Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

tre saker.

Här kommer tre små kvällssaker som händer i mitt liv just (minus då att jag fortfarande ligger hemma och har snutit upp två toarullar. alltså jag dööööör av sjuktristessen nu).
blogawa
VECKOREVYN BLOG AWARDS.
Snart är det dags för Blog Awards igen och denna gång är jag och Michelle nominerade i kategorin Årets Podcast. KUL. Om ni vill rösta gör ni det här, även om jag tror att chansen att vinna är ungefär en halv procent.. Men ändå!

IKEApodologen_doku_identitet_lores
IKEAS PODD.
Ikea har haft en podcast under sommaren som heter Ikea Podologen, som handlar om inredning. I ett av avsnitten gästar jag tillsammans med journalisten och författaren Hedvig Hedqvist. Vi pratar om identitet och hur mycket av en själv som finns i ens inredningssmak. Här kan man hitta vårt avsnitt samt alla de andra!


FRIENDS PÅ SKANSEN.
Lördagen den 23 augusti anordnar Friends Sveriges största manifestation mot mobbning. Det är på Skansen mellan 10-17 och du kan läsa mer och köpa biljetter här. Jag är ju en av Friends ambassadörer och mellan 13-14 kommer jag ha läsarpicknick där vi kan hänga och prata! Min bok kommer finnas till försäljning och jag signerar såklart om ni vill. Mitt förlag har just nu en tävling där man kan vinna biljetter till eventet. Spana in här!

 

Translation. Three things: 1. I’m nominated in the Swedish Blog Awards for best podcast! 2. Ikea is having a podcast about interior and decor and I am one of the guests. 3. A chance to win tickets to an event at Skansen in Stockholm where I also will be.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Done and DONE. Har röstat på er podd!

  Chips&Choklad 2014-08-17 12:45:10 http://chipsochchokladbloggen.blogg.se/
  Svara
 • Hej Sandra! Du som har en sådan stor blogg och så många läsare, skulle inte du kunna uppmärksamma att det är första gången sedan andra världskriget som fler än 50 miljoner människor befinner sig på flykt? Och att det är väldigt viktigt att skänka pengar till humanitära organisationer eftersom endast 42% av de nödställda får hjälp.
  Tack!

  Åsa 2014-08-15 11:16:04
  Svara
 • två andra bra saker är ju chips och choklad!

  Chips&Chokladbloggen! 2014-08-15 10:55:32 http://chipsochchokladbloggen.blogg.se/
  Svara
 • Hej Sandra! Vill bara säga att jag lånade din bok på biblioteket i tisdags och sen sträckläste jag klart den på två dagar (vilket är väldigt lite för mig som inte läser så fort) och den var så himla fin och bra. Kände mig som en del av boken, eller handlingen. Och den fortsatte vara intressant hela boken genom. Du är duktig och tack och nu ska jag köpa den så fort jag får tillfälle. Kram!

  Mirjam 2014-08-15 09:35:16
  Svara
 • Jag har redan röstat på er, dig och Michelle. Scrollade även igenom resten av kategorierna och satt mest och småfnissade för det var lite larviga kategorier och jag förstod inte riktigt varför en del blivit nominerade. Jag vänder mig inte till ”Veckorevyn” när jag vill ha koll på årets vassaste penna. Smink, någons vardag ser jag ej som mer än förströelser även om vissa förströelser är himla fina, som din blogg och några andras (ej nominerade).
  Usch, vad jag låter tradig, men jag antar jag blivit vuxen och inte behöver livsstilstips från 20-åringar.

  claudia 2014-08-15 00:07:59
  Svara
 • Har läst att det också går att köpa biljett direkt i kassan när man kommer till Skansen den 23 augusti, en vanlig inträdesbiljett. Ska bli jätteroligt!

  Caroline 2014-08-14 22:07:15
  Svara
 • Röstade på dig!
  alltså allt händer på den 23e. typ SciFibokhandeln har gala, En riktig soppa har En riktig klubb i GBG, och nu detta! Blir så ledsen men ändå glad av allt att välja 😀
  Ska du på någon utomhusbio i helgen btw?

  frida 2014-08-14 21:20:16 http://dansariapril.wordpress.com
  Svara
 • Vad roligt för dig att du har blivit nominerad! Gillar din blogg då du kör din egen stil & är personlig. Jag gör detsamma i min blogg & privat. Ha en fortsatt trevlig kväll!
  Med vänlig hälsning http://starby.devote.se/

  Anette Starby 2014-08-14 21:04:39 http://starby.devote.se
  Svara
 • Snark

  Elin 2014-08-14 19:29:48
  Svara
 • Hejhejhej, jag är väldigt förtjust i din pinterest, och undrar om du har tips på några pinterestsidor som är väldigt lika din bara det att de uppdateras prick varje dag eller åtminstone väldigt ofta?

  L 2014-08-14 18:52:59
  Svara
 • Heja heja Sandra!
  Ingen inspirerar som du. Sa nedrans glad over att din blogg finns, over att du valjer att dela med dig. Lyser upp min askvadersdag x

  Jennifer Palmblad 2014-08-14 17:22:08 http://isolatedyouth.blogg.se
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Vanja Wikström