

  Hanna- ackribi 2014-08-10 18:48:39 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Happy birthday ang greetings from Poland <3 !!1

  madzia_oska 2014-08-10 18:27:27
  Svara
 • … Och grattis såklart! 🙂

  Isabell 2014-08-10 18:03:19 http://isabellicious.blogg.se
  Svara
 • Åh vilket fint inlägg, så kul att se och jag inser vad länge jag ändå följt din blogg. Man blir så glad av att läsa den, alla underfundiga citat och bilder och texter du publicerar – du är ett litet lyckopiller. Och det är så fint att se att du och Magnus hittat varandra, jag blir så glad för din skull. Ibland får jag liksom lite smått panik över att jag ”borde kommit längre i livet” men du har gjort så mycket och levt så mycket att jag blir helt lugn av det här inlägget och inser vad mycket som egentligen kan hända på ett år. Tack för att du är du och inspirerar och gör mig glad.

  Isabell 2014-08-10 18:02:34 http://isabellicious.blogg.se
  Svara
 • Hipp hipp hurra och grattis Sandra!

  Isabelle 2014-08-10 17:41:11
  Svara
 • Åh, tänk att jag har läst din blogg sedan du var tjugofyra. Och tänk vad mycket magiskt du har varit med om. GRATTIS PÅ FINA FÖDELSEDAGEN! <3!

  julia 2014-08-10 17:15:31 http://ohhboy.blogg.se
  Svara
 • Åh grattis så mycket världens bästa Sandra! Asså får så mycket pepp och glädje av allt du skriver och gör – jag har precis precis flyttat till Brighton och har ännu inte vänjt mig ens vid att promenera runt själv i England och inte i Sverige – och jag hoppas verkligen att du får en asbra födelsedag. Tack så mycket för världens bästa blogg!

  Frida 2014-08-10 17:11:06 http://weareallstoriesintheend.blogg.se
  Svara
 • GRATTIS SANDRA!!!! 😀

  Emma 2014-08-10 17:03:30 http://mylifebyemma.blogg.se
  Svara
 • Fantastisk innlegg, fineste Sandra! Gratulerer så mye med 30årsdagen! 🙂

  Lena 2014-08-10 15:11:47 http://shutterland.blogg.no
  Svara
 • Grattis Sandra! 30 är awesome, jag lovar 😉 Kram från en 30,5.

  Katja 2014-08-10 15:09:32
  Svara
 • Supergrattis Sandra! Så himla fint inlägg <3 Livet alltså, det är rätt sjukt hur mycket en faktiskt hinner med under en livstid ändå, även om det inte alltid känns som det?! Hoppas att du har en fantastisk födelsedag!

  Lina 2014-08-10 15:09:24
  Svara
 • Åh, stort grattis på födelsedagen! Själv får jag panik över livet ibland, men är bara 23 och mycket verkar kunna hända på 7 år så jag nog sluta oroa mig. Läste för övrigt ut din bok idag, så så fin.

  Sara 2014-08-10 15:03:54
  Svara
 • HIPP HIPP HURRA för dig Sandra! Stay fabulous, låt dirty thirty bli lika bra som dina år som tjugoåring och fortsätt att inspirera! Jag älskar din blogg och har läst den sedan urminnes tider känns det som, jag har gråtit när du har haft kärlekstrubbel, läst böcker du har rekommenderat och drömt mig iväg till platser du har gjort fantastiska guider till. TACK för en fantastisk blogg och hoppas att du levde loppan på wow <333

  Hanna 2014-08-10 14:48:43
  Svara
 • HURRA! <3

  Synne 2014-08-10 14:42:38 http://www.etdrysskanel.wordpress.com
  Svara
 • Grattis finasta Sandra! Du är så jävla nice!

  Maria 2014-08-10 14:33:16
  Svara
 • Grattis grattis! Hoppas du får en finfin födelsedag!!

  Lina 2014-08-10 14:30:40
  Svara
 • Enormt jäkla jättegrattis, bästa fröken Beijer! Stay fantastic! <3

  Andrea 2014-08-10 14:05:49
  Svara
 • Stort grattis på födelsedagen fantastiskt inspirerande Sandra!!

  madde 2014-08-10 13:40:14
  Svara
 • Grattis Sandra! Snälla fortsätt att skriva! <3

  Eve 2014-08-10 13:13:21 http://evakuera.blogspot.se
  Svara
 • GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN DARLING SANDRA!! All lycka önskas dig!

  Madde Schwedaan 2014-08-10 12:56:20 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • Grattis! Vilket fint inlägg! Har haft ångest över att jag fyller 26 år i senare i år men den lättade lite nu när jag såg vad mycket fint du hunnit med mellan 26 och 30. Hoppas du får en alldeles underbar födelsedag! Kram

  Cecilia 2014-08-10 12:50:34
  Svara
 • ha den jätteäran! Men står det StockholN på kontraktet??

  Majken 2014-08-10 12:50:00 http://majabt.wordpress.com/
  Svara
 • så fint inlägg!! Och grattis <3

  Anna 2014-08-10 12:36:59
  Svara
 • Grattis! Vilket fint inlägg <3

  Maijha 2014-08-10 12:26:12 http://himlahimla.blogspot.se/
  Svara
 • Stort grattis på födelsedagen du fina människa! Vilka innehållsrika och spännande 20-nånting du har haft – sorg och glädje och massa äventyr! Hipp hurra och kram!

  Emelie 2014-08-10 12:14:56 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Massa grattis på din dag!!! Kram <3

  cecilia 2014-08-10 12:11:10
  Svara
 • Grattis på den stora dagen!! Gillade detta inlägget grymt mycket! Så himla pepp på livet blir jag. Jag är nitton år och mellan 20 och 30-års ålder vill jag leva lite som du gjort. Tack för inspirationen!

  Julia 2014-08-10 11:57:49
  Svara
 • Livet alltså <3 så himla fint inlägg. Du skriver så härligt Sandra. Och GRATTIS! Keep up the good work.

  Jonna 2014-08-10 11:50:41
  Svara
 • Grattis! Vad mycket du har hunnit med ändå 🙂

  Själv bävar jag inför min 30-årsdag som nog kommer att komma snabbare än vad jag tror 🙁 Har ju inte ens hunnit bo i NY eller Bangkok, eller jobbat med något fantastiskt under en längre tid… Gråa hårstrån och rynkor, vänner som inte har lika mycket tid för att de skaffar hus/barn etc… Men vad deprimerande jag är! :p Förlåt Sandra, det var inte meningen haha. Du däremot, verkar bara ha en massa att fira, så jag önskar dig en fabulös födelsedag 🙂

  AL 2014-08-10 11:46:42
  Svara
 • Grattis grattis Sandra!! Du är en stor inspiration och jag hoppas du har en fantastisk 30 års dag 🙂 Det var hur fint som helst att träffa dig på feministiskt forum i juni, Kram, kram kram! <3

  Kajsa 2014-08-10 11:46:24
  Svara
 • grattis<333
  och så fint inlägg. Har följt din blogg sedan 2009, var bara elva år då (shit) och älskar den lika mycket nu som då <3

  Svara
 • Megamassivt grattis på din dag, Sandra!!

  Annelie Komorowska 2014-08-10 11:23:18 http://liebeskoma.blogspot.se/
  Svara
 • Grattis så mycket med dagen Sandra! 🙂

  IS 2014-08-10 11:04:57
  Svara
 • Åh vilken underbart fin och rolig summering att läsa. STORT grattis önskar jag dig, och hoppas att du får en underbar dag.
  En fråga: på gruppbildning från julafton/nyår(?), är det Elsa hosk man ser?

  Josefine 2014-08-10 10:56:54
  Svara
 • Vilket liv du haft!! Fint sammanfattat! Önskar dig all lycka <3<3

  Evelina 2014-08-10 10:47:25
  Svara
 • Stort grattis på födelsedagen Sandra!
  Jag kommenterar nästan aldrig även om jag klickar in min på din blogg flera gånger om dagen och har gjort det i några år. Ville i alla fall bara skriva att jag tycker du är fantastisk och inspirerande på så många olika sätt att jag inte vet vilken ände jag ska börja lovorda dig i. Jag nöjer mig med att säga att jag blir så makalöst glad av att kolla på dina bilder och läsa dina texter. Du är fantastiskt! Hoppas din 30årsdag med tillhörande firande blir/är/var totalt megagrym.
  Kram Lina

  Lina 2014-08-10 10:44:25 http://linaekholm.blogspot.se/
  Svara
 • Stort grattis fina du!

  Svara
 • Alltså Sandra, GRATTIS! Och det här blogginlägget är så jäkla bra, kul att få följa dig genom allt!

  Emelie 2014-08-10 10:30:01 http://instagram.com/hummelie
  Svara
 • Först, Grattis 😀

  Sen, du är så awesome <3

  Puss!

  LILIJA 2014-08-10 10:18:45 http://lilija.com
  Svara
 • Asså åh <333

  Frida 2014-08-10 10:18:39
  Svara
 • Stort grattis på din födelsedag. Jag har följt bloggen sedan 2008 men är inte så flitig på att kommentera. Jag hoppas att du fortsätter dela med dig av din vardag. Ha en kanonkuldag och grattis igen!

  Cornelia 2014-08-10 10:12:17
  Svara
 • Grattis Sandra!!!!

  Natalie 2014-08-10 10:09:07
  Svara
 • STORT GRATTIS bästa Sandra!!!

  Martina 2014-08-10 10:01:18
  Svara
 • Vilket fint inlägg! Stort grattis pâ 30-ârsdagen bästa Sandra!

  Susanne 2014-08-10 09:55:54
  Svara
 • Hurra for deg! Og hurra for ti fine år og dette fantastiske innlegget. Det er rart hvor mye jeg husker – men samtidig ikke. Det er mest fint det også, egentlig.

  Marlou 2014-08-10 09:34:39 http://instagram.com/heimarlou
  Svara
 • Grattis! Vilka år du har haft!

  Isabella 2014-08-10 09:33:16 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • Grattis till din 30årsdag önskar Pappa.

  Svante 2014-08-10 09:19:20
  Svara
 • Hurra och megastort grattis på födelsedagen! Fantastiskt fin summering.

  Anna María 2014-08-10 09:18:22 http://annamarialarsson.se/blogg
  Svara
 • Grattis på din 30årsdag, önskar Pappa.

  S 2014-08-10 09:15:19
  Svara
 • Jättemycket grattis på födelsedagen Sandra! Underbart inlägg!

  Anna 2014-08-10 09:12:05
  Svara
 • <333333 Gratulerer med dagen!! Og tusen takk for at vi får være med! Hver gang du har slike oppsummerings-innlegg blir jeg like overrasket over hvor mange år jeg har fulgt med på livet ditt. Rart, men fint. Du er nydelig. Aldri slutt å være du.

  Elisabeth 2014-08-10 09:06:59
  Svara
 • Grattis på födelsedagen bästa Sandra! Kram

  Sandra 2014-08-10 08:46:40 http://novisandra.wordpress.com
  Svara
 • Åh vad jag tyckte om det här inlägget, mycket bra läsning! Och GRATTIS på födelsedagen!

  Maja 2014-08-10 08:15:23
  Svara
 • Åh, vilket himla fint inlägg. Grattis på födelsedagen <3

  andréa 2014-08-10 08:08:49 http://andreaiboklandet.blogspot.com/
  Svara
 • Fint inlägg. Tänk vad mkt man hinner på 10 år, och ändå känns de som att det var igår man var 20. Jag fyller 30 i vår – får göra nåt liknande inlägg tror jag. Kram

  Hanna Watson - nygift i Kanada 2014-08-10 08:08:10 http://exiback.blogg.se
  Svara
 • Kul med oppsummering av 20-årene. Fant ut at jeg har lest bloggen i sju år!
  Grattis med dagen!

  Veronika 2014-08-10 07:58:15
  Svara
 • JÄTTEGRATTIS världens bästa!

  Ellinor 2014-08-10 07:33:17
  Svara
 • Grattis grattis finaste Sandra STOR kram

  Gullvi 2014-08-10 07:05:37
  Svara
 • Grattis fina underbara du! <3

  Minna 2014-08-10 05:36:20 http://minnaelisabeth.blogg.se/
  Svara
 • Grattis på födelsedagen Sandra!!!

  Jag fastnade för texten du skrev om vänskapen med Joakim. Så fint och extra fint när man vet att ni hittade tillbaka till varandra igen.

  Jag hade en sådan vän och vi fann varandra också på ett konfirmationsläger och vi umgicks hela tiden, men inte nu längre för jag var tvungen att avsluta vänskapen för två år sedan, för den hade förvandlats till någon mörk sörja p g a hans marijuana missbruk. Min finaste vän som mindes allt, verkligen allt kunde knappt hålla tråden längre i ett vanligt samtal och var deprimerad och vresig och inte längre den där aktiva och bubbliga personen som var så fin och lojal. Det gör så ont när man inser att man kan inte rädda någon som inte vill rädda sig själv.
  Han har rökt bort sin karriär, vänner och stor del av sin familj och sitter i en mörk lägenhet med sin lika nerknarkade pojkvän och ingen av dem verkar minnas allt härliga som händer i världen utanför.
  Det gör mig så ledsen när jag hör folk säga att det är en ofarlig drog och man inte blir påverkad. Den påverkar allt!

  Skulle han hitta sig själv igen och komma på fötterna så vet han att jag vill lita på honom igen och vara hans vän, men tills dess får det vara tyvärr.

  claudia 2014-08-10 02:36:45
  Svara
 • GRATTIS!! <3

  Jennie 2014-08-10 01:35:20
  Svara
 • Gratulerer med dagen, vakre deg!

  Aleksandra 2014-08-10 01:23:16
  Svara
 • jeg kommenterer aldri blogger. ALDRI. men DU altså. det er mange fantastiske mennesker. men DU altså. det er mange morsomme, spennede, hurra-meg-rundt mennesker. men DU altså. det er mange som har blogg og skriver om livet sitt. men DU altså. men, men det er ikke mange som deg. HURRRRRRRRRAYYYYY 4 U. hurra for deg.

  Helene 2014-08-10 01:09:56
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman