Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

sandra och michelle. podd nr 15.

photobooth.

Nu är jag och Michelle äntligen tillbaka från vår podd-semester! Idag är ett nytt avsnitt uppe på itunes, och så kommer det fortsätta varje torsdag hela hösten. Vi inleder poddandet med att summera sommaren, vi pratar exempelvis om vilka signalement som definierar sommar-douchebagen och frågar oss vad 17 alla daggmaskar tagit vägen?

Lyssna och prenumerera i itunes HÄR. Vi finns i alla podcasts-appar också, för både iphone och android.
Vill du lyssna direkt i webbläsaren?
Varsågod:

Vi finns på twitter och insta under hashtaggen #sandraochmichelle

.

Translation. Podcast no. 15 is out today with me and Michelle. It’s in Swedish and today it’s about what we did this summer..

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Bästa hittills! Michelle, du och jag skulle ha världens bästa häng, vi har exakt samma humor! Vill se dig på stan och säga något askul så du fattar och sen så blir vi bästa vänner.

  Klara 2014-08-22 08:43:11
  Svara
 • Sandra!
  Skriver det här i flera kommentarsfält eftersom det flera gånger fallit bort i tidigare ”answer to past weeks comments”…
  Killen jag (VERKLIGEN!) gillar kommer snart hem från en sommar i USA och ironiskt nog drar jag iväg till NY i slutet av september..
  Så har du några bra förslag på första dejter? Gärna lite mer aktivt än ngt klyschigt som ”titta på film”, så vi liksom kan få lite fart på det här under den korta tiden vi har ihop! Vi umgås i samma kompiskrets och jag tror många av dem vet egentligen, men har du några konkreta tips hur man kan visa att vi gillar varandra när det är folk runtomkring?
  Är himla blyga båda två eftersom det liksom känns på riktigt, TACKSAM för hjälp!

  K 2014-08-21 20:03:53
  Svara
 • Åh vad gött att ni är tillbaka! Satt och fnissade mig genom lunchen idag 🙂

  Emelie 2014-08-21 19:54:00 http://heyemelie.blogspot.com
  Svara
 • Alltså brilliant som vanligt. Undrar också över daggmaskarna??

  Madde Schwedaan 2014-08-21 19:22:33 http://www.MadsonArt.wordpress.com
  Svara
 • ÅH peppen!!! ska in och lyssna!!!!!!!

  henrietta 2014-08-21 18:11:03 http://henriettaochjohanna.blogspot.no
  Svara
 • Mymlan: måste svara, för jag hade det lite likt som du för kanske 4 år sedan. Är 24 nu. Det finns SÅ många andra (inte på en gång, men när man minst väntar det) och jag fattar att du tänker på dessa två, men hitta på grejer du gillar, ha kul, var med folk du kan vara helt dej själv med och sen kommer du se att du är redo för vad som helst. Kort sagt: gräv inte ner dej och sentrera allt rundt dom, för det finns så mycket fint (och många fina) i världen! Kram!

  S 2014-08-21 17:34:24
  Svara
 • Sandra, hjälp mig. Jag är singel och vill jättegärna hitta en fin man att tillbringa höstkvällarna med, men jag vet inte om jag är redo… Det är nämligen två stycken killar som jag inte vet om jag kommit över. Första killen var också min bästa vän, vi var vänner i nästan ett år efter att vi gjort slut, men plötsligt sade han bara upp kontakten med mig, utan någon egentlig orsak alls. Den andra killen ”dejtade” jag lite i våras, eller vi träffades inte ens, träffade honom bara en gång, han var guide på ett museum var jag var. Hur som helst, han dumpade mig, om man nu kan säga så när man inte ens var ihop… Och alla killar jag nu ser på så jämför jag med dehär två.. Jag vill så gärna gå vidare som sagt, men vet inte ifall jag är redo

  Mymlan 2014-08-21 16:27:04 http://litenmymla.papper.fi
  Svara
 • Men jaaaaaa äntligen!

  Att lyssna på er är perfekt när det är dags att göra något rutinmässigt på jobbet där öronen är helt fria. .)

  Längs en grusväg 2014-08-21 16:16:12 http://langsengrusvag.blogg.se/
  Svara
 • Saknat! Älskar Michelles berättelse från Kenyaresan!

  Isabella 2014-08-21 16:11:35 http://isabellahansson.blogspot.com
  Svara
 • äntligen!!

  Ida 2014-08-21 14:21:07
  Svara
 • JA! 90-talsdaggmaskarna som var lååååånga.

  Jag undrar hur många cigg om dagen du röker (vardag inte fest). Förstår om du inte vill svara!

  Kajsa 2014-08-21 13:40:39 http://skinandscent.for.me/
  Svara
 • Hej! Jag har precis börjat sätta ihop ett blurbfotoalbum (superkul!!) men bilderna ser pixliga ut i programmet. De är högupplösta och i iPhoto ser de inte alls pixliga ut där, blir det så för dig med? De kanske bara ser ut att vara pixliga i programverktyget men blir bra i tryck? Hoppas…

  Emma 2014-08-21 12:58:20
  Svara
 • Yes, äntligen! Som man har längtat… Och nu när du säger det, vart HAR alla daggmaskar tagit vägen?

  Hanna- ackribi 2014-08-21 11:31:13 http://ackribi.blogspot.se
  Svara
 • Hej Sandra! Jag har undrat en grej ett tag nu, så måste bara fråga. Använder du språket ”fel” med vilje ibland, liksom som en speciell stil bara? Till exempel så har jag reagerat på att du skriver ”pga gott” eller liknande, när det vore mer korrekt att skriva ”pga att det är gott”. Jag kan inte föreställa mig att du inte KAN, utan snarare att det är mer ett sätt att skriva, en skrivstil eller vad man nu ska kalla det. Samma sak med inlägget här, ”VAD 17 alla..”? Vad har dom tagit vägen säger man ju inte? Var/vart hade jag kunna förstå, men vad? Är det stockholmska? Är det nåt jag har missat?

  Lisa 2014-08-21 10:33:40
  Svara

senaste från Mode

Sandra Beijers webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind